Strona 8 z 10 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 >
Opcje tematu
#4212338 - 04/11/2010 18:29 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: barciu]
chim123 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/05/2005
Originally Posted By: RAFTER
nawet niezadam sobie juz trudu by podac wam co gdzie i za ile zagrany jest wszedzie oraz w sts.Wygrywajac wychodze z zyskiem 300e na czysto.Powiem tylko ze koncze oficjalnie ten temat po tym meczu .Znaczy to ze nieprowadze juz i niepodaje swojej gry,zalozenie bylo ze ma mi to pomoc ten temat jak sie okazuje stracilem kupe czasu na jego prowadzenie.Tak naprawde to nie mam zbytnio czasu by jeszcze prowadzic ten temat ,w glownej mierze ma to wasze nastawienie co do mnie bawcie sie dalej na tym forum ja nie mam na to juz ani ochoty ani czasu.Musze sie zajac inwestycjami bez medialnego rozglosu.Bede tu obecny i czasami zabiore glos jesli uznam to za stosowne nic po za tym.Istnieje duze prawdopodobienstwo ze do konca roku wydam ksiazke tam bedzie nauka wg mojej filozofii.Tylko tyle moge jeszcze zrobic by cos pomoc bo tutaj sie nie daje tego osiagnac.

laugh

Do góry
Bonus: Unibet
#4213645 - 05/11/2010 03:58 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: chim123]
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006

dla mnie TOP 3

Originally Posted By: rosom
prawda jest taka ze gdyby lech gral w Anglii napewno bylby w pierwszej trojce

Do góry
#4239654 - 17/11/2010 21:49 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: Bezdomny]
lucart Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2009
wypowiedz mata mnie rozwaliła.

Originally Posted By: mat2000
Originally Posted By: APOLLYON
A mnie wqrwia to, że po roku od rozstania, dotarło do mnie, że ciągle kocham moja byłą narzeczoną. Próbowałem się 'z niej wyleczyć', ale bez skutku mad

Musisz ja sobie odidealizowac czy wrecz obrzydzic. Sposob jest moze nieco hardkorowy, ale grunt ze pomaga.
Zamiast rozkminiac jaka to ona nie jest piekna i wspaniala skup sie na cechach negatywnych zarowno w wygladzie jak i zachowaniu. Po prostu postaraj sie aby wady przyslonily zalety.
Jezeli niewiele przychodzi Ci do glowy to sprobuj wyobrazic ja sobie w malo przyjemnych sytuacjach: jak goli nogi, wyciska krosty czy siedzi na sedesie i wali klocki. Cos w ten desen.

btw Ultra chyba ostanio nie ma weny frown

Do góry
#4245678 - 20/11/2010 22:45 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: lucart]
Dindek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2007
nie z forum ale z czatu Bwin smile Kaliego chyba kazdy kojarzy laugh
http://img30.imageshack.us/i/kalif.jpg/

Uploaded with ImageShack.us

Do góry
#4245697 - 20/11/2010 22:52 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: lucart]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
Originally Posted By: lucart

btw Ultra chyba ostanio nie ma weny frown

może się zakochał laugh wink

Do góry
#4250418 - 23/11/2010 01:03 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: Llama]
pettersen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2005
Originally Posted By: lucmacher
Originally Posted By: grandkozak
kostka karty http://www.hazardzisci.org/ - ZAPRASZAMY WSZYSTKICH UZALEŻNIONYCH
Cieszymy się, że wiesz gdzie się niedługo skierować aplauz

to jest ciekawe...

Do góry
#4251686 - 23/11/2010 08:17 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: pettersen]
mazik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/04/2008
Originally Posted By: Ciągutka
schemat tenis qcz mecz.pl
1. pół godziny do meczu: dyskusje, suche typki.
2. kwadrans do meczu: vamosy, kamąąą, boksy
3. start meczu: patrz punkt 2.
4. po kwadransie: pierwsze bluzgi niezadowolonych
5. w końcówce seta: wklejki połapanych wysokich kursów cool
6. po secie: wyśmiewanie, księgowanie.
7. w połowie kolejnego seta: kłótnie i bluzgi, chuj z grą zawodników.
8. po meczu: gdzie ci co....????/oraz izuniowanie i księgowanie inwestorów cool

tenis na mecz.pl piwo tutaj nigdy się nie rozczarujesz piwo

grin

Do góry
#4270926 - 02/12/2010 23:37 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: mazik]
tyson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/03/2008
Originally Posted By: spirolek
Originally Posted By: mazik
Tu bedzie over 4.5 izi Wietnamy

grin

od kiedy 3k x 1,66 = 5k?

Do góry
#4272677 - 03/12/2010 06:36 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: tyson]
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Originally Posted By: Mcgyver
pacyfista a co to nasza klasa ?

Do góry
#4320857 - 28/12/2010 04:04 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: Bezdomny]
młody gniewny Offline
Krecik

Meldunek: 04/01/2009
Originally Posted By: Dzizas
dzisiaj stalem w miesnym

i slysze rozmowe 2 typow, jeden mówi, slyszales o tym kolesiu z neta co takie typy podaje ? tak dobrze typuje ze .....

nie zdawali se ze stoje w tej kolejce

a babcia za nimi Dzizas na prezydenta !!!!

miło smile

większość twórczości na qc us sports, również trzyma poziom, ale do tej wracam co jakiś czas i nie mogę powstrzymać śmiechu grin

Do góry
#4320875 - 28/12/2010 04:12 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: mazik]
cassapian Offline
Viva Las Vegas!

Meldunek: 16/12/2009
Originally Posted By: Ciągutka
schemat tenis qcz mecz.pl
1. pół godziny do meczu: dyskusje, suche typki.
2. kwadrans do meczu: vamosy, kamąąą, boksy
3. start meczu: patrz punkt 2.
4. po kwadransie: pierwsze bluzgi niezadowolonych
5. w końcówce seta: wklejki połapanych wysokich kursów cool
6. po secie: wyśmiewanie, księgowanie.
7. w połowie kolejnego seta: kłótnie i bluzgi, chuj z grą zawodników.
8. po meczu: gdzie ci co....????/oraz izuniowanie i księgowanie inwestorów cool aplauz

tenis na mecz.pl piwo tutaj nigdy się nie rozczarujesz piwo

grin

to naprawde jest niezłe grin

Do góry
#4321150 - 28/12/2010 05:52 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: cassapian]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Dobry byl tez ten co mial zwalic konia jak Celtowie przegraja.

Po 3 kwarcie Celtics wygrywali 63-57.
4 kwarta przegrana 15-29, caly mecz 78-86. laugh

Do góry
#4334980 - 04/01/2011 06:20 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: lupus]
vamo$ Offline
wiesniak

Meldunek: 15/08/2009

Nowe zasady ortografii grin

Do góry
#4399817 - 25/01/2011 05:23 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: vamo$]
Skiper Offline
shaken not stirred

Meldunek: 07/07/2005
jak to na szlemach QCZ tenis w formie

Originally Posted By: młody gniewny
Miałem wizje meczu Djoko - Berdych.

Po raz kolejny źle w mecz wchodzi Tomek, Djoko łamie go na dzień dobry i przy trzymaniu własnego serwisu wychodzi na *3-0. Tomek wygląda na zdenerowanego, a Djoko jest w swoim żywiole, nie bawi się w przebijanie i z defensywy szybko przechodzi do ataku posyłając z oburęcznego backhandu pokaźną ilość winnersów. Berdych zdenerwowany popełnia dużą ilość UE i kiedy po podwójnym błędzie serwisowym łamie się po raz drugi traci seta, 6-2 i słaba gra Czecha. Są pierwsze wyroki na qc "będzie szybkie 3-0" w swoim żywiole jest Drizzd91 "Birdman jest beznadziejny, jego obecność w TOP 10 to pomyłka, wyranie widać, że bez serwisu nie istnieje" Nie daje sobie wmówić, że Tomek nie imponuje zbytnio serwisem od początku imprezy, a mimo to jest w ćwierćfinale, młócąc rywali. W jego teoriach wtóruje mu Iti, a Jimmy przesyła pierwsze złośliwe uśmieszki. Zaczyna się drugi set i Djokovic wciąż nie do zatrzymania, Tomek jednak zyskuje pewność siebie dzięki dobrym serwisom, gem do zera dodaje mu wiary i zaczyna znowu grać agresywnie przy serwisie rywala. Djoko jednak na "luźniej gumie" gra dobrze i pozdrawia publiczność, emanuje pewnością siebie. Tomek jeszcze przed TB wybrania dwa bp i zaczynają się emocje. Niby lepiej w secie wyglądał Djoko, ale to Tomek zaczyna od mini-breaka posyłając rewelacyjny return, Djoko jeszcze odbija, ale Berdych kończy to volleyem pod siatką. Po chwili wygrywający serwis i forhand na linię. 3-0. Tomek nie oddaje tego mini do końca, a jeszcze na dodatek Djoko robi prostą wyrzutkę z forhandu i TB kończy się 7-3. Ten mecz zaczyna się na nowo, a najbardziej zadowoleni są overowcy. Dobra gra w Tiebreaku podbudowała finalistę Wimbledonu. Przy swoim serwisie punkty zdobywa gładko, a gra Serba się posypała, już na początku broni bp serwisem, a przy kolejnym swoim serwisie łamie się. Tomek jest na fali, a Djoko kończy seta łamiąc się do zera. Konsternacja na qc, "Djoko coś mniej biega i źle wygląda" to Adingh wyraźnie zaniepokojony swoim grubym betem na faworyta po @1.35, a Tyson w swoim stylu "Berdych GSM". Teraz to Gniewny jest panem i panoszy się na qc, nie po raz pierwszy podczas meczu uspokajać go musi Piostar. Dobrego humoru nie pozbawia go też Magik stwierdzeniem, że @3 na Djokovica to zdecydowanie przesada i on w to wchodzi grubo licząc na pohandlowanie. Niektórzy już w Serba jednak nie wierzą "Djoko kreczuj boks " to co trzeci komentarz na qc. Trzeba przyznać, że mimo wieczornej pory, pogoda daje o sobie znać Serbowi i nie wygląda on dobrze. Jednak o tym, że tu jeszcze będzie ciekawie świadczy początek 4 seta, Djoko odżył i świetnie gra w defensywie, jego płaskie piłki stanowią poważny problem dla Czecha, który zaczyna za często uderzać w siatkę. Kiedy Serb łamie go, wykorzystując słabsze serwisy Berdycha ten traci kontrolę nad sobą "I zagrzał czajnik laugh " to jeden z naszych forumowych ekspertów - Bombel przedstawia swoje obserwacje nad zachowaniem Tomka, a nie jest on mu obojętny, bo w swoim stylu postawił na underdoga. Serb znowu wygląda jak w pierwszym secie i pewnie zgarnia go 6-3. Wracają humory i szykują się wielkie emocje. Goget wysypuje z rękawa garść statystyk, mających przekonać, że statystycznie TB powinien wygrać Djoko. Na forum wpadł nawet włodar, rzucając określeniami uderzeń jakimi posługują się obaj zawodnicy i chociaż większość nie ma pojęcia co napisał to nie ma znaczenia. On tak napisał i tak jest, większość przytakuje i temat meczu schodzi na dalszy plan "włodar, jakaś peffka z czelków ?" pyta niemal każdy. Tylko gdzieś z boku trwają przekomarzania Gniewnego i Jimmy'ego o tym jak zakończy się ten decydujący set. A zaczyna się niedobrze od breaka dla Djokovica. "Djoko go już teraz killim" czyj to komentarz dodawać nie trzeba. Tymczasem Berdych się nie zagotował, a jeśli tak to całą złość skupił na piłce i potężnymi returnami odpowiada Serbowi i wykorzystuje pierwszy z dwóch break-pointów. Do 4-4 Panowie trzymają swój serwis i wtedy właśnie kończy się wizja....

Tak, dobry towar ooo grin

laugh

Do góry
#4434755 - 07/02/2011 02:48 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: Skiper]
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Originally Posted By: Bartez_Gambler
mecz z Mołdową i mamy do dyspozycji 14 graczy.

po ch...j rozgrywać takie mecze z takimi rywalami co to ma dać?

puke na takie mecze.
zamiast grać z lepszymi od siebie to będzie grali z kelnerami a w dodatku grać będą zawodnicy z których przynajmniej 90% i tak nie pojedzie na mundial.

Do góry
#4435439 - 07/02/2011 15:05 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: Bezdomny]
barciu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
Originally Posted By: Bezdomny
Originally Posted By: Bartez_Gambler
mecz z Mołdową i mamy do dyspozycji 14 graczy.

po ch...j rozgrywać takie mecze z takimi rywalami co to ma dać?

puke na takie mecze.
zamiast grać z lepszymi od siebie to będzie grali z kelnerami a w dodatku grać będą zawodnicy z których przynajmniej 90% i tak nie pojedzie na mundial.

przecież wczoraj grali z lepszymi od siebie, Polacy większość meczu się bronili...

Do góry
#4447134 - 11/02/2011 22:14 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: Conrad]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
Originally Posted By: mazinho
No i po co scigala na 4-4 by za chwile oddac na 4-6 ??? No ja tych kobiet nie rozumiem.

Do góry
#4453986 - 14/02/2011 17:44 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: Llama]
mazik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/04/2008
Mało merytorycznie odpowiedziałeś Bezdomny. Mi np nie chodzi o to co robisz na forum, zwróciłem Ci tylko uwagę, żebyś zastanawiał się co piszesz bo jak dla mnie jesteś analfabetą (zobacz na spokojnie na to zdanie: "mniej takich bez pojęcia o sędziowaniu panów z gwizdkami w wyspach") - przecież to gorsze niż "ja, kali robić kupa"

jestem takim analfabetą,że w sztabie Jednostki Wojskowej 2189 pisarzem byłem i list gratulacyjny od dowódcy jednostki wojskowej dostałem
a wy to przed wojskiem w długą dawaliście na studia
więc uważaj z kim tańczysz wink

i koniec dyskusji na to zdanie papa

Do góry
#4454050 - 14/02/2011 18:16 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: Conrad]
Mitul Offline
Villain

Meldunek: 27/08/2004
"koniec dyskusji na to zdanie" - to w sumie też skądinąd ciekawa forma stylistyczna ;P wojskowa zapewne ;P

Do góry
#4470987 - 20/02/2011 22:27 Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2] [Re: Mitul]
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Originally Posted By: Platini
Balotelli znów jak przedszkolak
i yellow

schodź i ratuj 4 litery Interowi gwiazdko za 5 PLN !
ktoś już kilka razy schodził i jak się okazuje wszystko na marne ..

wink

oglądasz mecz
jak nie
to zamilcz
jak aktor padł w polu karnym i czekał na 11
ale to w jaki sposób zaatakował zawodnika rywala bez komentarza
ma szczęście że arbiter łagodny jest

Originally Posted By: Platini
Bezdomny papa

Napisz kolejny post w temacie co Cię wkurza. To takie przecież dramatyczne było frown

nie podpuszczaj mnie
moja osoba nie pasuje na forum w 100 % wiem
jednak są ludzie tutaj,którzy przekonali mnie do powrotu
ten temat co założyłem to była ''zasłona dymna''
I dla Ciebie jedna wiadomość : CO MNIE NIE ZABIJE TO MNIE WZMOCNI
a dla Ciebie Baczność

Do góry
Strona 8 z 10 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 >

Moderator:  Biszop, rafal08