#2468800 - 07/07/2008 08:54
Re: jak zagadac lachona? [11]
[Re: fala]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
Niestety żyjemy w takich czasach, że ponad połowa chłopaków idzie na wszelkie imprezy z zamiarem "zaliczenia" co dla mnie jest chore i jest wyrazem braku szacunku dla kobiet, choć z drugiej strony same sie go pozbawiają "dając" przypadkowo poznanemu typowi na dyskotece, koncercie etc...
f4lsOn...braku szacunku? żyjesz stereotypami...a dziewczyny/kobiety po co niby chodzą na imprezy? Wszystkie chcą poznać "Księcia z bajki" w klubie? Dobre  podam przykład z jednej z moich imprez... tańczę sobie z laską..i ona może po 2 minutach...z tekstem...wiesz Marcin ja lubię bez zoobowiązań...jak chcesz to zaraz możemy pójść do toalety? Najlepsze jest to,że to nie była przypadkowa osoba tylko dziewczyna,która się przenosiła do naszej grupy na studiach i to była jej pierwsza wspólna impreza z nami...dobry wstęp? Może to kogoś urazi...ale jest takie 'powiedzenie'...jak suka nie da, to pies nie wezmie...
|
Do góry
|
|
|
|
#2468801 - 07/07/2008 08:55
[Re: fala]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Prędzej ty zostać modem_MLS jesteś dziewicą niż ta dziewczyna. Pierniczek dzięki za rady, właśnie wróciłem z weekendu i kolejna zaliczona dzięki Twoim radą i to o to w życiu chodzi, żeby jeździć i zaliczać  kuźwa chyba nie w tym wieku co powinienem sie urodziłem dimes dostal bana na uspokojenie, bo szaleje niczym pierniczek, niedlugo dziewic w polsce zabraknie 
|
Do góry
|
|
|
|
#2468802 - 07/07/2008 08:57
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2468803 - 07/07/2008 09:02
[Re: MagiK]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2468809 - 07/07/2008 09:22
[Re: connor]
|
?
Meldunek: 23/09/2006
|
Pierniczek ma z tego co pamietam over 100 panienek zaliczonych i jest bodajze liderem na mecz.pl w tej kategorii w takim wypadku to bym się na jego miejscu bardzo skrupulatnie przebadał @MagiK co do szacunku, to niestety z roku na rok występuje coraz większa degradacja  może to trochę inny aspekt szacunku ale, pamiętam czasu podstawówki kiedy byłem w 4-5 klasie, czuło się jakiś respekt przed ósmoklasistami, a teraz pójdziesz do gimnazjum to ci w twarz naplują  o zejściu z drogi to już w ogóle nie ma co mówić, wiem bo mama w gim uczy polskiego. A tej pannie z Twej przykładowej imprezy to bym od razu podziękował za wyjście do toalety i bonusem za znajomość. Do takich panien nie ma za grosz szacunku. W sumie jestem jeszcze młody, mam dopiero 24 lata więc dużo przede mną, ale do dzisiejszego dnia nie zdarzyło mi się skorzystać z takiej propozycji tym bardziej nigdy czegoś takiego sam nie proponowałem. Mam jakieś zasady, wartości wyniesione z domu, przez wiele lat wpajane przez rodziców, i staram się jakoś je wcielać w życie. Jednak gdyby lat temu pare, pewne sprawy potoczyły by się inaczej, być może teraz bym tego nie pisał bo byłbym mężem i ojcem kilku letniego dziecka (wtedy byłem w związku już ponad rok). Być może właśnie dlatego, mam takie a nie inne podejście do po imprezowego "zaliczania". Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem tym co teraz tu wyklepałem 
|
Do góry
|
|
|
|
#2468811 - 07/07/2008 09:28
|
Carpal Tunnel
|
f4lsOn duże  za to co napisałeś..odnośnie tej osoby to nie skorzytałem z jej propozycji i powiedziałem co o niej myślę...
|
Do góry
|
|
|
|
#2469045 - 07/07/2008 19:13
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Napisałem, ze jak pali to niemal w 100% nie jest dziewicą. Bzdura. dokładnie tak jak mówi Goget, znam takie co mają over 19, więc Twoje statystki są do bani... Niestety to co napisał polskignom to też prawda..choć i on podkoloryzował 'statsy'  ale cóż takie życie... Taaaa Magik z Ty jesteś ich zaufanym wielkim bratem i każda, którą znasz mówi Ci szczerze czy jest dziewicą czy nie  Mało która kobieta z przedziału 17-20 przyzna sie, ze jest już "po". Dlaczego? Bo w oczach całego społeczeństwa wyszłaby na szmatę. Kobiety są uczone by były pożądane, nie zaś żeby same pożądały. Poczytaj trochę na temat różnicy między seksualnością kobiety i mężczyzny, bo piszesz głupoty 
|
Do góry
|
|
|
|
#2469111 - 07/07/2008 19:50
[Re: Samartyanin]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Master potrafisz naprawdę rozbawić haha. A Ty Pierniczku zachowujesz się jak nastolatek co zaleje i się cieszy, porady na poziomie Bravo. Każdy jest inny, każda kobieta jest inna, racja, mają słabe punkty ale to tylko czubek góry lodowej.  Każda kobieta jest inna  załamka... Zdobądź wiedzę. Przeczytaj trochę o psychologii kobiecego umysłu, przeczytaj sobie choćby cosmopolitan to przekonasz się jak wygląda świat z oka kobiety. Kobiecym umysłem jest tak łatwo zawładnąć, że nawet nie potrafisz sobie tego wyobrazić. Na dobra sprawę w miesiąc po przeczytaniu około 10 fachowych książek, nie poradników tylko książek z zakresu psychologii itp można się nauczyć tyle że wystraczy na całe życie. Po przeczytaniu tych ksiażek nie będzie osoby, która napisze, ze żałuje, ze je przeczytała.
|
Do góry
|
|
|
|
#2469234 - 07/07/2008 20:59
[Re: Pierniczek]
|
?
Meldunek: 23/09/2006
|
F4alsOn Daj mi mail na priv. Trochę obalę Twoje światopoglądy. nie dzięki Można je znaleźć na wiekszosci for o uwodzeniu kierwa  to już są zrzeszenia on-line uwodzicieli 
|
Do góry
|
|
|
|
#2469235 - 07/07/2008 20:59
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Muszę przyznać, że w tym co mówi Pierniczek jest sporo racji, odnośnie książek. Namówiłem swoich lepszych kumpli na 2-3 podstawowe, i każdy przyznał, że było warto. Polecam: 'Gra', 'Tajemnice uwodzenia'. Wszystkie ogólnie dostępne w internecie, w miarę krótkie, w formie e-booków. A dla bardzie ambitnych: 'Obudź w sobie olbrzyma', 'NLP - wprowadzenie', 'Język perswazji' Ale Pierniczek zapewne poda bardziej fachowe, psychologiczne podręczniki 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|