Opcje tematu
#28603 - 20/11/2003 20:32 Jak grać żeby wygrać
VoyVer Offline
journeyman

Meldunek: 28/04/2003
Witam i pozdrawiam wszystkich grających.
Przepraszam że się tu wcisnąłem ale nie wiedziałem gdzie z tą sprawą uderzyć.
Gram od 3 lat głównie PROF żadziej STS buków internetowych nigdy (nie wiem dlaczego). Odwiedzam to forum prawie codziennie od dwóch lat ale tylko raz zabrałem głos.Nie chcę komentować i krytykować - każdy ma swoje pomysły i są tyle samo warte (tzn. tyle ile wygrywający kuponik).
Cenię fachowość mniejszości ale i intuicję większości forumowiczów. Chcę się z Wami podzielić moim pomysłem na granie (to nie żaden system)tzn. robienie niedużych, łatwych pieniędzy i jednocześnie proszę o uwagi. Z góry dziękuję.
RECEPTA NA SUKCES:
1. Gram gospodarzy 80% gości 20%
2. Musi być nieujemny bilans wzajemnych spotkań w ostatnich dwóch latach przy min. 75% wygranych u siebie, lub 50% jeśli to goście.
3. Seria ostatnich 4-ech spotkań bez porażki i max. 2 remisy
4. Miejsce w tabeli przed przeciwnikiem
5. Brak oczywistych osłabień i innych informacji istotnych podnoszących ryzyko
6. Wyłączenie z obstawiania kolejek przed i po pucharach, mistrzostwach, ważnych turniejach
7. Kurs spotkania powyżej 1,29, łączny kurs min. 2,23
8. Nigdy więcej niż 4 spotkania na kuponie (optymalnie 3)
9. Odrobina szczęścia przy doborze, jeśli jest takich opcji więcej niż 3 w tygodniu
Analiza tygodniowej oferty zajmuje ok. 3 godz. Gram tak od 3 miesięcy ze skutecznością "2z3". Pieniądze nie duże ale nieopodatkowane i są.
Przykład, który czeka na rozstrzygnięcie:
C.Budejov.-Pardubice 2 - 1,84
Farjestad - Lulea 1 - 1,42
Lyon - Strasbourg 1 - 1,47
Razem 3,84 stawka 100 wygrana 345,60
Rzecz dotyczy głównie piłki nożnej, ręcznej, hokeja na lodzie, NBA.
Grywam też inne zdarzenia (tenis, skoki, F 1 i okazjonalnie inne) ale za małą kasę i na ogół w systemach.

Jeszcze raz pozdrawim i przepraszam za brak rozeznania gdzie to wcisnąć. Proszę bardzo o ewentualne uwagi.

Do góry
Bonus: Unibet
#28604 - 20/11/2003 20:50 Re: Jak grać żeby wygrać
lucAs Offline
veteran

Meldunek: 02/02/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał VoyVer:
[qb]Witam i pozdrawiam wszystkich grających.
[/qb][/QUOTE]Np. Swiat bukmacherstwa lub Sports Insider.

Do góry
#28605 - 20/11/2003 21:30 Re: Jak grać żeby wygrać
Layonik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/04/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał VoyVer:
[qb]Witam i pozdrawiam wszystkich grających.
Gram od 3 lat głównie PROF żadziej STS buków internetowych nigdy (nie wiem dlaczego). Odwiedzam to forum prawie codziennie od dwóch lat ale tylko raz zabrałem głos.Nie chcę komentować i krytykować - każdy ma swoje pomysły i są tyle samo warte (tzn. tyle ile wygrywający kuponik).
Cenię fachowość mniejszości ale i intuicję większości forumowiczów. Chcę się z Wami podzielić moim pomysłem na granie (to nie żaden system)tzn. robienie niedużych, łatwych pieniędzy i jednocześnie proszę o uwagi. Z góry dziękuję.
RECEPTA NA SUKCES:
1. Gram gospodarzy 80% gości 20%
2. Musi być nieujemny bilans wzajemnych spotkań w ostatnich dwóch latach przy min. 75% wygranych u siebie, lub 50% jeśli to goście.
3. Seria ostatnich 4-ech spotkań bez porażki i max. 2 remisy
4. Miejsce w tabeli przed przeciwnikiem
5. Brak oczywistych osłabień i innych informacji istotnych podnoszących ryzyko
6. Wyłączenie z obstawiania kolejek przed i po pucharach, mistrzostwach, ważnych turniejach
7. Kurs spotkania powyżej 1,29, łączny kurs min. 2,23
8. Nigdy więcej niż 4 spotkania na kuponie (optymalnie 3)
9. Odrobina szczęścia przy doborze, jeśli jest takich opcji więcej niż 3 w tygodniu
Analiza tygodniowej oferty zajmuje ok. 3 godz. Gram tak od 3 miesięcy ze skutecznością "2z3". Pieniądze nie duże ale nieopodatkowane i są.
Przykład, który czeka na rozstrzygnięcie:
C.Budejov.-Pardubice 2 - 1,84
Farjestad - Lulea 1 - 1,42
Lyon - Strasbourg 1 - 1,47
Razem 3,84 stawka 100 wygrana 345,60
Rzecz dotyczy głównie piłki nożnej, ręcznej, hokeja na lodzie, NBA.
Grywam też inne zdarzenia (tenis, skoki, F 1 i okazjonalnie inne) ale za małą kasę i na ogół w systemach.

Jeszcze raz pozdrawim i przepraszam za brak rozeznania gdzie to wcisnąć. Proszę bardzo o ewentualne uwagi.[/qb][/QUOTE]niezły pomysł z doborem typów do gry! Bedziesz przedstawiał swoje typy które grasz? Jesli tak to bedę śledził twój temat i typy al: Pozdrawiam iwo:

Do góry
#28606 - 20/11/2003 22:00 Re: Jak grać żeby wygrać
marasking Offline
old hand

Meldunek: 27/06/2003
Ogólnie Twoje zasady są ok.
Co do punktu "min. 4 mecze bez porażki" byłbym jednak ostrozny. Wiadomo, że im więcej drużyna ma zwycięstw, tym ryzyko przerwania passy zwiększa sie z meczu na mecz. Takimi przykładami można by wręcz sypać jak z rękawa.
Ja osobiście lubie dawać na solidne średniaki (jak grają u siebie), które u siebie wygrywają, a na wyjazdach dostają w dupę. Gram też przeciwko totalnym outsiderom ( częściej trafiają się w niższych ligach), takimi jak np. East Stirling, Farnborough, Leigh, Charleroi, Qeretaro.

Zauważyłem także, że zazwyczaj nie wchodzą mecze, które rozpoczynają sie o tej samej godzinie ( a w szczególności w obrębie jednej ligi). Jak śledze równoległe wyniki to najczęściej jest tak, że jak jedni prowadzą, to np. drudzy remisują, a po pewnym czasie, ci co prowadzili tracą bramki, a ci co remisowali wychodza nma prowadzenie.

No i oczywiście liczę na szczęsie, bo niczego nie można być pewnym

Trzymajcie sie iwo:

Do góry
#28607 - 20/11/2003 22:12 Re: Jak grać żeby wygrać
speedo99 Offline
old hand

Meldunek: 28/07/2002
A co do systemów grania to ostatnio spróbowałem grać sobie wg takiego systemu:

- posiadam określoną kwotę i gram przez wiele dni, cały czas va bank, aż do osiągnięcia określonego pułapu

Kwotą tą w swojej próbie miałem obracać we wszystkich możliwych bukmacherach, ale z lenistwa zacząłem ją obracać tylko w expekcie, gamebookers i profesjonalu (gdzie nie odliczałem podatku )

Przyjąłem sobie że mój kapitał początkowy wynosi 5 tys złotych.. Grając va bank na tzw "moje pewniaki" udało mi się dojść do miliona , czyli uzyskałem 2000% zysku..

Cały przebieg gry można znaleźć na:
www.**********.prv.pl w dziale Nasze prywatne typy -- super_hiper_speedek picks.

Nie mniej była to tylko zabawa, w której i tak dopisało mi sporo szczęścia, dlatego nie wiem, czy system ten ma jakikolwiek sens w realu..

Do góry
#28608 - 20/11/2003 22:33 Re: Jak grać żeby wygrać
qwerty Offline
veteran

Meldunek: 19/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał speedo99:
[qb](...) Przyjąłem sobie że mój kapitał początkowy wynosi 5 tys złotych.. Grając va bank na tzw "moje pewniaki" udało mi się dojść do miliona , czyli uzyskałem 2000% zysku.[/qb][/QUOTE]Z 5000 do 1000000 to zdwustukrotnienie, a więc 19900%.

Do góry
#28609 - 21/11/2003 00:07 Re: Jak grać żeby wygrać
VoyVer Offline
journeyman

Dziękuję za cenne uwagi, w miarę możliwści będę podawał swoje analizy i typy co trochę utrudnia mój rytm pracy, ale na pewno co jakiś czas "podpowiem" al:

Do góry
#28610 - 21/11/2003 16:29 Re: Jak grać żeby wygrać
Galimatias78 Offline
old hand

Meldunek: 23/08/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał marasking:
[QB]Ogólnie Twoje zasady są ok.
Co do punktu "min. 4 mecze bez porażki" byłbym jednak ostrozny. Wiadomo, że im więcej drużyna ma zwycięstw, tym ryzyko przerwania passy zwiększa sie z meczu na mecz. Takimi przykładami można by wręcz sypać jak z rękawa.[QB][/QUOTE]Takie wyniki osiaga 3-4 zespoly z czolowki (a na nich niski kurs) a reszt to przypadki.

Do góry
#28611 - 24/11/2003 03:37 Re: Jak grać żeby wygrać
typerminator Offline
stranger

Meldunek: 04/11/2003
Hmmm... opcja całkiem niezła, chociaż według mnie za dużo roboty z doborem zdarzeń. Ja osbiście wolę polegać na tabelach i szczęściu. Bądz co bądź jeżeli tylko będziesz podawał swoje typy to chętnie je zobaczę. Tak więc będę śledzić temat cały czas. Powodzenia!

Do góry
#28612 - 24/11/2003 15:03 Re: Jak grać żeby wygrać
gillan Offline
enthusiast

Meldunek: 28/10/2002
grać żeby wygrać ---> na dłuższą mete niemożliwe

grać żeby nie przegrać ---> nie grać

Do góry
#28613 - 25/11/2003 01:58 Re: Jak grać żeby wygrać
VoyVer Offline
journeyman

Dziękuję za cenne uwagi. Faktycznie jest sporym utrudnieniem brak czasu toteż czasem typuję "szatany". Polecam je dziś na Private Picks
Pozdrawiam

Do góry