Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#2076076 - 19/02/2008 04:38 ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana==
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2008
Witam \:\) ,
postanowiłem założyć swój temat by móc dzielić się z innymi moją wiedzą na temat bukmacherki By żyło się lepiej ;\) ...Wszystkim \:D
Tym samym kontynuuję to co zacząłem na innym forum.
Moje kupony będą składały się z max. 1-4 zdarzeń przy ogólnym kursie ok. 2-3.Starać się będę trzymać tych założeń.
W związku z tym iż duże emocje wywołują podawane stawki przez niektórych graczy na tym forum postanowiłem że stawkowanie w moim temacie będzie odbywało się
W skali : 1-1000 [j].
Stan konta : 1000[j]
Oczywiście podsumowanie będzie miało miejsce na koniec każdego miesiąca.
Czasami pojawi się do podanego prze zemnie typu/kuponu niewielki komentarz bądź analiza.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
Bonus: Unibet
#2076170 - 19/02/2008 04:54 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

1/ Liverpool-Inter Mediolan x2 (1,45)
Uważam że kurs na to zdarzenie jest bardzo dobry.
Problemy Liverpoolu już dawno się zaczęły i ja nie za bardzo widzę nim końca słabe wyniki w lidze niby "pechowo" remisowane spotkania na domiar złego przyszedł jeszcze mecz w FA Cup gdzie przegrali oni w fatalnym stylu 1-2 z Barnsley. Nad Benitezem zawisły poważne czarne chmury bo jak dotąd spekulacje o możliwym jego odejściu można było traktować z przymrożeniem oka tak teraz wyraźnie widać że jego czas na Anfield się kończy.
Przejdźmy do meczu.Benitez jak zwykle może nas zaskoczyć świetną taktyką i owszem zgodzę sie z większością osób że tak jak oni to na LM nikt inny nie potrafi sie zdeterminować.OK. Jednak wg. mnie Benitez nie zbuduje formy ekipy The Reds w kilka dni na to po prostu potrzeba czasu !. A samą determinacja i zaangażowaniem nic nie zrobią przy podobnym podejściu do gry przeciwników z większymi umiejętnościami moim zdaniem. Bo kim tak naprawdę dysponuję teraz Liverpool ? Będącymi powiedzmy sobie w słabej formie Gerrardem,Carragherem który co rusz popełnia kiksy w obronie czy Crouchem któremu wyjątkowo nie chce zaufać Benitez. Jedynie jeżeli chodzi o ekipe The Reds liczyłbym w razie występu na Torresa.
Ale popatrzymy na to z kim grają: Inter Mediolan zespół prowadzący w tabeli Serie A mający 11 punktów przewagi nad drugą Romą.Teoretycznie już z małymi szansami na dogonienie tak dobrze grających Mediolańczyków którzy w tym sezonie nie zaznali porażki !.Notując znakomity bilans bramkowy w lidze 48:13 !
Inter dawno niczego specjalnego nie osiągnął w LM myślę że ten rok będzie dla nich przełomem. W ekipie gości brak jakichkolwiek większych zmartwień spowodowanych kontuzjami prawie wszyscy są gotowi do gry. Wystarczy spojrzeć na znakomity atak Crespo-Zlatan(ten człowiek wg. mnie ma szanse zostać najlepszym napastnikiem na świecie jeżeli już teraz nim nie jest) lub będący cały czas w gotowości do wsparcia Suazo nie wspominając już Cruza by zrozumieć jaką siła uderzeniową dysponują Włosi. Również świetna pomoc Vieri,Maniche-który niedawno przyszedł i świetnie wkomponował sie we włoska drużynę oraz Figo wracający po kontuzji wg. mnie te nazwiska mówią same za siebie.

Sądzę że mimo tego iż sam Capello przestrzega Inter przed lekceważeniem Anglików mówiąc:
"Kiedy Liverpool gra w Lidze Mistrzów zmienia się."
"Na własnym stadionie mają wielkie wsparcie i właśnie dlatego Inter musi wziąć ich na poważnie." ekipa Manciniego nie przegra tego meczu.
Wydaje mi sie ze oczywiście zaangażowanie,serce do walki,wsparcie własnych kibiców to duży atut(w tym wypadku gospodarzy)jak już powtarzałem ale większym moim zdaniem będzie aktualna bardzo dobra forma jaką prezentuję Inter w parze z rewelacyjnymi umiejętnościami indywidualnymi piłkarzy da końcowy rezultat mi oczekiwany.

Kadra Liverpoolu:

Bramkarze: Reina, Itandje, Martin
Obrońcy: Finnan, Hyypia, Riise, Fabio Aurelio, Arbeloa, Carragher, Skrtel
Pomocnicy: Kewell, Gerrard, Benayoun, Alonso, Pennant, Babel, Mascherano, Lucas
Napastnicy: Torres(?), Crouch, Kuyt

Kadra Interu:

Bramkarze:1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Obrońcy:2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 28 Maniche, 30 Pelé.
Napastnicy: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

Biorę x2 po kursie 1,45

Mój przewidywany wynik: 0-1

Do góry
#2077733 - 19/02/2008 21:58 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Zaczynamy \:p
#1# Bet365

Liverpool v Inter Milan x2 1.44
Roma v Real Madryt x2 1.55

AKO: 2.23
Stawka : 70 [j]
Stan Konta: 930 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2077745 - 19/02/2008 22:02 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

ponadto:

#2# Bet365

Olympiakos v Chelsea 2 1.90

AKO: 1.90
Stawka : 30 [j]
Stan Konta: 900 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2080748 - 20/02/2008 06:56 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: gool11
Zaczynamy \:p
#1# Bet365

Liverpool v Inter Milan x2 1.44
Roma v Real Madryt x2 1.55

AKO: 2.23
Stan Konta: 930 [j]

Pozdrawiam,
gool11

ponadto:

#2# Bet365

Olympiakos v Chelsea 2 1.90

AKO: 1.90
Stawka : 30 [j]

Pozdrawiam,
gool11

wszystkiego bym sie spodziewał ale nie tego...

Nie zwykłem źle zaczynać ale trudno bywa gramy dalej

pozdrawiam,

gool11

Do góry
#2082907 - 21/02/2008 01:04 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Witam,
o wczorajszym dniu nie chce sie za bardzo wypowiadać.
Zawiódł mnie przede wszystkim Inter oraz Real
Trudno tak nieraz bywa ale wiem na pewno że w rewanżach będzie ciekawie.

Odnośnie dzisiejszych spotkań to po skrócie:

Według mnie dziś jest prawie totalny NO BET jeżeli chodzi LM. Prawie żadne spotkanie nie zasługuje na zagranie oprócz jednego...
No właśnie jednego ale czy na pewno?
Mowa tutaj o meczu: Celtic-Barcelona w którym moim typem jest X.
Zwyczaju grać remisów nie mam i naprawdę ciężko mi przychodzi stawienie tego lecz powiem szczerze że ten typ za mną chodzi od dobrych kilku dni.
Nie będę sie rozpisywał bo chyba każdy o tym meczu wie wiele powiem tylko że dziś Celtic będzie ogromnie zmotywowany,zdeterminowany,waleczny i agresywny.
A to jest nie najlepsze dla Barcy. Zgadzam się z tym że powoli Barca może zacząć wracać na właściwy tor jednak nie od tego meczu.

Zastanawia mnie tutaj jedna rzecz mianowicie Celtic Park.
To niesamowite że na 31 spotkań pucharowych Celtic u siebie przegrał tylko raz !

Zobaczcie:
http://img89.imageshack.us/img89/9359/itsafortressnov07shakthkj5.jpg

W składy nie chcę sie zagłębiać bo barca kim by nie zagrała i tak będzie zdecydowanym faworytem.
Jeżeli chodzi o ekipę gospodarzy nie ukrywam że pokładam duże nadzieje w Borucu. W dniu swoich 28 urodzin powinien być zmotywowany i pokazać na co go stać by jeszcze móc myśleć o transferze do czołowego zespołu na świecie.

Przewidywania dot. "11" sa takie:

Celtic: Borus - Caldwell, Naylor, McManus, O'Dea - McGeady, Donati, Robson, Nakamura - McDonald, V. of Hesselink.

FC Barcelona: Valdes - Abidal, MIlito, Marquez, Puyol - Deco, Messi, Toure, Iniesta - Eto, Henry.

Ja liczę tutaj przede wszystkim jak już wcześniej podkreślałem na Walkę,Determinację, i Agresywność(!) w ekipie gospodarzy.
Myślę że to jedyna metoda na to aby uzyskać tutaj korzystny rezultat czyli remis gdyż wygrana nie wchodzi w grę chociaż cuda sie zdarzają jednak bez przesady ;\)

Najlepszy kurs jako udało mi sie złapać w internecie oraz u naziemnego bukmachera to:

Unibet----> 3,40
oraz
TipSport----> 3,40 (w ofercie jako SuperTyp)

Nie wiem może się mylę i zapewne większość fanów barcy mnie wyśmieje(no przecież gdy słyszy się: ronaldinho,messi,henry,eto'o,deco no wiadomo każdy hmm..."typer" myśli no przecież czysta 2 wychodzi \:D na szczęście nazwiska nie grają i Ci typerzy rzadko notują korzystne bilanse w swoich statystykach). Każdy wie o kim mówię.
Być może się mylę dziś wieczorem będę musiał przełknąć gorzką pigułkę ale zaryzykuję i spokojnie poczekam do końca spotkania.

Oczywiście przekonania co do tego typu nie mam w 100% gdyż w tym meczu może zdarzyć się wszystko(tak jak w każdym zresztą \:D ) Jednak przeczuwam że padnie remis, ale jak mówi Strachan:

"jedynym co jest pewne w tym meczu, to najlepsza atmosfera w Europie”

i tutaj widzę kolejny atut i szansę po stronie gospodarzy.

You will never walk alone wczoraj tą pieśnią pomagali swoim pupilom kibice Liverpoolu i się udało(na moje nieszczęście ;\) ) dziś liczę na fanów Celticu

Dodatkowym smaczkiem jest to że mecz ten mamy w TV otwartej-wreszcie (chociaż tyle).

Życzę Wam fajnego widowiska ;\)

20:45 i

niech magia Celtic Park trwa...

Pozdrawiam,

gool11

#3# Unibet

Celtic - Barcelona 1

AKO: 3.40
Stawka : 50 [j]
Stan Konta: 850 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2082913 - 21/02/2008 01:05 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Witam,
o wczorajszym dniu nie chce sie za bardzo wypowiadać.
Zawiódł mnie przede wszystkim Inter oraz Real
Trudno tak nieraz bywa ale wiem na pewno że w rewanżach będzie ciekawie.

Odnośnie dzisiejszych spotkań to po skrócie:

Według mnie dziś jest prawie totalny NO BET jeżeli chodzi LM. Prawie żadne spotkanie nie zasługuje na zagranie oprócz jednego...
No właśnie jednego ale czy na pewno?
Mowa tutaj o meczu: Celtic-Barcelona w którym moim typem jest X.
Zwyczaju grać remisów nie mam i naprawdę ciężko mi przychodzi stawienie tego lecz powiem szczerze że ten typ za mną chodzi od dobrych kilku dni.
Nie będę sie rozpisywał bo chyba każdy o tym meczu wie wiele powiem tylko że dziś Celtic będzie ogromnie zmotywowany,zdeterminowany,waleczny i agresywny.
A to jest nie najlepsze dla Barcy. Zgadzam się z tym że powoli Barca może zacząć wracać na właściwy tor jednak nie od tego meczu.

Zastanawia mnie tutaj jedna rzecz mianowicie Celtic Park.
To niesamowite że na 31 spotkań pucharowych Celtic u siebie przegrał tylko raz !

Zobaczcie:
http://img89.imageshack.us/img89/9359/itsafortressnov07shakthkj5.jpg

W składy nie chcę sie zagłębiać bo barca kim by nie zagrała i tak będzie zdecydowanym faworytem.
Jeżeli chodzi o ekipę gospodarzy nie ukrywam że pokładam duże nadzieje w Borucu. W dniu swoich 28 urodzin powinien być zmotywowany i pokazać na co go stać by jeszcze móc myśleć o transferze do czołowego zespołu na świecie.

Przewidywania dot. "11" sa takie:

Celtic: Borus - Caldwell, Naylor, McManus, O'Dea - McGeady, Donati, Robson, Nakamura - McDonald, V. of Hesselink.

FC Barcelona: Valdes - Abidal, MIlito, Marquez, Puyol - Deco, Messi, Toure, Iniesta - Eto, Henry.

Ja liczę tutaj przede wszystkim jak już wcześniej podkreślałem na Walkę,Determinację, i Agresywność(!) w ekipie gospodarzy.
Myślę że to jedyna metoda na to aby uzyskać tutaj korzystny rezultat czyli remis gdyż wygrana nie wchodzi w grę chociaż cuda sie zdarzają jednak bez przesady ;\)

Najlepszy kurs jako udało mi sie złapać w internecie oraz u naziemnego bukmachera to:

Unibet----> 3,40
oraz
TipSport----> 3,40 (w ofercie jako SuperTyp)

Nie wiem może się mylę i zapewne większość fanów barcy mnie wyśmieje(no przecież gdy słyszy się: ronaldinho,messi,henry,eto'o,deco no wiadomo każdy hmm..."typer" myśli no przecież czysta 2 wychodzi \:D na szczęście nazwiska nie grają i Ci typerzy rzadko notują korzystne bilanse w swoich statystykach). Każdy wie o kim mówię.
Być może się mylę dziś wieczorem będę musiał przełknąć gorzką pigułkę ale zaryzykuję i spokojnie poczekam do końca spotkania.

Oczywiście przekonania co do tego typu nie mam w 100% gdyż w tym meczu może zdarzyć się wszystko(tak jak w każdym zresztą \:D ) Jednak przeczuwam że padnie remis, ale jak mówi Strachan:

"jedynym co jest pewne w tym meczu, to najlepsza atmosfera w Europie”

i tutaj widzę kolejny atut i szansę po stronie gospodarzy.

You will never walk alone wczoraj tą pieśnią pomagali swoim pupilom kibice Liverpoolu i się udało(na moje nieszczęście ;\) ) dziś liczę na fanów Celticu

Dodatkowym smaczkiem jest to że mecz ten mamy w TV otwartej-wreszcie (chociaż tyle).

Życzę Wam fajnego widowiska ;\)

20:45 i

niech magia Celtic Park trwa...

Pozdrawiam,

gool11

#3# Unibet

Celtic - Barcelona 1

Pozdrawiam,
gool11

Oczywiście nastąpił tutaj błąd Celtic-Barca X ma być ;\)
Proszę o moderatora o dokonanie korekty i skasowanie tego posta.

pozdrawiam,

gool11

Do góry
#2084874 - 21/02/2008 07:23 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

początek mam jakże piękny \:D Trzy kupony Trzy Wtopy o Celticu i jego obrońcach nie wspominam bo szkoda gadać. Powiem jedno: Artur pakuj się i wyjeżdżaj bo zasługujesz na gre w lepszym klubie !

#4# SportingBet

Unión Atlético Maracaibo - Boca Juniors 2

AKO: 1,75
Stan Konta: 800 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2091108 - 23/02/2008 03:20 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

dobra koniec żartów czas wziąć sie do gry weekend otwieram takim oto dubelkiem:

#5# Betfair

Simon G.-Gabashvili 1 1.47
Korona-Wisła x2 1.28

AKO: 1.88
Stawka : 150 [j]
Stan Konta: 650 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2091131 - 23/02/2008 03:24 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#6# Betfair

Guimaraes - Naval 1 1.73

AKO: 1.73
Stan Konta: 600 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2091886 - 23/02/2008 06:44 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

dobra koniec żartów czas wziąć sie do gry weekend otwieram takim oto dubelkiem:

#5# Betfair

Simon G.-Gabashvili 1 1.47 6-3 6-2
Korona-Wisła x2 1.28 1-1

AKO: 1.88
Stan Konta: 650 [j]

Pozdrawiam,
gool11

No i jak może być miło i przyjemnie wystarczy tylko coś na poważnie zagrać ;\)

+ 282 [j]

Stan Konta: 882 [j]

Do góry
#2092030 - 23/02/2008 07:48 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#6# Betfair

Guimaraes - Naval 1 1.73 1-0

AKO: 1.73

Pozdrawiam,
gool11

Dzisiejszy dzień kończę solidnym zyskiem który dopiero się zaczyna tak jak zaczyna się ten weekend...

+ 86.50 [j]
Stan Konta: 968.50 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2092799 - 23/02/2008 21:20 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Dzisiaj Sobota czas coś zarobić na początek kupon ze zdarzeniami które sa jakże popularne dzisiaj oby tylko nie zawiodły...

## Bet-At-Home

Liverpool - Middlesbrough 1 1.45
Lyon - Metz 1 1.20
Porto - Ferreria 1 1.20

AKO: 2.08
Stawka : 168.50 [j]

Kurs wystawiony w Bet-at-home na drużynę Beniteza moim zdaniem bardzo dobry i ja z niego korzystam. Aby osiągnąć pomnożenie mojej stawki dokładam jeszcze typowe zdarzenie na podbicie: Lyon oraz Porto.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2092838 - 23/02/2008 21:37 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

EDIT do poprzedniego postu: to oczywiście jest kupon #7# Bet-At-Home zapomniałem tylko dopisać.

Jako iż dzisiaj jest wiele ciekawych zdarzeń pokuszę się jeszcze o coś takiego:

#8# Betgun

Newcastle - Manchester United 2 1.50
Groclin Grodzisk-Legia Warsaw x2 1,42

AKO: 2.13
Stawka : 100 [j]
Stan Konta: 700 [j]

Manchester nie wierzę że znów straci punktu więc po tym jakże mizernym kursie na wyjazd ale niech będzie gram na "Czerwone Diabły".Wraca Rooney więc nie przegrają \:D
Drugim spotkaniem które umieszczam na tym kuponie jest wbrew moim poprzednim wypowiedzią Legia z x. W związku z tym że znalazłem na drużynę z Łazienkowskiej dobry przelicznik postanowiłem to zagrać.Jeżeli Legia chce dogonić Wisłę (co jest nie możliwe ;\) ) a przynajmniej dotrzymywać jej kroku i przy okazji nie stracić 2 pozycji nie może tutaj przegrać.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2092942 - 23/02/2008 22:16 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#9# Betgun

Asteras Tripolis-Apollon Kalamarias under 2.5 1.55
M.Sharapova-A.Radwanska 1 1.12
Zaglebie Sosnowiec-Ruch Chorzow x2 1,38

AKO: 2.40
Stan Konta: 630 [j]

Myślę że to tyle na dzisiaj w zupełności mi wystarczy.
Życzę dużych emocji.Oby się obyło bez większych niespodzianek.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2094733 - 24/02/2008 03:55 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#9# Betgun

Asteras Tripolis-Apollon Kalamarias under 2.5 1.55
M.Sharapova-A.Radwanska 1 1.12
Zaglebie Sosnowiec-Ruch Chorzow x2 1,38

AKO: 2.40
Stan Konta: 630 [j]

Myślę że to tyle na dzisiaj w zupełności mi wystarczy.
Życzę dużych emocji.Oby się obyło bez większych niespodzianek.

Pozdrawiam,
gool11

+ 168 [j]
Stan Konta: 798 [j]

Do góry
#2095425 - 24/02/2008 06:48 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

EDIT do poprzedniego postu: to oczywiście jest kupon #7# Bet-At-Home zapomniałem tylko dopisać.

Jako iż dzisiaj jest wiele ciekawych zdarzeń pokuszę się jeszcze o coś takiego:

#8# Betgun

Newcastle - Manchester United 2 1.50
Groclin Grodzisk-Legia Warsaw x2 1,42

AKO: 2.13

Manchester nie wierzę że znów straci punktu więc po tym jakże mizernym kursie na wyjazd ale niech będzie gram na "Czerwone Diabły".Wraca Rooney więc nie przegrają \:D
Drugim spotkaniem które umieszczam na tym kuponie jest wbrew moim poprzednim wypowiedzią Legia z x. W związku z tym że znalazłem na drużynę z Łazienkowskiej dobry przelicznik postanowiłem to zagrać.Jeżeli Legia chce dogonić Wisłę (co jest nie możliwe ;\) ) a przynajmniej dotrzymywać jej kroku i przy okazji nie stracić 2 pozycji nie może tutaj przegrać.

Pozdrawiam,
gool11

Tego powiem szczerze sie nie spodziewałem. Jednak tak jest zmieniać swoje decyzje w temacie ligi polskiej odradzałem grania na legie po czym sam ją obstawiłem \:D \:D
brak konsekwencji czy może ugiąłem sie pod takim kursem ? ;\) \:D
Nieważne tak czy siak przegrałem chodź szkoda mi MU bo ładnie wszedł.

Ta przegrana legii jednak nie smuci mnie tak bardzo(w końcu pieniądze to nie wszystko) bo jako kibic Wisły jestem zadowolony że powiększamy przewagę nad stolicą \:\)
A z racji tego że legia przegrała jeszcze bardziej ją nienawidzę \:\) Przy okazji z tego miejsca chciałem pozdrowić was warszawiaki niestety ale w tym roku mistrza nie będzie i za rok jak Bóg da to i podobnie i nawet wsparcie "n"-ki wam nie pomoże która pstrokato wygląda na waszych strojach ;P
Dobra dość dogryzania wam ;\)

Stan Konta: 798 [j]

pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2095540 - 24/02/2008 07:46 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Dzisiaj Sobota czas coś zarobić na początek kupon ze zdarzeniami które sa jakże popularne dzisiaj oby tylko nie zawiodły...

## Bet-At-Home

Liverpool - Middlesbrough 1 1.45 3-2
Lyon - Metz 1 1.20 2-0
Porto - Ferreria 1 1.20 3-0

AKO: 2.08
Stawka : 168.50 [j]

Kurs wystawiony w Bet-at-home na drużynę Beniteza moim zdaniem bardzo dobry i ja z niego korzystam. Aby osiągnąć pomnożenie mojej stawki dokładam jeszcze typowe zdarzenie na podbicie: Lyon oraz Porto.

Pozdrawiam,
gool11

No i pięknie ;\)
Dzisiejszy dzień zgodnie z planem. Już jesteśmy na plusie po ostatnich niespodziankach związanych z LM.
No i jak może być miło i przyjemnie. Nawet ta wtopa z legią w oblicz 11 punktowej przewagi Wisełki mnie nie martwi specjalnie, wszak pieniądze to nie wszystko a na swoje i tak wyjdę ;\)

Jutro jedziemy dalej

+ 350.48 [j]
Stan Konta: 1148.48 [j]

pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2096066 - 24/02/2008 20:31 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#10# Bet365

Nac Breda-Ajax Amsterdam x2 1.28
VFL Osnabruck-Borussia Moenchengladbach x2 1.27
Udinese Calcio-Genoa CFC 1x 1,13
Psv Eindhoven-De Graafschap 1 1,18

AKO: 2.17
Stawka : 148.48 [j]
Stan Konta: 1000 [j]

Tak wiem śmieszne kursy i poco to w ogóle ruszać ?
Ale pokrótce:
-Ajax w końcu w prawie pełnym składzie melduje sie w Bredzie i nic nie wskazuje na to by mimo iż ekipa gospodarzy prezentuje sie ostatnio naprawdę nieźle goście wywiozą stąd min. 1 punkt.
-Borussia w ostatnich trzech meczach klasy nie pokazała zdobywając lewie 1 punkt. A przecież to lider tych rozgrywek.Miałem sie pokusić tutaj o czysta 2 jednak zrezygnowałem i postanowiłem podeprzeć bo w końcu Osnabruck to ciężki teren.
-Udinese walczy o czołowe lokaty w Serie A ta drużyna bardzo mi się podoba w tym sezonie i tym razem jej zaufam u siebie nie powinni przegrać.
-Ostatni typ to typowa "dokładka" na podbicie kursy miał być handi poszła 1 też będzie dobrze ;\)

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2096358 - 24/02/2008 21:57 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

i na dzisiaj główne danie:

#11# Betgun
St. Mirren-Celtic Glasgow 2 1,33
Osasuna CA-Atletico Madrid x2 1,48
FC Barcelona-Levante UD 1 1,15
Glasgow Rangers-Gretna FC 1 1,11

AKO: 2.51
Stawka : 200 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2096693 - 24/02/2008 22:54 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#12# Betgun
Sampdoria Genoa-Inter Milan x2 1,25 !
Real Madrid-Getafe CF 1 1,35
AC Milan-Palermo US 1 1,55

AKO: 3.01

Rzadko zdarza mi sie powtarzać zdarzenia ale przecież dziś Barca to peffka \:D oby ;\) Co do reszty to nie powinno być źle \:\)

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2097812 - 25/02/2008 03:04 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#13# Betgun

AKO: 1.55
Stawka : 300 [j]
Stan Konta: 400 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2098125 - 25/02/2008 04:35 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#10# Bet365

Nac Breda-Ajax Amsterdam x2 1.28
VFL Osnabruck-Borussia Moenchengladbach x2 1.27
Udinese Calcio-Genoa CFC 1x 1,13
Psv Eindhoven-De Graafschap 1 1,18

AKO: 2.17
Stawka : 148.48 [j]

Tak wiem śmieszne kursy i poco to w ogóle ruszać ?
Ale pokrótce:
-Ajax w końcu w prawie pełnym składzie melduje sie w Bredzie i nic nie wskazuje na to by mimo iż ekipa gospodarzy prezentuje sie ostatnio naprawdę nieźle goście wywiozą stąd min. 1 punkt.
-Borussia w ostatnich trzech meczach klasy nie pokazała zdobywając lewie 1 punkt. A przecież to lider tych rozgrywek.Miałem sie pokusić tutaj o czysta 2 jednak zrezygnowałem i postanowiłem podeprzeć bo w końcu Osnabruck to ciężki teren.
-Udinese walczy o czołowe lokaty w Serie A ta drużyna bardzo mi się podoba w tym sezonie i tym razem jej zaufam u siebie nie powinni przegrać.
-Ostatni typ to typowa "dokładka" na podbicie kursy miał być handi poszła 1 też będzie dobrze ;\)

Pozdrawiam,
gool11
i na dzisiaj główne danie:

#11# Betgun
St. Mirren-Celtic Glasgow 2 1,33
Osasuna CA-Atletico Madrid x2 1,48
Glasgow Rangers-Gretna FC 1 1,11

AKO: 2.51

Pozdrawiam,
gool11

Nie żebym sie wogole nie wkur***. Jak zazwyczaj jestem spokojny tak dzisiaj wychodzę z siebie.
Udinese chce walczyć o puchary a przegrywa z Genoa u siebie \:D \:D \:D
To samo sie tyczy jeb****o Atletico które dostaje po 5 minutach juz 2 bramki od Osassuny która broni sie przed spadkiem i przegrywa z Levante \:D \:D \:D

Ale cóż mogę winić tylko samego siebie.Gdyż doszukuję się x2 w wielu meczach w sobotę legia mnie powiozła a dzisiaj Atletico.A Udinese utwierdziło mnie w przekonaniu że nie warto grać poniżej 1.2 na podwójną szansę nawet u siebie !.Z poszczególnymi typami nawet nieźle ale cóż mi z tego że kilka "pewniaków" weszło ? Przynajmniej jest nauczka na przyszłość i jakaś lekcja z tej porażki wychodzi.
Ciekawe co za tydzień będzie ?

Póki co na razie Real oraz Milan mogą uratować sprawę.
Czy uratują ?
Przekonamy się po 23 czy wyjdę na swoje czy weekend zakończę na minusie.

pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2098762 - 25/02/2008 07:00 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#12# Betgun
Sampdoria Genoa-Inter Milan x2 1,25 !
AC Milan-Palermo US 1 1,55

AKO: 3.01

Rzadko zdarza mi sie powtarzać zdarzenia ale przecież dziś Barca to peffka \:D oby ;\) Co do reszty to nie powinno być źle \:\)

Pozdrawiam,
gool11

#13# Betgun

Pozdrawiam,
gool11

Jakże to pięknie człowieka może wku***ć Cztery przegrane kupony przez jedno zdarzenie ;\) I to wszystkie Cztery które dzisiaj zagrałem \:\) no po prostu cud miód.

Hala Madrid \:D \:D \:D

pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2100513 - 26/02/2008 02:18 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#17# Bet365

Manchester City - Everton under 2.5 1.62

AKO: 1.62
Stan Konta: 350 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2101907 - 26/02/2008 06:55 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#17# Bet365

Manchester City - Everton under 2.5 1.62 0-2 !

AKO: 1.62

Pozdrawiam,
gool11

Poniedziałek nie taki straszny.
Było ciężko ale sie udało.
Przede wszystkim brava dla Evertonu
Dzięki tej wygranej wyprzedzają Liverpool a to jakże mnie cieszy \:\)
Widać City złapało większą "zadyszkę" może to i dobrze bo u góry w tabeli będzie jeszcze ciekawiej. \:\)
W końcu różnica miedzy 4 a nawet i 10 miejscem nie jest aż tak duża.
Ja dzisiaj skromnie księguję ale małymi krokami w tygodniu można spokojnie odrobić niepowiedzenie w weekend. ;\)

+ 81
[j]
Stan Konta: 431 [j]

pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2103558 - 26/02/2008 21:41 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#18# Betgun

Juventus - Torino AC 1 1.64
Preston North End-Stoke City x2 1,43

AKO: 2.34
Stawka : 81 [j]

Rozumiem ze Preston broni sie przed spadkiem ale żeby wystawiać taki kurs na Stoke z podpórką to naprawdę musi coś być nie tak. Tak czy owak ja z niego korzystam. \:\) Juve na "dokładkę" \:D ciężko będzie ale wierze w ekipę gospodarzy.Oglądałem ich ostatni mecz i moim zdaniem sędzia ich wyraźnie skrzywdził bo najpierw przed decydującym w 90' karnym dla Regginy powinna być "11" dla Juve które w drugiej połowie zaprezentowało zdecydowanie lepszy futbol.
Moim zdaniem teraz jest jedyna szansa drużyny z Turynu na dogonienie 2 Romy która przecież już w Środę gra z Interem i gdy tam straci punkty(w co wierzę) a dziś "stara dama" zwycięży w Derby Della Molle Torino to będzie miała tylko 1 punkt straty do Rzymian.
Dziś spodziewany jest powrót do składu: Vincenzo Iaquinty oraz Jonathana Zebiny. Jednak z gry wyłączony jest wciąż David Trezeguet, Jorge Andrade, Marco Marchionni oraz ukarany czerwoną kartka( w głupi sposób bo tuż po gwizdku sędziego ! ) w spotkaniu z Regginą - Cristiano Zanetti. Goście również mają problemy bowiem nie zagrają:Matteo Rubina, Hernana Dellafiore, Mashasi Oguro, Sasy Bjelanovica oraz Alberto Fontany.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2103575 - 26/02/2008 21:46 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
Remik_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/03/2006
no coz...ja bym bylostrozny z tym stawianiem na Juve \:\) derby to zawsze derby i jak wiadomo rzadza sie wlasnymi prawami , a tymbardziej iz Juve nie gram w pelnym skladzie \:\) mimo wszystko zyczepowodzenia i trafnego typu ;\)

Do góry
#2108657 - 28/02/2008 04:36 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#19# Megatyp

Celtic Glasgow-Inverness Caledonian Thistle 1 1.16
Austria Salzburg - Rheindorf Altach SC 1 1.27 Fiorentina-Livorno H/0:1.5/ 2 1.55

AKO: 2.28
Stan Konta: 200 [j]

#20# Megatyp

Austria Salzburg - Rheindorf Altach SC 1 1.27 Catania - Milan under 2.5 1.65

AKO: 2.05
Stan Konta: 150 [j]

Wybaczcie że tak późno ale dopiero teraz wróciłem a kupony już postawiłem jak byłem w mieście.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2109562 - 28/02/2008 07:00 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#19# Megatyp

Celtic Glasgow-Inverness Caledonian Thistle 1 1.16 2-1
Austria Salzburg - Rheindorf Altach SC 1 1.27 4-0
Fiorentina-Livorno H/0:1.5/ 2 1.55 1-0

#20# Megatyp

Austria Salzburg - Rheindorf Altach SC 1 1.27 4-0
Catania - Milan under 2.5 1.65 1-1

Stan Konta: 150 [j]

Wybaczcie że tak późno ale dopiero teraz wróciłem a kupony już postawiłem jak byłem w mieście.

Pozdrawiam,
gool11

No wreszcie elegancko udało się. Szkoda tylko że nie mogliście skorzystać bo tak późno je umieściłem ale obiecuje poprawie sie \:p
Dzisiaj nic naprawdę czasu nie miałem by coś "wyskrobać" i napisać analizę w dziale Serie A bo nie ukrywam że zwłaszcza handi +1,5 na Livorno mnie sie bardzo podobało dlatego postanowiłem to zagrać.
Ledwo tylko zdążyłem coś wybrać i zagrać będąc w mieście w Megatypie(Tip-Sport) i się udało. ;\)

+ 342 [j]
+ 103,50 [j]

Stan Konta: 595,50 [j]

pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2112255 - 29/02/2008 03:47 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#21# Betgun

Maccabi Elite - Real Madrid 1 1,71
Getafe CF-Racing Santander x2 1,6

AKO: 2.73
Stawka : 45,50 [j]
Stan Konta: 550 [j]

Dzisiaj będzie ciężko co nie znaczy jednak że nie wejdzie ;\)
Bądźmy dobrej myśli \:\)

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2113683 - 29/02/2008 08:38 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#21# Betgun

Maccabi Elite - Real Madrid 1 1,71
Getafe CF-Racing Santander x2 1,6

AKO: 2.73 \:D
Stawka : 45,50 [j]
Stan Konta: 550 [j]

Dzisiaj będzie ciężko co nie znaczy jednak że nie wejdzie ;\)
Bądźmy dobrej myśli \:\)

Pozdrawiam,
gool11

#22# Betgun

San Antonio Spurs-Dallas Mavericks 1 1,56

AKO: 1.56
Stan Konta: 500 [j]

Na NBA się w ogóle nie znam typ polecany więc zagrałem żeby było co sprawdzić rano \:D

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2113799 - 29/02/2008 15:04 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#22# Betgun

San Antonio Spurs-Dallas Mavericks 1 1,56

AKO: 1.56

Na NBA się w ogóle nie znam typ polecany więc zagrałem żeby było co sprawdzić rano \:D

Pozdrawiam,
gool11

+ 78 [j] na frytki i cole \:D
Stan Konta: 578 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2115704 - 01/03/2008 03:19 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#23# Sportingbet /LIVE/

Greuther Furth 1 - 2 1. FC Köln minuta: 54' under 4.5 1.44

AKO: 1.44
Stawka : 178 [j]

Moim zdaniem nie padnie tutaj więcej jeszcze niż 2 bramki.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2115801 - 01/03/2008 03:34 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#24# Sportingbet

Lech Poznan v Zaglebie Lubin Over/Under 2.5 Under 2.5 1.833
Hertha Berlin v Duisburg Handicap Duisburg +2 1.333

AKO: 2.44
Stan Konta: 300 [j]

Zgadzam sie Lech u siebie jest overowy jednak moim zdaniem nie z taką drużyną jak Zagłębie. \:\) Nie będę tutaj "wywodów" pisał bo wszelkie statystyki wskazują tutaj na zdecydowany over czyli obalają mój dziejszy wybór.
Typ bardziej z przeczucia niż analizy ;\) Jednak warty gry !
Dusiburg bardzo mi zaimponował w ostatniej kolejce widać że chłopaki bardzo chcą wydostać sie ze strefy spadkowej.Przedewstkim potwierdza sie to ze zaangażowaniem można wiele osiągnąć.Przykład ostatnie zwycięstwo dzisiejszych gości.
Znaczące wzmocnia w przerwie już przynoszą efekty. Przegrana 2 bramkami z będąca w słabej formie Hertą jest niemożliwa. Myślałem także o graniu na czysty X jednak zrezygnowałem.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2115919 - 01/03/2008 03:54 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#23# Sportingbet /LIVE/

Greuther Furth 1 - 2 1. FC Köln minuta: 54' under 4.5 1.44

AKO: 1.44
Stawka : 178 [j]

Moim zdaniem nie padnie tutaj więcej jeszcze niż 2 bramki.

Pozdrawiam,
gool11

no i nie padło ;\) wynik: 2-2

: + 256.32 [j]
Stan Konta: 556.32 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2117789 - 01/03/2008 23:16 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

rozgrzewka przed poważnym graniem w weekend:
#25# Sportingbet /LIVE/

Hibernian 0-2 Celtic minuta: 80' under 2.5 1.55

Celtic trzymamy wynik

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2117815 - 01/03/2008 23:26 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

rozgrzewka przed poważnym graniem w weekend:
#25# Sportingbet /LIVE/

Hibernian 0-2 Celtic minuta: 80' under 2.5 1.55

Celtic trzymamy wynik

Pozdrawiam,
gool11

+ 155 [j]
Stan Konta: 355 [j]

Rozgrzewka jakże udana. To lubię.
Za chwilę moje weekendowe propozycje.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2118023 - 02/03/2008 00:05 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#26# Betgun

Fulham Fc-Manchester United 2 1,35
Legia Warsaw-LKS Lodz 1 1,25
Wisla Krakow-Widzew Lodz 1 1,20

AKO: 2.03
Stawka : 155 [j]

#27# Betgun

Rangers-Aberdeen 1 1,26
Osc Lille-Olympique Lyonnais x2 1,32
Recreativo Huelva-Real Madrid x2 1,21

AKO: 2.01
Stan Konta: 100 [j]

#28# Betgun

WHU - Chelsea 2 2,10

AKO: 2.10
Stan Konta: 50 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2120412 - 02/03/2008 06:08 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#26# Betgun

Fulham Fc-Manchester United 2 1,35
Legia Warsaw-LKS Lodz 1 1,25
Wisla Krakow-Widzew Lodz 1 1,20

AKO: 2.03
Stawka : 155 [j]

#27# Betgun

Rangers-Aberdeen 1 1,26
Osc Lille-Olympique Lyonnais x2 1,32
Recreativo Huelva-Real Madrid x2 1,21

AKO: 2.01
Stan Konta: 100 [j]

#28# Betgun

WHU - Chelsea 2 2,10

Stan Konta: 50 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Jak mówiłem weekend będzie pozytywny \:\) .
Dzisiejszy wynik uważam za bardzo dobry kupony 3/3 typy 7/7.
Oby jutro było podobnie ;\)

: + 314.65 [j]
: + 201 [j]
: + 105[j]

Stan Konta: 670.65 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2121798 - 02/03/2008 22:11 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#29# Sportingbet

Slavia Prague v Most 1 1,22
Ajax v Excelsior 1 1,15
Herning Blue Fox v Totempo HVIK 1 1,22
Bolton v Liverpool x2 1,20

Stawka : 170,65 [j]

#30# Betgun

Hamburg Freezers - Wolfsburg Grizzly Adams 1 1,45
SC Cham-FC Vaduz 2 1,55

AKO: 2.24

#31# Betgun

Apollon Kalamarias-Veroia 1 1,9

AKO: 2.00

Stan Konta: 380 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2123823 - 03/03/2008 04:55 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#32# Sportingbet

Bordeaux v Paris SG 1 1,99

AKO: 1.99

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2124130 - 03/03/2008 05:52 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#29# Sportingbet

Slavia Prague v Most 1 1,22
Ajax v Excelsior 1 1,15
Herning Blue Fox v Totempo HVIK 1 1,22 ŻAL
Bolton v Liverpool x2 1,20

Stawka : 170,65 [j]

#30# Betgun

Hamburg Freezers - Wolfsburg Grizzly Adams 1 1,45
SC Cham-FC Vaduz 2 1,55

AKO: 2.24

#31# Betgun

Apollon Kalamarias-Veroia 1 1,9

AKO: 2.00

Stan Konta: 380 [j]

Pozdrawiam,
gool11

+ 156,80 [j]
+ 100 [j]

Stan Konta: 436,80 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2125038 - 03/03/2008 17:40 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#32# Sportingbet

Bordeaux v Paris SG 1 1,99

AKO: 1.99

Pozdrawiam,
gool11

Przyznam się że z tego singielka najbardziej się ucieszyłem.
Brawo Bordeaux ! ! !
Notuje koniec bardzo dobrego weekendu. W którym gdyby nie wpadka z herning zanotowałbym 100% skuteczność. Oby tak dalej

+ 398 [j]

Stan Konta: 834,80 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2127381 - 04/03/2008 06:06 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#33# Sportingbet /LIVE/

P.Ferreira v Belenenses /live przy stanie 1-2/ Under 4.5 Goals 1.53

AKO: 1.53
Stawka : 234,80 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2127576 - 04/03/2008 07:03 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#33# Sportingbet /LIVE/

P.Ferreira v Belenenses /live przy stanie 1-2/ Under 4.5 Goals 1.53 1-2

AKO: 1.53 ;\)

Stawka : 234,80 [j]

Pozdrawiam,
gool11

No i elegancko dobrym posunięciem było ominięcie dzisiejszych "pewniaków" \:D Sparty Praga oraz meczów tenisowych (Staszka oraz Ruska którzy się skompromitowali nie mówię już o Rogerze którego mi po prostu żal no ale w końcu ile można być nr.1?
Moim zdaniem jeszcze w tym roku spadnie on z 1 miejsca w rankingu a szkoda).

Za to live fajnie wpadł mi w oko i się udało.
Ale chyba muszę przystopować z tymi zakładami live bo jak to mówił mi ostatnio kumpel: "człowieku ty masz takie szczęście do tych zakładów live i to jeszcze underów że to cię kiedyś wyprowadzi na babciny ogródek.Bo w końcu ile może się udawać? Stawkowanie masz wysokie wiec wystarczy jedna wtopa i po ptokach"

Zazdrosny? Na pewno ale co tam póki szczęście mi dopisuje będę się starał to wykorzystywać ;\)

Bo w zakładach live w sumie tylko to sie liczy \:\)

Niby dziś poniedziałek(którego wszyscy przeklinają)a jednak udało się:

+ 359,24 [j]

Stan Konta: 959,24 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2128903 - 05/03/2008 00:33 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#34# Bet365

Wisła Kraków v Jagiellonia Białystok (Suma goli) under 2.5 1.95

AKO: 1.95
Stawka : 159,24 [j]

Mecze LM wbrew pozoru dziś są naprawdę ciężkie kursy mizerne jak dla mnie ale być może któryś z nich zagram.
Póki co narazie taki singielek.
Murawa na Wisle jest fatalna widziałem na własne oczy grząska,pole karne posypane piaskiem nie dająca żadnej możliwości wykazania się którejkolwiek z ekip.
Jest nie do grania w piłkę. Sami piłkarze narzekają na nią i mówią o tym trenerzy. O nie klejącej sie grze mogliśmy sie przekonać w ostatnim meczu Wisły jedną z przyczyn była właśnie murawa. Biała Gwiazda wystąpi dzisiaj w lepszym składzie niż w Białymstoku toteż spodziewam się wygranej oscylującej się między 1-0 a 2-0.
Wartą uwagą jest obrona Wisły która dzisiaj będzie bardzo dobra(Marcin Baszczyński, Cleber Guedes de Lima, Arkadiusz Głowacki oraz nowy nabytek Junior Diaz).
Jagiellonia wobec takiej defensywy wystawionej przez Skorżę raczej niema szans na nieustrzelenie chodź jednej bramki a wynik 3-0 przy takiej murawie nie wchodzi wogóle w grę mimo że atak prezentuje sie równie solidnie.
Dla mnie taki kurs na under 2,5 jest prezentem o bukmachera (jeżeli wogole cos takiego jest jak prezent od buka \:D ).
Do jakiegoś "combo" można dorzucić Wiślaków na 1 po 1.25.

Dla tych którzy nie maja możliwości wybrania sie na mecz do Krk.
Polecam dzisiaj 18:00 Polsat Sport.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2129691 - 05/03/2008 04:03 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#34# Bet365

Wisła Kraków v Jagiellonia Białystok (Suma goli) under 2.5 1.95

AKO: 1.95
Stawka : 159,24 [j]

Mecze LM wbrew pozoru dziś są naprawdę ciężkie kursy mizerne jak dla mnie ale być może któryś z nich zagram.
Póki co narazie taki singielek.
Murawa na Wisle jest fatalna widziałem na własne oczy grząska,pole karne posypane piaskiem nie dająca żadnej możliwości wykazania się którejkolwiek z ekip.
Jest nie do grania w piłkę. Sami piłkarze narzekają na nią i mówią o tym trenerzy. O nie klejącej sie grze mogliśmy sie przekonać w ostatnim meczu Wisły jedną z przyczyn była właśnie murawa. Biała Gwiazda wystąpi dzisiaj w lepszym składzie niż w Białymstoku toteż spodziewam się wygranej oscylującej się między 1-0 a 2-0.
Wartą uwagą jest obrona Wisły która dzisiaj będzie bardzo dobra(Marcin Baszczyński, Cleber Guedes de Lima, Arkadiusz Głowacki oraz nowy nabytek Junior Diaz).
Jagiellonia wobec takiej defensywy wystawionej przez Skorżę raczej niema szans na nieustrzelenie chodź jednej bramki a wynik 3-0 przy takiej murawie nie wchodzi wogóle w grę mimo że atak prezentuje sie równie solidnie.
Dla mnie taki kurs na under 2,5 jest prezentem o bukmachera (jeżeli wogole cos takiego jest jak prezent od buka \:D ).
Do jakiegoś "combo" można dorzucić Wiślaków na 1 po 1.25.

Dla tych którzy nie maja możliwości wybrania sie na mecz do Krk.
Polecam dzisiaj 18:00 Polsat Sport.

Pozdrawiam,
gool11

Wstyd mi ale cóż bywa.

Główne danie na dziś:

#35# Bet365

Barcelona v Celtic 1 1.22
Charlton v Bristol City x2 1.80

AKO: 2.20

Pozwólcie że z powodu braku czasu nic nie napisze.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2130758 - 05/03/2008 06:45 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Główne danie na dziś:

#35# Bet365

Barcelona v Celtic 1 1.22 1-0
Charlton v Bristol City x2 1.80 1-1

AKO: 2.20

Pozwólcie że z powodu braku czasu nic nie napisze.

Pozdrawiam,
gool11

No i o to chodziło ;\) Szkoda trochę tej Wisły ale nieraz tak bywa \:\) Ważne że się udało "ustrzelić" ten dubelek.

+ 220 [j]

Stan Konta: 920 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2130826 - 05/03/2008 06:54 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

a co mi tam podobno mam szczęście na live ;\)

#36# Bet365 /LIVE/

Sevilla v Fenerbahce
(Następny gol - dogrywka) Brak 1. gola 1.72

AKO: 1.72
Stawka : 120 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2131065 - 05/03/2008 07:37 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

a co mi tam podobno mam szczęście na live ;\)

#36# Bet365 /LIVE/

Sevilla v Fenerbahce
(Następny gol - dogrywka) Brak 1. gola 1.72

AKO: 1.72
Stawka : 120 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Nie no tak to ja rozumiem \:\)
Szczęście dalej mnie nie opuszcza ;\)
\:D Dzisiaj naprawdę pięknie.

+ 206.40
Stan Konta: 1006.40 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2132901 - 06/03/2008 01:22 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#37# Bet365

Atromitos Athinon v Panathinaikos under 2.5 1.55
Chelsea v Olympiakos 1 1.25
Liverpool v West Ham 1 1.44

AKO: 2,78
Stawka : 206.40 [j]

Najbardziej bałbym sie Liverpoolu o resztę jestem spokojny. ;\)

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2133917 - 06/03/2008 04:11 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#38# Bet365

Rzuty rożne w 1. połowie Powyżej 5 rzutów rożnych 2.25

AKO: 2.25

Nie zwykłem grać takich zdarzeń ze wzgledu na niska przewidywalność.Jednak zdecydowałem się to "puścić" i głównie o tym zadecydowały przede wszystkim dwa czynniki: Transmisja w TVP2 \:D \:D oraz przegrana Realu w pierwszym meczu co oznacza od samego początku ciągłe ataki. A jak ataki to i rzuty rożne ;\) Wydawać by się mogło prosto i 5 rzutów rożnych do połowy nie powinno stawić problemu ale czy na pewno ? kurs jak dla mnie bardzo dobry wiec nie mogłem przejść obok tego obojętnie.
Zastanawiałem sie jeszcze odnośnie zagrania na cały mecz powyżej 10 rogów jednak w przypadku szybkiego zakończenie sprawy przez Królewskich w drugiej połowie nie będziemy oglądać ciekawego meczu.

Jestem dobrej myśli odnośnie tego zdarzenia ;\)

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2133943 - 06/03/2008 04:16 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Oczywiście mowa o meczu Real Madryt v Roma.
Także:

Real Madryt v Roma [Rzuty rożne w 1. połowie] Powyżej 5 rzutów rożnych 2.25

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2134275 - 06/03/2008 05:11 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#38# Bet365

Rzuty rożne w 1. połowie Powyżej 5 rzutów rożnych 2.25

Nie zwykłem grać takich zdarzeń ze wzgledu na niska przewidywalność.Jednak zdecydowałem się to "puścić" i głównie o tym zadecydowały przede wszystkim dwa czynniki: Transmisja w TVP2 \:D \:D oraz przegrana Realu w pierwszym meczu co oznacza od samego początku ciągłe ataki. A jak ataki to i rzuty rożne ;\) Wydawać by się mogło prosto i 5 rzutów rożnych do połowy nie powinno stawić problemu ale czy na pewno ? kurs jak dla mnie bardzo dobry wiec nie mogłem przejść obok tego obojętnie.
Zastanawiałem sie jeszcze odnośnie zagrania na cały mecz powyżej 10 rogów jednak w przypadku szybkiego zakończenie sprawy przez Królewskich w drugiej połowie nie będziemy oglądać ciekawego meczu.

Jestem dobrej myśli odnośnie tego zdarzenia ;\)

Pozdrawiam,
gool11

no i elegancko 24 minuta i już 6 rzutów rożnych \:\) \:\) \:\)

+ 225 [j]
Stan Konta: 925 [j]

Do góry
#2134911 - 06/03/2008 06:50 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#37# Bet365

Atromitos Athinon v Panathinaikos under 2.5 1.55
Chelsea v Olympiakos 1 1.25
Liverpool v West Ham 1 1.44

AKO: 2,78
Stawka : 206.40 [j]

Najbardziej bałbym sie Liverpoolu o resztę jestem spokojny. ;\)

Pozdrawiam,
gool11

No i dzisiaj kończę dzień 2/2 w kuponach pięknie moje przewidywania się sprawdziły \:\)

+ 573,79 [j]

Stan Konta: 1498,79 [j]

Do góry
#2139216 - 07/03/2008 23:04 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#38# Bet365

Zaglebie Sosnowiec v Legia Warszawa 2 1.80
Standard Liege v St.-Truidense 1 1.25

Stawka : 298,79 [j]
Stan Konta: 1200 [j]

Hmm długo myślałem nad tym meczem ale Legia jeśli nie teraz z takim przeciwnikiem to kiedy i z kim ?
Ostatnio fatalnie zaprezentowali sie w meczu PE ale wierzę w nich że sobie poradzą. Kursy już lecą mi sie udało rano złapać tai przelicznik teraz jest już dużo mniejszy.
Standard typowe zdarzenie na dokładkę.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2141964 - 08/03/2008 22:50 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

o powyższym kuponie szybko zapomnijmy \:D

#39# Megatyp

Aris-Levadiakos 1 1.41
Liverpool-Newcastle 1 1.4
Groclin-Bytom 1 1.3

AKO: 2.56

#40# Betako

Beyern-Karlsruhe 1 1.33
MU-Porsmouth 1 1.35
Bielefeld-Schalke 04 02 1.3
Inter-Reggina 1 1.29

AKO: 3,01

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2142889 - 09/03/2008 01:25 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#41# Bet365 /LIVE/

Lopez-Roddick /przy stanie 1-0 w setach/A.Roddick 2.30

AKO: 2.30

Liczę na to oglądając w tym momencie to spotkanie że Lopez w miarę upływu czasu opadnie z sił. Jak będzie zobaczymy. Wszak muszę odrobić to je***e MU które mi zepsuło 40 kupon.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2143202 - 09/03/2008 02:30 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#41# Bet365 /LIVE/

Lopez-Roddick /przy stanie 1-0 w setach/A.Roddick 2.30 1-2 \:\) \:\) \:\)

AKO: 2.30

Liczę na to oglądając w tym momencie to spotkanie że Lopez w miarę upływu czasu opadnie z sił. Jak będzie zobaczymy. Wszak muszę odrobić to je***e MU które mi zepsuło 40 kupon.

Pozdrawiam,
gool11

Ja mam szczęście na Live ? \:D \:D \:D \:p
Głupi tylko nie skorzystałby z takie kursu.Śledziłem w TV i na bet365 wiec skorzystałem ;\)

+ 460 [j]

Stan Konta: 940 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2143295 - 09/03/2008 03:00 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#42# Bet365 /LIVE/

Barnsley FC - Chelsea FC przy stanie 0-0 22' Remis 2.10

Stawka : 140 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2143378 - 09/03/2008 03:21 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#42# Bet365 /LIVE/

Barnsley FC - Chelsea FC przy stanie 0-0 22' Remis 2.10

Stawka : 140 [j]

Pozdrawiam,
gool11

jakieś cuda ? \:D 5 live z rzędu i jeden z wielu z kursem powyżej 2 \:D

+ 294 [j]
Stan Konta: 1094 [j]

Do góry
#2143429 - 09/03/2008 03:40 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#43# Bet365 /LIVE/

Barnsley FC - Chelsea FC przy stanie 0-0 50' Chelsea 1.50

AKO: 1,50
Stawka : 294 [j]

Nie no panowie do połowy to mogliscie remisować teraz proszę o WIN kurs marniutki ale z tego co widzę to The Blues ostro atakują.
W drugiej połowie Chelsea atakuje na bramkę z lepszą murawą \:D

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2143660 - 09/03/2008 04:42 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#43# Bet365 /LIVE/

Barnsley FC - Chelsea FC przy stanie 0-0 50' Chelsea 1.50 \:D \:D \:D

AKO: 1,50
Stawka : 294 [j]

Nie no panowie do połowy to mogliscie remisować teraz proszę o WIN kurs marniutki ale z tego co widzę to The Blues ostro atakują.
W drugiej połowie Chelsea atakuje na bramkę z lepszą murawą \:D

Pozdrawiam,
gool11

Każda passa kiedyś musi sie skończyć szkoda ze w taki głupio sposób kończy się moja. ;\)

o powyższym kuponie szybko zapomnijmy \:D

#39# Megatyp

Aris-Levadiakos 1 1.41
Liverpool-Newcastle 1 1.4
Groclin-Bytom 1 1.3

AKO: 2.56

#40# Betako

Beyern-Karlsruhe 1 1.33
MU-Porsmouth 1 1.35
Bielefeld-Schalke 04 02 1.3
Inter-Reggina 1 1.29

AKO: 3,01

Pozdrawiam,
gool11

Pozwólcie że nie skomentuję tego co zrobiło MU 900 [j] przeleciało koło nosa.

+ 512 [j]
Stan Konta: 1312 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2144481 - 09/03/2008 09:34 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Dzisiaj robię sobie przerwę jednodniową z bukmacherem internetowym i postaram się porządnie ograć "naziemnych" buków.

#44# Betako

Artmedia - Senec 1 1.20
Sevilla-Levante 1 1.25
Genoa-Juventus x2 1.25
Wigan-Arsenal 2 1.53

AKO: 2.86
Stawka : 412 [j]

Oto pierwszy mój kuponik na dzień dzisiejszy. Wydaje mi się on najbardziej prawdopodobny.Zdarzenia które wybrałem z głęboką starannością przeanalizowałem i jestem dobrej myśli.
Ale pokrótce:

1.Artmedia i Zilina to dwa czołowe kluby które w tym roku mają szansę na mistrzostwo. W tabeli przewodzi Zilina która dzisiejszym zwycięstwem nad Spartakiem Trnava(2-1)umacnia sie na prowadzeniu mając już 4 punkty przewagi nad druga Artmedią która dziś mierzy się z przed ostatnią drużyną- Senecem.Czas dogonić lidera zwłaszcza ze ostatnio straciło sie punkty na wyjeździe na trudnym terenie z Dukla Banská Bystrica(2-2).
Nie będę tutaj przytaczał szczegółowych statystyk wszystko przemawia za ekipą gospodarzy.Czytałem wypowiedz trenera Artmedii i widać ogromną determinację i chęć zwycięstwa.
Pewna 1 na podbicie kursu.

2.Sevilla po dobrym wg. mnie i pechowo przegranym meczu w LM gra dzisiaj juz tylko na krajowym podwórku o prawo do startu w przyszłorocznych el. do LM z najgorsza drużyną ligi-Levante.
Goście coraz lepiej sobie radzą w lidze i widać u nich chęć wydostania się ze strefy spadkowej jednak moim zdaniem do swojego dorobku punktowego dziś niestety nie dopiszą nic.
Ogromna fala krytyki jaka spadła na trenera dzisiejszych gospodarzy po ostatnim meczu w LM zbytnio go nie zraza bo jak sam mówi prasa jest mu od początku nieprzychylna i moim zdaniem coś w tym jest.Wciąż rozpamiętuje sie odejście Ramosa.Dzisiaj druzyna sevilli ma znakomitą szansę na to aby poprawic nastroje swoje i kibiców po odpadnieciu z LM i wygrać z Levante.W ekipie dzisiejszych gospodarzy niema poważniejszych absencji jedyne czego bym sie obawiał tutaj to zmęczenie po LM.Jednak nawet majac w nogach mecz z Turkami można spokojnie "pyknąć" słabe Levente.
Dla mnie zdecydowana 1.

3.Ekipa z Turynu bardzo solidnie przygotowywała sie do tego meczu .Jak to mówi Ranierii: "Zawodnicy są jak zwykle zjednoczeni i na 100% przygotowani do tego ważnego meczu" no tak po takiej pechowej i fatalnej dla układu tabeli porażce z Fiorą należy być zdeterminowany.Liczę tutaj na zwycięstwo Juve które przyjedzie w prawie pełnym składzie (jedyny brak to wciaz kontuzjowany Nedved) w górnej tabeli ciasno Fiora napiera a Roma wciąż ucieka czas nadrobić poprzednie wpadki i dotrzymać kroku rywalą w lidze.
Jednak ja dla bezpieczeństwa podpieram się tutaj remisem.Uważam że jak na podwójną szansę bukmacherzy oferują nam bardzo dobry przelicznik.W meczu tym zobaczymy jakże ciekawy pojedynek pomiędzy czołowymi strzelcami SerieA: M. Borriello(16 bramek dla Genua) a D.Trezeguet(Juve-15 bramek).Uważam że stara dama nie przegra tego spotkania a tylko ze wzgledu na to iż jest to kupon w którym staram sie wyeliminować jakiekolwiek ryzyko stawiam tutaj na podwójną szansę.

4.Ten mecz może być najtrudniejszy według mnie.Arsenal wygrywając z Milanem udownił swoją wielką wartość."Młoda krew" wprowadzona do Arsenalu już od dłuższego czasu robi swoje i ma duże szanse na Mistrzostwo Anglii.Jestem pełen podziwu dla Wengera który nie dysponując przecież jakimś dużym budżetem sprowadza młodych utalentowanych graczy do Londynu i odpowiednio ich promuje robiąc przy dobre wyniki.
W drużynie dzisiejszych gości wciąż do gry nie zdolni są:
9 Eduardo injury
32 Walcott injury
20 Djourou injury
2 Diaby injury
7 Rosicky injury
27 Eboue red card
Natomiast w Wigan:
13 Nash injury
32 Hagen injury
Powraca natomiast do składu Arsenalu Robin Van Persie.

Arsenal dysponuje o wiele lepszą kadra i to nie podlega żadnej dyskusji. W każdej formacji wyprzedza swoich dzisiejszych rywali o klasę.Teoretycznie powinno być łatwe zwycięstwo The Gunners.Jednak największym problemem może być zmęczenie po meczu z Milanem co będą chcieli wykorzystać gracze Wigan. Jednak czy im się to uda? Moim zdaniem nie.

Wigan Athletic w ostatnich czterech spotkaniach dwa razy zwyciężało i raz remisowało, taki wynik spowodował, że ten zespół jest obecnie na najlepszej pozycji jaką udało im się osiągnąć od pierwszego tygodnia października. Jest to 14. miejsce w tabeli Premiership. ;\) Natomiast The Gunners mają jeden punkt przewagi nad drugim w tabeli Manchesterem United.

"Żeby zostać mistrzem w Anglii trzeba potrafić wygrywać trudne mecze z Milanem, a potem w krótkim odstępie czasu znowu mieć siłę, żeby wygrać mecz z zespołem takim jak Wigan Athletic. Wiem, że to dwie zupełnie inne drużyny, ale to będzie dla nas pewnego rodzaju test."
Będzie to pewnego rodzaju również test dla mnie ponieważ uważam że od tego spotkania będzie zależało powodzenie tego kuponu ;\) Jednak podsumowując jestem dobrej myśli i stawiam tutaj na The Gunners

Tyle ode mnie pozostało trzymać kciuki czekać na wyniki \:\) .

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2144854 - 09/03/2008 20:02 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#45# Betako

Aberdeen-Celtic 2 1.55
Veria-Olympiakos 2 1.50
AXA FC Barcelona - Ricoh Manresa 1 1.12

AKO: 2.6
Stan Konta: 750 [j]

#46# Betako

Empoli-Milan 2 1.84
Wisła Kraków-GKS Bełchatów 1 1.40

AKO: 2.57

Tak ja to widzę w dniu dzisiejszym.Nie ukrywam że najbardziej liczę na mój poprzedni kupon-44. Ale tym też daję dużą szansę powodzenia ;\)

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2147016 - 10/03/2008 03:30 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#44# Betako

Artmedia - Senec 1 1.20
Sevilla-Levante 1 1.25
Genoa-Juventus x2 1.25 ?
Wigan-Arsenal 2 1.53

AKO: 2.86
Stawka : 412 [j]

#45# Betako

Aberdeen-Celtic 2 1.55
Veria-Olympiakos 2 1.50
AXA FC Barcelona - Ricoh Manresa 1 1.12

AKO: 2.6

#46# Betako

Empoli-Milan 2 1.84
Wisła Kraków-GKS Bełchatów 1 1.40

AKO: 2.57

Tak ja to widzę w dniu dzisiejszym.Nie ukrywam że najbardziej liczę na mój poprzedni kupon-44. Ale tym też daję dużą szansę powodzenia ;\)

Pozdrawiam,
gool11

Moje obawy się sprawdziły co do Arsenalu.Szkoda bo straciłem sporo czasu na analizie i wyszedł z tego jeden wielki **j.
Przy okazji nie tylko ja straciłem ale także użytkowników którzy grali ten kupon a wiem że było ich sporo.

+128,50
Stan Konta: 828,50 [j]

Wiem że to nie przystoi "dobremu" graczowi ale zdecyduje się na ruch który może mnie kosztować dodatkowy impuls finansowy bądź też całkowite pożegnanie z PP.Ale do rzeczy:

#47# Betgun

Fc Porto-Academica De Coimbra 1 1.16
Genoa CFC-Juventus Turin x2 1.26
B.Bryan/M.Bryan-J.Benneteau/M.Llodra 1 1.25

AKO: 1.82
Stawka : 828,50 [j] => z cyklu va banq \:D
Stan Konta: 0 [j]

Ogłupiałem? być może. Ale nie mam zamiaru znów slęczyć nad kolejnymi kuponami przez najbliższy tydzień by powrócic do poprzedniego profitu. Sprawę chce załatwić szybko. Ryzykuję bardzo wiele bo oprócz spotkania Juventusu żadnego tego zdarzenia dobrze nie przeanalizowałem.
Dlatego nie polecam tego kuponu.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2148100 - 10/03/2008 08:49 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

No i cóż tak się musiało skończyć prędzej czy później na moim przykładzie idealnie widać że granie va banq kończy się tak a nie inaczej. Tym kuponem chciałbym zakończyć podawanie moich typów od bukmachera internetowego.Oczywiście nie kończę z graniem w internecie kończę tylko z upublicznianiem ich na forum.
Ten jakże pechowy okres chciałbym oddzielić dużą kreską ;\) \:\)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wiem że części z Was pomogłem i z tego się cieszę jednak parę osób było nie zadowolonych z racji tego iż za późno podawałem to co gram a niektórzy nie posiadający konta u bukmachera internetowego po prostu nie mogli skorzystać z moich propozycji.Wiem to stąd ponieważ pisały do mnie takie osoby na priv i gg.
W związku z tym doszedłem do wniosku że najlepiej będzie prowadzić temat z kuponami tylko od bukmachera naziemnego.Moje propozycje wystawiać będę z kilkugodzinnym wyprzedzeniem przed rozpoczęciem danego zdarzenia po to aby można było spokojnie pójść sobie do Toto-mixa,Sts-u czy innego bukmachera naziemnego.
Moje wybrane zdarzenia niestety nie będą tak często podawane jak dotychczas.Nie ukrywam iż jest to związane z coraz to większym brakiem wolnego czasu.Jednak te które znajdą sie w temacie z pewnością będą bardzo dobrze wyselekcjonowane i przeanalizowane. Taki sposób będzie również i mnie odpowiadał ze względu na to iż chciałbym sie sprawdzić u bukmachera naziemnego na dłuższą metę oraz pobrać trochę gotówki właśnie z tego źródła.Zobaczymy czy mi się to uda ;\)
Ponownie przyjmuję 1000[j] jako mój kapitał początkowy.
Mój system grania się nie zmieni. Dalej będą to 1-4 zdarzeń max. na kuponie.Zmieni się natomiast częstotliwość jak już wcześniej wspominałem będą to wyselekcjonowane zdarzenia w związku z czym będą pojawiały się one w moim temacie rzadziej.By być na bieżąco polecam śledzić temat ponieważ niekiedy mogę w nocy wystawić jakąś propozycje na rano.
Tym razem podsumowanie moich typów będzie odbywało się 10 dnia każdego miesiąca.

Nie chciałbym zaśmiecać sobie tematu w związku z czym wszelkie pytania,opinie,komentarze itp. proszę kierować na priv.

Liczę że pomogę Wam w ogrywaniu bukmachera naziemnego. \:\)

Okres Gry:

10.03.2008 - 10.04.2008

Pozdrawiam,

gool11

Do góry
#2164032 - 15/03/2008 19:25 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Witam,
zgodnie z obietnicą jaką złożyłem w poprzednim poście gramy dziś u naziemnych moje dwa kupony przedstawiają się następująco:

#1# Betako

SUNDERLAND - CHELSEA 2 1.40
DERBY - MANCHESTER UNITED 2 1.21
OLYMPIAKOS - ATROMITOS 1 1.18
DJOKOVIC - SEPPI 1 1.06
NADAL - GIRALDO 1 1.02
F1 HAMILTON - SKLASYFIKOWANY TAK 1 1.14

AKO: 2.46

#2# Betako

FEYENOORD - VENLO 1 1.28
CRACOVIA K. - GORNIK ZAB. 02 1.48
F1 KUBICA 1-6 miejsca k.klas GP Australii 1.4
TWENTE - ARNHEIM VIT. 10 1.15

AKO: 3.04

Pozdrawiam,
gool11

Dzisiaj ze względu na to że muszę już wychodzić nie zdążę nic napisać o tych zdarzeniach. Ale spotkania są mocno przeanalizowane i przemyślane więc jestem dobrej myśli.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2167464 - 16/03/2008 14:42 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Wczorajszy dzień oceniam bardzo dobrze mimo tego iz drugi kupon nie wszedł główny okazał się bezbłędny.
Udało mi się uniknąć parę niespodzianek. Dziś jedziemy dalej.

#3# Betgun

AJAX - WILLEM TILB. 1 1.20
BORDEAUX - STRASBOURG 1 1.55
FEDERER - GAR.LOPEZ 1 1.05
SHARAPOVA - DANIILIDOU 1 1.05

#4# Betgun

JUVENTUS - NAPOLI 1 1.50
REGGINA - SIENA 10 1.30
RADWANSKA A. - PENG S. 1 1.3

Miało byc wszystko na jednym kuponie ale postanowiłem to rozdzielić dla bezpieczeństwa.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2167465 - 16/03/2008 14:47 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Witam,
zgodnie z obietnicą jaką złożyłem w poprzednim poście gramy dziś u naziemnych moje dwa kupony przedstawiają się następująco:

#1# Betako

SUNDERLAND - CHELSEA 2 1.40
DERBY - MANCHESTER UNITED 2 1.21
OLYMPIAKOS - ATROMITOS 1 1.18
DJOKOVIC - SEPPI 1 1.06
NADAL - GIRALDO 1 1.02
F1 HAMILTON - SKLASYFIKOWANY TAK 1 1.14

AKO: 2.46

Stan Konta: + 492

Stan Konta: 792 [j]

Do góry
#2168959 - 16/03/2008 23:02 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Oczywiście te kupony 3 i 4 są postawione są w Betako (tak jak wszystkie go tej pory) a nie Betgun \:\) Ponieważ jak mówiłem podaję teraz kupony do buka naziemnego.

Pozdrawiam,

gool11

Do góry
#2171903 - 17/03/2008 18:43 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Wczorajszy dzień oceniam bardzo dobrze mimo tego iz drugi kupon nie wszedł główny okazał się bezbłędny.
Udało mi się uniknąć parę niespodzianek. Dziś jedziemy dalej.

#3# Betgun

AJAX - WILLEM TILB. 1 1.20
BORDEAUX - STRASBOURG 1 1.55
FEDERER - GAR.LOPEZ 1 1.05
SHARAPOVA - DANIILIDOU 1 1.05

#4# Betgun

JUVENTUS - NAPOLI 1 1.50
REGGINA - SIENA 10 1.30
RADWANSKA A. - PENG S. 1 1.3

Miało byc wszystko na jednym kuponie ale postanowiłem to rozdzielić dla bezpieczeństwa.

Pozdrawiam,
gool11

No i się udało weekend oceniam bardzo dobrze 3/4 kupony. Wynik pozytywny. Taką skuteczność będę sie starał utrzymać.

+ 410 [j]
+ 456 [j]

Stan Konta: 1658 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2171919 - 17/03/2008 19:21 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#5# Betako

W'HAMPTON - SCUNTHORPE 1 1.67
MTK BUDAP. - DIOSGYOR 1 1.28
MANCH.UTD. - BOLTON 1 1.18

AKO: 2.52
Stan Konta: 1458 [j]

Kuponik na najbliższe trzy dni.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2178324 - 19/03/2008 17:15 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#6# Betako

MILAN - SAMPDORIA 1 1.5
MANCH.UTD. - BOLTON 1 1.18
NADAL - TSONGA 1 1.6
DJOKOVIC - CANAS 1 1.2

Stawka : 358 [j]
Stan Konta: 1100 [j]

Taki kurs na Nadala? biorę i rączki całuję. Panowie bukmacherzy chyba się wyraźnie pomylili z wystawieniem takiego współczynnika na Hiszpana.Tsonga w tym turnieju nie przypomina tego zawodnika z AO który tak fantastycznie ograł Nadala.Owszem dotarł do tego miejsca ale bez żadnych rewelacji które wskazywały by na to że jest w stanie pokonac ponownie drugą rakietę tenisową świata.
Za to wręcz przeciwnie Hiszpan bardzo dobrze pogrywa sobie na IW oglądałem go w jego ostatnim pojedynku powiem szczerze że nie mam wątpliwość kto dziś wygra w tym meczu.Kursy zapewne spadną najwyższy współczynnik jak zwykle wystawiło Betako z czego nie ukrywam niezmiernie się cieszę ;\) Drugie spotkanie Tenisowe to Djoko myślę że nie wymaga ono komentarzy typowe zdarzenie na podbicie kursu tak jak MU z piłki nożnej.
Granie na ekipę z Mediolanu w tym sezonie już nieraz wyprowadziło mnie na "babciny ogródek". U siebie ekipa Rossonerich wygrała zaledwie cztery razy. Liczę że dziś poprawią ten dorobek wszak odpadli już z LM i mogą sie skupić na wywalczeniu miejsca gwarantującego el.Champions League.Goście przyjadą dzisiaj poważnie osłabieni nie zagrają:
kontuzjowani Vincenzo Montella oraz Hugo Campagnaro.Natomiast za kartki w ekipie gości pauzują Antonio Cassano i Daniele Franceschini. Zwłaszcza brak Cassano będzie tutaj widoczny i to bardzo.Oczywiscie drużyna Ancelottiego również będzie miała braki w składzie(Inzaghi,Ronaldo,Serginho i Cafu) jednak główne dwa ogniwa czyli Pato i Kaka są gotowe do tego meczu na 100%.
Liczę że Milan nie zawiedzie a kupon będzie trafny. Jego szanse oceniam nad wyraz wysoko.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2188226 - 22/03/2008 18:00 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#7# Betako

MSK Zilina v FC ViOn Zlaté Moravce 1 1.21
Roma v Empoli 1 1.25
Wisla v Odra 1 1.25
PSV v Groningen 1 1.46

AKO: 2.76

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2207278 - 29/03/2008 00:45 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#8# Betako

SHELBOURNE - ATHLONE 1 1.62
POLONIA BYT. - WISLA KRAKOW 2 1.48
FERRERO - MONTANES 1 1.10
J.BLAKE - SEPPI 1 1.17

AKO: 3.09

Taki oto kuponik na dzień dzisiejszy. Było trochę problemów z Betako ponieważ Shelbourne było od min. 3 zdarzeń których kurs musi być wyższy niż 1,15.Stąd moja decyzja o dołożeniu Blake ma nadzieję że trafna bo typ totalnie bez analizy.A takich to ja nie lubię no ale musiałem coś wybrać. Co do reszty jestem dobrej myśli. Dzisiaj Wisła da zarobić i zrekompensuje poprzednią wpadkę przez którą zmoczyłem trochę tyłek(post wyżej).

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2208949 - 29/03/2008 06:34 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#8# Betako

SHELBOURNE - ATHLONE 1 1.62 2-0
POLONIA BYT. - WISLA KRAKOW 2 1.48 1-2
FERRERO - MONTANES 1 1.10 6-3 6-2
J.BLAKE - SEPPI 1 1.17 7-5 6-3

AKO: 3.09

Taki oto kuponik na dzień dzisiejszy. Było trochę problemów z Betako ponieważ Shelbourne było od min. 3 zdarzeń których kurs musi być wyższy niż 1,15.Stąd moja decyzja o dołożeniu Blake ma nadzieję że trafna bo typ totalnie bez analizy.A takich to ja nie lubię no ale musiałem coś wybrać. Co do reszty jestem dobrej myśli. Dzisiaj Wisła da zarobić i zrekompensuje poprzednią wpadkę przez którą zmoczyłem trochę tyłek(post wyżej).

Pozdrawiam,
gool11

Elegancko zacząć weekend od wygranej. Tenis gładko nawet sie nie spodziewałem że tak będzie bo miałem lekkie obawy jak widać po wynikach nie potrzebne.
Wisełka załatwiła sprawę już w pierwszej połowie chodź po grze w pierwszych 35 minutach nie wskazywało nic na to że będzie prowadzić. Szelki do połówki zgodnie z planem później narobili trochę strachu bo grali w "10" no ale kilka minut później dopełnili dzieła strzelając na 2-0 przy okazji goście nie wytrzymując nerwowo również zarobili czerwień czym mnie uspokoili \:\) I takim oto sposobem udało się dziś co nieco ugrać.

+ 463.50 [j]

Stan Konta: 1213.50 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2209716 - 29/03/2008 20:40 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#9# Betako

ZILINA - TRENCIN 1 1.15
WBA - COLCHESTER 1 1.32
BOLTON - ARSENAL 2 1.64

AKO: 2.49
Stawka : 113.50 [j]

Po raz ostatni w tym sezonie postanawiam zaufać Kanonierom. Zobaczymy czy mnie nie zawiodą.Dzisiaj nie szaleję tylko taki jeden kuponik gram.
Na internecie gram jeszcze under 2.5 w derbach Glasgow oraz do tego Schalke z x.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2211889 - 30/03/2008 03:01 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#9# Betako

ZILINA - TRENCIN 1 1.15 4-0
WBA - COLCHESTER 1 1.32 4-3
BOLTON - ARSENAL 2 1.64 2-3

AKO: 2.49

Stawka : 113.50 [j]

Po raz ostatni w tym sezonie postanawiam zaufać Kanonierom. Zobaczymy czy mnie nie zawiodą.Dzisiaj nie szaleję tylko taki jeden kuponik gram.
Na internecie gram jeszcze under 2.5 w derbach Glasgow oraz do tego Schalke z x.

Pozdrawiam,
gool11

Powiem szczerze że czegoś takiego w życiu nie doświadczyłem.
Dzisiaj w totalny zachwyt wprawiły mnie końcówki w meczach WBA oraz Arsenalu. Kto śledził live wie o czym mówię.
Napiszę tylko tyle:

29.03.2008 16:00
Bolton 2 - 3 Arsenal
14' Taylor 1 - 0
31' red card Diaby(Arsenal)
43' Taylor 2 - 0
62' Gallas 2 - 1
68' (Rzut karny) Van Persie 2 - 2
90' Cesc Fabregas 2 - 3

i teraz najlepsze:

29.03.2008 16:00
West Brom 4 - 3 Colchester
14' Coyne 0 - 1
17' Elito 0 - 2
36' Phillips 1 - 2
39' Brunt 2 - 2
76' Lisbie 2 - 3
90' Morrison 3 - 3
90' Bednar 4 - 3

i jak tu nie kochać bukmacherki która dostarcza takich emocji ? ;\)

Przy okazji udner 2.5 o którym pisałem w derbach Celticu gładko wszedł i schalke również nie zawiodło więc dubelek także trafiony.Ogólnie dzisiejszy dzień bardzo fajny wiem że sporo niespodzianek dziś było jednak mnie udało sie ich uniknąć.Jednak najbardziej boli że dużo graczy zawiodło sie na Bremie i przez to bukmacherzy sporo dziś zyskali.Na szczęście nie na mnie! \:\)

+ 282.61 [j]
Stan Konta: 1382.61 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2213959 - 30/03/2008 21:46 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Dziś Ameryki nie odkryję gdyż stawiam na typowych faworytów,pewniaków czy jak to tam lubicie określać: peffki ;\)
Nie przewiduje w tym pierwszym kuponie niespodzianki.Chelsea nie powinna mieć żadnych problemów z wygraniem rozważałem również handi w tym meczu ale jednak sie nie zdecydowałem.
Wbrew temu co inni sądzą Milan nie da dzisiaj cienia szans ekipie Atalanty na wywiezienie z San Siro choćby punktu.Zobaczycie \:\)
Juve ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji i nie chce mi sie wierzyć że straci punkty z Parmą ;\)

#10# Betako

Chelsea - Middlesbrough 1 1.27
Juventus - Parma 1 1.34
Milan - Atalanta 1 1.32

Stan Konta: 1082.61 [j]

i taka mini tasiemka za drobniaki ;\)

#11# Betako

Panathinakos - Panionios 1 1.32
Anderlecht - Cercle B. 1 1.55
Aek - Olympiakos x2 1.33
Valencia - Mallorca 1x 1.16
Nadal - Kiefer 1 1.20
Herning - Frederik 1 1.40

AKO: 5.30
Stawka : 82.61 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2223390 - 02/04/2008 20:45 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

o powyższych kuponach lepiej zapomnijmy tak jak o graniu na Milan. Na dziś:

#12# Betako

FENERBAHCE - CHELSEA x2 1.23
ARSENAL - LIVERPOO/Liczba bramek w 1 połowie under 1,5 1.28
NADAL - J.BLAKE 1 1.55

AKO: 2.44
Stan Konta: 950 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2224422 - 03/04/2008 03:15 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

W kuponie 12 jest błąd powinien być stan konta 900 rzecz jasna.
Wiele sie mówi o tym meczu widziałem że były małe "sprzeczki" miedzy userami w dziale z LM o to kto tutaj wygra.
Jednak ja nie włączając się do dyskusji sądzę że padnie remis.

#13# Megatyp

Arsenal-Liverpool X 3.30

AKO: 3.30

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2225240 - 03/04/2008 06:22 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

W kuponie 12 jest błąd powinien być stan konta 900 rzecz jasna.
Wiele sie mówi o tym meczu widziałem że były małe "sprzeczki" miedzy userami w dziale z LM o to kto tutaj wygra.
Jednak ja nie włączając się do dyskusji sądzę że padnie remis.

#13# Megatyp

Arsenal-Liverpool X 3.30 1-1

AKO: 3.30

Pozdrawiam,
gool11

udało sie ustrzelić remis chodź nie było łatwo ;\)
Kto oglądał mecz wie o czym mówię.

+ 165 [j]
Stan Konta: 1015 [j]

Do góry
#2231231 - 05/04/2008 21:51 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#14# Betako

ROCHDALE - GRIMSBY 1 1.90
SWANSEA - BOURNEMOUTH 1 1.49

AKO: 2.66
Stawka : 165 [j]

#15# Betako

MANCH.CITY - CHELSEA 2 1.75
SCHALKE 04 - HANSA ROST. 1 1.4

AKO: 2.45

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2232543 - 06/04/2008 01:53 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#14# Betako

ROCHDALE - GRIMSBY 1 1.90
SWANSEA - BOURNEMOUTH 1 1.49

AKO: 2.66
Stawka : 165 [j]

#15# Betako

MANCH.CITY - CHELSEA 2 1.75
SCHALKE 04 - HANSA ROST. 1 1.4

AKO: 2.45

Pozdrawiam,
gool11

Swansea w 90' straciła dwie bramki a było tak pięknie ;/ ehh no ale cóż tak bywa.

+ 245 [j]
Stan Konta: 995 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2234848 - 06/04/2008 22:00 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#16# Betako

M'Borough-MU 2 1.41
St.Liege-Mouscron 1 1.24
PSV-Heracles 1 1.19
Arka-Znicz 1x 1.14

AKO: 2.37
Stawka : 145 [j]

#16# Betako

Atletico-Alemeria 1 1.63
Fiorentina-Reggina 1 1.40
Ajax-Graafschap 1 1.17

AKO: 2.67

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2236430 - 07/04/2008 02:57 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#16# Betako

M'Borough-MU 2 1.41
St.Liege-Mouscron 1 1.24
PSV-Heracles 1 1.19
Arka-Znicz 1x 1.14

AKO: 2.37
Stawka : 145 [j]

#16# Betako

Atletico-Alemeria 1 1.63
Fiorentina-Reggina 1 1.40
Ajax-Graafschap 1 1.17

AKO: 2.67 ;\)

Pozdrawiam,
gool11

ehh gdyby nie MU byłoby naprawdę pięknie ;\) .

+ 267[j]
Stan Konta: 1017 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2249180 - 11/04/2008 21:54 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Po tym kuponie zrobię podsumowanie miesięcznego prowadzenia tematu.

#18# Betako

BOHEMIANS D. - BR.WANDERERS 1 1.5
BESIKTAS - OFTASSPOR 1 1.35
BENFICA LIZ. - AC.COIMBRA 1 1.25

AKO: 2.53
Stawka : 167 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >

Moderator:  rafal08