#3146548 - 20/05/2009 20:38
Re: Moneybookers [15]
[Re: mario145]
|
addict
Meldunek: 19/05/2009
|
Konto MB mam w funtach własnie. A kase chce wpłacic bo był FreeBet i troche ugrałem i zeby wypłacic to trzeba wpłacic 5 Euro najpierw. Oni mogą tylko przez MB.
|
Do góry
|
|
|
|
#3147615 - 21/05/2009 04:37
[Re: kubakaro]
|
journeyman
Meldunek: 11/04/2009
|
witam, a czy to jest konieczne?? bo ja np. już weryfikowałem swój adres zamieszkania ( było to potrzebne do zwiększenia limitów na moneybookers). Ja mam 19 lat, mieszkam z rodzicami i ja żadnych rachunków nie płace przecież... mam biec do starych po rachunek po prąd xD?? Weryfikują losowo, więc dajmy na to przez dwa lata mogę Cię nie ruszać, lub jak będziesz miał pecha, mogę Cię w tym czasie męczyć 2-3 razy. Co w Twoim przypadku zrobić... hmmm, jeśli totalnie nic do Ciebie nie przychodzi, to podejrzewam, że musisz im w razie kontroli zaznaczyć, że jesteś na utrzymaniu rodziców i przesłać rachunek z ich danymi... Thats all! dzięki za info :-) A mam jeszcze jedno pytanie, czy w moneybookers jest takie coś, że jak wpisze ileś tam razy błędne hasło (chyba 5) przy logowaniu na moje konto, to mogą mi zablokować konto??? pytam się, bo jak założyłem konto to przy pierwszym logowaniu coś źle wpisałem i dostałem maila od nich, że mam jeszcze ileś tam możliwych błędów przy logowaniu....bo coś tam zrobią... nie doczytałem maila dokładnie :-) niestety
|
Do góry
|
|
|
|
#3152104 - 23/05/2009 14:33
[Re: Boubson]
|
journeyman
|
witam. kolejny problem z moneybookers :/....w zeszły piątek wysłałem prośbę o zwiększenie limitu transakcji - czyli musiałem zweryfikować adres zamieszkania - wysłali mi list z kodem weryfikującym, który miał dojść do mnie w 2-5 dni roboczych.... dzisiaj mamy sobotę, to już 8 dzień czekania i szlak mnie trafia!!! Co ja mam teraz zrobić??? Dzwonić? Pisać maila? Na pewno muszę ich zj...co to ma być, jak to możliwe, że mail tak po prostu nie doszedł żenada
miłego dnia
|
Do góry
|
|
|
|
#3152136 - 23/05/2009 16:08
[Re: bizon2828]
|
old hand
Meldunek: 15/09/2006
|
witam. kolejny problem z moneybookers :/....w zeszły piątek wysłałem prośbę o zwiększenie limitu transakcji - czyli musiałem zweryfikować adres zamieszkania - wysłali mi list z kodem weryfikującym, który miał dojść do mnie w 2-5 dni roboczych.... dzisiaj mamy sobotę, to już 8 dzień czekania i szlak mnie trafia!!! Co ja mam teraz zrobić??? Dzwonić? Pisać maila? Na pewno muszę ich zj...co to ma być, jak to możliwe, że mail tak po prostu nie doszedł żenada
miłego dnia Musisz poczekac kilka dni jeszcze. Ewentualnie napisz do supportu to wtedy bedziesz mogl zweryfikowac adres rachunkiem i dowodem osobistym wyslanym im na maila. Mi tak kiedys zaproponowali jak nie doszedl ten list.
|
Do góry
|
|
|
|
#3152270 - 23/05/2009 19:07
[Re: CarlosMarc]
|
journeyman
|
miłego dnia Musisz poczekac kilka dni jeszcze. Ewentualnie napisz do supportu to wtedy bedziesz mogl zweryfikowac adres rachunkiem i dowodem osobistym wyslanym im na maila. Mi tak kiedys zaproponowali jak nie doszedl ten list. ok rozumiem, a w weekendy też można liczyć na kontakt z nimi poprzez mail?? czy tylko poniedziałek - piątek urzędują. dzięki pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#3152749 - 23/05/2009 22:36
|
stranger
Meldunek: 17/05/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3157606 - 25/05/2009 20:09
|
journeyman
|
miłego dnia Musisz poczekac kilka dni jeszcze. Ewentualnie napisz do supportu to wtedy bedziesz mogl zweryfikowac adres rachunkiem i dowodem osobistym wyslanym im na maila. Mi tak kiedys zaproponowali jak nie doszedl ten list. ok rozumiem, a w weekendy też można liczyć na kontakt z nimi poprzez mail?? czy tylko poniedziałek - piątek urzędują. dzięki pozdro dobra moja cierpliwość się skończyła, próbuje wysłać do nich maila ale coś mi nie pasuje - na koncie moneybookers nie widzę opcji do wysyłania do nich maila, a tradycyjnym mailem jak wysyłam wiadomość na service@moneybookers.com to mi się wyświetla : returned mail: see the transcript [FAILED(1)] co robić?
|
Do góry
|
|
|
|
#3158521 - 26/05/2009 00:18
|
old hand
Meldunek: 14/04/2003
|
ile idzie teraz wypłata z mb na mbank, bo dawno nie wyplacalem. Zlecona w sobote, jest szansa ze dzisiaj dojdzie?
|
Do góry
|
|
|
|
#3162061 - 27/05/2009 06:47
[Re: skrzypo555]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Wypłacą pieniądze jeśli inne dane mam na mb, a inne w banku ? ( konto w banku nie jest na mnie ) w przelewach krajowych tylko numer konta jest brany pod uwage
|
Do góry
|
|
|
|
|
|