witam mam kilka pytan co do rewanzowego spotkania barcelony z OL na NC czy ktos z tutaj
obecnych wybiera sie na ten mecz i ma jakies bilety na sam mecz lotnicze itd ? bo ja jestem
raczej na dzien dziesiejszy zdecydowany na 80% wiec raczej blizej meczu niz dalej z czego
sie bardzo ciesze

! czy ktos z fan clubu sie wybiera bo wiadomo rzecz jasna ze takiego
spotkania nie mozna odpuscic i razem razniej i do picia wiecej osob by bylo

! a wiec tak co
do podrozy to mam kilka podstawowych pytan a wiec zacznijmy :
-bilety lotnicze przez jaka strone rezerwowac widzialem ze sa juz po 800 zl w dwie strony
czy moze druga opcja leciec z biurem podrozy i czy wogole istnieje w polsce takie biuro ktore
takie akcje organizuje?
-bilety na samo spotkanie barcelony takze przez co zamawiac itd bo widzialem ze wachaja
roznie w granicach od 50 euro do 200 i wiecej ja vipem nie jestem i narazie nie bede ale moim
marzeniem jest zasiasc na stadione wypchanym po brzegi obok ultrasow barcelony a nie
piknikow jak slyszalem od ludzi bo tragedia jest ogladanie meczu obroconym do tylu i robinie
kanapek dla calej rodziny bez przesady jak juz wyjazd to opor raczej !
-kolejna sprawa jest wynajecie hotelu znacie jakis dobry i tu odrazu podkresle ze nie chodzi
mi o sheratony hiltony i inne hardkory tylko o cos gdzie mozna poprostu przekimac i nic
wiecej podkreslic takze chcem ze nie chodzi mi o dworzec tylko cos wachajacego sie od 20
euro maksymalnie do 50 euro cos pomidzy lub blisko lotniska i stadionu ?
-w czasie pobytu w barcelonie kupic jakis bilet 4 dniowy i czy jest taka mozliwosc jak tak
jakie sa koszta z tym zwiazane ?
czekam na ludzi znajacych porzadnie temat krorzy juz kiedys brali udzial w takich akcjach a
takze na odpowiedzi do nurtujacych mnie pytan czyli info do poszczegolnych pytan itd

! z
gory za pomoc wielka dziekoweczka pozdrawiam !
ps moze ktos tez leci wiec zapraszam dp napisania widaomisci prywatnej jak i na forum rzecz
jasna razem razniej! i ostatnie pytanie czy 200 euro starczy na 3 doby szalenstwa w
barcelonie jak u was to wygaladalo? mozna wnosic alko na mecze w butelce na hard czy
moze lepiej nie ryzykowac?