Wypłata na MB zlecona dzisiaj ok 10.00, po pół godziny email odnośnie skanu dowodu lub paszportu. Skan wysłany o godz 11.00. Pieniądze na MB koło 13.00
Bonus 50% do 100 Euro (także przez MB) trzeba wpisać. TAKEBONUS
Obrót kwota wpłacona raz a bonus 5 razy po kursie 1.5
Największym minusem to że bardzo dużo zakładów trzeba grać min 3 pozycje.
Ja mam pytanie do osób co wysyłały maila o uzupełnienie tych nieszczęsnych 7,50Euro ile czasu support zbiera się do odpowiedzi a dalszej kolejności do czynów?
Nikt nie chciał mi odpowiedzieć to odpowiem sobie sam czyli odpowiadają szybko ale z angielskiego supportu bo polski chyba teraz to raczej nieczynny i co ciekawe dziwią się skąd Ja wziąłem tą promocję te niby 100% do 30Euro czyli dobrze nie jest bo nie wiedzą co ich własnej stronie jest aczkolwiek polskiej mimo wszystko ich własnej!!!!!!
Przedwczoraj zlecilem wyplate z konta Pieniadze sa zarezerwowane do wyplaty trzeci dzien i nic. Ogolnie nawet ciezko stwierdzic kiedy obrot bonusem jest skonczony bo do mozliwe do wyplaty jest od razu wszystko..oczywiscie jak nie ma obrotu to cofaja kase do gry..Weekend chyba tak na nich dziala..czyli nie dziala nic Oj lipa straszna:/
neoximek
old hand
Meldunek: 15/12/2007
tego screena spreparował jakiś oszust i nie dajcie się na to nabrać (na dodatek mail z gmaila ) na pierwszy rzut oka widać że to było robione w paintcie
gdyby to było prawdą to na 100% MyBet poinformował by o tym na swojej stronie głównej!
1. Zaloguj się w myBet.com. 2. Wpłać min 5Eur na Twoje konto. 3. Obstaw dowolny zakład pojedyńczy z oferty MŚ w Snookerze, 4. Jeśli przegrasz, wyslij email na adres: bonus-pl@mybet.com ze swoim loginem oraz numerem zakładu a my dopiszemy Twoją przegraną stawkę do 10 euro do Twojego konta