Witam
Zakład rozliczyli mi jako przegrany niestety.W chwili przyjmowania zakładu w ofercie widniały dwa różne kursy na to samo zdarzenie co juz samo w sobie jest kpiną. Jako ze wystapiła niewielka różnica (1,22 a 1,30) to rozliczyli jako przegrany. A ciekawe co by było gdyby kurs 1,30 który zagrałem miał wartość np 2 lub 3 i na dodatek okazał sie trafny. Rozliczyliby jako wygrane czy też przegrany?
Mało tego podam wam jescze jeden przykład kiedy
Bwin przeczy samemu sobie a przede wszystkim łamie swój własny regulamin. Otóż punkt A3.3 Opóźnione zawieranie zakładu:
Jeśli zawarcie zakładu – niezależnie od przyczyny – nastąpi po rozpoczęciu wydarzenia objętego zakładem, zakład jest nieważny (nie dotyczy to zakładów L!VE). Zakład jest wówczas uważany jako „wygrany” i wyceniany wg kursu 1,00. W zakładach L!VE każdy zakład, który zostanie złożony w spółce po wystąpieniu jego rezultatu, jest nieważny i uważany za „wygrany”. Jego kurs wynosi 1.00.
Jakiś czas temu grałem dwa mecze piłki kobiecej
Brazylia - Paragwaj oraz Chile - Argentyna
zakłady zawarłem po rozpoczęciu tych spotkan i
Bwin je przyjał!!!!
Jeden zakład okazał sie trafny a drugi nie a rozliczyli to jak normalnie zawarte a powinni anulować i zwrócić stawkę!!!!
Reasumując załuje ze jestem zmuszony zakonczyc przygode z tym buczkiem z uwagi na w/w przykład(y) a szkoda bo oferta naprawde mnie satysfakcjonuje.