wg mnie decyzja Brytola, mimo że krzywadząca i stronnicza, przesłania co niektórym obraz polskiej piłki i niestety rozwija parasol ochronny nad Leo
swoją drogą jaki jest sens podpisywania nowego kontraktu przed samym turniejem? to samo zrobili Włosi a już widzę jak Donadoni zostaje na stanowisku jeśli Squadrra pojedzie do domu za kilka dni

Holender zarabia gruuube siano, prawdopodobnie największe w historii polskiego sportu jako trener (czy się mylę?) więc mamy prawo wymagać sporo więcej niż to co mamy, i niech nikt nie pisze że z tego materiału więcej osiągnąć się nie da, bo w sporcie zawsze jak w życiu zawsze można stać się lepszym człowiekiem
do mnie to zbyt dużo niejasności jest w związku z całym tym euro, jestem ciekawy co powie Kuba na konferencji, dziwne jest to że chyba jako jedyna ekipa turnieju nadzialiśmy się na tyle kontuzji, kosmiczne meganowoczesne badania Lindemana co w 3min mówią o wydolności piłkarza to jakiś żart na poziomie podstawówki, do tego Bobo i Holendrzy - mi to już smierdzi aferą menadżerską i kontraktową przy selekcji na imprezę
zawód trenera ma to do siebie że jest rozliczany na rezultaty, i póki było dobrze można bylo krytykować ale za szkoleniowcem stały wyniki, tym razem miarka się przebrała bo jest tragicznie, a wypowiedzi w stylu "to cud że w ogóle tu jesteśmy" to brak mi słów jak to skomentować,
błędy w selekcji były i widoczne to było już kilkanaście tygli temu, chyba jako pierwszy podał szeroką kadrę a taki Brożek strzelił jeszcze potem bodajże 3 gole w lidze i spisywał sie wysmienicie
selekcja przypominała mi tą engelowską troche czyli jazda za zasługi i sympatię, Zahorski czy Pazdan pojechali jako "odkrycia Leo" - chciał na siłe być ojcem jakichś świetnych niby rewolucji w kadrze (tak jak Rijkaard na siłe promował Bojana w zeszłym sezonie) a prawda jest taka że para z Górnika ostatnie miesiące miała po prostu przeciętne,
turniej ma to do siebie że nie grają nazwiska albo dorobek kariery czy sezonu ale liczy sie ten miesiąc, liczy się forma więc chociazby z tego wzgledu jakiekolwiek zainteresowanie Radomatu to była po prostu jawna kpina
pojechalismy bez lewego obroncy, tzn pojechal Wawrzyniak pytanie po co skoro jest tam ustawiany albo Zewłak albo Golanski,Łobo wiosnę miał tragiczną,
zawiódł Ebi, bo o Krzynówku czy Zurawskim żal pisać, niestety się nie pomylilem bo przeczuwałem że ci panowie jak zwykle w najwazniejszych meczach zagrają taki piach że połowa z tego forum wypadła by podobnie
Boruc najlepszym naszym zawodnikiem, potem mimo wszystko Lewy,
ciapatego nie liczę bo dla mnie on nigdy nie będzie Polakiem
pzdr:)