#3111992 - 06/05/2009 00:49

Re: W co warto dziś inwestować? [5]
[Re: kapitansb]
 | 

Joker

Meldunek:  09/07/2002

| 
Dzisiaj sesja korekcyjna ingbsk : zasłużona korekta po ciągłych wzrostach ,na szcżeście równiez przy żenujących obrotach , drobnica się wysypała i dobrze duda odbił sie od oporu na 1 zł jak od ściany , ale jest dobrze ,  zwykle w niedalekiej przeszłości nastepny dzień  po takich duzych wzrostach zaliczał równie wysokie spadki , a teraz jest  dobrze uklepane wsparcie na powyzej 0,90 i niewielki ale jednak wzrost lotos - najwieksze rozczarowanie dzisiaj , ale trzymam , wkrótce wyniki , a w czerwcu jesli uwolnią rezerwy bedzie tu kosmos bbz - chyba wywale ze stratą nawet doradcy 24 - cierpliwosći     ogólnie sesja zmienna i nerwowa , stawiam na spadki z rana , a potem na odrabianie , czyli utarty i nudny już scenariusz jutrzejsze futy w Stanach jak zwykle będą decydowały     

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3112184 - 06/05/2009 02:27

[Re: ELDORADO]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  28/09/2004

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3113267 - 06/05/2009 16:28

| 

Joker

| 
Tak jak pisałem , korekta się pogłębia  ,  jednak jakby szło ku lepszemu  na eurodolarze i futach , wiec to daje nadzieje na dzisiaj 
  niepotrzebny stop na ingbsk , papier zachowuje sie w tych dzisiejszych korekcyjnych warunkach świetnie na razie 
  duda i lotos w korekcie , ale da sie przezyc poki co 
  doradcy tu hazard , wczoraj opublikował dużą strate za 1Q 09 kurs przez to spada , dlaczego to trzymam? , bo  jest szansa ze przejmie ich duza dobra  spółka więc ... ja gram na to , najwyzej strace pare stowek , a moge zyskac ciągle  pare tysiączków 
  POZDRO ELDO 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3113485 - 06/05/2009 19:18

| 

Joker

| 
Jutrzejszy dzień byc moze  zadecyduje o kierunku jaki pojdą giełdy na najblizsze tygodnie moze idiotenhossa sie jeszcze bardziej rownienie , ale moze się jutro skonczyc a wtedy powrot do bessy na dlugie tygodnie  , dlatego zaczynam rozwazac pozbycie sie wszystkich akcji moze z wyjatkiem Dudy , Złoty spada , w polowie czerwca pewnie wyjjdzie dziura w budzecie i to duza  , taki plan ma wielu , moze dzisiaj sie ubrac w walute ? ale jak tu sie ubrac dzisiaj , kiedy fala optymizmu moze jutro zalać giełdy ,z drugiej zas strony moze byc odwrotnie i mozna sie spoznic ,bo złoty rownie dobrze moze zaczac pikowac w dół  macie jakies swoje przemyslenia przed jutrzejszym stress day ? Tak na chłopski rozum niby Ameryka nie strzeli sobie sama w kolano i pokaze dobre wyniki choćby zmanipulowane , sęk w tym czy w to uwierzą giełdy ? 
  POZDRO ELDO 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3113537 - 06/05/2009 19:38

| 

member

Meldunek:  11/08/2005

| 
Trudno powiedzieć. Wiesz, jeśli w USA pokażą (zmanipulowane) dobre wyniki to rzeczywiście nasza hossa trochę potrwa, ale z drugiej strony, jeżeli miałaby one być zmanipulowane, to wtedy USA mimo to sobie strzela w kolano, niezależnie co wybierze. Bo zmanipulowane wyniki mogą odłożyć jedynie w czasie to co nastąpić musi, więc może lepiej, by się to teraz stało, a potem będziemy mogli z czystym sumieniem i bez obawy, że lada chwila to się skończy, grać. Cóż zobaczymy... 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3114245 - 06/05/2009 22:50

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  03/06/2001

| 
Zostaje tez nadal z ingbsk gruby wziął dzisiaj 1000 szt po 298    spadamy na wigu  , ale tu   + 5%  teraz     a ktoś jeszcze wziął 2300 po  299,20  ja nie wytrzymałem cisnienia i wywaliłem po 299     

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3114434 - 06/05/2009 23:33

[Re: qlman]
 | 

Joker

| 
Zostaje tez nadal z ingbsk gruby wziął dzisiaj 1000 szt po 298    spadamy na wigu  , ale tu   + 5%  teraz     a ktoś jeszcze wziął 2300 po  299,20  ja nie wytrzymałem cisnienia i wywaliłem po 299       ingbsk   jak ja kocham ten bank     na fixie juz był powyzej 300     wkrotce kierunek 400    Duda coraz blizej do 1 zł do 3 razy sztuka    lotos słabo     doradcy hazard trwa na razie karty nieznaczone  ogólnie nerowowość i zmienność przed day stress  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#3114606 - 07/05/2009 00:20

[Re: Inzaghi78]
 | 

Joker

| 
wydaje mi sie ze ten spadek LOTOSU to proba zbicia kursu zeby uruchomic stoplossy a potem zebrac smietanke i odjechac    ale ja bede czekal , najwyzej utopie ... LIFE     jest to mozliwe , nie sledzilem transakcji na nim dzisiaj ,  delektując się śląskim , ale trzeba bedzie zrobic ich analize , obroty mial dosyc wysokie co moze niepokoic , ale lotos to ciagle najbardziej niedowartościowana spólka na wigu20 , mająca ogromne perspektywy , tak jak pisałem wczoraj jesli bedzie mogl uwolnic rezerwy w czerwcu to kurs porysuje niebo , cierpliwosc tu moze sie  wiec bardzo   oplacic , nie wywalam go z portfela póki co  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|