#278580 - 09/02/2005 18:57
Re: III LIGA (grupa A) - wyniki
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Quote:
zgode "gory" pieprzyc i olac cieplym zoltym, Prem regularnie wystawia swoj sklad a nie raczy ruszyc tylka zeby cos zrobic, czy przynajmniej odpowiedziec, narzeka tylko ze ma malo czasu a gdy zaoferowalem pomoc pozostalo to bez odpowiedzi
Wiem że łatwo jest narzekać i nie twierdzę, że nie było do tego powodów, ale nie przesadzaj. Po pierwsze nie narzekam, że mam mało czasu tylko stwierdzam fakty, po drugie Twoja pomoc nie pozostała bez odpowiedzi, uważam że czekałeś w miarę krótko, wreszcie po trzecie to nie jest tak, że "olewam" sobie III ligę. Wiem jakie są kłopoty i nie jest to pierwszy rok kiedy najniższa liga sprawia kłopoty. Nie mówię tu o grających menedżerach z III ligi bo chwała im za to, że ta liga jeszcze istnieje, ale o tych którzy bezmyślnie zgłaszają się do konkursu i natychmiast o nim zapominają. Od przyszłego sezonu trzeba się zastanowić nad reorganizacją rozgrywek, żeby nie dochodziło do takich sytuacji jak ta tutaj. I myślę, że wszelkie problemy związane z EEL można rozwiązywać drogą dyskusji, a nie narzekania.
Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#278581 - 09/02/2005 18:59
Re: reorganizacja III ligi
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Dwie kolejki w tygodniu ...  Są UEFA, LM, puchary, zaległe, brazylia, peru, urugwaj  i inne fajne  Damy radę ... znaczy, zaczynamy wsio od nowa, tak?
|
Do góry
|
|
|
|
#278582 - 09/02/2005 19:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
To zależy od Was, jeśli granie 2 kolejek tygodniowo nie spowoduje nowej fali walkowerów to będzie to dobre rozwiązanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#278583 - 10/02/2005 09:21
Re: III LIGA (grupa A) - wyniki
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
Wiem że łatwo jest narzekać i nie twierdzę, że nie było do tego powodów, ale nie przesadzaj. Po pierwsze nie narzekam, że mam mało czasu tylko stwierdzam fakty, po drugie Twoja pomoc nie pozostała bez odpowiedzi, uważam że czekałeś w miarę krótko, wreszcie po trzecie to nie jest tak, że "olewam" sobie III ligę.
Nie, wcale, pewnie, że nie jest tak ze 3 liga jest olewana... tylko ze jest to dopiero pierwszy post jakiegos moderatora w temaci, az do Conrada musialem pisać, jest Was tam trzech, wywalić jednego i wstawić na jego miejsce innego czlowieka, który się zajmie 3 liga, to jest rozwiązanie, mówiąc krótko 
|
Do góry
|
|
|
|
#278584 - 10/02/2005 15:06
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2002
|
Quote:
ok, jest blogoslawienstwo szefa. mamy 10 zespolow, wypada 18 kolejek systemem poniedzialek-niedziela. 1sza kolejka w tym tygodniu, koniec ostatniej wypada na 12 czerwca. i teraz pytanie do prezesow : czy gramy tak jak przedstawilem wyzej, opcja #1 : jedna runda - 18 kolejek (bez rundy rewanzowej, bo uwazam ze po 15 czerwca nie ma sensu grac jako ze ludzie sie rozjezdzaja na wakacje czy tez do pracy). czy moze opcja #2 : gramy dwie rundy (lacznie 36 kolejek) - 2 kolejki w jednym tygodniu, systemem poniedzialek-piatek i sobota-niedziela? tylko w srodku tygodnia jest troche krucho z oferta... czekam na glosy .
|
Do góry
|
|
|
|
#278585 - 10/02/2005 15:20
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Quote:
Quote:
ok, jest blogoslawienstwo szefa. mamy 10 zespolow, wypada 18 kolejek systemem poniedzialek-niedziela. 1sza kolejka w tym tygodniu, koniec ostatniej wypada na 12 czerwca. i teraz pytanie do prezesow : czy gramy tak jak przedstawilem wyzej, opcja #1 : jedna runda - 18 kolejek (bez rundy rewanzowej, bo uwazam ze po 15 czerwca nie ma sensu grac jako ze ludzie sie rozjezdzaja na wakacje czy tez do pracy). czy moze opcja #2 : gramy dwie rundy (lacznie 36 kolejek) - 2 kolejki w jednym tygodniu, systemem poniedzialek-piatek i sobota-niedziela? tylko w srodku tygodnia jest troche krucho z oferta... czekam na glosy .
Quote:
Dwie kolejki w tygodniu ...  Są UEFA, LM, puchary, zaległe, brazylia, peru, urugwaj i inne fajne 
Damy radę ... znaczy, zaczynamy wsio od nowa, tak?
pzdr)
|
Do góry
|
|
|
|
#278589 - 11/02/2005 13:41
|
Pooh-Bah
|
wiekszoscia glosow przeszla opcja #1  inauguracja rozgrywek w nadchodzacy weekend w temacie III LIGA , tam tez znajduje sie terminarz.
|
Do góry
|
|
|
|
#278590 - 11/02/2005 17:00
|
|
|
Do góry
|
|
|
|
#278591 - 11/02/2005 17:46
|
Pooh-Bah
|
Quote:
Czyli co wszytko od nowa???
piszesz w swoim poscie z 2 podstrony o polaczeniu grup w jedna III lige, wiec nie rozumiem skad to zdziwienie moze mamy z inzynieremk dolaczyc do waszej grupy A i zajac 2 pierwsze miejsca w tabeli, bo np ja mam komplet punktow z czego tylko 3 wywalczone na boisku? bezsens. kto wtedy ogarnie ten pieprznik z terminarzem, komu sie bedzie chcialo sleczec godzine zeby zrobic zalegla tabele? pewnie sam nie wiesz na ktorym miejscu teraz jestes bo przeciez nikt tabel nie prowadzi, a nowy terminarz jest zrobiony programikiem ligamanager - wystarczy wpisac wyniki i raz w tygodniu wypluje gotowa tabele, wiec wszytsko bedzie sprawnie prowadzone. nie podejmowalbym tematu gdyby nie wasze posty z poprzedniej podstrony. wyszedlem z propozycja, sprzeciwow nie bylo, akceptacja "gory" jest, ale jak nie chceta to nie laczym...
|
Do góry
|
|
|
|
#278592 - 11/02/2005 17:53
|
|
Quote:
piszesz w swoim poscie z 2 podstrony o polaczeniu grup w jedna III lige, wiec nie rozumiem skad to zdziwienie
Tak, ale troche inaczej to polacznie widzialem, bo teraz to wszystko przepada, zaczyna sie doslownie od nowa, mnie sie to nie podoba, ale jak inni chca takiego polaczenia to niech graja.
|
Do góry
|
|
|
|
#278593 - 11/02/2005 18:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/05/2004
|
Quote:
Quote:
piszesz w swoim poscie z 2 podstrony o polaczeniu grup w jedna III lige, wiec nie rozumiem skad to zdziwienie
Tak, ale troche inaczej to polacznie widzialem, bo teraz to wszystko przepada, zaczyna sie doslownie od nowa, mnie sie to nie podoba, ale jak inni chca takiego polaczenia to niech graja.
A jak sie nie podoba to ... moze jakas sensowna kontrpropozycja ? - Krytykowac latwo, ale zaproponowac cos konstruktywnego, co znajdzie akceptacje wiekszosci, znacznie trudniej.
Wal Experto - poczytamy, ocenimy... Poki co propozycja Grudy jest jedyna.
|
Do góry
|
|
|
|
#278594 - 11/02/2005 18:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
No nie mow Experto ze rezygnujesz, bo ostrze sobie zeby na pojedynek z Toba  )) Pomysl grudy jest bardzo dobry i teraz powinno byc wszystko ladnie, pieknie.. Szczerze mowiac tez nie widzialem innej mozliwosci jak zaczecie III ligi od poczatku... Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#278595 - 11/02/2005 18:17
|
Pooh-Bah
|
Quote:
troche inaczej to polacznie widzialem, bo teraz to wszystko przepada
napisz wiec z laski swojej jaka jest twoja wizja? co wszytsko przepada? nawet sam nie wiesz dokladnie co przepada, bo jak wspomnialem wyzej, o ile sam nie zrobiles sobie tabelki, to nie wiesz ktore miejsce zajmujesz. chyba ze lubisz niespodzianki - grasz caly sezon z dobrym samopozcuciem by na koncu okazalo sie ze zajales np przed ostatnie miejsce.
|
Do góry
|
|
|
|
#278596 - 11/02/2005 18:24
|
|
Quote:
nie wiesz ktore miejsce zajmujesz
Dobrze wiem ktory bylem, czołówka.
Quote:
No nie mow Experto ze rezygnujesz, bo ostrze sobie zeby na pojedynek z Toba )) Pomysl grudy jest bardzo dobry i teraz powinno byc wszystko ladnie, pieknie.. Szczerze mowiac tez nie widzialem innej mozliwosci jak zaczecie III ligi od poczatku...
Ok, wiekszosc chce od poczatku, to nie bede sie wylamywal, gramy od poczatku.
|
Do góry
|
|
|
|
#278597 - 11/02/2005 18:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Nooo, takie nastawienie lepsze  Pamietaj ze z Tobą wygrałem na wyjeździe 1-0  Maly rewanzyk?  Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#278598 - 11/02/2005 18:41
|
|
Quote:
Nooo, takie nastawienie lepsze Pamietaj ze z Tobą wygrałem na wyjeździe 1-0 Maly rewanzyk? 
Pozdrawiam Dominik
Pamietam, bo to jedyny mecz jaki przegrałem 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|