A kiedy rozpoczniemy dyskusję na temat tego, żeby Ci co nieustannie podają typy w nieprawidłowym formacie i zapominającym o podstawowych informacjach przy typach nie byli już za to nagradzani dodatkowym typem
Powinno być tak że jak ktos poda typ w złej formie to tylko może poprawić jak ten typ wejdzie.Niech żałuje że trafił a źle napisał go ...w razie wtopy oczywiście -100 ...moim zdaniem to najlepsze rozwiazanie.
To i ja dodam swoje zdanie (mylilem sie w poprzedniej edycji i korzystalem z mozliwosci poprawki). Bledy w zapisie typu to mozliwosc poprawki przed rozpoczeciem spotkania, a po rozpoczeciu to typ błedny liczony jako -100
Być może pojawią się jakieś zmiany w regulaminie, tak więc czekam na propozycje. Co do rozliczania typów w których coś brakuje (data, rozgrywki, dyscyplina) to na ten temat zrobimy referendum podczas zapisów.
Być może pojawią się jakieś zmiany w regulaminie, tak więc czekam na propozycje. Co do rozliczania typów w których coś brakuje (data, rozgrywki, dyscyplina) to na ten temat zrobimy referendum podczas zapisów.
Witam, z tego co widziałem referendum przyniosło miażdżący wynik przeciw zapominalskim i regulamin zostanie poprawiony bo póki co nie jest
Panowie zmiencie ten mecz Interu na cos innego, bo nie wiem czy bedzie uznany pozniej, chyba ze ze mna cos nie tak...
Quote:
19. W ostatniej IV rundzie uczestnicy nie mogą podać tego samego typu co pozostała siódemka finalistów, ale można zagrać ten sam mecz pod warunkiem, że nie może zaistnieć taka sytuacja, że oba typy będą trafione (w pozostałych rundach nie ma żadnych ograniczeń)