#2509608 - 29/07/2008 16:40
Re: Wakacje nad polskim morzem
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/08/2005
|
Najpierw się nasłuchałem, że tam raj na ziemi, jeżeli chodzi o panienki, a teraz się dowiaduje, że lipa.... ehhh moze i raj, zalezy co sie uwaza za raj:) jak 17stka z nieskordynowanymi ruchami, niczym urodzony przed chwila źrebak, z gaciami na wierzchu, z tapetą grubsza niż 3cm i najebana, to tego jest mnostwo Nie przesadzajmy już. Nie tylko w Mielnie sytuacja wygląda w ten sposób pod względem osób bawiących się na imprezach. studiuje w koszaline 5lat i widze roznice, co bylo 5 lat temu a teraz. i nie tylko ja widze roznice.sporo osob ktore sa z koszalina to widza i do mielna nie jezdza. Też jestem z Koszalina i ja nie widzę różnicy choćby między tym co jest teraz, a 2-3 lata temu. No tyle, że drożej. Ale to jak na miejscowość nadmorską normalna tendencja. Buractwo było, jest i będzie. Wszędzie, gdzie jest tylko coś, co takich ludzi przyciąga. W innych kurortach może tak tego nie widać, bo nie ma tylu klubów i lokali co w Mielnie. Ja dalej będę się upierał, że młodym ludziom, lubiącym zabawę, warto polecić Mielno. z tym tez sie zgodze,ze jesli chodzi o zabawe dla mlodych ludzi, to klubow jest mnostwo. bo oprocz klubow w mielnie nie ma nic
|
Do góry
|
|
|
|
#2509634 - 29/07/2008 17:28
[Re: !zari]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
jak 17stka z nieskordynowanymi ruchami, niczym urodzony przed chwila źrebak, z gaciami na wierzchu, z tapetą grubsza niż 3cm i najebana, to tego jest mnostwo Wybacz, ale trochę bredzisz  To o czym piszesz wynika raczej ze zmian w społeczeństwie i tego jak zachowuje się obecnie dzisiejsza młodzież. Takich osób jest wszędzie pełno. Siano w głowie, uwolnienie się od rodziców na wakacje + alkohol i obserwujemy to o czym napisałeś powyżej. Ja do Mielna jadę w tym roku ostatni raz, ale nie dlatego, że mi się tam nie podoba. Chcę pojechać w inne miejsca nad polskim morzem. Bo wyjazd nad morze w wakacje to podstawa. bo oprocz klubow w mielnie nie ma nic Tego też nie rozumiem. Ja jadę nad morzę po to by się poopalać, wypić piwo, odpocząć beztrosko na plaży, zjeść, pobawić się, ewentualnie kogoś poznać. Wszystko to mam w Mielnie. No chyba, że Ty chcesz pozwiedzać - wtedy zapraszam do Warszawy  Podsumowując. Buractwo jest wszędzie. Ale mi ono na dłuższą metę nie przeszkadza, bo w żadne interakcje z nimi nie wchodzę. Ja tam jadę wypocząć. Mielno znam dobrze, więc tym lepiej dla mnie. Gdzie iść, gdzie nie iść też wiem  Damy radę, co nie gnacik? :>
|
Do góry
|
|
|
|
#2509664 - 29/07/2008 18:05
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/08/2005
|
jak 17stka z nieskordynowanymi ruchami, niczym urodzony przed chwila źrebak, z gaciami na wierzchu, z tapetą grubsza niż 3cm i najebana, to tego jest mnostwo Wybacz, ale trochę bredzisz  To o czym piszesz wynika raczej ze zmian w społeczeństwie i tego jak zachowuje się obecnie dzisiejsza młodzież. Takich osób jest wszędzie pełno. Siano w głowie, uwolnienie się od rodziców na wakacje + alkohol i obserwujemy to o czym napisałeś powyżej. Ja do Mielna jadę w tym roku ostatni raz, ale nie dlatego, że mi się tam nie podoba. Chcę pojechać w inne miejsca nad polskim morzem. Bo wyjazd nad morze w wakacje to podstawa. bo oprocz klubow w mielnie nie ma nic Tego też nie rozumiem. Ja jadę nad morzę po to by się poopalać, wypić piwo, odpocząć beztrosko na plaży, zjeść, pobawić się, ewentualnie kogoś poznać. Wszystko to mam w Mielnie. No chyba, że Ty chcesz pozwiedzać - wtedy zapraszam do Warszawy  Podsumowując. Buractwo jest wszędzie. Ale mi ono na dłuższą metę nie przeszkadza, bo w żadne interakcje z nimi nie wchodzę. Ja tam jadę wypocząć. Mielno znam dobrze, więc tym lepiej dla mnie. Gdzie iść, gdzie nie iść też wiem  Damy radę, co nie gnacik? :> z pewnoscia to jest zwiazne ze zmianami w spoleczenstwie i niestety mi to w ogole nie pasuje  a co do zwiedzania, nie lubie bezczynnie siedziec na plazy i caly dzien sie opalac i pic piwko. lubie czasami gdzies sie przejsc, cos zobaczyc. i dlatego napisalem na forum,ze w mielnie jest tylko plaza i kluby, bo niektore osoby, tak jak ja nie lubią tylko 'plażowac'  milego wypoczynku shane, moze sie zobaczymy w mielnie  ja jestem co weekend  pozdr 
|
Do góry
|
|
|
|
#2568662 - 26/08/2008 22:16
[Re: gnacik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/12/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2568665 - 26/08/2008 22:19
[Re: $port]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2570045 - 27/08/2008 05:10
[Re: Goget]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Malysza widzialem kilka razy. W sezonie ciezko go trafic, a jak juz wraca do Wisly to co zrozumiale spedza czas z rodzina. Natomiast w offseason  jak ktos chce to idzie, zawsze mozna sie zczaic pod jego domem, i wypytrywac Chrylserow  Latwiej juz trafic jego zone, ktora zajmuje sie glownie wydawaniem jego pieniedzy, tez ja widzialem kilka razy, i za kazdym razem na zakupach  Malysz chroni swa prywatnosc, nie jest to tez typ, ktoremu sie poprzewracalo w glowie od slawy, sukcesow i kasy jak pilkarzykom czy idiotki otylii, to bardzo skromny chlopak i bardzo drobny, ciezko go w tlumie zauwazyc 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|