Opcje tematu
#2813404 - 06/01/2009 22:36 Single BetFair
LART Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/12/2005
Witam po przerwie. Końcówka roku była pod znakiem zap... w pracy i nie było czasu na granie. Kasa z BF została wycofana na pewne cele prywatne i póki co polecimy z jakąś małą wpłatą, z nadzieją że uda się to jakoś rozsądnie powielić.
Dziś poszło na MB 100pln + jakieś mońce, które tam zalegają. Myślę, że będzie około 27-28 euroli smile Całe G..., ale na dobry początek wystarczy.
Zastanawiam się tylko co będę grał. Myślałem, żeby pograć na dwa gole na live na 3-4 poziomy i od nowa. Oczywiście pogram na gola jak to zawsze grałem, ale tutaj już bez wygłupów - jak co to tylko na pierwszego gola w meczu, a nie żadne kolejne gole po ht przy wyniku np. 2-2 bo ta pazerność mnie kiedyś zgubi smile Generalnie albo pogram te dwa gole na live po kursach ok 1,5-1,6 albo mniejsze kursy od ok 28 euroli i każdy kupon vabanque.
Kasa powinna być jutro po południu na koncie a więc pierwszy typ już wkrótce.

Pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#2813596 - 06/01/2009 23:51 Re: Single BetFair [Re: LART]
LART Offline
Pooh-Bah

Adam Małysz po tym jak został wycofany z ostatniego konkursu 57. Turnieju Czterech Skoczni, udał się do Lahti - poinformowała stacja nSport.
Nasz najlepszy skoczek ma tam ćwiczyć pod okiem byłego trenera kadry Fina Hannu Lepistoe, który był poprzednikiem Łukasza Kruczka.

- Nie będzie trenował pod okiem Hannu Lepistoe, ale pod okiem Łukasza Kruczka i Roberta Matei.

cyt. za onet.pl

Ja p... Niech mnie kto uszczypnie bo chyba śnię :/ Może niech Senyszyn zostanie trenerem skoczków !! Tragedia. Adaś życzę Ci jak najlepiej, ale daj sobie chłopie spokój ze skokami bo jeszcze trenerzy Ci krzywdę zrobią.
A super trenerzy Kruczek i Mateja lepiej niech się przy Hanu nie odzywają bo jeszcze chlapną coś głupiego.

Do góry
#2837657 - 16/01/2009 18:36 Re: Single BetFair [Re: LART]
LART Offline
Pooh-Bah

Szanowny ***LART smile

uprzejmie dziekujmey za wspolprace i za przeslanie niezbednych dokumentow. Informujemy, iz Pana konto Moneybookers znow jest w pelni aktywne a Pan bez przeszkod moze korzystac z naszych uslug.

Dziekujemy za kontakt z Moneybookers. W razie watpliwosci czekamy na pytania.

Serdecznie pozdrawiam,
Hristo, Moneybookers Limited
www.moneybookers.com

//q... 10 dni uwierzytelniali konto. Ja p...
Dobrze że nie wpłacam tam ze 2-3 tys euroli gdyż tydzień temu było prawie 40 groszy tańsze smile
Teraz już możemy pograć.

Do góry

Moderator:  rafal08