Witam,
o wczorajszym dniu nie chce sie za bardzo wypowiadać.
Zawiódł mnie przede wszystkim Inter oraz Real
Trudno tak nieraz bywa ale wiem na pewno że w rewanżach będzie ciekawie.
Odnośnie dzisiejszych spotkań to po skrócie:
Według mnie dziś jest prawie totalny NO BET jeżeli chodzi LM. Prawie żadne spotkanie nie zasługuje na zagranie oprócz jednego...
No właśnie jednego ale czy na pewno?
Mowa tutaj o meczu:
Celtic-Barcelona w którym moim typem jest X.
Zwyczaju grać remisów nie mam i naprawdę ciężko mi przychodzi stawienie tego lecz powiem szczerze że ten typ za mną chodzi od dobrych kilku dni.
Nie będę sie rozpisywał bo chyba każdy o tym meczu wie wiele powiem tylko że dziś Celtic będzie ogromnie zmotywowany,zdeterminowany,waleczny i agresywny.
A to jest nie najlepsze dla Barcy. Zgadzam się z tym że powoli Barca może zacząć wracać na właściwy tor jednak nie od tego meczu.
Zastanawia mnie tutaj jedna rzecz mianowicie Celtic Park.
To niesamowite że na 31 spotkań pucharowych Celtic u siebie przegrał tylko raz !
Zobaczcie:
http://img89.imageshack.us/img89/9359/itsafortressnov07shakthkj5.jpgW składy nie chcę sie zagłębiać bo barca kim by nie zagrała i tak będzie zdecydowanym faworytem.
Jeżeli chodzi o ekipę gospodarzy nie ukrywam że pokładam duże nadzieje w Borucu. W dniu swoich 28 urodzin powinien być zmotywowany i pokazać na co go stać by jeszcze móc myśleć o transferze do czołowego zespołu na świecie.
Przewidywania dot. "11" sa takie:Celtic: Borus - Caldwell, Naylor, McManus, O'Dea - McGeady, Donati, Robson, Nakamura - McDonald, V. of Hesselink.
FC Barcelona: Valdes - Abidal, MIlito, Marquez, Puyol - Deco, Messi, Toure, Iniesta - Eto, Henry.
Ja liczę tutaj przede wszystkim jak już wcześniej podkreślałem na Walkę,Determinację, i Agresywność(!) w ekipie gospodarzy.
Myślę że to jedyna metoda na to aby uzyskać tutaj korzystny rezultat czyli remis gdyż wygrana nie wchodzi w grę chociaż cuda sie zdarzają jednak bez przesady
Najlepszy kurs jako udało mi sie złapać w internecie oraz u naziemnego bukmachera to:
Unibet----> 3,40
oraz
TipSport----> 3,40 (w ofercie jako SuperTyp)
Nie wiem może się mylę i zapewne większość fanów barcy mnie wyśmieje(no przecież gdy słyszy się: ronaldinho,messi,henry,eto'o,deco no wiadomo każdy hmm..."typer" myśli no przecież czysta 2 wychodzi

na szczęście nazwiska nie grają i Ci typerzy rzadko notują korzystne bilanse w swoich statystykach). Każdy wie o kim mówię.
Być może się mylę dziś wieczorem będę musiał przełknąć gorzką pigułkę ale zaryzykuję i spokojnie poczekam do końca spotkania.
Oczywiście przekonania co do tego typu nie mam w 100% gdyż w tym meczu może zdarzyć się wszystko(tak jak w każdym zresztą

) Jednak przeczuwam że padnie remis, ale jak mówi Strachan:
"jedynym co jest pewne w tym meczu, to najlepsza atmosfera w Europie”
i tutaj widzę kolejny atut i szansę po stronie gospodarzy.
You will never walk alone wczoraj tą pieśnią pomagali swoim pupilom kibice Liverpoolu i się udało(na moje nieszczęście

) dziś liczę na fanów Celticu

Dodatkowym smaczkiem jest to że mecz ten mamy w TV otwartej-wreszcie (chociaż tyle).
Życzę Wam fajnego widowiska

20:45 i
niech magia Celtic Park trwa...
Pozdrawiam,

gool11