kiepska riposta Biszop
nie wiem jak możesz pisać o zorganizowanym wykupywaniu śladowej ilości biletów dostępnej w publicznej sprzedaży,
dystrybucja to jest wśród firm i znajomych, a dla szarych kibiców zostaje szczęście przy losowaniu albo kombinowanie
a idąc Twoim tokiem rozumowania to czemu całe masy "normalnych" kibiców, którzy oczywiście chodziliby na ligę gdyby na stadionach było bezpiecznie

nie wykupią biletów w kasach żeby nie starczyło dla bydła?:) co to jest dla 1mln Łodzi zapełnienie dwóch 10tysięcznych kociołków?
temat o kibicach już był, nie chce mi sie jeszcze raz pisać o rzeczach na które nie mam wpływu, FATKEM jest to że atmosfera na kadrze obecnie a jeszcze kilka lat temu to dwa różne światy i kto tego nie doświadczył to sobie może pisać, tylko że o seksie też sobie można pisać, ale do praktyki ma się to nijak
FAKTEM jest również to że proporcje na tej imprezie pomiędzy tzw okazjonalnymi kibicami a także tymi "z doświadczeniem" są zbyt duże byśmy mogli zaimponować Europie głośnym, zorganizowanym dopingiem
a to że na kadrze zaczyna to coraz bardziej iść w stronę medialnych komercji niech świadczy repertuar piosenek, siła dopingu uzależniona od wyniku czy śpiewanie hymnu po kilka razy w ciągu meczu (to akurat euro na szczęście sie nie tyczy)
no ale jeden woli ogórki, a drugi ogrodnika córki
"Ewentualnie mozna wprowadzic testy dla chetnych na zakup i tak ciezko dostepnych biletow, jednym z pytan bedzie Czy kibicujesz Malszyowi??"
"bo za chwile wyjdzie na to ze Chorwaci nas zdeklasuja nie tylko na trybunach ale i na boisku bo Polska nie miala kibicow tylko malyszomanow."
tych zdań nie skomentuje bo są poniżej pewnego poziomu
pozdro