Jutro szykuje nam sie najpewniejszy mecz w tym EURO. Zastanawialem sie w sumie nad mozliwoscia niespodzianki w tym spotkaniu, ale taka na pewno nie bedzie miala jutro miejsca. Nie jestem kibicem Niemieckiej druzyny, ale w sytuacji w jakiej sa Turcy zostana po prostu rozniesieni. Moge sie mylic, ale i tak zagram ten mecz na kazdy mozliwy sposob. Tylko Turcy wiedza w jaki sposob znalezli sie w polfinale. Mieli niesamowite szczescie, ktore skonczy sie juz jutro. Wg mnie Turcy nie beda mieli nic do powiedzenia , a doszukiwanie sie value na nich jest wg mnie bez sensu, bo zwyciestwo Niemiec jest dla mnie zdarzeniem pewnym.
Po 3 dogrywkach, 2 konkursach rzutow karnych, przyszedl czas na spotkanie, ktore faworyt wygra pewnie, a jak wiemy faworyt w tym meczu jest tylko 1. Turcja i tak na tym Euro niesamowicie przyfarcila i znalazla sie w polfinale, niestety final nie jest juz w ich zasiegu. Za chwile podam typy.
Wiem, ze taka analize mozna napisac na 'dowolna strone', ale moje slowa powinny sie jutro potwierdzic