Strona 9 z 14 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 13 14 >
Opcje tematu
#2101215 - 26/02/2008 04:19 Re: Betsson [18] [Re: zostać modem_MLS]
kasparov Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/01/2007
Banik mam pytanko o karte Betsson wydawana przez WBK , czy kazdy klient dostanie taka karte? osobiscie nie mam jeszcze konta w Betsson , ale z ta karta ciekawa sprawa \:\)

Do góry
Bonus: Unibet
#2101958 - 26/02/2008 07:07 Re: Betsson [18] [Re: zostać modem_MLS]
szrajhalc Offline
newbie

Meldunek: 30/06/2007
Originally Posted By: zostać modem_MLS
Czy przy pierwszej wypłacie z betssona trzeba wysyłać im skan dowodu i inne szmery bajery?

Nie wiem jak inni ale ja nie musiałem...

Pierwsza wypłata w miesiącu jest darmowa, czy za kolejne pobierana jest jakaś prowizja? Ile tak średnio idą pieniądze na mbank od nich?

Wypłaty są darmowe, jedna na 24 godziny. Z moich doświadczeń pieniądze z wypłaty dochodzą na mbank bardzo szybko. Np. dzisiaj rano zleciłem wypłatę i po południu już były na moim koncie. Po prostu szok i oczywiście wielgachny + dla Betssona.

Nie wiem jak z zakładami bo raczej u nich nie gram, ale szata graficzna jak dla mnie bezapelacyjnie najlepsza wśród buków z jakimi się spotkałem.

Ja mam skromne doświadczenia z 3 bukami (Betsson, Expekt, Bwin) i właśnie Betsson mnie zatrzymał na dłużej. Po prostu przyjemny buk.

Do góry
#2103053 - 26/02/2008 19:42 Re: Betsson [18] [Re: szrajhalc]
RiKi Offline
veteran

Meldunek: 19/12/2007
szrajhalc to radze sie rozejrzec bardziej glebiej bo nawet z tej trójki przez ciebie wymienionych bukmacherow to betsson jest najslabszy i pod wzgledem oferty,brakiem zakladow live( te dwa na tydzien \:\) \:D ). jedynym plusem sposrod tej trojki to szybkie wplaty wiecej plusow nie widze

Do góry
#2103785 - 26/02/2008 23:20 Re: Betsson [18] [Re: RiKi]
Marcios Offline
old hand

Meldunek: 20/03/2005
Originally Posted By: RiKi
szrajhalc to radze sie rozejrzec bardziej glebiej bo nawet z tej trójki przez ciebie wymienionych bukmacherow to betsson jest najslabszy i pod wzgledem oferty,brakiem zakladow live( te dwa na tydzien \:\) \:D ). jedynym plusem sposrod tej trojki to szybkie wplaty wiecej plusow nie widze

wypłaty są równierz bardzo szybkie na konto bankowe niecałe 24 godziny zawsze u mnie to trwa więc to kolejny plus, następny plus i to wielki to udzielanie się na forum Banika i innych ludzi z Betsson co zdecydowanie ułatwia załatwienie róznych spraw i dowiedzenie sie wszystkiego szybko i dokładnie - co do oferty także jest ok jedynie mogli by dodac polski hokej i koszykówke kobiet, kolejny plus giełda z której korzystam bardzo czesto, a zakłady live przydało by sie rozbudować na inne dyscypliny niż piłka nożna, ogólnie jak dla mnie Betsson bardzo dobry bukmacher ale każdy ma swoje zdanie ... Pozdrawiam

Do góry
#2105880 - 27/02/2008 07:45 Re: Betsson [18] [Re: RiKi]
szrajhalc Offline
newbie

Originally Posted By: RiKi

Dla Ciebie najsłabszy, dla mnie najlepszy... W ich ofercie mi osobiście niczego nie brakuje, kursy mają z pewnością lepsze od Bwina i wielu innych buków. Live też mi nie brakuje, a to z prostego powodu - za dużo na nim wtapiałem. ;\) Wpłaty na koncie są po ułamku sekundy, wypłaty również błyskawiczne (patrz mój wcześniejszy post).
Przede wszystkim cenie sobie jednak Betssona za bezproblemową obsługę. Nigdy zakład nie wisiał mi nierozliczony przez dłuższy czas, nigdy nie rozliczyli mi kuponu źle, po prostu nigdy nie pomylili się na moją niekorzyść. A jak miałem pytanie to live-chat zawsze pomagał. Z innymi bukami nie było tak różowo...
Oczywiście nie twierdzę, że wpadki im się nie zdarzają, wystarczy się wczytać w temat. Jednak wyrażam tutaj SWOJĄ opinię o Betssonie, opartą na MOICH doświadczeniach, które jak widać są bardzo pozytywne. Oby tak dalej. \:\)

Do góry
#2105905 - 27/02/2008 07:59 Re: Betsson [18] [Re: szrajhalc]
milan1231 Offline
old hand

Meldunek: 10/07/2006
Originally Posted By: szrajhalc
[quote=RiKi]szrajhalc to radze sie rozejrzec bardziej glebiej bo nawet z tej trójki przez ciebie wymienionych bukmacherow to betsson jest najslabszy i pod wzgledem oferty,brakiem zakladow live( te dwa na tydzien \:\) \:D ). jedynym plusem sposrod tej trojki to szybkie wplaty wiecej plusow nie widze

Dla Ciebie najsłabszy, dla mnie najlepszy... W ich ofercie mi osobiście niczego nie brakuje, kursy mają z pewnością lepsze od Bwina i wielu innych buków. Live też mi nie brakuje, a to z prostego powodu - za dużo na nim wtapiałem. ;\) Wpłaty na koncie są po ułamku sekundy, wypłaty również błyskawiczne (patrz mój wcześniejszy post).
Przede wszystkim cenie sobie jednak Betssona za bezproblemową obsługę. Nigdy zakład nie wisiał mi nierozliczony przez dłuższy czas, nigdy nie rozliczyli mi kuponu źle, po prostu nigdy nie pomylili się na moją niekorzyść. A jak miałem pytanie to live-chat zawsze pomagał. Z innymi bukami nie było tak różowo...
Oczywiście nie twierdzę, że wpadki im się nie zdarzają, wystarczy się wczytać w temat. Jednak wyrażam tutaj SWOJĄ opinię o Betssonie, opartą na MOICH doświadczeniach, które jak widać są bardzo pozytywne. Oby tak dalej. :

Ty chyba jesteś z Betssona!
Taka jest moja (subiektywna) opinia.
Jak CI ta firma odpowiada to w niej graj!!! i głupot nie opowiadaj!!!

Do góry
#2105946 - 27/02/2008 08:19 Re: Betsson [18] [Re: milan1231]
szrajhalc Offline
newbie

Originally Posted By: milan1231

Ty chyba jesteś z Betssona!
Taka jest moja (subiektywna) opinia.
Jak CI ta firma odpowiada to w niej graj!!! i głupot nie opowiadaj!!!

Gram, gram
a idiotów jak ciebie w d.. mam!

;\)

Do góry
#2105960 - 27/02/2008 08:24 Re: Betsson [18] [Re: szrajhalc]
RiKi Offline
veteran

Meldunek: 19/12/2007
szrajhalc idz juz spac, glupoty piszez calkiem odmienne od prawdy. zagraj zaklad na siatke polską chocby albo snooket itp rozlicza kupon po 7 godzinach haha.z innymi bukami piszesz nie bylo tak rozowo - zgoda jak grales tylko w expekcie i Bwin-ie to krzyz ci na droge.swiat nie zamyka sie na tych trzech bukmacherach , jest jeszcze Bet-at-home hahah \:D

Do góry
#2106016 - 27/02/2008 08:52 Re: Betsson [18] [Re: RiKi]
szrajhalc Offline
newbie

Niestety nie jestem takim ekspertem jak ty RiKi, że mam konta u 50 bukmacherów, to racja... W "snooketa" też nie gram ale wierzę na słowo. Siatkę polską raz obstawiłem i nie czekałem 7 godzin na rozliczenie.

Nie mam zamiaru się sprzeczać, bo widać że bardzo was boli czyjaś pozytywna opinia o Betssonie (uraz osobisty?) i dalsza dyskusja mija się z celem. Nie marnujcie dalej czasu na mnie amatora i zajmijcie się lepiej dalszym spamowaniem SBR za skandalicznie wysoką notę dla Betssona.

Bez odbioru.

Do góry
#2109168 - 28/02/2008 05:54 Re: Betsson [18] [Re: szrajhalc]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Musiałem pewne porządki zrobić w temacie.

Zbyt dużo tu podejrzanych akcji "świeżych" (nawet z jednym postem) userów lub ukrywających się za proxy. Cel jasny jak słońce, rzucać błotem w firmę. W czyim interesie takie coś może być? Na to nie trzeba już odpowiadać...

Powiem tyle, jeszcze nie miałem okazji zagrać w Betssonie, ale z tego co widzę jest to jedna z najbardziej prężnych firm w Polsce, dopasowująca ofertę w dużym stopniu do naszego rynku. Mi się podoba to co robią i jest to tylko kwestia czasu aż założę tam konto i zacznę regularnie grać.

Do góry
#2109238 - 28/02/2008 06:03 Re: Betsson [18] [Re: Conrad]
zapalkowy81 Offline
member

Meldunek: 22/12/2006
i to mi się podoba, ja akurat bardzo szanuję tą firmę jako pierwsi mieli w swojej ofercie szachy:D

Do góry
#2109247 - 28/02/2008 06:04 Re: Betsson [18] [Re: Conrad]
pijanica Offline
enthusiast

Meldunek: 04/11/2007
Originally Posted By: Conrad

jest to tylko kwestia czasu aż założę tam konto i zacznę regularnie grać.

Z tą regularnością to przesadziłeś Conrad. Po dwóch zakładach dostaniesz limit rzędu kilkudziesięciu euro albo i mniej i finito z dalszą grą.
Myślę że może to potwierdzić większość ludzi którzy mieli do czynienia z tą amatorską firmą.

Do góry
#2109267 - 28/02/2008 06:08 Re: Betsson [18] [Re: pijanica]
Conrad Offline

Nie przesadzałbym, znam wielkie firmy giełdowe, które dały mi surowy limit bo akurat trafiłem mały zakład po 33/1. "Gdybym coś wiedział" i grubo zagrał (a ja nawet do limitu się nie zbliżałem) to rozumiem, ale tam od razu mnie obcięli.

Betsson za to wypróbuję bo na takie rzeczy jak polityka czy np. skoki narciarskie mocno pracują by dopasować ofertę do Polaków. A takie coś mocno cenię.

Do góry
#2109336 - 28/02/2008 06:20 Re: Betsson [18] [Re: Conrad]
pijanica Offline
enthusiast

Meldunek: 04/11/2007
Ok wypróbować zawsze możesz, ale na wiele nie licz. Co z tego że betsson ma niezłą ofertę, jak nie pograsz tam z powodu wspomnianych limitów.

Do góry
#2109416 - 28/02/2008 06:31 Re: Betsson [18] [Re: pijanica]
Conrad Offline

Pożyjemy, zobaczymy. \:\) Jestem dobrej myśli. Czy gdzieś na ich stronie można znaleźć info o tej karcie płatniczej, którą wydają razem z WBK? To jest dopiero ciekawa sprawa.

Do góry
#2109469 - 28/02/2008 06:40 Re: Betsson [18] [Re: Conrad]
mankiet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2001
ja tez nie narzekam..limity na poziomie 500 euro,fajne zaklady,zero problemow z wyplatami i wplatami...dobry sredni buk,troche za wolna wystawiaja oferte,ale polityka i np oscary ostatnio pierwsza klasa..z tego co wiem to jeden z dwoch gdzie mozna bylo grac combo i jedne z najwyzszych kursow w sieci.

Do góry
#2109669 - 28/02/2008 07:25 Re: Betsson [18] [Re: mankiet]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Mam pytanie do Banika albo innego przedstawiciela firmy. Czy bonus 111PLN ktory widnieje na moim koncie zostanie rzeczywiscie dopisany jesli zloze depozyt? Kiedys juz wplacilem kase ( i bonusa support nie chcial mi dac). Nie bedzie to wiec moj pierwszy depozyt.

Do góry
#2109729 - 28/02/2008 07:43 Re: Betsson [18] [Re: Logan]
neoximek Offline
old hand

Meldunek: 15/12/2007
Originally Posted By: Logan
Mam pytanie do Banika albo innego przedstawiciela firmy. Czy bonus 111PLN ktory widnieje na moim koncie zostanie rzeczywiscie dopisany jesli zloze depozyt? Kiedys juz wplacilem kase ( i bonusa support nie chcial mi dac). Nie bedzie to wiec moj pierwszy depozyt.

Jeżeli w zakładce Dostępne / aktywne bonusy masz dostępny bonus na zakłady to będzie on dopisany do Twojego konta.

Do góry
#2110084 - 28/02/2008 16:54 Re: Betsson [18] [Re: mankiet]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
Originally Posted By: mankiet
ja tez nie narzekam..limity na poziomie 500 euro,fajne zaklady,zero problemow z wyplatami i wplatami...dobry sredni buk,troche za wolna wystawiaja oferte,ale polityka i np oscary ostatnio pierwsza klasa..z tego co wiem to jeden z dwoch gdzie mozna bylo grac combo i jedne z najwyzszych kursow w sieci.

Mam podobne odczucia do Mankieta. Gram w betsson prawie od ich startu, jakieś straszne limity mnie na razie nie dotkneły, w sumie bezproblemowo. Jednak gdy czytam okłopotach innych, pojawiają się obawy. Ostatnio np przestałem ruszać nba w betsson - czasami betsson ma najwyższą linię na rynku, i może bym nawer zagrał ....ale jeśli potem mam sie użerać z anulowanym zakładem itp sytuacją
Banik oczekuje jasnej deklaracji że takie operacje wykonujecie tylko w ewidentnych sytuacjach takich jak odwrócona linia itp
chcem wiedzieć czy wysoki kurs w betsson oznacza okazje w betsson czy raczej niebezpieczną pułapkę

Do góry
#2110756 - 28/02/2008 21:52 Re: Betsson [18] [Re: Conrad]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Originally Posted By: Conrad

Zbyt dużo tu podejrzanych akcji "świeżych" (nawet z jednym postem) userów lub ukrywających się za proxy. Cel jasny jak słońce, rzucać błotem w firmę. W czyim interesie takie coś może być? Na to nie trzeba już odpowiadać...
Coś mi się wydaje, że grupa zainteresowana wychwalaniem i wybielaniem Betssona jest na tym forum liczniej reprezentowana i "trzyma" do tego więcej władzy.

Z coraz większym niepokojem patrzę na zmniejszającą się niezależność tego forum. Lada moment pracownicy firm dostaną możliwości cenzurowania swoich tematów, albo zastrzegą to sobie w umowie sponsorskiej. Jeśli dalej będzie to szło w tym kierunku to przyjdzie moment, że wykorzysta to konkurencja mecz.pl.

Do góry
Strona 9 z 14 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 13 14 >

Moderator:  rafal08