Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#2076076 - 19/02/2008 04:38 ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana==
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2008
Witam \:\) ,
postanowiłem założyć swój temat by móc dzielić się z innymi moją wiedzą na temat bukmacherki By żyło się lepiej ;\) ...Wszystkim \:D
Tym samym kontynuuję to co zacząłem na innym forum.
Moje kupony będą składały się z max. 1-4 zdarzeń przy ogólnym kursie ok. 2-3.Starać się będę trzymać tych założeń.
W związku z tym iż duże emocje wywołują podawane stawki przez niektórych graczy na tym forum postanowiłem że stawkowanie w moim temacie będzie odbywało się
W skali : 1-1000 [j].
Stan konta : 1000[j]
Oczywiście podsumowanie będzie miało miejsce na koniec każdego miesiąca.
Czasami pojawi się do podanego prze zemnie typu/kuponu niewielki komentarz bądź analiza.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
Bonus: Unibet
#2076170 - 19/02/2008 04:54 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

1/ Liverpool-Inter Mediolan x2 (1,45)
Uważam że kurs na to zdarzenie jest bardzo dobry.
Problemy Liverpoolu już dawno się zaczęły i ja nie za bardzo widzę nim końca słabe wyniki w lidze niby "pechowo" remisowane spotkania na domiar złego przyszedł jeszcze mecz w FA Cup gdzie przegrali oni w fatalnym stylu 1-2 z Barnsley. Nad Benitezem zawisły poważne czarne chmury bo jak dotąd spekulacje o możliwym jego odejściu można było traktować z przymrożeniem oka tak teraz wyraźnie widać że jego czas na Anfield się kończy.
Przejdźmy do meczu.Benitez jak zwykle może nas zaskoczyć świetną taktyką i owszem zgodzę sie z większością osób że tak jak oni to na LM nikt inny nie potrafi sie zdeterminować.OK. Jednak wg. mnie Benitez nie zbuduje formy ekipy The Reds w kilka dni na to po prostu potrzeba czasu !. A samą determinacja i zaangażowaniem nic nie zrobią przy podobnym podejściu do gry przeciwników z większymi umiejętnościami moim zdaniem. Bo kim tak naprawdę dysponuję teraz Liverpool ? Będącymi powiedzmy sobie w słabej formie Gerrardem,Carragherem który co rusz popełnia kiksy w obronie czy Crouchem któremu wyjątkowo nie chce zaufać Benitez. Jedynie jeżeli chodzi o ekipe The Reds liczyłbym w razie występu na Torresa.
Ale popatrzymy na to z kim grają: Inter Mediolan zespół prowadzący w tabeli Serie A mający 11 punktów przewagi nad drugą Romą.Teoretycznie już z małymi szansami na dogonienie tak dobrze grających Mediolańczyków którzy w tym sezonie nie zaznali porażki !.Notując znakomity bilans bramkowy w lidze 48:13 !
Inter dawno niczego specjalnego nie osiągnął w LM myślę że ten rok będzie dla nich przełomem. W ekipie gości brak jakichkolwiek większych zmartwień spowodowanych kontuzjami prawie wszyscy są gotowi do gry. Wystarczy spojrzeć na znakomity atak Crespo-Zlatan(ten człowiek wg. mnie ma szanse zostać najlepszym napastnikiem na świecie jeżeli już teraz nim nie jest) lub będący cały czas w gotowości do wsparcia Suazo nie wspominając już Cruza by zrozumieć jaką siła uderzeniową dysponują Włosi. Również świetna pomoc Vieri,Maniche-który niedawno przyszedł i świetnie wkomponował sie we włoska drużynę oraz Figo wracający po kontuzji wg. mnie te nazwiska mówią same za siebie.

Sądzę że mimo tego iż sam Capello przestrzega Inter przed lekceważeniem Anglików mówiąc:
"Kiedy Liverpool gra w Lidze Mistrzów zmienia się."
"Na własnym stadionie mają wielkie wsparcie i właśnie dlatego Inter musi wziąć ich na poważnie." ekipa Manciniego nie przegra tego meczu.
Wydaje mi sie ze oczywiście zaangażowanie,serce do walki,wsparcie własnych kibiców to duży atut(w tym wypadku gospodarzy)jak już powtarzałem ale większym moim zdaniem będzie aktualna bardzo dobra forma jaką prezentuję Inter w parze z rewelacyjnymi umiejętnościami indywidualnymi piłkarzy da końcowy rezultat mi oczekiwany.

Kadra Liverpoolu:

Bramkarze: Reina, Itandje, Martin
Obrońcy: Finnan, Hyypia, Riise, Fabio Aurelio, Arbeloa, Carragher, Skrtel
Pomocnicy: Kewell, Gerrard, Benayoun, Alonso, Pennant, Babel, Mascherano, Lucas
Napastnicy: Torres(?), Crouch, Kuyt

Kadra Interu:

Bramkarze:1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Obrońcy:2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 28 Maniche, 30 Pelé.
Napastnicy: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

Biorę x2 po kursie 1,45

Mój przewidywany wynik: 0-1

Do góry
#2077733 - 19/02/2008 21:58 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Zaczynamy \:p
#1# Bet365

Liverpool v Inter Milan x2 1.44
Roma v Real Madryt x2 1.55

AKO: 2.23
Stawka : 70 [j]
Stan Konta: 930 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2077745 - 19/02/2008 22:02 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

ponadto:

#2# Bet365

Olympiakos v Chelsea 2 1.90

AKO: 1.90
Stawka : 30 [j]
Stan Konta: 900 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2080748 - 20/02/2008 06:56 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: gool11
Zaczynamy \:p
#1# Bet365

Liverpool v Inter Milan x2 1.44
Roma v Real Madryt x2 1.55

AKO: 2.23
Stan Konta: 930 [j]

Pozdrawiam,
gool11

ponadto:

#2# Bet365

Olympiakos v Chelsea 2 1.90

AKO: 1.90
Stawka : 30 [j]
Stan Konta: 900 [j]

Pozdrawiam,
gool11

wszystkiego bym sie spodziewał ale nie tego...

Nie zwykłem źle zaczynać ale trudno bywa gramy dalej

pozdrawiam,

gool11

Do góry
#2082907 - 21/02/2008 01:04 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Witam,
o wczorajszym dniu nie chce sie za bardzo wypowiadać.
Zawiódł mnie przede wszystkim Inter oraz Real
Trudno tak nieraz bywa ale wiem na pewno że w rewanżach będzie ciekawie.

Odnośnie dzisiejszych spotkań to po skrócie:

Według mnie dziś jest prawie totalny NO BET jeżeli chodzi LM. Prawie żadne spotkanie nie zasługuje na zagranie oprócz jednego...
No właśnie jednego ale czy na pewno?
Mowa tutaj o meczu: Celtic-Barcelona w którym moim typem jest X.
Zwyczaju grać remisów nie mam i naprawdę ciężko mi przychodzi stawienie tego lecz powiem szczerze że ten typ za mną chodzi od dobrych kilku dni.
Nie będę sie rozpisywał bo chyba każdy o tym meczu wie wiele powiem tylko że dziś Celtic będzie ogromnie zmotywowany,zdeterminowany,waleczny i agresywny.
A to jest nie najlepsze dla Barcy. Zgadzam się z tym że powoli Barca może zacząć wracać na właściwy tor jednak nie od tego meczu.

Zastanawia mnie tutaj jedna rzecz mianowicie Celtic Park.
To niesamowite że na 31 spotkań pucharowych Celtic u siebie przegrał tylko raz !

Zobaczcie:
http://img89.imageshack.us/img89/9359/itsafortressnov07shakthkj5.jpg

W składy nie chcę sie zagłębiać bo barca kim by nie zagrała i tak będzie zdecydowanym faworytem.
Jeżeli chodzi o ekipę gospodarzy nie ukrywam że pokładam duże nadzieje w Borucu. W dniu swoich 28 urodzin powinien być zmotywowany i pokazać na co go stać by jeszcze móc myśleć o transferze do czołowego zespołu na świecie.

Przewidywania dot. "11" sa takie:

Celtic: Borus - Caldwell, Naylor, McManus, O'Dea - McGeady, Donati, Robson, Nakamura - McDonald, V. of Hesselink.

FC Barcelona: Valdes - Abidal, MIlito, Marquez, Puyol - Deco, Messi, Toure, Iniesta - Eto, Henry.

Ja liczę tutaj przede wszystkim jak już wcześniej podkreślałem na Walkę,Determinację, i Agresywność(!) w ekipie gospodarzy.
Myślę że to jedyna metoda na to aby uzyskać tutaj korzystny rezultat czyli remis gdyż wygrana nie wchodzi w grę chociaż cuda sie zdarzają jednak bez przesady ;\)

Najlepszy kurs jako udało mi sie złapać w internecie oraz u naziemnego bukmachera to:

Unibet----> 3,40
oraz
TipSport----> 3,40 (w ofercie jako SuperTyp)

Nie wiem może się mylę i zapewne większość fanów barcy mnie wyśmieje(no przecież gdy słyszy się: ronaldinho,messi,henry,eto'o,deco no wiadomo każdy hmm..."typer" myśli no przecież czysta 2 wychodzi \:D na szczęście nazwiska nie grają i Ci typerzy rzadko notują korzystne bilanse w swoich statystykach). Każdy wie o kim mówię.
Być może się mylę dziś wieczorem będę musiał przełknąć gorzką pigułkę ale zaryzykuję i spokojnie poczekam do końca spotkania.

Oczywiście przekonania co do tego typu nie mam w 100% gdyż w tym meczu może zdarzyć się wszystko(tak jak w każdym zresztą \:D ) Jednak przeczuwam że padnie remis, ale jak mówi Strachan:

"jedynym co jest pewne w tym meczu, to najlepsza atmosfera w Europie”

i tutaj widzę kolejny atut i szansę po stronie gospodarzy.

You will never walk alone wczoraj tą pieśnią pomagali swoim pupilom kibice Liverpoolu i się udało(na moje nieszczęście ;\) ) dziś liczę na fanów Celticu

Dodatkowym smaczkiem jest to że mecz ten mamy w TV otwartej-wreszcie (chociaż tyle).

Życzę Wam fajnego widowiska ;\)

20:45 i

niech magia Celtic Park trwa...

Pozdrawiam,

gool11

#3# Unibet

Celtic - Barcelona 1

AKO: 3.40
Stawka : 50 [j]
Stan Konta: 850 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2082913 - 21/02/2008 01:05 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Witam,
o wczorajszym dniu nie chce sie za bardzo wypowiadać.
Zawiódł mnie przede wszystkim Inter oraz Real
Trudno tak nieraz bywa ale wiem na pewno że w rewanżach będzie ciekawie.

Odnośnie dzisiejszych spotkań to po skrócie:

Według mnie dziś jest prawie totalny NO BET jeżeli chodzi LM. Prawie żadne spotkanie nie zasługuje na zagranie oprócz jednego...
No właśnie jednego ale czy na pewno?
Mowa tutaj o meczu: Celtic-Barcelona w którym moim typem jest X.
Zwyczaju grać remisów nie mam i naprawdę ciężko mi przychodzi stawienie tego lecz powiem szczerze że ten typ za mną chodzi od dobrych kilku dni.
Nie będę sie rozpisywał bo chyba każdy o tym meczu wie wiele powiem tylko że dziś Celtic będzie ogromnie zmotywowany,zdeterminowany,waleczny i agresywny.
A to jest nie najlepsze dla Barcy. Zgadzam się z tym że powoli Barca może zacząć wracać na właściwy tor jednak nie od tego meczu.

Zastanawia mnie tutaj jedna rzecz mianowicie Celtic Park.
To niesamowite że na 31 spotkań pucharowych Celtic u siebie przegrał tylko raz !

Zobaczcie:
http://img89.imageshack.us/img89/9359/itsafortressnov07shakthkj5.jpg

W składy nie chcę sie zagłębiać bo barca kim by nie zagrała i tak będzie zdecydowanym faworytem.
Jeżeli chodzi o ekipę gospodarzy nie ukrywam że pokładam duże nadzieje w Borucu. W dniu swoich 28 urodzin powinien być zmotywowany i pokazać na co go stać by jeszcze móc myśleć o transferze do czołowego zespołu na świecie.

Przewidywania dot. "11" sa takie:

Celtic: Borus - Caldwell, Naylor, McManus, O'Dea - McGeady, Donati, Robson, Nakamura - McDonald, V. of Hesselink.

FC Barcelona: Valdes - Abidal, MIlito, Marquez, Puyol - Deco, Messi, Toure, Iniesta - Eto, Henry.

Ja liczę tutaj przede wszystkim jak już wcześniej podkreślałem na Walkę,Determinację, i Agresywność(!) w ekipie gospodarzy.
Myślę że to jedyna metoda na to aby uzyskać tutaj korzystny rezultat czyli remis gdyż wygrana nie wchodzi w grę chociaż cuda sie zdarzają jednak bez przesady ;\)

Najlepszy kurs jako udało mi sie złapać w internecie oraz u naziemnego bukmachera to:

Unibet----> 3,40
oraz
TipSport----> 3,40 (w ofercie jako SuperTyp)

Nie wiem może się mylę i zapewne większość fanów barcy mnie wyśmieje(no przecież gdy słyszy się: ronaldinho,messi,henry,eto'o,deco no wiadomo każdy hmm..."typer" myśli no przecież czysta 2 wychodzi \:D na szczęście nazwiska nie grają i Ci typerzy rzadko notują korzystne bilanse w swoich statystykach). Każdy wie o kim mówię.
Być może się mylę dziś wieczorem będę musiał przełknąć gorzką pigułkę ale zaryzykuję i spokojnie poczekam do końca spotkania.

Oczywiście przekonania co do tego typu nie mam w 100% gdyż w tym meczu może zdarzyć się wszystko(tak jak w każdym zresztą \:D ) Jednak przeczuwam że padnie remis, ale jak mówi Strachan:

"jedynym co jest pewne w tym meczu, to najlepsza atmosfera w Europie”

i tutaj widzę kolejny atut i szansę po stronie gospodarzy.

You will never walk alone wczoraj tą pieśnią pomagali swoim pupilom kibice Liverpoolu i się udało(na moje nieszczęście ;\) ) dziś liczę na fanów Celticu

Dodatkowym smaczkiem jest to że mecz ten mamy w TV otwartej-wreszcie (chociaż tyle).

Życzę Wam fajnego widowiska ;\)

20:45 i

niech magia Celtic Park trwa...

Pozdrawiam,

gool11

#3# Unibet

Celtic - Barcelona 1

AKO: 3.40
Stan Konta: 850 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Oczywiście nastąpił tutaj błąd Celtic-Barca X ma być ;\)
Proszę o moderatora o dokonanie korekty i skasowanie tego posta.

pozdrawiam,

gool11

Do góry
#2084874 - 21/02/2008 07:23 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

początek mam jakże piękny \:D Trzy kupony Trzy Wtopy o Celticu i jego obrońcach nie wspominam bo szkoda gadać. Powiem jedno: Artur pakuj się i wyjeżdżaj bo zasługujesz na gre w lepszym klubie !

#4# SportingBet

Unión Atlético Maracaibo - Boca Juniors 2

AKO: 1,75
Stan Konta: 800 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2091108 - 23/02/2008 03:20 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

dobra koniec żartów czas wziąć sie do gry weekend otwieram takim oto dubelkiem:

#5# Betfair

Simon G.-Gabashvili 1 1.47
Korona-Wisła x2 1.28

AKO: 1.88
Stawka : 150 [j]
Stan Konta: 650 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2091131 - 23/02/2008 03:24 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#6# Betfair

Guimaraes - Naval 1 1.73

AKO: 1.73
Stan Konta: 600 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2091886 - 23/02/2008 06:44 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

dobra koniec żartów czas wziąć sie do gry weekend otwieram takim oto dubelkiem:

#5# Betfair

Simon G.-Gabashvili 1 1.47 6-3 6-2
Korona-Wisła x2 1.28 1-1

AKO: 1.88
Stawka : 150 [j]
Stan Konta: 650 [j]

Pozdrawiam,
gool11

No i jak może być miło i przyjemnie wystarczy tylko coś na poważnie zagrać ;\)

+ 282 [j]

Stan Konta: 882 [j]

Do góry
#2092030 - 23/02/2008 07:48 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#6# Betfair

Guimaraes - Naval 1 1.73 1-0

AKO: 1.73
Stan Konta: 600 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Dzisiejszy dzień kończę solidnym zyskiem który dopiero się zaczyna tak jak zaczyna się ten weekend...

+ 86.50 [j]
Stan Konta: 968.50 [j]

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2092799 - 23/02/2008 21:20 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Dzisiaj Sobota czas coś zarobić na początek kupon ze zdarzeniami które sa jakże popularne dzisiaj oby tylko nie zawiodły...

## Bet-At-Home

Liverpool - Middlesbrough 1 1.45
Lyon - Metz 1 1.20
Porto - Ferreria 1 1.20

AKO: 2.08
Stawka : 168.50 [j]

Kurs wystawiony w Bet-at-home na drużynę Beniteza moim zdaniem bardzo dobry i ja z niego korzystam. Aby osiągnąć pomnożenie mojej stawki dokładam jeszcze typowe zdarzenie na podbicie: Lyon oraz Porto.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2092838 - 23/02/2008 21:37 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

EDIT do poprzedniego postu: to oczywiście jest kupon #7# Bet-At-Home zapomniałem tylko dopisać.

Jako iż dzisiaj jest wiele ciekawych zdarzeń pokuszę się jeszcze o coś takiego:

#8# Betgun

Newcastle - Manchester United 2 1.50
Groclin Grodzisk-Legia Warsaw x2 1,42

AKO: 2.13
Stawka : 100 [j]
Stan Konta: 700 [j]

Manchester nie wierzę że znów straci punktu więc po tym jakże mizernym kursie na wyjazd ale niech będzie gram na "Czerwone Diabły".Wraca Rooney więc nie przegrają \:D
Drugim spotkaniem które umieszczam na tym kuponie jest wbrew moim poprzednim wypowiedzią Legia z x. W związku z tym że znalazłem na drużynę z Łazienkowskiej dobry przelicznik postanowiłem to zagrać.Jeżeli Legia chce dogonić Wisłę (co jest nie możliwe ;\) ) a przynajmniej dotrzymywać jej kroku i przy okazji nie stracić 2 pozycji nie może tutaj przegrać.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2092942 - 23/02/2008 22:16 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#9# Betgun

Asteras Tripolis-Apollon Kalamarias under 2.5 1.55
M.Sharapova-A.Radwanska 1 1.12
Zaglebie Sosnowiec-Ruch Chorzow x2 1,38

AKO: 2.40
Stan Konta: 630 [j]

Myślę że to tyle na dzisiaj w zupełności mi wystarczy.
Życzę dużych emocji.Oby się obyło bez większych niespodzianek.

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2094733 - 24/02/2008 03:55 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#9# Betgun

Asteras Tripolis-Apollon Kalamarias under 2.5 1.55
M.Sharapova-A.Radwanska 1 1.12
Zaglebie Sosnowiec-Ruch Chorzow x2 1,38

AKO: 2.40
Stan Konta: 630 [j]

Myślę że to tyle na dzisiaj w zupełności mi wystarczy.
Życzę dużych emocji.Oby się obyło bez większych niespodzianek.

Pozdrawiam,
gool11

+ 168 [j]
Stan Konta: 798 [j]

Do góry
#2095425 - 24/02/2008 06:48 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

EDIT do poprzedniego postu: to oczywiście jest kupon #7# Bet-At-Home zapomniałem tylko dopisać.

Jako iż dzisiaj jest wiele ciekawych zdarzeń pokuszę się jeszcze o coś takiego:

#8# Betgun

Newcastle - Manchester United 2 1.50
Groclin Grodzisk-Legia Warsaw x2 1,42

AKO: 2.13
Stawka : 100 [j]
Stan Konta: 700 [j]

Manchester nie wierzę że znów straci punktu więc po tym jakże mizernym kursie na wyjazd ale niech będzie gram na "Czerwone Diabły".Wraca Rooney więc nie przegrają \:D
Drugim spotkaniem które umieszczam na tym kuponie jest wbrew moim poprzednim wypowiedzią Legia z x. W związku z tym że znalazłem na drużynę z Łazienkowskiej dobry przelicznik postanowiłem to zagrać.Jeżeli Legia chce dogonić Wisłę (co jest nie możliwe ;\) ) a przynajmniej dotrzymywać jej kroku i przy okazji nie stracić 2 pozycji nie może tutaj przegrać.

Pozdrawiam,
gool11

Tego powiem szczerze sie nie spodziewałem. Jednak tak jest zmieniać swoje decyzje w temacie ligi polskiej odradzałem grania na legie po czym sam ją obstawiłem \:D \:D
brak konsekwencji czy może ugiąłem sie pod takim kursem ? ;\) \:D
Nieważne tak czy siak przegrałem chodź szkoda mi MU bo ładnie wszedł.

Ta przegrana legii jednak nie smuci mnie tak bardzo(w końcu pieniądze to nie wszystko) bo jako kibic Wisły jestem zadowolony że powiększamy przewagę nad stolicą \:\)
A z racji tego że legia przegrała jeszcze bardziej ją nienawidzę \:\) Przy okazji z tego miejsca chciałem pozdrowić was warszawiaki niestety ale w tym roku mistrza nie będzie i za rok jak Bóg da to i podobnie i nawet wsparcie "n"-ki wam nie pomoże która pstrokato wygląda na waszych strojach ;P
Dobra dość dogryzania wam ;\)

Stan Konta: 798 [j]

pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2095540 - 24/02/2008 07:46 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

Dzisiaj Sobota czas coś zarobić na początek kupon ze zdarzeniami które sa jakże popularne dzisiaj oby tylko nie zawiodły...

## Bet-At-Home

Liverpool - Middlesbrough 1 1.45 3-2
Lyon - Metz 1 1.20 2-0
Porto - Ferreria 1 1.20 3-0

AKO: 2.08
Stawka : 168.50 [j]

Kurs wystawiony w Bet-at-home na drużynę Beniteza moim zdaniem bardzo dobry i ja z niego korzystam. Aby osiągnąć pomnożenie mojej stawki dokładam jeszcze typowe zdarzenie na podbicie: Lyon oraz Porto.

Pozdrawiam,
gool11

No i pięknie ;\)
Dzisiejszy dzień zgodnie z planem. Już jesteśmy na plusie po ostatnich niespodziankach związanych z LM.
No i jak może być miło i przyjemnie. Nawet ta wtopa z legią w oblicz 11 punktowej przewagi Wisełki mnie nie martwi specjalnie, wszak pieniądze to nie wszystko a na swoje i tak wyjdę ;\)

Jutro jedziemy dalej

+ 350.48 [j]
Stan Konta: 1148.48 [j]

pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2096066 - 24/02/2008 20:31 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

#10# Bet365

Nac Breda-Ajax Amsterdam x2 1.28
VFL Osnabruck-Borussia Moenchengladbach x2 1.27
Udinese Calcio-Genoa CFC 1x 1,13
Psv Eindhoven-De Graafschap 1 1,18

AKO: 2.17
Stawka : 148.48 [j]
Stan Konta: 1000 [j]

Tak wiem śmieszne kursy i poco to w ogóle ruszać ?
Ale pokrótce:
-Ajax w końcu w prawie pełnym składzie melduje sie w Bredzie i nic nie wskazuje na to by mimo iż ekipa gospodarzy prezentuje sie ostatnio naprawdę nieźle goście wywiozą stąd min. 1 punkt.
-Borussia w ostatnich trzech meczach klasy nie pokazała zdobywając lewie 1 punkt. A przecież to lider tych rozgrywek.Miałem sie pokusić tutaj o czysta 2 jednak zrezygnowałem i postanowiłem podeprzeć bo w końcu Osnabruck to ciężki teren.
-Udinese walczy o czołowe lokaty w Serie A ta drużyna bardzo mi się podoba w tym sezonie i tym razem jej zaufam u siebie nie powinni przegrać.
-Ostatni typ to typowa "dokładka" na podbicie kursy miał być handi poszła 1 też będzie dobrze ;\)

Pozdrawiam,
gool11

Do góry
#2096358 - 24/02/2008 21:57 Re: ==Zachowanie kapitału jest ważniejsze niż wygrana== [Re: gool11]
gool11 Offline
Carpal Tunnel

i na dzisiaj główne danie:

#11# Betgun
St. Mirren-Celtic Glasgow 2 1,33
Osasuna CA-Atletico Madrid x2 1,48
FC Barcelona-Levante UD 1 1,15
Glasgow Rangers-Gretna FC 1 1,11

AKO: 2.51
Stawka : 200 [j]