#77 Bet365
Atletico de Valdevez (+1) - Nacional Madeira (-1)
2 @2,25
AKO:
2,25Pewnie się zastanawiacie co to za mecz znów ruszyłem w myśli mając wczorajsze ZEA
Od razu mówię, że jest to

i 1/4 pucharu Portugalii.
Ostatnio dużo czasu poświęcam tej lidze i dzisiaj postanowiłem się zagłębić w ten oto mecz.
Gospodarze aktualnie występują w Divisão II jest to odpowiednik naszej nowej II ligi czy inaczej portugalska III liga.
W zespole Valdevez występują głównie piłkarze wychowani w tym klubie. Warto dodać, że w klubie gra aż 18 piłkarzy z samej Portugalii do tego kilku Brazylijczyków.
1/4 pucharu Portugalii dla Valdevez to ogromny zaszczyt i sensacją, że zaszli tak ''daleko''.
Największą niespodzianką było pokonanie grającej w II lidze Gil Vicente 1:0, także mecz z Nacional będzie ogromnym świętem i na pewno 4 tysięczny stadion zostanie dzisiaj wypełniony.
Nie zmienia to faktu, że faworytem tego meczu jest bardzo dobrze spisująca się w najwyższej klasie rozgrywek Madeira (zajmuję w lidze 5 miejsce) remisując w ostatniej kolejce przed własną publicznością ze Sportingiem Lizbona.
Warto dodać, że
Nacional jedzie do Valdevez w najsilniejszym składzie.
Kursy na zwycięstwo gości lecą strasznie w dół, teraz na zwycięstwa Nacional można dostać coś w granicach 1,45 a rano ponad 1,55.
Ja jednak spróbuję zagrać Nacional z HC, ponieważ będzie widoczna ogromna różnica klas!
Początek meczu o 21:15.
Jeszcze jedno najważniejsze:
Nikogo grania na Nacional czystej dwójki czy też z HC nie namawiam, napisałem tego posta by przybliżyć mecz i napisać to co gram.