#2740496 - 22/11/2008 23:35
Re: Co mnie cieszy szczerze? [15]
[Re: piana]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/09/2002
|
jak pisałem ze kiedys oddasz te 100zł, nie mialem na mysli, ze zrozumiesz swoj blad, pojdziesz do sts czy gdzie to bylo, oddasz pannie i ja przeprosisz. ty jestes na to w tym momencie za glupi, a ja bylbym zbyt naiwny, zeby cie o to prosić. Chodzilo mi o to ze cokolwiek za te 100zł nie kupisz, odpalisz VAT, i z ta chwila mozesz już się czuć wydymany jak ta panna, moze nie od razu na kwotę 100zł, odpalisz z 22% z tego lub 7% zalezy co kupisz. Odpalajac VAt przekazujesz jakas czesc z tych 100zł na nasze panstwa. Naszym panstwem zarzadzaja ludzie pokroju leppera, gosiewskiego tuska czy innych popaprancow ktorzy dymaja mnie i ciebie tak jak ty ta panne i to wierz mi, na takie kwoty ze jakbys sobie to uswiadomil, to bys sie dopiero wqurwil. Byc moze za te 100zł kupisz cos na allegro, a tam trafisz na kogos pokroju ciebie i zamiast wymarzonych sluchawek dostaniesz cegle... Moze oddasz kiedys auto do serwisu, i facet policzy ci za nowe cześci, a wymieni w rzeczywistosc jakies stare ktore przelożył z innego auta innego "frajera". zrobi cie bez mydla, a ty mu jesdze podziekujesz i powiesz grzecznie dowidzenia. Kazdy kto cieszy sie, ze kkogos zrobil w konia, nie jest "zaradnym inaczej", tylko krotkowidzem. poczytaj o entropii. wszystko wg niej w dluzszej perspektywie dazy do rownowagi.
|
Do góry
|
|
|
|
#2740969 - 23/11/2008 01:38
[Re: twist]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Kazdy kto cieszy sie, ze kkogos zrobil w konia, nie jest "zaradnym inaczej", tylko krotkowidzem. poczytaj o entropii. wszystko wg niej w dluzszej perspektywie dazy do rownowagi.
Twist ,robisz za mentora ,a nie wpadłes na to ,ze jak sie idzie grac w piłke to zakłada sie soczewki.
|
Do góry
|
|
|
|
#2741282 - 23/11/2008 02:55
[Re: Fab]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2741708 - 23/11/2008 08:30
[Re: Kameleon]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
śnieg śnieg śnieg dużo śniegu jazda bez trzymanki ha ha haha elwisy
|
Do góry
|
|
|
|
#2741785 - 23/11/2008 13:55
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
|
Kazdy kto cieszy sie, ze kkogos zrobil w konia, nie jest "zaradnym inaczej", tylko krotkowidzem. poczytaj o entropii. wszystko wg niej w dluzszej perspektywie dazy do rownowagi. Twist ,robisz za mentora ,a nie wpadłes na to ,ze jak sie idzie grac w piłke to zakłada sie soczewki. mam tez auto, nie napisze za ile, jakiej marki, z salonu czy z gieldy, żeby nie robić za "napinacza". Parkuje go przed blokiem od dwoch lat. Raz ktos przebil mi opone. Kilka razy zrobil szramę, jak przypuszczam kluczem od swojego auto. Nie orientowałem się, ile kosztuje usunięcie tych szram. Mam podejrzenia, kto.Nawet raz zadzwonilem na policję (lol). Spisaliśmy protokół przesłuchania świadka. wcześniej zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa (czy wykroczenia) nie pamiętam. Zajęło to tylko dwie godz, potem pan policjant pojechał, a ja musiałem przed blokiem z lewarkiem zapierdalac w niedziele z kołem zapasowym. Po 2 tyg dostałem umorzenie z powodu nie wykrycia sprawcy. I co mi doradzisz? Weź klucz i zrób to samo komuś innemu? sprzedaj auto i jezdzij autobusem? Wybuduj sobie garaz? Zainstaluj sobie kamerkę w oknie? Siedz w oknie i czekaj az zrobi to ponownie, a potem poprzestawiaj mu kulasy lub jego rodzinie? gwizdze na to, mam tez gdzies panne ktora obrobił mario, pedro, marian czy inny wacek, zabijam tylko czas.
|
Do góry
|
|
|
|
#2741911 - 23/11/2008 19:39
[Re: Kameleon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2008
|
znalazłem drugą połówkę  i wcale nie w monopolowym a ja dzisiaj buziaka od dziewczny Pewno Legionistka jak tak na pirszej randce dała. Bazyl, kiedy stawiasz wódke ? neutral 
|
Do góry
|
|
|
|
#2741921 - 23/11/2008 19:49
[Re: kumichal]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
od rana sypie i sypie ,to dziś na sanki pasuje iść poświrować ha ha ha ,lubie śniegggggggggggggg
|
Do góry
|
|
|
|
#2741935 - 23/11/2008 19:58
[Re: twist]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
I co mi doradzisz? Weź klucz i zrób to samo komuś innemu? sprzedaj auto i jezdzij autobusem? Wybuduj sobie garaz? Zainstaluj sobie kamerkę w oknie? Siedz w oknie i czekaj az zrobi to ponownie, a potem poprzestawiaj mu kulasy lub jego rodzinie?
Nie rznij glupa. Grasz w pilke w okularach z wlasnego wyboru ,mozesz zalozyc na nie gogle ,a na nogi buty narciarskie ,bedzie jak znalazl ,bo w Polsce pada teraz snieg  Natomiast na to ,ze jakis ciul ,celowo i regularnie niszczy Twoja wlasnosc wplyw masz niewielki. Musialbys poswiecic sporo czasu ,zeby go zlapac na goracym uczynku. Potem trzeba jeszcze spalic troche kalorii ,by mu spuscic lomot ,sporo kalorii ,bo on ma w lapie klucz do kol. Takze reasumujac w czasie poswieconym na lapanie qtasa lepiej sie wyspac ,a biorac jeszcze pod uwage koszty uzupelniania kalorii to ,moim zdaniem ,taniej wyjdzie kupic opone 
|
Do góry
|
|
|
|
#2742008 - 23/11/2008 20:28
[Re: wafe(L)nica]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
od rana sypie i sypie ,to dziś na sanki pasuje iść poświrować ha ha ha ,lubie śniegggggggggggggg Za taka kuroniowe, to sanki moga wygladac jak batmobil.
|
Do góry
|
|
|
|
#2742386 - 23/11/2008 22:13
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
|
Nie rznij glupa. Grasz w pilke w okularach z wlasnego wyboru ,mozesz zalozyc na nie gogle ,a na nogi buty narciarskie ,bedzie jak znalazl ,bo w Polsce pada teraz snieg  ale zabralem ze soba kluczyki od auta, a wartosciowe rzeczy zostawiłem w aucie. W szatni zostały tylko brudne gacie. Wlamanie do szatni tez o ile znam zycie trzeba zakładać z góry, tak jak soczewki przed sportem kontaktowym. Ja po prostu qrw o wszystkim nie pomyslalem. co zrobić, czasami nawet w soczewkach mozna sobie skręcić kostkę, gowna w zyciu nie unikniesz. 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|