Strona 6 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Opcje tematu
#2175327 - 19/03/2008 01:07 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: raiders_]
HenkSiracius Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/02/2008
Uzaleznienie? Mozna sprobowac odpowiedziec sobie na pytanie czym jest uzaleznienie.. Wstaje rano, wlaczam komputer, odpadam wyniki, forum, stronki bukmacherow i livy. Aktualizuje kupony i stan kont, szukam czegos interesujacego do zagrania. Pozniej wychodze ksztalcic sie, alebowiem nauka to potegi klucz. Wracam, sprawdzam wyniki meczy juz rozegranych, szukam typow "na dzisiaj", przegladam witryny, fora, stronki, aktualizuje konta, gram kupony, czasami posiedze na qc. Pozniej wykonuje prace domowe, wszystkie rzeczy zwiazane z bukmacherka ograniczaja sie do zerkniecia na live granych przeze mnie meczy. Nie siedze na kompie po nocach, bo nie gram nhl, nba itp. Czy jestem uzalezniony? Nie. Po prostu robie to co lubie, a jesli jeszcze moge czerpac z tego korzysci to wszystko jest ok. Od bardzo dawna, w zasadzie od kiedy pamietam interesuje sie sportem, tak wiec mozna powiedziec ze bukmacherka jest w moim przypadku laczeniem przyjemnego z pozytecznym. gdybym nie mial za co grac, przegral majatek badz zaczal tracic przez bukmacherke kontakt z "rzeczywistoscia" (bukmacherstwo zaczeloby przeslaniac mi to, co w zyciu jest naprawde wazne) umialbym bez problemu powiedziec stop. mialem w bukmacherce calkiem niedawno roczna przerwe od grania- byl to czas podyktowany sprawami osobistymi i koniecznoscia ich uporzadkowania. wszystko dobrze sie ulozylo i gram ponownie, ale nie jest to calym moim swiatem. uzaleznienie w moim przypadku jest raczej niemozliwe \:\)

Do góry
Bonus: Unibet
#2178210 - 19/03/2008 15:30 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: HenkSiracius]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
Każdy boi się przyznać?

Odpowiem krótko: jestem i to jak cholera ;\)

Do góry
#2178232 - 19/03/2008 15:52 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Piostar]
jarkow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/12/2004
Ostania rzecz przed pójściem do wyrka, to rzut oka na kursy i na forum mecz.pl.

Pierwsza rzecz po przebudzeniu następnego dnia to włączenie komputera, kawa i rzut oka na oferty buków i forum mecz.pl.

Czy ja jestem uzależniony? \:D

Do góry
#2220735 - 01/04/2008 21:33 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Kura]
Sensej Offline
old hand

Meldunek: 04/10/2003

Do góry
#2220757 - 01/04/2008 21:41 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Sensej]
metoda Offline
enthusiast

Meldunek: 03/03/2008

Nie ma to jak kapitał sponsorowany przez bank \:D

Do góry
#2220798 - 01/04/2008 22:03 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: metoda]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
pryma aprilis ? \:\)

Do góry
#2220816 - 01/04/2008 22:12 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Baqu]
rayo76 Offline
newbie

Meldunek: 10/05/2005
Chlopak gral progresja:)hahahah

Do góry
#2220828 - 01/04/2008 22:19 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: rayo76]
Eska Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/02/2005
O kurde dosc sporo kasy mial \:D . Ciekawe ile wyciagnal od buka z tej kasy. W sumie sie oplaca. Wziasc sobie kase wygrac sianko, duzo sianka. Pozniej posiedziec w wiezieniu ale po wyjsciu juz ustawiony do konca zycia. Duzego wyroku nie dostanie.

Do góry
#2220852 - 01/04/2008 22:35 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Eska]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
e tam przy takich stawkach momentalnie musial zyskac status profesjonalisty i co za tym idzie limity
jak to mowia w bet 365 nie wazne co grasz wazne za ile grasz

Do góry
#2221121 - 02/04/2008 00:33 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Lord Devastator]
Eska Offline
Pooh-Bah

chyba ze rozlozyl to na kilka bukow a wiekszosc i tak gral na betfair. jak na kilka bukow to tak szybko nie dostanie limitu. A jak dostanie w jedyn zaraz po 1wszym kuponie w co watpie bo gralem u roznych bukow i kazdy buk liczy na to ze jak ktos rafil za gruba kase cos to za chwile zagra jeszcze raz i wtopi. Takze kilka razy moze zagrac. A na betfair to mogl sobie poszalec. Tylko jak wplacal depozyt karta przez netellera i pozniej do BF to niezle go zzarla prowizja jak ja od 10 tys zl place ok 400 zl prowizji za sam depozyt do netellera. Swoja droga 3,9 % w neteller to zlodziejstwo... no ale kazdy woli zaplacic niz walic odrazu przelew z konta swojego na konto w BF

Do góry
#2221149 - 02/04/2008 00:39 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Eska]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

strona netelera chodzi jak zołw a nawet nie chodzi
jakis sens ma ten neteller? podobno wieksze limity niz mb ale jak ma sie karte to nie rozumiem potrzeby buki juz opozniaja wyplaty na maxa nawet na 'expresowe' mb czasem wyplata idzie tydzien i trzeba ich poganiać

Do góry
#2221251 - 02/04/2008 01:08 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Lord Devastator]
Eska Offline
Pooh-Bah

Hmm. Mi tam stronka smiga jak inne. Co do wyplat to zawsze mam z BF wyplate na 2gi dzien w netellera moze nawet w kilka godzin. Nie sprawdzalem tak dokladnie. Pozniej na karte nettellera i godzinka i mam na karcie srodki. Nigdy nie bylo problemow

Ja tam wole jak nie przechodzi nic przez moje konto tylko od buka idzie na neteller i kasa z bankomatu. No ale kazdy robi jak uwaza.

A wlasnie jak to jest w MB jaka jest prowizja za wplate na MB karta?

Do góry
#2221261 - 02/04/2008 01:10 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Eska]
Eska Offline
Pooh-Bah

aha ty piszesz ze normalne buki opozniaja wyplaty. No moze, nie wiem niegram u normalnych bo mnie denerwuja. Ale jak gralem na expekt to zawsze wyplata tez byla na 2gi dzien. Teraz juz dlugo tam nie gralem z powodu limitow i juz nie bede gral takze nie wiem jak jest teraz.

Do góry
#2221509 - 02/04/2008 01:55 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Eska]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Eska
No ale kazdy robi jak uwaza.

A wlasnie jak to jest w MB jaka jest prowizja za wplate na MB karta?

CHOOSE A PAYMENT METHOD FEE PROCESSING TIME

Bank transfer

free

2-5 days [?]

MasterCard / Visa / Delta / Electron / Amex / JCB / Diners

1.90 %

Instant [?]

Maestro / Solo

free

Instant [?]

Cheque

free

10 days [?]

PS jesli grasz na Betfair to nie zakladasz ze jakis pracownisio zacznie sie przygladac Twojemu kontu jesli dobrze ci idzie i zalozy ci bota ktory bedzie gral to co ty - malo tego uprzedzal twoje zagrania zamiatając ci najlepsze kursy? To ze nie jest to buk nie znaczy ze pracuja tam sami święci i błogosławieni
Rozumiem ze masz gdzies ze yield bedzie troszku nizszy z tego powodu a takze z powodu ze nie zagrasz tu gdzie jest najlepszy kurs bo i tak spokojnie sobie poradzisz?

Do góry
#2222855 - 02/04/2008 07:06 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Lord Devastator]
Eska Offline
Pooh-Bah

No dokladnie. Mi bez roznicy czy kurs jest 3,4 czy 3,0 - przy takich kwotach to i tak sie ciesze jak cos wejdzie. Moga byc nawet kursy 2,7 - jest ok. Jak sa mniejsze to juz jest troche ciezko bo trzeba zwiekszac stawki a tego nie lubie (kto lubi). Narazie nie narzekam. Chociaz czekam na jakiegos powaznego konkurenta BF i wtedy moze byc dopiero fajnie. Za jakis czas bedzie tego pewnie sporo jak teraz bukow.

A co do MB to jak jest 1,9 to moze przywroce moje konto tam bo i bede przelewal z MB. Ale chyba tam nie ma tej karty jak w neteller to znowu lipa. No nigdy nie jest idealnie ale ja tam nie narzekam - wiadomo ze nie ma nic za darmo i zeby cos zarobic trzeba poniesc koszty. W liczam to w stawke ;\)

Do góry
#2222859 - 02/04/2008 07:08 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Eska]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Karty MB maja byc juz niedlugo

Do góry
#2222864 - 02/04/2008 07:10 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Logan]
Eska Offline
Pooh-Bah

ok dzieki za info. Jak beda to sie przenosze po co ponosic niepotrzebnie koszty.

Do góry
#2222997 - 02/04/2008 08:52 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Lord Devastator]
zajczyk Offline
old hand

Meldunek: 15/12/2007
Originally Posted By: Lord Devastator

PS jesli grasz na Betfair to nie zakladasz ze jakis pracownisio zacznie sie przygladac Twojemu kontu jesli dobrze ci idzie i zalozy ci bota ktory bedzie gral to co ty - malo tego uprzedzal twoje zagrania zamiatając ci najlepsze kursy? To ze nie jest to buk nie znaczy ze pracuja tam sami święci i błogosławieni
Rozumiem ze masz gdzies ze yield bedzie troszku nizszy z tego powodu a takze z powodu ze nie zagrasz tu gdzie jest najlepszy kurs bo i tak spokojnie sobie poradzisz?

Lord ja rozumiem, ze ktos moze sobie grac to samo. Nie rozumiem jednak jak moze uprzedzac twoje zagrania?? chyba ze jest jasnowidzem i zanim zatwierdzisz zdarzenie juz wie ze to zagrasz, a tym bardziej jezeli mowa tu o czyms w rodzaju bota... Na logike to bez sensu...

Do góry
#2223027 - 02/04/2008 09:11 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: zajczyk]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: zajczyk

Lord ja rozumiem, ze ktos moze sobie grac to samo. Nie rozumiem jednak jak moze uprzedzac twoje zagrania?? chyba ze jest jasnowidzem i zanim zatwierdzisz zdarzenie juz wie ze to zagrasz, a tym bardziej jezeli mowa tu o czyms w rodzaju bota... Na logike to bez sensu...

Hola hola
nie mowie tu o uprzedzaniu samoistnym tylko gdy chcesz cos zagrac przesylasz zlecenie do betfair i zanim ono zostanie wykonane kto zabroni im dolaczyc jakiejs pluskwy ktora bedzie grac to samo co my i na dodatek bedzie miec pierwszenstwo w ofercie, czyli zalozmy ze klikamy lay Leeds za 1,45 - i przyjmijmy ze oferta 'back' juz lezy na to po takim kursie, wysylamy 'potwierdz' do komputera Betfair a doklejony przez nich bot zanim przesle nasza oferte na rynek wysle sam swoja i ja zrealizuje - nam zostana kursy np od 1.48 w gore (czyli musimy drozej placic za teoretycznie wygrane 100 zl netto bo to co ponizej wyzamiatal pracus od betfaira)
Gdzie tu widzisz o jasnowidzeniu - bot moze przechwycic na pewnym etapie to co wysylamy do zagrania i sam to zagrac przyznajac swojej ofercie pierwszenstwo - jak klient jest kasiasty i dobrze mu idzie - malo kto z grubsza kasa gra zeby przegrywac i dlugo to znosi - to czemu pracownik gieldy czy sama firma nie moglaby sobie dorobic grajac czyjes typy - akurat firma zarabia na prowizjach wiec to ma mniejszy sens ale pracownicy jak najbardziej moga konstruowac takie cudenka i doklejac klientom z opisanego segmentu oczywiscie dostosowujac do swoich mozliwosci finansowych
Miedzy potwierdzeniem i wyslaniem oferty z naszej strony do przyjecia zakladu dluga droga ;\)

Do góry
#2223130 - 02/04/2008 15:30 Re: Czy jesteście uzależnieni od obstawiania ? [Re: Lord Devastator]
Gandhi Offline
addict

Meldunek: 19/01/2007
Lord, "takie cudeńka" po stronie serwera mogą doklejać nieliczni programiści, na pewno nie zwykli pracownicy betfair. Dodatkowo kod większych serwisów trzymany jest w repozytoriach i aktualizowany na ich podstawie, a z tego wynika, że każda zmiana jest zapamiętywana i możliwa do odtworzenia. To, co opowiadasz, to coś w rodzaju urban legend, na palcach jednej ręki można policzyć osoby, które w betfair mogłyby nieleganie dokleić kod po stronie serwera.

Do góry
Strona 6 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >