To prawda co pisał Conrad. Być może trzeba będzie uruchomić plan rezerwowym a wówczas można rozważyć propozycję Maxxeya na Burzenin koło Bełchatowa czy też Rogowo. Swojego czasu mankiet bardzo zachwalał swoje miasto i okolice.
Sytuacja dla mnie jest absurdalna, bo zostało sześć dni a nic nie wiadomo. Wiele osób w tym także ja wzięło specjalnie wolne na ten czas i w tym miejscu warto przypomnieć słowa Bazyla z początku tematu: "Organizatorem jestem ja

". No niestety kontakt zerowy nic nie wiadomo a jak coś pojawia się to niczym meteor - Zalesie Górne. Lokalizacja tak beznadziejna, że szkoda gadać. Zapomniałem dodać, że tam nie ma gdzie zjeść nawet porządnego obiadu. Pierwsze knajpy w oddalonym o 10 km Piasecznie...oczywiście można podróżować na obiad koleją

też atrakcja turystyczna.
Jestem zły na ciebie Janek, bo dokładnie rok temu płakałeś, że forumowicze wybrali jednak Sielpię zamiast Bytowa. Chciałeś organizować zlot i miał być on najlepszym ze wszystkich trzech...Niestety teraz wygląda na to, że go nie będzie a jak będzie to nie w Bledzewie tylko w Zalesiu Górnym w , którym wielu rzeczy nie ma, bo jest to wioska, która jest sypialnią Warszawy. Bez miejsc do zjedzenia posiłków z tłumem warszawiaków na basenie i jeziorze znajdującym się w części leśnej a zapomniałem dodać, że nawet nad jeziorem słychać pociąg a domki wcale nie są daleko od torów na trasie Warszawa-Radom-Kielce-Kraków.
.::Think Twice::. Bazyl.