Strona 6 z 27 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 26 27 >
Opcje tematu
#2998269 - 22/03/2009 20:00 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/11/2007
coraz mniej czasu co odbija się ostatnio na wynikach, ale jedziemy dalej:

Hughes nie dokonał rotacji w składzie w rewanżnowym spotkaniu z Ab, biorąc pod uwagę, że losy awansu zostały rozstrzygniete dopiero po serii rzutów karnych, to piłkarze MC będą odczuwali ten mecz w nogach, tym bardziej że można było zaobserować w doliczonym czasie gry, że są zmęczeni. Myślę że to dobry moment by zagrać na przełamanie dobrej passy MC tj 5 ligowych wygranych u siebie,, tym bardziej że Czarne Koty mają tylko 3 punkty przewagi nad strefą spadkową, więc o "taryfie uglowej" nie będzie mowy. Wczoraj punkty zgubił MU, Chelsea, może będzie to znowu runda, w której "wielcy" potracą punkty wink

Sunderland x2 2.04 8/10

Do góry
Bonus: Unibet
#2998297 - 22/03/2009 20:10 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

i coś z cyklu przełamanie w najmniej spodziewanym momencie:

Aston Villa 2 7,00 0.7/10

Do góry
#2998330 - 22/03/2009 20:26 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

coś z cyklu z przymrużeniem oka:

Polska dalej zaskakuje. czołowe drużyny zdobywają mniej punktów, niż te, które walczą o utrzymanie. W tej kolejce znowu ta reguła się sprawdziła, punkty zgubił Lech, Legia, mało chyba też kto wierzył, że Polonia wywiezie komplet pkt z Oporowskiej. Piast, Łks, Odra , teraz pora żeby i Polonia B się odbiła wink

Polonia gra mizernie, bez trenera bo zwolniono Motykę ( nie będzie już szarańczy? frown ) czyli im więcej jest na nie tym większa szansa, że wejdzie wink ( taka specyfika tej naszej ligi tongue )

Polonia Bytom 5.00 0.5/10

Do góry
#3000905 - 23/03/2009 18:47 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Podsumowanie tygodnia:

Postawione: 147
Wygrane: 25
Zysk / Strata: -122

Podsumowanie całości:

Postawione: 2300
Wygrane:: 2616
Zysk / Strata: +316
Yield: +13.74%

niestety notowania lecą w dół frown

Do góry
#3007160 - 26/03/2009 03:15 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

z nudów sprawdzimy się: wszystko 1/10

Hewitt L.-Sela D.
typ: 1kurs: 1.30

Rochus Ch.-Calleri A.
typ: 1kurs: 1.73

Youzhny M.-Chardy J.
typ: 2kurs: 1.70

Lu Y.-H.-Schwank E.
typ: 1kurs: 1.53

Sweeting R.-Massu N.
typ: 1kurs: 1.63

Do góry
#3011399 - 27/03/2009 06:12 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

okiem laika:

Suns 3.20 2/10

Phoenix 6 zwycięstw z rzędu, więc forma jest, dlatego po takim kursie napewno spróbuję

Do góry
#3012253 - 27/03/2009 19:41 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Melzer G.-Tipsarevic J.
Typ: 2 kurs: 2.06 1/10

Dent T.-Almagro N.
typ: 2 kurs: 1.90 1/10

Baghdatis M.-Mathieu P.-H
Typ: over: 22.5 kurs: 1.80 1/10

Simon G.-Hewitt L.
Typ: 2 Kurs: 2.24 1/10

Robredo T.-Hernych J.
typ: +1.5 seta Hernych kurs: 1.90 1/10

Do góry
#3023985 - 31/03/2009 21:00 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Murray Andy - Troicki V
+1.5 s Troicki 2.80
0.6/10

Simon G - Tsonga J-W
+1.5 s Simon 1.60
1/10

Do góry
#3026828 - 01/04/2009 23:28 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Irlandia Płn - Słowenia:

Kto by się spodziewał że kick and rush zaowocuje w pierwsze miejsce w grupie. Jeżeli Polskę stawiano w roli faworyta, to nie rozumiem czemu Słowenia występuje w roli doga. Wg mnie kursy powinny być bardziej wyrównane. Nie miałem okazji obejrzeć spotkania Irlandii Płn z Polską ( i całe szczęście), lecz z tego co czytałem, to wygrana gospodarzy to w głównej mierze zasługa słabo grających biało -czerwonych. Miałem okazję zobaczyć urywki spotkania Słowenia Czechy i to ci pierwsi pozostawiali po sobie lepsze wrażenie. Dominowali w ofensywie stwarzając sobie groźniejsze sytuacji, lecz z precyzją było na bakier. To Irlandia będzie pod większą presją, to oni będą atakować, a to będzie jak woda na młyn dla ekipy gości, którzy w kontrach czują się dobrze, co pokazali w meczu z Pepikami.

2 DNB 2.00 2/10
over 2.5 2.40 4/10

Bułgaria - Cypr

Może i Cypr groźny przede wszystkim u siebie, ale granie Bułgarii po tak śmiesznym kursie to dla mnie nieporozumienie. Bułgaria w bardzo ciężkiej sytuacji, musi dzisiaj wygrać, dlatego trzeba będzie ostro zaatakować. Cypr zapewne się zamuruje, licząc na kontry, a biorąc pod uwagę dość niepewną obronę gospodarzy, może uda im się coś strzelić:

over 2.5 1.90 4/10

Kazachstan-Bialorus

Większy potencjał drzemie w ekipie Białorusi, która urywała już punkty znacznie lepszym drużynom.

2 2.00 1/10

Do góry
#3026905 - 02/04/2009 00:09 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Hiszpanie po 5 spotkaniach mają komplet punktów i mają bezpieczną przewagę nad resztą stawki. Turcy znajdują się na 3 miejscu, tuż za Bośnią, która ma o jeden punkt więcej. W wypadku dzisiejszego niepowodzenia Turków i ewentualnej wygranej Bośni, sytuacja "kebabów" ulegnie znacznemu pogorszeniu. Jeżeli Hiszpania zgubi dzisiaj punkty to wielkiej krzywdy jej to nie wyrządzi

1x 1.67 2/10

Wszyscy dzisiaj grają na Bośnię i są ku temu powody. Wydaje się że podbudowani wyjazdowym zwcyięstwem nad Czerwonymi Diabłami reprezentanci Bośni powinni ponownie ograć Belgów. Tyle że takie drużyny czują się lepiej w roli doga, "oddając" inicjatywę rywalowi, wyczekując co zrobi przeciwnik. W dzisiejszym meczu ciśnienie, presja będzie większa, bo wszyscy spodziewają się kolejnych 3 punktów, bo przecież grają u siebie, a to "zobowiązuje". Ja twierdzę, że mogą tego nie udźwignąć i stracą dzisiaj punkty.

2 DNB 2.20 1/10

Do góry
#3033051 - 03/04/2009 19:14 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

W konfrontacji z Interem opiekun Udinese nie będzie mógł skorzystać z usług kontuzjowanych: : Di Natale, obrońców Damiano Ferronettiego, Andrea Coda, Aleksandara Lukovica , pomocnika Fernando Tissone oraz podstawowego gk Samira Handanovica. To nie koniec problemów, bo zawieszeni są: kolejny obrońca Maurizio Domizzi oraz napastnik Alexis Sanchez , a pod znakiem zapytania stoi występ drugiego gk Belardiego.

Inter bez Maicona, Burdisso oraz Manciniego

Nie wyobrażam sobie by Nerazzurri nie wykorzystali licznych absencji w szeregach Udinese i nie wywieźli kompletu puntków z Stadio Friuli

Inter 1.85 10/10

Do góry
#3033884 - 04/04/2009 02:45 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

"Jak donosi niemiecki magazyn Auto Motor und Sport, Rubens Barrichello zostanie przesunięty o pięć pozycji na starcie niedzielnego wyścigu o GP Malezji z powodu wymiany skrzyni biegów."

Button, J 1.60
Barrichello, R 2.20

Button 5/10

Na treningach obaj blisko siebie. Uważam że kwalfikacje będą pod Jansona, który jest liderem po 1 wyścigu, a także ze względu na karę Rubensa, która stawia go w "gorszym świetle". Trzeba "promować" Buttona wink

Do góry
#3037282 - 05/04/2009 17:30 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Unibet

Barrichello-Kubica

Kubica 2.10 1/10

Trulli-Glock

Trulli 1.55 2/10

Fortuna:

Glock-Webber

Webber 2.20 1/10

Webber-Nakajima

Webber 1.48

+

Rosberg-Glock

Rosberg 1.9

kurs ogólny: 2.80 1/10

Dzisiaj dominacja typów przeciwko Glock'owi, który na treningach nie jeździł oszałamiająco. wg mnie kursy jak w przypadku Webbera są przeszacowane. Webber solidniej, Rosberg znacznie lepiej niż Glock, więc trzeba grać. Rubens jak już wiadomo cofnięty, więc będzie jechał za Robertem i wątpie żeby był go w stanie wyprzedzić. Do Nakajimy nigdy nie miałem przekonania i szybko nie nabiorę wink

Do góry
#3039400 - 06/04/2009 04:11 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: "Hakan"

W konfrontacji z Interem opiekun Udinese nie będzie mógł skorzystać z usług kontuzjowanych: : Di Natale, obrońców Damiano Ferronettiego, Andrea Coda, Aleksandara Lukovica , pomocnika Fernando Tissone oraz podstawowego gk Samira Handanovica. To nie koniec problemów, bo zawieszeni są: kolejny obrońca Maurizio Domizzi oraz napastnik Alexis Sanchez , a pod znakiem zapytania stoi występ drugiego gk Belardiego.

Inter bez Maicona, Burdisso oraz Manciniego

Nie wyobrażam sobie by Nerazzurri nie wykorzystali licznych absencji w szeregach Udinese i nie wywieźli kompletu puntków z Stadio Friuli

Inter 1.85 10/10

smirk

innymi nie mogę się pochwalić tongue

podsumowanie po dniu jutrzejszym. od jutro zwalniamy, bo ostatnio namnożyło się wiele niepotrzebnych typów, wynikających z nudów ( czytaj mojej głupoty), typów z dziedzin, które lubię jedynie oglądać, gorzej z wiedzą ( tenis, kosz). może teraz uda mi się zastosować do moich postanowień. wink

Do góry
#3040051 - 06/04/2009 17:22 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

coś z serii poniedziałkowe antykursy. ostatnie tygodnie testowania tego "systemu" były udane, pora na oficjalne zmagania:

Odense-Randers
typ: X2
kurs: 2.06 1/10

Sparta-Liberec
kurs: 2.11 1/10

Freiburg-Ahlen
kurs: 2.70 1/10

Widzew-Dolcan Z.
kurs: 2.85 1/10

Do góry
#3040829 - 07/04/2009 01:25 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

St.Louis-Pittsburgh

Sprawa wydaje się być oczywista. STL wystawia swojego asa Wainwright'a, co powinno znacznie ograniczyć ofensywne poczynania Piratów, którzy notabene są o wiele mniej groźnie od tych na wodach Somalii ;-) . Drużyna z Pittsburgh'a regularnie plasuje się w dole tabeli, a ten sezon nie powinien się różnić od poprzednich. Czy zatem należy spodziewać się spacerku w wykonaniu gospodarzy? Paul Maholm dobrze zaprezentował się podczas Spring Training. W 6 grach pozwolił zdobyć jedynie 4 punkty. Mimo iż to "tylko" okres przygotowawczy to bym tego nie lekceważył. Jeśli Wainwright zagra na swoim poziomie, a Maholm będzie równie dobrze dysponowany jak podczas gier kontrolnych, to nie należy się spodziewać ostrego strzelania.

Under 8 1.85 1/10

San Diego-L.A.Dodgers

Jeśli jesteśmy już przy "zachwycaniu" się dokonaniami pitcherów podczas okresu przygotowawczego, to warto zwrócić uwagę na wyczyn Jake'a Peavy, który w 3 grach nie pozwolił na zdobycie ani jednego runa. Jeśli tylko dostanie wsparcie od ofensywy, a z tym w zeszłym sezonie różnie bywało, to Padres powinni udanie zainaugurować nowy sezon.

San Diego 1.75 1/10

Texas-Cleveland

Ogromny potencjał w ofensywie vs Lee, który był najlepszym rzucającym AL w poprzednim sezonie, a który kompletnie nie przypominał tego pitchera w przedsezonowych pojedynkach. Rozdawał punkty na prawo i lewo. Millwood też nie zachwycał formą. Otwiera się szansa przed ofensywami obu drużyn, a zatem:

Over 10 1.90 1/10

Do góry
#3042520 - 07/04/2009 23:16 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

San Diego Padres - LA Dodgers

Jeśli nie potrafi się odnieść zwycięstwa, gdy na czele ma się Peavy&#8217;ego, to nie mamy o czym dyskutować. Ofensywa Padres zawiodła po raz kolejny, a Young, który w grach przedsezonowych był niczym święty Mikołaj, nie jest gwarantem sukcesu, lecz wręcz odwrotnie...

LAD 1.90 jak dla mnie niezłe promo 5/10

Floryda Marlins - Waszyngton Nationals

Miałem lekkie obawy, że w pierwszej grze sezonu Was może zaskoczyć in plus. Tak się nie stało i dzisiaj już jestem spokojniejszy o losy tej rywalizacji. Goście wystawiają Olsena, dla którego będzie to wyjątkowy mecz, bo w poprzednich sezonach bronił barw Floridy. Tyle że jego występy w okresie przygotowawczym nie napawają optymizmem. Wręcz odwrotnie jest z pitcherem Marlins, Johnsonem, który zaprezentował się naprawdę solidnie. Wczoraj poszło bez problemowo, dzisiaj powinno być podobnie.

FLO 1.60 1/10

St Louis Cardinals - Pittsburgh Pirates

STL przegrało wygrany mecz. Losy odwróciły się w 9 inningu, w którym to Piraci zdobyli 4 punkty, a mój under poszedł się j***ć. Dzisiaj powtórki z rozrywki się nie spodziewam, Lohse który do tej pory dobrze czuł się w meczach przeciwko Piratom, powinien odpowiednio przystopować pałki Pittsburgha, natomiast miotacz Piartów Snell nie jest graczem odpowiednio formatu by zapewnić swojej drużynie grę na zero. Spodziewam się że Cardinals wezmą srogi rewanż za 1 mecz.

STL 1.60 1/10

Do góry
#3044202 - 08/04/2009 15:58 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

St.Louis-Pittsburgh

Sprawa wydaje się być oczywista. STL wystawia swojego asa Wainwright'a, co powinno znacznie ograniczyć ofensywne poczynania Piratów, którzy notabene są o wiele mniej groźnie od tych na wodach Somalii wink . Drużyna z Pittsburgh'a regularnie plasuje się w dole tabeli, a ten sezon nie powinien się różnić od poprzednich. Czy zatem należy spodziewać się spacerku w wykonaniu gospodarzy? Paul Maholm dobrze zaprezentował się podczas Spring Training. W 6 grach pozwolił zdobyć jedynie 4 punkty. Mimo iż to "tylko" okres przygotowawczy to bym tego nie lekceważył. Jeśli Wainwright zagra na swoim poziomie, a Maholm będzie równie dobrze dysponowany jak podczas gier kontrolnych, to nie należy się spodziewać ostrego strzelania.

Under 8 1.85 1/10 frown 4-6

San Diego-L.A.Dodgers

Jeśli jesteśmy już przy "zachwycaniu" się dokonaniami pitcherów podczas okresu przygotowawczego, to warto zwrócić uwagę na wyczyn Jake'a Peavy, który w 3 grach nie pozwolił na zdobycie ani jednego runa. Jeśli tylko dostanie wsparcie od ofensywy, a z tym w zeszłym sezonie różnie bywało, to Padres powinni udanie zainaugurować nowy sezon.

San Diego 1.75 1/10 frown 1-4

Texas-Cleveland

Ogromny potencjał w ofensywie vs Lee, który był najlepszym rzucającym AL w poprzednim sezonie, a który kompletnie nie przypominał tego pitchera w przedsezonowych pojedynkach. Rozdawał punkty na prawo i lewo. Millwood też nie zachwycał formą. Otwiera się szansa przed ofensywami obu drużyn, a zatem:

Over 10 1.90 1/10 <zwrot> 9-1

San Diego Padres - LA Dodgers

Jeśli nie potrafi się odnieść zwycięstwa, gdy na czele ma się Peavy&#8217;ego, to nie mamy o czym dyskutować. Ofensywa Padres zawiodła po raz kolejny, a Young, który w grach przedsezonowych był niczym święty Mikołaj, nie jest gwarantem sukcesu, lecz wręcz odwrotnie...

LAD 1.90 jak dla mnie niezłe promo 5/10 frown 4-2 i promo się zje***o

Floryda Marlins - Waszyngton Nationals

Miałem lekkie obawy, że w pierwszej grze sezonu Was może zaskoczyć in plus. Tak się nie stało i dzisiaj już jestem spokojniejszy o losy tej rywalizacji. Goście wystawiają Olsena, dla którego będzie to wyjątkowy mecz, bo w poprzednich sezonach bronił barw Floridy. Tyle że jego występy w okresie przygotowawczym nie napawają optymizmem. Wręcz odwrotnie jest z pitcherem Marlins, Johnsonem, który zaprezentował się naprawdę solidnie. Wczoraj poszło bez problemowo, dzisiaj powinno być podobnie.

FLO 1.60 hura 1/10 <plus> 8-3

St Louis Cardinals - Pittsburgh Pirates

STL przegrało wygrany mecz. Losy odwróciły się w 9 inningu, w którym to Piraci zdobyli 4 punkty, a mój under poszedł się j***ć. Dzisiaj powtórki z rozrywki się nie spodziewam, Lohse który do tej pory dobrze czuł się w meczach przeciwko Piratom, powinien odpowiednio przystopować pałki Pittsburgha, natomiast miotacz Piartów Snell nie jest graczem odpowiednio formatu by zapewnić swojej drużynie grę na zero. Spodziewam się że Cardinals wezmą srogi rewanż za 1 mecz.

STL 1.60 1/10 hura 9-3

pierwsze koty za płoty

Do góry
#3044754 - 08/04/2009 23:39 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Baltimore Orioles - New York Yankees

Wang nie wyglądał najsolidniej podczas treningów. Sabathia miał być gwarantem sukcesu, tak się nie stało, Webb i Harren też mieli poprowadzić Arizonę do dwóch zwycięstw, to też się nie powiodło. Bal bez presji, podbudowane zwycięstwem w pierwszym meczu, jeśli forma skośnego będzie zbliżona do tej z gier kontrolnych, to ofensywę Orioles stać na powtórzenie wyczynu z inauguracyjnego spotkania. Jak dla mnie:

over 9.5 2.01 & Bal 2.40

Texas Rangers - Cleveland Indians

Ofensywa Texasu potwierdziła swój potencjał, dlatego przed Carmoną trudne zadanie. Indianie mogą być zadowoleni z postawy Fausto w Spring Training. Nawet jeśli przyjmiemy, że Carmona zagra na zbliżonym poziomie, to jednak ofensywa Clev w pierwszym starciu wyglądała bardzo blado. Przeciwko Rangersom Carmonie wiedzie się średnio, dlatego przy "rozgrzanej" ofensywie Tex może zaliczyć falstart.

Texas 1.94

Minnesota Twins - Seattle Mariners

Widząc kogo wystawia dzisiaj Sea, byłem pewny że postawię na Minesotę. Silva wiele razy dał zarobić w poprzednim sezonie, a gry kontrolne zdają się potwierdzać że i w tym będzie można śmiało grać przeciwko Mariners, gdy Carlos będzie rzucał. Minesota stawia na Slowey'a, który w okresie przygotowawczym spisywał się bardzo dobrze i spodziewam się, że znacznie utrudni życie pałom Mariners.

Minesota 1.63

Cincinnati Reds - New York Mets

Poprzedni sezon był udany w wykonaniu miotacza CIN Volqueza ( 17W-6L). W spotkaniach przedsezonowych także prezentował się okazale. W czasie 22IP pozwolił na zdobycie jedynie 4 runów. Zdecydowanie słabiej spisywał się Pelfrey z NYM. Ostatni mecz "na styku" ( wygrana Mets 2-1), uważam że i tym razem ofensywna z Nowego Jorku nie będzie miała okazji by się wykazać, a Redsi wręcz przeciwnie.

Cin 1.91

Boston Red Sox - Tampa Bay Rays

Zarówno Lester ( Bos) jak i Kazmir ( Tampa) to solidni miotacze, dlatego stawiam na wyższy kurs wink oraz na mała ilość pkt

Tampa 2.28 & under 8.5 1.90

Do góry
#3044768 - 08/04/2009 23:45 Re: Oczywista oczywistość czyli jak zarobić na "pefkach" [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

zapomniałem podać stawki wink

Baltimore Orioles - New York Yankees

Wang nie wyglądał najsolidniej podczas treningów. Sabathia miał być gwarantem sukcesu, tak się nie stało, Webb i Harren też mieli poprowadzić Arizonę do dwóch zwycięstw, to też się nie powiodło. Bal bez presji, podbudowane zwycięstwem w pierwszym meczu, jeśli forma skośnego będzie zbliżona do tej z gier kontrolnych, to ofensywę Orioles stać na powtórzenie wyczynu z inauguracyjnego spotkania. Jak dla mnie:

over 9.5 2.01 1/10 & Bal 2.40 1/10

Texas Rangers - Cleveland Indians

Ofensywa Texasu potwierdziła swój potencjał, dlatego przed Carmoną trudne zadanie. Indianie mogą być zadowoleni z postawy Fausto w Spring Training. Nawet jeśli przyjmiemy, że Carmona zagra na zbliżonym poziomie, to jednak ofensywa Clev w pierwszym starciu wyglądała bardzo blado. Przeciwko Rangersom Carmonie wiedzie się średnio, dlatego przy "rozgrzanej" ofensywie Tex może zaliczyć falstart.

Texas 1.94 2/10

Minnesota Twins - Seattle Mariners

Widząc kogo wystawia dzisiaj Sea, byłem pewny że postawię na Minesotę. Silva wiele razy dał zarobić w poprzednim sezonie, a gry kontrolne zdają się potwierdzać że i w tym będzie można śmiało grać przeciwko Mariners, gdy Carlos będzie rzucał. Minesota stawia na Slowey'a, który w okresie przygotowawczym spisywał się bardzo dobrze i spodziewam się, że znacznie utrudni życie pałom Mariners.

Minesota 1.63 6.5/10

Cincinnati Reds - New York Mets

Poprzedni sezon był udany w wykonaniu miotacza CIN Volqueza ( 17W-6L). W spotkaniach przedsezonowych także prezentował się okazale. W czasie 22IP pozwolił na zdobycie jedynie 4 runów. Zdecydowanie słabiej spisywał się Pelfrey z NYM. Ostatni mecz "na styku" ( wygrana Mets 2-1), uważam że i tym razem ofensywna z Nowego Jorku nie będzie miała okazji by się wykazać, a Redsi wręcz przeciwnie.

Cin 1.91 4/10

Boston Red Sox - Tampa Bay Rays

Zarówno Lester ( Bos) jak i Kazmir ( Tampa) to solidni miotacze, dlatego stawiam na wyższy kurs wink oraz na mała ilość pkt

Tampa 2.28 1/10 & under 8.5 1.90 1/10

Do góry
Strona 6 z 27 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 26 27 >

Moderator:  rafal08