#2651880 - 12/10/2008 07:23
Re: Kadra by LEO [3]
[Re: Conrad]
|
wieczny student
Meldunek: 08/12/2006
|
W Anglii dziennikarz jest od tego by do studia zaprosić prawdziwych fachowców i moderować dyskusję między nimi, wtedy taki Ruud Hullit i inni mają wiele ciekawych rzeczy do powiedzenia.  Ale siedzieć i słuchać... jakiegoś Mateusza Borka? A kim on jest? Nikim. Wolałbym do baru pójść i usłyszeć co inni ludzie sądzą niż oglądać program w którym główną gwiazdą nie jest ktoś ze świata piłkarskiego... tylko jakiś dziennikarz. Dobra to powiedz kogo ma zaprosić? Hajto, Świr, Koźmiński nie nadają się, bo to koledzy Borka. Jakikolwiek polski trener też nie nadaje się, bo kurczowo trzyma się polskiej myśli szkoleniowej i jest przeciwny trenerowi zza granicy. Więc kogo ma zaprosić? Co do Benhałera to nie mnie oceniać, jakim jest trenerem, bo nie znam nawet ułamka tego do on na temat trenerki. Ale takiego bufoniastego, aroganciego i chamskiego trenera to nie wiem czy my kiedykolwiek mieliśmy. Na każdą krytykę odpowiada jakąś chamską docinką. A jak ktoś upomina się o niepowołanego zawodnika to się obrusza, że ktokolwiek ośmielił się podjąć taki temat. Aha i kolejna drażniąca mnie cecha to jego brak konsekwencji. Brożek w czerwcu nie nadawał się, ale już w październiku i wrześniu jest podporą reprezentacji i przez jego brak zremisowaliśmy ze Słowenią. Na początku mówił, że będą grać zawodnicy mający miejsce w klubie. Jak jest to każdy widzi. Nie wziął Błaszczykowskiego na Euro z powodu kontuzji uniemożliwiającej grę w 2 meczach, ale wziął Pazdana, który cały turniej jechał na środkach przeciwbólowych. I tak można mnożyć i mnożyć ciekawe posunięcia naszego trenejro
|
Do góry
|
|
|
|
#2651885 - 12/10/2008 07:28
[Re: podstawek]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Dobra to powiedz kogo ma zaprosić? Hajto, Świr, Koźmiński nie nadają się, bo to koledzy Borka. Jakikolwiek polski trener też nie nadaje się, bo kurczowo trzyma się polskiej myśli szkoleniowej i jest przeciwny trenerowi zza granicy. Więc kogo ma zaprosić? Kogokolwiek, byleby sam nie bełkotał bo nie od tego jest. Gówno mnie obchodzi co taki Borek ma do powiedzenia, lepiej już żeby nawet zaprosił 3-4 piłkarzy z Ekstraklasy niż sam klepał swoje myśli na temat piłki...
|
Do góry
|
|
|
|
#2652008 - 12/10/2008 16:45
Re: Kadra by LEO [3]Ajem de best and fak de rest??
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
To jak bedzie teraz? Beda wymeczone punkciory, awans i kolejna kompromitacja na imprezie? Nie ruszamy sie ani ciut do przodu, zadnego step by step nie ma...  Wiadomo, ale nie ma to jak po kilku latach wspominać niewiele znaczące zwycięstwa czy to z Portugalią, czy teraz z Czechami.
|
Do góry
|
|
|
|
#2652227 - 12/10/2008 19:41
Re: Kadra by LEO [3]Ajem de best and fak de rest??
[Re: tyson]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Bullet - dokładnie odebrałem to tak jak wyjaśniasz. Też lubię Borka i też nie zawsze się z nim zgadzam Wkurza mnie jak poprzedników ten brak konsekwencji .. Najpierw Brożek się nie nadawał, był pikusiem nie nadającym się do kadry, Błaszczu nie zagrał na Euro bo .. no własnie nie wiadomo. Ale to bardzo fajnie napisali gnom i podstawek Obejrzalem skrót meczu i widziałem, że Kuba grał świetnie a akcja jego przy bramce na 1-0 świetna. tyson - jak wszyscy teraz kochają? Rozumiem, że to bardziej ujałes w cudzysłów. Jak można lubić takiego bufona, aroganta który na krytyke tak bardzo sie oburza? Ja lubię jednego bufona - tego pisanego przez B i z dwoma ff w nazwisku.
|
Do góry
|
|
|
|
#2653241 - 13/10/2008 02:19
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2007
|
Dobra to powiedz kogo ma zaprosić? Hajto, Świr, Koźmiński nie nadają się, bo to koledzy Borka. Jakikolwiek polski trener też nie nadaje się, bo kurczowo trzyma się polskiej myśli szkoleniowej i jest przeciwny trenerowi zza granicy. Więc kogo ma zaprosić? Kogokolwiek, byleby sam nie bełkotał bo nie od tego jest. Gówno mnie obchodzi co taki Borek ma do powiedzenia, lepiej już żeby nawet zaprosił 3-4 piłkarzy z Ekstraklasy niż sam klepał swoje myśli na temat piłki... polecam Tomka Zimocha - gosc jest wspanialy a nie zadne pajacyki za pieniadze
|
Do góry
|
|
|
|
#2655615 - 14/10/2008 06:57
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2005
|
Co mowil Borek? Czy to prawda ze chcial on sie bic ze Szpakowskim na MS 2002? Nieprawda
|
Do góry
|
|
|
|
#2655633 - 14/10/2008 07:01
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2005
|
Tego nie słyszałem  A niby czemu miałby chcieć się bić ? Bo Szpaku ma kompleks i nie moze zniesc ze Borek jest jedynym dziennikarzem piłkarskim w tym kraju,który rozumie ten sport i zajmuje miejsce nr 1 na dziennikarskiej scenie piłkarskiej. Były między nimi nieporozumienia ale w jednym z ostatnich wywiadów Matiego czytałem że są w poprawnych relacjach ze Szpakiem.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|