Dzisiaj robię sobie przerwę jednodniową z bukmacherem internetowym i postaram się porządnie ograć "naziemnych" buków.
#44# Betako 
Artmedia - Senec
1 1.20

Sevilla-Levante
1 1.25

Genoa-Juventus
x2 1.25

Wigan-Arsenal
2 1.53
AKO: 2.86
Stawka : 412 [j]
Stan Konta: 900 [j]
Oto pierwszy mój kuponik na dzień dzisiejszy. Wydaje mi się on najbardziej prawdopodobny.Zdarzenia które wybrałem z głęboką starannością przeanalizowałem i jestem dobrej myśli.
Ale pokrótce:
1.Artmedia i Zilina to dwa czołowe kluby które w tym roku mają szansę na mistrzostwo. W tabeli przewodzi Zilina która dzisiejszym zwycięstwem nad Spartakiem Trnava(2-1)umacnia sie na prowadzeniu mając już 4 punkty przewagi nad druga Artmedią która dziś mierzy się z przed ostatnią drużyną- Senecem.Czas dogonić lidera zwłaszcza ze ostatnio straciło sie punkty na wyjeździe na trudnym terenie z Dukla Banská Bystrica(2-2).
Nie będę tutaj przytaczał szczegółowych statystyk wszystko przemawia za ekipą gospodarzy.Czytałem wypowiedz trenera Artmedii i widać ogromną determinację i chęć zwycięstwa.
Pewna 1 na podbicie kursu.
2.Sevilla po dobrym wg. mnie i pechowo przegranym meczu w LM gra dzisiaj juz tylko na krajowym podwórku o prawo do startu w przyszłorocznych el. do LM z najgorsza drużyną ligi-Levante.
Goście coraz lepiej sobie radzą w lidze i widać u nich chęć wydostania się ze strefy spadkowej jednak moim zdaniem do swojego dorobku punktowego dziś niestety nie dopiszą nic.
Ogromna fala krytyki jaka spadła na trenera dzisiejszych gospodarzy po ostatnim meczu w LM zbytnio go nie zraza bo jak sam mówi prasa jest mu od początku nieprzychylna i moim zdaniem coś w tym jest.Wciąż rozpamiętuje sie odejście Ramosa.Dzisiaj druzyna sevilli ma znakomitą szansę na to aby poprawic nastroje swoje i kibiców po odpadnieciu z LM i wygrać z Levante.W ekipie dzisiejszych gospodarzy niema poważniejszych absencji jedyne czego bym sie obawiał tutaj to zmęczenie po LM.Jednak nawet majac w nogach mecz z Turkami można spokojnie "pyknąć" słabe Levente.
Dla mnie zdecydowana 1.
3.Ekipa z Turynu bardzo solidnie przygotowywała sie do tego meczu .Jak to mówi Ranierii: "Zawodnicy są jak zwykle zjednoczeni i na 100% przygotowani do tego ważnego meczu" no tak po takiej pechowej i fatalnej dla układu tabeli porażce z Fiorą należy być zdeterminowany.Liczę tutaj na zwycięstwo Juve które przyjedzie w prawie pełnym składzie (jedyny brak to wciaz kontuzjowany Nedved) w górnej tabeli ciasno Fiora napiera a Roma wciąż ucieka czas nadrobić poprzednie wpadki i dotrzymać kroku rywalą w lidze.
Jednak ja dla bezpieczeństwa podpieram się tutaj remisem.Uważam że jak na podwójną szansę bukmacherzy oferują nam bardzo dobry przelicznik.W meczu tym zobaczymy jakże ciekawy pojedynek pomiędzy czołowymi strzelcami SerieA: M. Borriello(16 bramek dla Genua) a D.Trezeguet(Juve-15 bramek).Uważam że stara dama nie przegra tego spotkania a tylko ze wzgledu na to iż jest to kupon w którym staram sie wyeliminować jakiekolwiek ryzyko stawiam tutaj na podwójną szansę.
4.Ten mecz może być najtrudniejszy według mnie.Arsenal wygrywając z Milanem udownił swoją wielką wartość."Młoda krew" wprowadzona do Arsenalu już od dłuższego czasu robi swoje i ma duże szanse na Mistrzostwo Anglii.Jestem pełen podziwu dla Wengera który nie dysponując przecież jakimś dużym budżetem sprowadza młodych utalentowanych graczy do Londynu i odpowiednio ich promuje robiąc przy dobre wyniki.
W drużynie dzisiejszych gości wciąż do gry nie zdolni są:
9 Eduardo injury
32 Walcott injury
20 Djourou injury
2 Diaby injury
7 Rosicky injury
27 Eboue red card
Natomiast w Wigan:
13 Nash injury
32 Hagen injury
Powraca natomiast do składu Arsenalu Robin Van Persie.
Arsenal dysponuje o wiele lepszą kadra i to nie podlega żadnej dyskusji. W każdej formacji wyprzedza swoich dzisiejszych rywali o klasę.Teoretycznie powinno być łatwe zwycięstwo The Gunners.Jednak największym problemem może być zmęczenie po meczu z Milanem co będą chcieli wykorzystać gracze Wigan. Jednak czy im się to uda? Moim zdaniem nie.
Wigan Athletic w ostatnich czterech spotkaniach dwa razy zwyciężało i raz remisowało, taki wynik spowodował, że ten zespół jest obecnie na najlepszej pozycji jaką udało im się osiągnąć od pierwszego tygodnia października. Jest to 14. miejsce w tabeli Premiership.

Natomiast The Gunners mają jeden punkt przewagi nad drugim w tabeli Manchesterem United.
"Żeby zostać mistrzem w Anglii trzeba potrafić wygrywać trudne mecze z Milanem, a potem w krótkim odstępie czasu znowu mieć siłę, żeby wygrać mecz z zespołem takim jak Wigan Athletic. Wiem, że to dwie zupełnie inne drużyny, ale to będzie dla nas pewnego rodzaju test."
Będzie to pewnego rodzaju również test dla mnie ponieważ uważam że od tego spotkania będzie zależało powodzenie tego kuponu

Jednak podsumowując jestem dobrej myśli i stawiam tutaj na The Gunners
Tyle ode mnie pozostało trzymać kciuki czekać na wyniki

.
Pozdrawiam,

gool11