Strona 7 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Opcje tematu
#2223138 - 02/04/2008 15:56 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Gandhi]
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
Jestem uzależniony \:\(

Do góry
Bonus: Unibet
#2223223 - 02/04/2008 18:00 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: PioKing]
ziuta Offline
newbie

Meldunek: 01/03/2008
lordzie devastatorze jak masz takie podejrzenia to napisz do supportu betfaira bo takie dzialania nie sa z pewnoscia zgodne z filozofia dzialania firmy betfair. nie weryfikujac sytuacji( bo placzesz ze ci szpieguja botem juz od kilku miesiecy)i dzielac sie z forumowiczami swoimi fobiami niestety sprawiasz wrazenie czlowieka na granicy choroby psychicznej.
a swoja droga gratuluje ci wygrywania sporych pieniedzy mimo tego bota no i pracownikom betfaira korzystajacym z twoich typow oczywiscie tez \:\) \:\)

Do góry
#2223253 - 02/04/2008 18:33 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: PioKing]
AGASSI Offline
Knockin' On Heaven's Door

Meldunek: 21/03/2007
Originally Posted By: PioKing
Jestem uzależniony \:\(
wreszcie mamy jakiś wspólny mianownik \:p

Do góry
#2223287 - 02/04/2008 19:14 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: AGASSI]
lucmacher Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/05/2005
Jestem uzalezniony i to bardzo.
Rano zawsze budze sie i zasiadam przed kompa aby sprawdzic wyniki a jak nie stawiam bo bie mam pieniedzy albo nie mam mozliwosci to obstawiam sobie wirtualnie w glowie bo cos musi byc w grze.Jak czegos nie zagram t czuje sie jak bez reki \:p kiedys jak jeszcze bylem w szkole sredniej to wieczorem jak juz naziemne byly pozamykane a nie gralem wtedy w necie to gdy kupon nie siadl to potrafilem jeszcze pobiec do lotto i wyslac jakies liczby tylko po to zeby do 22 miec nadzieje ze wygram jakies pieniadze.Kazda wieksza kase jaka mam to mysle zeby ja obrocic i profit zachowac dla siebie \:p i tak oto kilka razy przegrywalem po kilka K \:\( i tak oto toczy sie ta bukmacherska ruletka
powodzenia
aha i nadmienie jeszcze ze udalo mi sie nie grac i nie myslec o graniu przez 2 tygodnie \:\) ale gry tylko zapomnialem o przegraniu wiekszej ilosci pieniedzy dalej wrocilem do grania \:p
taki oto jestem \:\)

Do góry
#2223302 - 02/04/2008 19:35 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: lucmacher]
Widget Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/10/2003
Originally Posted By: lucmacher
Jestem uzalezniony i to bardzo.
Rano zawsze budze sie i zasiadam przed kompa aby sprawdzic wyniki a jak nie stawiam bo bie mam pieniedzy albo nie mam mozliwosci to obstawiam sobie wirtualnie w glowie bo cos musi byc w grze.Jak czegos nie zagram t czuje sie jak bez reki \:p kiedys jak jeszcze bylem w szkole sredniej to wieczorem jak juz naziemne byly pozamykane a nie gralem wtedy w necie to gdy kupon nie siadl to potrafilem jeszcze pobiec do lotto i wyslac jakies liczby tylko po to zeby do 22 miec nadzieje ze wygram jakies pieniadze.Kazda wieksza kase jaka mam to mysle zeby ja obrocic i profit zachowac dla siebie \:p i tak oto kilka razy przegrywalem po kilka K \:\( i tak oto toczy sie ta bukmacherska ruletka
powodzenia
aha i nadmienie jeszcze ze udalo mi sie nie grac i nie myslec o graniu przez 2 tygodnie \:\) ale gry tylko zapomnialem o przegraniu wiekszej ilosci pieniedzy dalej wrocilem do grania \:p
taki oto jestem \:\)

Wow, to juz naprawde powazne ;p

Do góry
#2223352 - 02/04/2008 20:23 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Widget]
neoximek Offline
old hand

Meldunek: 15/12/2007
Czy ktoś z was jest na + od samego początku jak zaczął bawić się w bukmacherkę ? Nie ma czym sie chwalić ale ja osobiście od 2,5 roku jak się w to bawię to jestem ok. 15k do tyłu \:\(

Przyznaje się bez bicia że ja też jestem uzależniony od bukmacherki \:\(

Do góry
#2223467 - 02/04/2008 22:11 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: ziuta]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Originally Posted By: ziuta
lordzie devastatorze jak masz takie podejrzenia to napisz do supportu betfaira bo takie dzialania nie sa z pewnoscia zgodne z filozofia dzialania firmy betfair. nie weryfikujac sytuacji( bo placzesz ze ci szpieguja botem juz od kilku miesiecy)i dzielac sie z forumowiczami swoimi fobiami niestety sprawiasz wrazenie czlowieka na granicy choroby psychicznej.
a swoja droga gratuluje ci wygrywania sporych pieniedzy mimo tego bota no i pracownikom betfaira korzystajacym z twoich typow oczywiscie tez \:\) \:\)

no swietnie genialne posuniecie - uniwersalne w kazdej sytuacji - o tym ze ktos nas pobil na ulicy napiszmy do tych co nas pobili, o tym ze okradli nas w autobusie to tez napiszmy do kieszonkowcow (nie zapominajac zapytac o adres), itd - napewno ruszy ich sumienie i z placzem przyznaja sie do wszystkiego i przyjda do nas odziani w wór pokutny stojac pod drzwiami 3 dni i stukajac do nich co godzine
mowiac powaznie to jest instytucja sama w sobie panstwo w panstwie ma monopol i sama decyduje co obic a co nie - zauwaz zrobili zwroty za Dawidenke w Sopocie bakajac cos o 'sledztwie' ktorego to sledztwa wynikow nie ma zadnych i nie bedzie a konsekwecje finansowe ktos poniosl - sprawa jest rozmywana i obie strony graja na czas - z pewnoscia juz zawarli jakis układ hehe
zamiast tego wole sobie przearbitrazowac pieniazki korzystajac z ustawionego meczu doprowadzjac celowo konto na BF 'do ruiny' i to skutecznie im wybije z glowy wszelkie ewentualne takie pomysły - płakac moge ewentualnie nad losem tych co nie sa swiadomi takich praktyk ale co mnie to loto \:p

Do góry
#2223546 - 02/04/2008 22:47 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: neoximek]
Gandhi Offline
addict

Meldunek: 19/01/2007
Originally Posted By: neoximek
Czy ktoś z was jest na + od samego początku jak zaczął bawić się w bukmacherkę ? Nie ma czym sie chwalić ale ja osobiście od 2,5 roku jak się w to bawię to jestem ok. 15k do tyłu \:\(
Zapewniam Cię, że są osoby, które wyszły na niezły plus, choć z pewnością nie są to liczne egzemplarze. ;\)

Do góry
#2223606 - 02/04/2008 23:06 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Lord Devastator]
internista Offline
newbie

Meldunek: 05/01/2007
Originally Posted By: Lord Devastator

zamiast tego wole sobie przearbitrazowac pieniazki korzystajac z ustawionego meczu doprowadzjac celowo konto na BF 'do ruiny' i to skutecznie im wybije z glowy wszelkie ewentualne takie pomysły - płakac moge ewentualnie nad losem tych co nie sa swiadomi takich praktyk ale co mnie to loto \:p

lol nie możesz po prostu kasy wypłacić jak ci sie BF nie podoba
są przecież inne giełdy..

po drugie mi nie zdarzyło się żeby ktoś kradł kursy, jak stawiam np na 3,5 na remis jakiś grze jest 30k euro to po zagraniu nie znika to... ale cóż nie jestem pewnie wystarczająco dobry:D:D

Do góry
#2223632 - 02/04/2008 23:18 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: internista]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Wlasnie Norbi opowiada u Drzyzgi na Tvnie jak przegral w kasynie 100 tys \:\)

Do góry
#2223667 - 02/04/2008 23:29 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: internista]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: internista

chyba nie wiesz co mowisz
ile na takich betdaqach jest 20 euro i zmiana kursu o 0.05? Dziekuje postoje
Od czasu do czasu mozna zrobic taki numer tym bardziej ze ostatnio ustawionych meczow zatrzesienie
To mozna porownac do sytuacji ze jedziesz samochodem i odkrywasz ze ktos sie podczepil bez twojej wiedzy i zgody i korzysta z twojej energii - osobiscie mam takie podejscie ze jade jade udaje ze nie zauwazam a wiec ze nie mam nic przeciwko a przed zakretem na ktorym wiem ze stoi drzewo przyspieszam i robie ostry zwrot zeby ten podczepiony roztrzaskał sie uderzajac wprost w to drzewo - oczywiscie to tylko wizualizacja ale jak moim zdaniem jest cos nei tak to staram sie doprowadzic do takiej sytuacji bo mnie poprostu wkurza podczepianie sie pod innych

Do góry
#2223690 - 02/04/2008 23:41 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Lord Devastator]
ziuta Offline
newbie

Meldunek: 01/03/2008
zarabiam na betfair regularnie dosc duze jak dla wiekszosci graczy pieniadze i jakos mnie oszusci z bf nie docenili specjalnym botem
podbieranie o jakim mowisz widzialem tylko na kursach wystawionych przez moderatorow rynku, gdzie mimo ze kilkakrotnie odswiezalem kursy byly dostepne a w momencie przyjecia zakladu znikaly

nie chce cie straszyc ale jak zaczniesz dodatkowo slyszec glosy to skontaktuj sie lepiej ze specjalista

Do góry
#2223726 - 02/04/2008 23:59 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: ziuta]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Listkiewicz tez mawial swego czasu 'gdyby ktos mi powiedzial ze w polskiej lidze handluje sie meczami to uznalbym go za kosmitę' - i tylko komentarz gazety mnie rozbawil w calym tym wszystkim 'niemozliwe - to kosmici tez handlują'?

Do góry
#2223736 - 03/04/2008 00:02 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Lord Devastator]
[b]tv[/b] Offline
addict

Meldunek: 23/12/2007
Listkiewicz tez mawial swego czasu 'gdyby ktos mi powiedzial ze w polskiej lidze handluje sie meczami to uznalbym go za kosmitę' - i tylko komentarz gazety mnie rozbawil w calym tym wszystkim 'niemozliwe - to kosmici tez handlują'?

Ponadto Listkiweicz po aresztowaniu pierwszego sędziego

powiedział:"Wszędzie znajdzie się jakaś czarna owca"...

Coś się wiec to stado "Juhasowi" powiększyło!

Do góry
#2223762 - 03/04/2008 00:13 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Lord Devastator]
internista Offline
newbie

Originally Posted By: internista

chyba nie wiesz co mowisz
ile na takich betdaqach jest 20 euro i zmiana kursu o 0.05? Dziekuje postoje
Od czasu do czasu mozna zrobic taki numer tym bardziej ze ostatnio ustawionych meczow zatrzesienie

oczywiście wiem że pozostałe giełdy są do dupy ale jak się BF nie podoba to nikt Cię tam nie trzyma

co do ustawionych meczów po co masz obstawiać źle zeby nieuczciwego pracownika i siebie narazić na straty?

i po drugie jak jest mecz ustawiony to gram na ten wynik co wiem że sie wydarzy mając konkretną przebitkę

Do góry
#2223787 - 03/04/2008 00:27 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: internista]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

wiesz panie doktorze internisto jesli mecz jest ustawiony to obok samego zysku mozna upiec jeszcze kilka pieczeni np wyprowadzic sobie kase z niewypłacalnego buka czy tez jesli wydaje Ci sie ze ktos za Toba podaza mozna niezle ten wyimaginowany badz prawdziwy 'ogon' przyciąć

Do góry
#2223797 - 03/04/2008 00:29 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Eska]
maciey Offline
old hand

Meldunek: 05/01/2004
Originally Posted By: Eska
No dokladnie. Mi bez roznicy czy kurs jest 3,4 czy 3,0 - przy takich kwotach to i tak sie ciesze jak cos wejdzie. Moga byc nawet kursy 2,7 - jest ok. Jak sa mniejsze to juz jest troche ciezko bo trzeba zwiekszac stawki a tego nie lubie (kto lubi).

Chłopie, jest granica po przekroczeniu której więcej się osmieszyć nie można i właśnie tej niełatwej w sumie sztuki dokonałeś, gratuluję \:D

Czyli biorąc zupełnie przykładowo mecz: Milan - Inter twoje postępowanie wygląda następująco:
Code:
jeżeli za remis jest kurs 3,4 to stawiasz 5000zł
jeżeli  - / / -           3    - / / -    6000zł
jeżeli  - / / -           2,7  - / / -    8000zł
jeżeli  - / / -           2,3  - / / -    10000zł

im bardziej do dupy zakład tym większą stawkę ładujesz i tym bardziej dajesz się ogrywać \:D

Aż się boję zapytać ile byś postawił jakby ten kurs spadł do 1,1, bo o takich kwotach pieniędzy to pewnie nawet NBP nie słyszał \:D

Do góry
#2223828 - 03/04/2008 00:42 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: maciey]
zajczyk Offline
old hand

Meldunek: 15/12/2007
Lord dobrze prawisz, ja nie przemyslalem tego do konca, bo faktycznie wyslanie zakladu, a zatwierdzenie go przez BF to nie taka krotka droga.

Do góry
#2223916 - 03/04/2008 01:12 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Lord Devastator]
internista Offline
newbie

wiesz panie doktorze internisto jesli mecz jest ustawiony to obok samego zysku mozna upiec jeszcze kilka pieczeni np wyprowadzic sobie kase z niewypłacalnego buka czy tez jesli wydaje Ci sie ze ktos za Toba podaza mozna niezle ten wyimaginowany badz prawdziwy 'ogon' przyciąć

czy ogon istnieje? możliwe ale prawdopodobnie jest on niewielki

ale Twoje granie ustawionych meczy mnie śmieszy trochę. Przecież jak mam info ze mecz ustawiony to pakuje grubą kasę i wyciągam jeszcze grubszą a nie bawię się utrudnianie życia innym. Zagram kilka ustawek u idę sobie do salonu mercedesa kupić jakiś fajny model czyż nie? Przecież jak mecz ustawiony to tak bardzo mnie nie boli że gram po kursie 2,3 lecz 2,2 bo przecież nie ryzykuję tu NIC a że wygram trochę mniej - trudno się mówi. A grania ustawionych meczów z niewypłacalnych buków to już zupełnie nie rozkminiam...

Do góry
#2224204 - 03/04/2008 02:26 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Lord Devastator]
Ý€$ Offline
old hand

Meldunek: 23/01/2008
.... jesli mecz jest ustawiony to obok samego zysku mozna upiec jeszcze kilka pieczeni np wyprowadzic sobie kase z niewypłacalnego buka ....

Nie ma żadnego znaczenia co grasz w niewypłacalnym buku.
Równie dobrze możesz grac SureBety w buku virtualnym.
Do czego jest Ci potrzebne księgowanie wirtualnych wygranych?

Tak można grac jedynie jak nie masz ochoty z "niewypłacalnego buka"
wypłacac i dopuszczasz że jak sie nie uda "wyprowadzić",
to wypłacisz.
Ale wtedy nie jest to buk niweypłacalny a jedynie "niweypłacalny"
czyli taki w którym wypłata jest niemile widziana, bo dostaniesz limit,
nie dostaniesz bonusa, istnieje ryzyko, ze znajda pretekst
by zatrzymac Twoją kasę.

Do góry
Strona 7 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >