#2651833 - 12/10/2008 06:28
Re: Kadra by LEO [3]Ajem de best and fak de rest??
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Osobiście staram się zachować trzeźwość umysłu. Daleki jestem od popadania w hurraoptymizm i zachwycania się Leo, ale prawda jest taka, że pod względem wiedzy, klasy i obycia, zdecydowana większość naszych coachów mogłaby mu co najwyżej wyprać sznurówki  Też nie zawsze rozumiem jego zmiany i ustawienie, ale Panowie nie wydaje Wam się, że on jednak ma naprawdę większe doświadczenie od nas w tych kwestiach? Chyba nie chcecie mi powiedzieć, że znacie się na taktyce lepiej od niego? ... I jeszcze jedno, fragment naprawdę bardzo trafnej wypowiedzi Leo, z dzisiejszego wywiadu. Za to go właśnie cenię, naprawdę przyjemnie się go słucha/czyta. "Dlaczego jest Pan taki smutny? - Nie jestem smutny, jestem dumny z moich piłkarzy. Ok, przypomnę wam, że przez ostatnie trzy miesiące byłem dla wielu ludzi w Polsce kawałkiem g..., a teraz znów traktujecie mnie jak boga. Chcę wyraźnie powiedzieć, że nie jestem ani jednym, ani drugim." Szacunek i tyle.
|
Do góry
|
|
|
|
#2651837 - 12/10/2008 06:31
[Re: Bullet]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Oglądacie tego typu programy?  To jest właśnie problem naszych mediów, że u nas w ogóle kogokolwiek obchodzi zdanie jakiegoś dziennikarza z żelem na łbie... W Anglii dziennikarz jest od tego by do studia zaprosić prawdziwych fachowców i moderować dyskusję między nimi, wtedy taki Ruud Hullit i inni mają wiele ciekawych rzeczy do powiedzenia.  Ale siedzieć i słuchać... jakiegoś Mateusza Borka? A kim on jest? Nikim. Wolałbym do baru pójść i usłyszeć co inni ludzie sądzą niż oglądać program w którym główną gwiazdą nie jest ktoś ze świata piłkarskiego... tylko jakiś dziennikarz.
|
Do góry
|
|
|
|
#2651843 - 12/10/2008 06:34
[Re: Mindman]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Odkąd tylko Leo przejał naszą kadrę sceptycznie do niego podchodziłem. Dziś nie ogladałem meczu (tylko urywki) ale widziałem wówczas, że Polska prezentowała się nieźle. Z tego co pisali znajomi to było to niezłe spotkanie. Leo dla naszej piłki zrobił wiele, można być mu za to wdzięcznym. To ze ma wrogów to normalka, chyba nie ma osoby która by ich nie miala. W dodatku z tego co można było przeczytać wielu osobom się naraził niepotrzebnymi słowami ale bajka. Teraz czytam wypowiedź Bulleta (którego szanuje) - ' Aha czekam ze zniecierpliwieniem na CafeFutbol jutro Ciekawe co Mati powie i ile żelu będzie miał na głowie ' Rozumiem, że tylko ogólnie śmiejesz bo co złego w tym czy ktos używa żelu, gumy, brylantyny czy jeszcze innego specyfiku? To ma/jest być jakimś miernikiem?
|
Do góry
|
|
|
|
#2651852 - 12/10/2008 06:45
[Re: ArtekPotito]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Widze, ze sie cieszycie, bo mozecie Borkowi dopier...dolic  Pamietajcie, ze dzis brame no. 1 rabnal Brozek, ktory byl ciagle skreslany, a brame no. 2 strzeli Blaszczu, ktory w niejasnych okolicznosciach zostal odeslany do domu przed EURO...Moze na taktyce Leos zna sie lepiej, choc ciezko to stwierdzic, to juz na pewno jego "konsekwencja" jest godna podziwu. To jak bedzie teraz? Beda wymeczone punkciory, awans i kolejna kompromitacja na imprezie? Nie ruszamy sie ani ciut do przodu, zadnego step by step nie ma...  Nic mnie tak nie irytuje jak wielbienie Leo po zwyciestwach i najezdzanie na pilkarzy po porazkach...chcialoby sie powiedziec konsekwencja godna Leo...ciekawe, ze w pare tygodni sie okazalo, ze jednak materialu starcza na Czechow, a wczesniej nie starczalo ani na Slowencow, ani na wyjscie z twarza z Euro...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|