Chaoz a końcowy wynik (1:0) dla Korony Kielce. do tego Korona w cały meczu była strona lepszą. Ty Chaoz jesteś fanem tego klubu i dlatego miałeś, ale do tego co napisałem. W każdym razie Korona pokazała Jagiellonii gdzie jest jej miejsce. Oczywiście nie powiem lubię wasz klub, bo ma piękne klubowe tradycje i wspaniałych kibiców. Jednak jeśli chodzi o zespół to naprawdę mocni nie jesteście. A pro po Bełchatowa to już w przyszłej kolejce stracie. Możecie zapewnić sobie utrzymanie i pogłębić kryzys w drużynie GKS-u.
.::Think Twice::. Ignorator.
Akurat nie pisałem pod kątem meczu z Korona bo swojego posta stworzyłem w trakcie meczu
Ignorator ale ja nie negowałem typu na Koronę w tym meczu. Sam go grałem 10/10 wiele razy rozmawiałem też o tym z Focusem
No tak Korona pokazała miejsce Jagi w szeregu. Wystarczy przecież porównać składy obu ekip. Więc trochę zdanie nie na miejscu. Dziwne żeby w meczu drużyny zamożnej, naszpikowanej gwiazdami jak na nasze warunki biedna ekipa z Podlasia zdziesiątkowana po przerwie zimowej mogła cokolwiek ugrać.
A pro po Bełchatowa to akurat znów na nas trafia zmiana trenera w drużynie przeciwnej, co za tym pewnie pójdzie większa mobilizacja w ich szeregach, skład Jagi pewnie się nie zmieni bo kogo niby Płatek ma wstawić nowego? Myślę że będzie podobny mecz jak z Cracovią.
PS. Co do tego że jestem kibicem Jagi to potrafię spojrzeć na obecny zespół, sytuację i piłkarzy krytycznie. Przed rozpoczęciem tej rundy napisałem w którymś temacie OE że Jaga nie będzie miała czego szukać w tej rundzie i póki miałem rację. Stwierdziłem nawet że to główny kandydat do spadku (chyba jednak starczy zaliczka z jesieni)
w ogóle dziwię się jak w OE może funkcjonować drużyna bez prezesa oraz osoby odpowiedzialnej za transfery