# 45

vs
Chelsea Londyn - Olympiakos Piraeus
Typ: Chelsea wygra 1-0, 2-0 lub 3-0
Kurs: 2.30
6 JDwa tygdonie temu grałem w Pireusie ze gospodarze nie strzela gola.. skonczylo sie 0-0

dzis wierze ze takze tak sie stanie..
Mialem grac dzis ze Chelsea wygra do zera, taki pick zakladalem juz 2 tygodnie temu, ale bedac u znajomego dzis przejrzalem jego buka bet10 i wpadl mi w oko zaklad ktorego nigdzie indziej nie znalazlem (jednak mozna zrobic go recznie). Dzis wysłalem u znajomego jak wejdzie to moze sie skusze aby zalozyc tam konto, bo maja ciekawa oferte, procz tego betu.. wiele wiele innych ciekawych opcji.
Dla swietego spokoju dalem correcta 4-0 @ 15.00 za 0.2 J na zwrot polowy stawki, ale ten wynik raczej wykluczam.. nie spodziewam sie az takiego pogromu Greckow. Na moje oko 2-0, ewentualnie w koncowce (>85 minuty) 3-0.
Jak przed dwoma tygodniami: jezeli Rivaldo nadal gralby w Olympiakosie to bym sie zawahal

ale nie wierze aby Darko czy jego koledzy cos ustrzelili fantastycznie defensywie 'The blues' - tymbardziej przy braku Lua Lua'y. Na Chelsea wygra do zera kurs 1.66 SP czy 1.65 GB troche lipny.. wole wybrana przeze mnie opcje

Z postalych meczy CL tak na szybko:
Real - Roma: Przed dwoma tygodniami wybralem opcje obie druzyny strzela.. dzis mysle ze moze byc podobnie. Real 2-1/3-1, awans Real. Mecz do gry na lajfie

Porto - Schalke: Pobralem zwyciestwo Porto.. wierze takze w awans, ale wynik jaki osiagnelo Schalke u siebie bardzo niebezpieczny dla Portowcow. Chcialbym aby awansowalo Porto. Tu podobnie jak u królewskich dogrywka mnie nie zdziwi. moje bety: 1-0/2-0
Początek meczu : 20:45