#2428050 - 18/06/2008 20:58
Re: Kadra by LEO [3]Ajem de best and fak de rest??
[Re: Maldini$$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2007
|
Zurawski zarobil za sam wyjazd na Euro-218tys zł.90 min grania.To jakos 1300zł za minute
On grał tylko 45 minut. fakt to 2600zł za minute człapania
|
Do góry
|
|
|
|
#2428690 - 18/06/2008 23:39
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/04/2006
|
wiecie czego mi brakuje ? brakuje mi tego aby tak np. kapitan naszej reprezentacji po zakonczeniu ME powiedzial publicznie na jakies konferencji pasowej " dalismy dupy, gralismy slabo wrecz beznadziejnie, jest nam wstyd za nasz wystep na ME pozostaje nam tylko serdecznie wszystkich kibicow przeprosic i obiecujemy, ze od nia dzisiejszego bierzemy sie do podwojonego jeszcze wysilku aby nastepnym razem sie nie wstydzic za nasze mecze i , ze najwspanialsi polscy kibice nigdy juz nie wstydzili sie za nas, PRZEPRASZAMI I DZIEKUJEMY NASZYM KIBICOM ZA WSPANIALY DOPING DO KONCA ME PS. Moze juz ktos tak powiedzial ale ja nie slyszalem a jesli nikt tego jeszcze nie powiedzial to czy ja ( my ) kiedys sie tego doczekamy ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2428768 - 19/06/2008 00:16
[Re: Linc]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2007
|
wiecie czego mi brakuje ? brakuje mi tego aby tak np. kapitan naszej reprezentacji po zakonczeniu ME powiedzial publicznie na jakies konferencji pasowej " dalismy dupy, gralismy slabo wrecz beznadziejnie, jest nam wstyd za nasz wystep na ME pozostaje nam tylko serdecznie wszystkich kibicow przeprosic i obiecujemy, ze od nia dzisiejszego bierzemy sie do podwojonego jeszcze wysilku aby nastepnym razem sie nie wstydzic za nasze mecze i , ze najwspanialsi polscy kibice nigdy juz nie wstydzili sie za nas, PRZEPRASZAMI I DZIEKUJEMY NASZYM KIBICOM ZA WSPANIALY DOPING DO KONCA ME Świniówek podziękowal w wywiadzie. nie slyszales ?:) PS. Moze juz ktos tak powiedzial ale ja nie slyszalem a jesli nikt tego jeszcze nie powiedzial to czy ja ( my ) kiedys sie tego doczekamy ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2428788 - 19/06/2008 00:34
[Re: Sturmwind]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
dobra skoro tacy madrzy jestescie to wezcie teraz calkowicie nowa kadre napiszcie no moze zostawmy boruca  xczekam na 22 nowe z zajebista selekcja nazwiska od tych ktorzy napisali ze selekcja byla zla no czekam
|
Do góry
|
|
|
|
#2428802 - 19/06/2008 00:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
wiecie czego mi brakuje ? brakuje mi tego aby tak np. kapitan naszej reprezentacji po zakonczeniu ME powiedzial publicznie na jakies konferencji pasowej " dalismy dupy, gralismy slabo wrecz beznadziejnie, jest nam wstyd za nasz wystep na ME pozostaje nam tylko serdecznie wszystkich kibicow przeprosic i obiecujemy, ze od nia dzisiejszego bierzemy sie do podwojonego jeszcze wysilku aby nastepnym razem sie nie wstydzic za nasze mecze i , ze najwspanialsi polscy kibice nigdy juz nie wstydzili sie za nas, PRZEPRASZAMI I DZIEKUJEMY NASZYM KIBICOM ZA WSPANIALY DOPING DO KONCA ME  przydałoby się ... Tymczasem musi nam chyba wystarczyć coś takiego: http://zewlakow.bloog.pl/?ticaid=66179Z braku laku ...
|
Do góry
|
|
|
|
#2428882 - 19/06/2008 01:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2008
|
wiecie czego mi brakuje ? brakuje mi tego aby tak np. kapitan naszej reprezentacji po zakonczeniu ME powiedzial publicznie na jakies konferencji pasowej " dalismy dupy, gralismy slabo wrecz beznadziejnie, jest nam wstyd za nasz wystep na ME pozostaje nam tylko serdecznie wszystkich kibicow przeprosic i obiecujemy, ze od nia dzisiejszego bierzemy sie do podwojonego jeszcze wysilku aby nastepnym razem sie nie wstydzic za nasze mecze i , ze najwspanialsi polscy kibice nigdy juz nie wstydzili sie za nas, PRZEPRASZAMI I DZIEKUJEMY NASZYM KIBICOM ZA WSPANIALY DOPING DO KONCA ME cos podobnego powiedzial Boruc po meczu z Niemcami na mundialu
|
Do góry
|
|
|
|
#2428907 - 19/06/2008 01:55
[Re: kardynal20]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
dobra skoro tacy madrzy jestescie to wezcie teraz calkowicie nowa kadre napiszcie no moze zostawmy boruca  xczekam na 22 nowe z zajebista selekcja nazwiska od tych ktorzy napisali ze selekcja byla zla no czekam Jeżeli uważasz, że selekcja była dobra to gratuleję  Po pierwsze: Leo powiedział, że ma po 2 zawodników na każdą pozycję. Jeśli tak to dlaczego Golański, który nigdy nie grał na prawej obronie musiał tam grac. Dlaczego Saganowski nigdy nie grający na prawej pomocy nagle tam gra? Po drugie: Błaszczykowski i Bronowicki mający siły na 70% są kilka razy lepsi niż Wawrzyniak czy Łobodziński w szczytowej formie. Kompletnie nie kumam myślenia Leo, że Błaszczykowski nie moze grac bo nie jest na 100% gotowy, ale jest gotowy na 100% wg niego Piszczek wyciągnięty z plaży albo z łóżka swojej partnerki. Brawo Jasiu, nie ma to jak byc konsekwentnym :/ Po trzecie: Kokoszka nie jest Głowackim i nim nie będzie przez kolejnych kilka lat. Pazdan jest nieporozumieniem - po naukę to się idzie do szkoły, a nie jedzi na Euro bo tam jest miejsce dla najlepszych. Łobodziński jest dobry na joysticków, ale nie na Euro bo ani nie gra w tak dobrej lidze jak Jeleń, ani nie ma takiego doświadczenia jak Kosowski. Ponadto w domu zostali min. Wichniarek (no fakt był sprawdzany przez aż 45 minut no i postrzelał trochę w słbiutkiej Bundeslidze), Brożek (został tylko królem strzelców naszej ligi), Zieńczuk (miał za sobą najlepszy sezon w karierze), Sikora (ze zmęczonymi Austriakami jechał by w 2 połowie jak z furą gnoju przy swojej szybkości). To tylko niektórzy. Jeśli nadal twierdzisz, że selekcja była dobra to nie mam pytań.
|
Do góry
|
|
|
|
#2428998 - 19/06/2008 02:39
[Re: kardynal20]
|
addict
Meldunek: 20/11/2007
|
dobra skoro tacy madrzy jestescie to wezcie teraz calkowicie nowa kadre napiszcie no moze zostawmy boruca  xczekam na 22 nowe z zajebista selekcja nazwiska od tych ktorzy napisali ze selekcja byla zla no czekam seweryn gancarczyk-lewy obronca metallista charkow, trzeciej druzyny ligi ukrainskiej. w zakonczonym sezonie zagral w 29 meczach. gosc ma 27 lat i jest chyba w najlepszym wieku dla pilkarza. mowienie przed kamera do telewidzow ze sprawdzalismy gancarczyka jest totalna bzdura. ostatni raz u beenhakker zagral 45 minut z dania w 2006. wawrzyniak jest lepszy od gancarczyka? sorry ale gosc ma problem wygrac rywalizacje z edsonem i kielbowiczem. takze nie wiadomo w czym jest problem bo ze liga ukrainska jest lepsza od polskiej nikt nie ma watpliwosci. gancarczyk potrafi tez wykonywac stale fragmenty gry: http://www.youtube.com/watch?v=uD8f90uhIhIhttp://www.youtube.com/watch?v=E-YxBKfufZ4arkadiusz radomski-srodkowy obronca, 31 lat. po wyleczeniu kontuzji zagral w ostatnich 6 meczach austrii wieden. chyba byl w niezlej formie bo ani razu nie zostal zmieniony. wszystkie mecze w pelnym wymiarze czasowym. zaliczyl rowniez 90 minut w pamietnym spotkaniu z portugalia w chorzowie. ireneusz jelen-napastnik, 27 lat. jeden z jasniejszych punktow reprezentacji polski podczas mundialu w niemczech. czemu nie dostaje szans? nie wiadomo. przed wyjazdem do auxerre sam wygrywal mecze dla wisly plock. widac zahorski jest lepszy od niego. moze rowniez grac na prawej stronie i tutaj to bije na leb lobodzinskiego w kazdym elemencie ktory sygnalizowal slabsza forme juz w rundzie wiosenej w wisle krakow. przemyslaw kazimierczak-pomocnik, 26 lat. gracz fc porto zaliczyl 11 spotkan w tym sezonie. wczesniej swietny sezon w boaviscie porto co zaprocentowalo transferem do mistrza portugali. ci czterej powyzej nie mieliby problemow z przebiciem sie do pierwszego skladu na euro 2008 wobec kontuzji bronowickiego, lewandowskiego, blaszczykowskiego i zurawskiego czy fatalnej postawy mariusza jopa.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|