Szkoda że ten temat zaginął w czeluściach archiwum bo pewnie dziś nie miałbym tego problemu. Konto mam u nich od niedawna i generalnie nie było narazie zadnych problemów... do dzisiaj. Zagrałem mecz Austria Wieden - Sparta Praga w dzisiejszym UEFA, na Czechów po kursie 2,75. Był to dziś jeden z lepszych kursów jesli nienajlepszy i notabene cały czas utrzymywał się w tym buku podczas gdy wszędzie indziej spadał.W przerwie meczu zalogowałem się na pocztę... patrzę a tam wiadomośc od supportu sportsinteraction przysłana dokładnie o 21:47 czyli juz po 1 połowie kiedy to Sparta prowadziła 1:0. Napisali w niej tylko tyle że mój zakład zostaje anulowany a stawka zwrócona na konto. Początkowo myślałem że pewnie to przez ten nieco zawyżony kurs, choć nie odbiegał on az tak rażąco żeby mozna go było uznać za pomyłkętego buka, no ale nic... pozostało mi tylko od razu napisać do nich dlaczego anulowali i czemu zostałem o tym poinformowany już po rozpoczeciu meczu. Odpowiedź przyszła dosyć szybko a ich argumentacja odnośnie anulowania zakładu polegała na tym iż pomylili się w nazwie drużyny i zamiast
Austria Vienna zamieścili Austria Mgna, natomiast jesli chodzi o tak póxne o tym powiadomienie to po prostu ich dział to tak późno wychwycił. Cóż podejrzewam że przy stanie 1:0 dla Austriaków mógłby w ogóle nie wychwycić....