#3083736 - 23/04/2009 01:01
Re: Ekstraklasa - XXV kolejka: 24.04-26.04
[Re: karmann]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Wisla Krakow - Gornik Zabrze
Na poczatku w UB na gosci byl kurs 10,0 teraz spadlo do 9,0. Nie wydaje mi sie aby Gornik wywiozl z Krakowa 3pkty. Ale remis na pewno jest w ich zasiegu. Do skladu prawdopodobnie wroci Damian Gorawski. A szkoda bo pewnie Gornik wroci do ustawienia z 1 napastnikiem. Z Polonia Bytom gral Jarka, napastnik, i to sie podobalo. Wg mnie Gornik nie powinien bronic wyniku a atakowac.
Moim typem jest mimo wszystkiego under 2,5. Zabrzanie nawet dobrze stoja w obronie. Zdarzaja sie bledy indywidualne, ale o niebo lepiej prezentuja sie w obronie niz w ataku. Wisla powinna wykorzystac jakas szanse i mecz wg mnie skonczy sie ponownym wynikiem 1-0 dla Wisly. Rowniez dobrym zakladem wydaje sie byc Goscie nie strzela. Banas jako najlepszy strzelec !!! Gora, Jarka, Zahor - nie, nie, nie... a wisla powinna dobrze stac w tylach, wiec nie widze szans aby goscie co kolwiek zdobyli.
poza tym z wywiadow z prezesem wynika ze Gornicy skoncentruja sie na meczach bezposrdenio z druzynami ktore zagrozone sa spadkiem i tak nastepny mecz w Zabrzu gramy z Lechia. Moze to i dziwne myslenie, poniewaz dopoki mecz sie nie skonczyl pilkarze i trenerzy nie powinni oddawac punktow.
under 2,5 @ 1,97 UB 3/10
|
Do góry
|
|
|
|
#3083814 - 23/04/2009 01:50
[Re: Ojro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2006
|
Wisla Krakow - Gornik Zabrze Moim zdaniem Wisła ma najwięcej szans na zdobycie majstra. Rywale w walce graja bezpośrednio ze sobą więc ktoś napewno straci punkty. Wisła z Górnikiem zawsze wygrywała więc i teraz będzie podobnie. 3pkt zostaną w Krakowie. 10/10 @1.28 Unibet
|
Do góry
|
|
|
|
#3084441 - 23/04/2009 05:27
[Re: ice18]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
Sportowo fajnie wg mnie wygląda Polonia W-wa (jakieś DNB), ale ta cała obecna sytuacja w klubie zniechęca do grania. Jakieś opinie?
|
Do góry
|
|
|
|
#3085181 - 23/04/2009 20:10
[Re: 19marcin08]
|
old hand
Meldunek: 29/12/2008
|
legie mam gdzies, piszę o Lechu, większa motywacja, lepsza gra, choć nie da się ukryć ze ostatnio słabsza dyspozycja, co spowodowane jest nietstey kontuzjami czołowych zawodników- Rengifo i Murawski Popularny Muras z Legią zagra od 1 min, Rengifo natomiast nadal się leczy i raczej od początku meczu nie ma co na niego liczyć Porażka lecha spowoduje 4 pkt straty, które ciężko będzie nadrobić mając w perspektywie trudny terminarz, stąd hasło że Lech przegrać nie może
|
Do góry
|
|
|
|
#3085320 - 23/04/2009 21:37
[Re: milan0305]
|
enthusiast
Meldunek: 14/03/2006
|
legie mam gdzies, piszę o Lechu, większa motywacja, lepsza gra, choć nie da się ukryć ze ostatnio słabsza dyspozycja, co spowodowane jest nietstey kontuzjami czołowych zawodników- Rengifo i Murawski Popularny Muras z Legią zagra od 1 min, Rengifo natomiast nadal się leczy i raczej od początku meczu nie ma co na niego liczyć Porażka lecha spowoduje 4 pkt straty, które ciężko będzie nadrobić mając w perspektywie trudny terminarz, stąd hasło że Lech przegrać nie może Sorki,ale w takim razie Legia też przegrać nie może... Piszesz większa motywacja, lepsza gra. A to ciekawe,że Legia ma nie mieć motywacji??? Grają o mistrza i to mało motywujące? Jeśli chodzi o grę to jeśli piszesz ostatnio słabsza dyspozycja Lecha się zgodzę. A w związku z tym gdzie widzisz lepszą grę? W tym momencie gra Legii wygląda o niebo lepiej, zapomnij o jesieni,gdzie Lech rzeczywiście grał ładniej. Chinyama w gazie, środek obecnie mocniejszy i lepiej się rozumiejący w Legii. Sami zawodnicy grający przeciw Legii ostatnio mówią, że zdecydowanie cięższy przeciwnik niż Lech. Atutem Lecha jest Smuda,gdzie potrafi porządnie zmotywować i wykrzesać całe możliwości piłkarzy. Odpuszczam ten mecz, a jeśli już to może zagram X za drobne.
|
Do góry
|
|
|
|
#3085399 - 23/04/2009 22:13
[Re: maroox]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
legie mam gdzies, piszę o Lechu, większa motywacja, lepsza gra, choć nie da się ukryć ze ostatnio słabsza dyspozycja, co spowodowane jest nietstey kontuzjami czołowych zawodników- Rengifo i Murawski Popularny Muras z Legią zagra od 1 min, Rengifo natomiast nadal się leczy i raczej od początku meczu nie ma co na niego liczyć Porażka lecha spowoduje 4 pkt straty, które ciężko będzie nadrobić mając w perspektywie trudny terminarz, stąd hasło że Lech przegrać nie może Sorki,ale w takim razie Legia też przegrać nie może... Piszesz większa motywacja, lepsza gra. A to ciekawe,że Legia ma nie mieć motywacji??? Grają o mistrza i to mało motywujące? Jeśli chodzi o grę to jeśli piszesz ostatnio słabsza dyspozycja Lecha się zgodzę. A w związku z tym gdzie widzisz lepszą grę? W tym momencie gra Legii wygląda o niebo lepiej, zapomnij o jesieni,gdzie Lech rzeczywiście grał ładniej. Chinyama w gazie, środek obecnie mocniejszy i lepiej się rozumiejący w Legii. Sami zawodnicy grający przeciw Legii ostatnio mówią, że zdecydowanie cięższy przeciwnik niż Lech. Atutem Lecha jest Smuda,gdzie potrafi porządnie zmotywować i wykrzesać całe możliwości piłkarzy. Odpuszczam ten mecz, a jeśli już to może zagram X za drobne. NIE KARMIĆ TROLLA !!! Nie odpisujcie mu bo on się tylko nakręca. Górnik Zabrze 1-1 Lech Poznań Lech Poznań 0-0 Arka Gdynia Lech Poznań 1-1 Wisła Kraków Piast Gliwice 1-2 Lech Poznań Lech Poznań 1-1 Łódzki KS W 4ch z tych ostatnich 5ciu meczy cudem udawało się Lechowi uciec spod gilotyny , więc chyba koleszka stracił kontakt z podłożem... Większa motywacja po stronie Lecha ??? w meczu w którym możemy odsadzić go na 4 punkty i praktycznie pogrzebać szanse Poznaniaków na mistrzostwo...naprawde pocieszny jest W dodatku wraca doping wraz z tym meczem. ze Śląskiem widać było jaka jest różnica w grze gdy zawodnicy mają wsparcie grając u siebie. Legia u siebie prezentuje się o niebo lepiej niż na wyjazdach i spodziewać się można podobnej gry jak w meczu z Cracovią. Bilans 9 zwycięstw 2 remisy bramki 29-4. Jako jedyna jest niepokonana w tym sezonie na własnych śmieciach. Lech na ostatnie lata od sezonu 98/99 przegrał z Legią 8 razy raz zremisował i raz wygrał. Poza tym wszyscy Ci eksperci którzy dawali Lechowi mistrzostwo Polski już w przedbiegach teraz zgodnie twierdzą że faworytem tej potyczki jest Legia !!! Chinyama w wybornej formie , wielu w tym ja uważało go za nieokrzesanego dzikusa który nigdy nie dostosuje się do gry zespołowej i do niuansów taktycznych i pewnego pułapu nie przeskoczy , ku zdumieniu większości Chini stał się w tym sezonie o klasę lepszym zawodnikiem niż był i nie jest dziełem przypadku że to właśnie on w ostatnim czasie zapewnił Legii kolejne zwycięstwa. Legia bardzo lubi gdy na łazienkowską przyjeżdża drużyna z aspiracjami i gra otwarty futbol ... wystarczy spojrzeć jak się przeważnie kończą mecze w których podejmujemy Wisłę Kraków. Poza tym w takich meczach lubi się pokazać Roger i moim zdaniem to będzie jego mecz , bo to nie do pomyślenia żeby tej klasy zawodnik tak cieniował w tylu spotkaniach rundy wiosennej więc najwyższy czas żeby pokazać swoje niemałe umiejętności. Jeżeli będę coś grał w tym meczu to dokładny wynik : Legia-Lech 2:0 , 3:0 , 3:1
|
Do góry
|
|
|
|
#3085606 - 24/04/2009 00:00
[Re: milan0305]
|
The Famous McD
|
legie mam gdzies, piszę o Lechu, większa motywacja, lepsza gra, choć nie da się ukryć ze ostatnio słabsza dyspozycja, co spowodowane jest nietstey kontuzjami czołowych zawodników- Rengifo i Murawski Popularny Muras z Legią zagra od 1 min, Rengifo natomiast nadal się leczy i raczej od początku meczu nie ma co na niego liczyć Porażka lecha spowoduje 4 pkt straty, które ciężko będzie nadrobić mając w perspektywie trudny terminarz, stąd hasło że Lech przegrać nie może Z dedykacją dla Ciebie Andrzeju : Na mecz z Lechem powraca doping!Stowarzyszenie Kibiców Legii Warszawa wystosowało komunikat zachęcający do dopingu podczas niedzielnego spotkania z Lechem Poznań. Poniżej prezentujemy jego treść: Drodzy Kibice, Za nami 3 spotkania z przedstawicielami KP Legia Warszawa. Każde z nich zbliża nasze stanowiska, pomaga odbudować wzajemne zaufanie i osiągnąć kompromis, którego owocem - miejmy nadzieję - będzie rychłe podpisanie porozumienia kończącego blisko dwuletni konflikt. Obie strony w tych rozmowach wykazują wiele dobrej woli i gotowości współpracy dla dobra Legii. Niech gestem naszej dobrej woli i krokiem w stronę powrotu normalności na Łazienkowską będzie fanatyczny doping na meczu z Lechem Poznań. Liczymy, że wszyscy, niezależnie od poglądów na temat konfliktu, wesprą Legię w tym jakże ważnym spotkaniu głośnym śpiewem przez całe 90 minut. Nasz doping, podobnie jak na "pożegnaniu Żylety", musi poprowadzić piłkarzy do zwycięstwa. Ten krok w stronę normalności może się okazać wspólnym milowym krokiem na drodze do Mistrzostwa Polski. z wyrazami szacunku Stowarzyszenie Kibiców Legii Warszawa
|
Do góry
|
|
|
|
#3085706 - 24/04/2009 00:38
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
|
Z większością się zgodzę. Chinyama w wybornej formie , wielu w tym ja uważało go za nieokrzesanego dzikusa który nigdy nie dostosuje się do gry zespołowej i do niuansów taktycznych i pewnego pułapu nie przeskoczy , ku zdumieniu większości Chini stał się w tym sezonie o klasę lepszym zawodnikiem niż był i nie jest dziełem przypadku że to właśnie on w ostatnim czasie zapewnił Legii kolejne zwycięstwa.
..ale tu mocno przesadziłeś 
|
Do góry
|
|
|
|
#3085838 - 24/04/2009 01:25
[Re: podstawek]
|
old hand
Meldunek: 03/05/2006
|
rozmowy na lini Klub-Stowarzyszenie prowadzone są dzięki naciskowi miasta, które wreszcie się wtrąciło inaczej na podobne zachowanie klubu nie możnaby liczyć
niestety szkoda, że inne sprawy niewypaliły...
z piłkarskiego podwórka: - Murawski w pełni sił - z Rengifo nic nie wiadomo
|
Do góry
|
|
|
|
#3085849 - 24/04/2009 01:30
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
|
Murawski pewnie od 1. Rengifo może niby na ławce będzie, ale nie ma raczej szans na gre.
|
Do góry
|
|
|
|
#3087232 - 24/04/2009 20:22
[Re: john]
|
Carpal Tunnel
|
Włoskie Torino, niemieckie Schalke Gelsenkirchen, Borussia Dortmund i Borussia Moenchengladbach, angielskie West Ham United i Manchester City, francuskie Paris Saint-Germain i RC Lens, hiszpańskie Atletico Madryt, turecki Trabzonspor i belgijski Anderlecht Bruksela. Skauci współpracujący z tymi klubami zasiądą w niedzielne popołudnie na stadionie warszawskiej Legii i będą obserwować zawodników obu zespołów.
no no mają o co grać chłopaki... Taa. A Roger i Stilic będą czarować "noł luk pasami" co minute. 
|
Do góry
|
|
|
|
#3087430 - 24/04/2009 22:19
[Re: karmann]
|
old hand
Meldunek: 03/03/2008
|
Lechia Gdansk- Arka Gdynia 8/10 Dwie drużyn walczące ożycie. Lechia pod wodza nowego trenera zrobiła wielki postępy. Kafarski dodał tej drużynie ambicji do walki o utrzymanie . Chociaż drużyna z Gdańska będzie osłabiona pauzującymi graczami za kartki to i tak moim zdaniem są faworytami tego spotkania. To są derby więc ja będę grał bezpieczniej 1x po kursie 1,40.
Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#3087491 - 24/04/2009 23:16
[Re: Nevermind]
|
addict
Meldunek: 23/03/2007
|
Wiadomo już, że do Warszawy nie pojedzie Hernan Rengifo.
|
Do góry
|
|
|
|
#3088240 - 25/04/2009 06:00
[Re: szuwi1]
|
old hand
|
brak Rengifo to fatalna wiadomość dla Lecha, bowiem gra zespołu zupełnie inaczej wygląda z dwoma napastnikami niż z jednym... co było widać choćby w meczu PP z Wisłą. Nie ukrywam - spore nadzieje wiązałem z Rengifo - teraz pokomplikowało się strasznie, a to osłabienie znacznie zmniejsza szanse na korzystny wynik dla Kolejorza - nie jest dobrze Podobały mi się wypowiedzi Urbana przed dzisiejszym meczem Wisła-Górnik, totalnie się z nim zgadzam. Natomiast ten nowy trener Polonii wyszedł na totalnego barana i przydupasa Wojciechowskiego - taki cwaniaczek - mam nadzieję, że zostanie szybko ukrócony i sprowadzony na ziemie - jak nie w Wodzisławiu, to chociaż w czwartek w Poznaniu  .
|
Do góry
|
|
|
|
#3088851 - 25/04/2009 21:27
[Re: s_LP]
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Meldunek: 11/07/2005
|
25.04.2009 16.00 Spotkanie: AZS Politechnika Warszawska - Delecta Bydgoszcz Suma Strzelonych Bramek - Pierwsza Połowa 0.5 Typ: poniżej 0,5 czyli 0-0 do połowyKurs: 2,60 Buk: UnibetPo pierwsze w innych bukach mniejszy kurs np. betsson 2,07! , expekt 2,35. A po za tym przemawia za tym: - mecz dorbowy - Arka na wyjeździe po 1połowie 6/12 meczy 0-0 (ogółem 11/24mecze w sezonie 0-0ht) - Lechia co prawda gorzej, ale podobnie bo u siebie 5/12 meczy 0-0 ht. (ogółem 11/24mecze w sezonie 0-0ht) a więc bardzo podobne mają tendencje i tylko Ruch chorzów jest lepszy w całej lidze od nich w wynikach 0-0ht. - po za tym buki faworyzują under w całym meczu kursy ~1,5X - histria ostatnich 3pojedynków zawsze kończyła się 0-0 do połowy! - jeszcze na dodatek: Arka ostatnie wyjazdy 0-0ft z Odra W. , Polonia W. , Lech W tym od 5meczy w Ekstraklasie nie może strzelić gola Lechia choćby z Piastem czy z Polonią Byton 0-0ht u siebie - Lechia zajmuje 14miejsce (23pkt.) , a Arka 12miejsce (25pkt.), więc obie ekipy potrzebują punktów. Przypuszczalne składy na 31 derby: LECHIA: Kapsa - K.Bąk (Pęczak), Manuszewski (K.Bąk), Wołąkiewicz, Mysona - Wiśniewski, Surma, Piątek, Rogalski - Rybski - Buzała. Rezerwa: Kubiński, Midzierski, Andruszczak, Bajić, Kowalczyk, Hirsz, Pęczak. ARKA: Witkowski - Kowalski, Żuraw, Łabędzki, Telichowski - Sokołowski, Scherfchen, Ława, Pietroń - Zakrzewski, Wachowicz. Rezerwa: Bledzewski, Anderson, Budziński, Przytuła, Moskalewicz, Niciński, Trytko. Na stadionie przy ul. Traugutta przygotowano 12 tysięcy miejsc, ale tylko 600 dla kibiców Arki. Po za tym: X 3,15 under 2,5 1,55 0-0 7,00 X/X 4,85
|
Do góry
|
|
|
|
#3088902 - 25/04/2009 22:13
[Re: Izajasza53]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/09/2006
|
Odra Wodzislaw v Polonia Polonia Warsaw 2.10Piłkarze Polonii, mogą miec mętlik w głowie, ale motywacji im nie zabraknie bo chodzi przecież o kasę. Z tak wybuchowym preziem  i jego ostatnią decyzją rozumieli z każdy mecz jest ważny. Wiadomo na dłuższą metę nie da się tak prowadzić drużyny, dzisiaj zwycięstwem będą chcieli ustabilizować sobie sytuację w klubie. Polonia jest piłkarsko lepsza i drugą najlepszą drużyną w Ekstraklasie pod względem grania na wyjeździe. Brak Kaczmarka nie będzie taki bolesny, pałeczkę przeją jego asystent wiec większych wahań nie powinno być, a ostatnio Polonia uzyskała bardzo dobre wyniki.
|
Do góry
|
|
|
|
#3092539 - 27/04/2009 06:04
|
old hand
|
dokładny wynik : Legia-Lech 2:0 , 3:0 , 3:1 LOL
|
Do góry
|
|
|
|
#3092542 - 27/04/2009 06:06
|
old hand
|
Lech rozczarował w pierwszej, Legia w drugiej połowie. Remis sprawiedliwy. Walka o MP będzie bardzo ciekawa do samego końca.
Dobrze, że wreszcie coś się ruszyło na Legii, jedynie szkoda, że tym razem naszym kosztem (i nie chodzi o powrót dopingu)...
|
Do góry
|
|
|
|
#3092853 - 27/04/2009 17:38
|
Carpal Tunnel
|
Dwie drużyny pretendujące do mistrzostwa, a poziom i tempo meczu - żenujące. Żal dupe ściskał jak widziałem Lecha w 1 połowie. Kibice Legii podobne odczucia pewnie mieli po kolejnych 3 kwadransach gry.
Faworytem do mistrzostwa na tą chwilę niestety wydaję się Wisła. Forma idzie w góre, wrócił Brożek i kalendarz też raczej pozytywny.
|
Do góry
|
|
|
|
#3092865 - 27/04/2009 17:49
[Re: kfjatek]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
[Wirtualny mecz] GKS Bełchatów - Polonia Warszawa wiem, że kilka osób wraz ze mną grało przed tą kolejką, że GKS będzie wyżej w tabeli na koniec sezonu od stołecznych. Ciekaw jestem jakie teraz są kursy, bo Polonia nadal przed GKSem, ale już z taką samo ilością punktową. Szkoda tylko bo Odra nie strzeliła w 90 minucie karnego, tak już dzisiaj GKS byłby na 4 pozycji. Najcięższy mecz GKSu już za nimi i zostały przywiezione 3 punkty z ciężkiego terenu. Teraz powinno być tylko lepiej. Oba zespoły również podbudowane remisem Legii z Lechem. Brunatni teraz grają z Polonią Bytom u siebie i powinny być 3 punkty. Gdyby sędzia w Bytomiu podyktował jedenastkę która notabene powinna być to Polonia nie wygrałaby z Cracovią, do której teraz przyjeźdza Polonia, i jeśli pasy myślą o ekstraklasie w przyszłym sezonie nie mogą tego meczu przegrać  === Co do wczorajszej postawy Łódzkiego Klubu Sportowego to niestety nic dobrego napisać nie mogę. Bodaj 3 strzały w meczu oddane na bramke Piasta mówią same za siebie. Po dobrym meczu w Poznaniu piłkarze zlekceważyli gości z Gliwic i 0:1 to najdelikatniejszy rozmiar kary, bo gdyby nie Bodzio W mogło by się skończyć 0:2 a nawet 0:3. Trzeba będzie szukać punktów gdzie indziej, może już w sobotę na Łazienkowskiej?  Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#3092945 - 27/04/2009 18:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2006
|
dokładny wynik : Legia-Lech 2:0 , 3:0 , 3:1 LOL nie trafił wyniku co w tym dziwnego ?
|
Do góry
|
|
|
|
#3092981 - 27/04/2009 19:12
|
The Famous McD
|
dokładny wynik : Legia-Lech 2:0 , 3:0 , 3:1 LOL Jakby Roger wykorzystał swoją 200% sytuację to nie byłoby Ci dziś do śmiechu. Jesteście na 3im miejscu i pewnie na wyższym nie skończycie co i tak powinno być u Was odebrane za sukces bo powiedz mi ile razy w ciągu ostatnich 15 lat Lech kończył na w pierwszej trójce ??? A co do meczu to nie był on w ogóle do gry co najwyżej za przysłowiowe perę złotych można było postawić na dokładny wynik tak żeby się lepiej oglądało ale to rekreacyjnie tylko więc nie musisz się cieszyć z mojej wtopy bo nawet tego w końcu zaniechałem i nie pograłem... Pochwal się co trafiłeś z ligi polskiej w ten weekend zanim zaczniesz się głupio szczerzyć i cieszyć z czyjejś ewentualnej przegranej... Ja grałem tylko Zagłębie Lubin za 1000 pln kursem 2.8 
|
Do góry
|
|
|
|
#3093000 - 27/04/2009 19:36
|
old hand
|
@ marcin - bardzo ładnie - doceniam @ ice - czegoś nie złapałeś - kup sobie lepiej browarki, pizze i kibicuj sprzed odbiornika @ Mc - ojejku... gdyby... gdyby Stilic strzelił w doliczonym czasie gry... gdyby... Bosacki nie dał ciała przy kryciu czarnego... gdyby... gdybanie nie ma sensu  "LOL" był jedynie odpowiedzią na twoją marną zeszłotygodniową prowokacje, jak widać zabolał, bynajmniej nie ciesze się z twojej wtopym, jedynie szydzę z twej pseudopewności siebie. to nas od siebie różni - ja nie muszę się chwalić niczym w sieci - ty bez tego żyć nie możesz  ja nie kibicuje dla miejsc, pucharów i innych rzeczy, jeździłem gdy przegrywaliśmy mecz za meczem, jeździłem, gdy graliśmy w Europie, będę jeździć nadal, niezależnie od osiąganych wyników, a swoją wartość potrafie udowodnić w inny sposób, niż zasłanianiem się osiągnięciami bandy najemników
|
Do góry
|
|
|
|
#3093008 - 27/04/2009 19:45
|
old hand
Meldunek: 29/12/2008
|
McDziarz, gratuluje ładnego kuponu czyli mamy najciekawszą ligę od lat, sporo drużyn gra o coś, nie będzie żadnego odpuszczania co do hitu kolejki- rozczarował, w 1 połowie bardzo slaby lech, w drugiej siadła Legia, która może się cieszyć z remisu, bo gdyby Stilić miał prawą nogę to by przegrała x2 na luzie wszedl, ale i tak na tym wyniku skorzystała Wisła zcekamy na następną kolejke i kolejne emocje
|
Do góry
|
|
|
|
#3093037 - 27/04/2009 20:01
|
The Famous McD
|
@ marcin - bardzo ładnie - doceniam @ ice - czegoś nie złapałeś - kup sobie lepiej browarki, pizze i kibicuj sprzed odbiornika @ Mc - ojejku... gdyby... gdyby Stilic strzelił w doliczonym czasie gry... gdyby... Bosacki nie dał ciała przy kryciu czarnego... gdyby... gdybanie nie ma sensu  "LOL" był jedynie odpowiedzią na twoją marną zeszłotygodniową prowokacje, jak widać zabolał, bynajmniej nie ciesze się z twojej wtopym, jedynie szydzę z twej pseudopewności siebie. to nas od siebie różni - ja nie muszę się chwalić niczym w sieci - ty bez tego żyć nie możesz  ja nie kibicuje dla miejsc, pucharów i innych rzeczy, jeździłem gdy przegrywaliśmy mecz za meczem, jeździłem, gdy graliśmy w Europie, będę jeździć nadal, niezależnie od osiąganych wyników, a swoją wartość potrafie udowodnić w inny sposób, niż zasłanianiem się osiągnięciami bandy najemników @ Mc - ojejku... gdyby... gdyby Stilic strzelił w doliczonym czasie gry... gdyby... Bosacki nie dał ciała przy kryciu czarnego... gdyby... gdybanie nie ma sensu  "LOL" był jedynie odpowiedzią na twoją marną zeszłotygodniową prowokacje, jak widać zabolał, bynajmniej nie ciesze się z twojej wtopym, jedynie szydzę z twej pseudopewności siebie. przeczytaj raz jeszcze bo wydaje mi się że nie doczytałeś bądź nie zrozumiałeś , przecież napisałem że tego nie zagrałem więc wtopy nie było. "Jeżeli będę coś grał w tym meczu to dokładny wynik : Legia-Lech 2:0 , 3:0 , 3:1" W tym co napisałem żadnej pseudopewności nie było a wręcz duży dystans do tego meczu. słowo "Jeżeli" ... Natomiast pseudopewność widziałem w Twoim poście w którym napisałeś że na ostatnie 7 meczów widzisz 5 wygranych i 2 niewiadome...;) Pozdrawiam Albo skonczycie tą dziecinadę albo sobie na dluższy czas od forum odpoczniecie. Pozdrawiam
Edited by Platini (27/04/2009 22:15)
|
Do góry
|
|
|
|
#3099147 - 30/04/2009 06:41
[Re: 19marcin08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2001
|
Ciekaw jestem jakie teraz są kursy, bo Polonia nadal przed GKSem, ale już z taką samo ilością punktową.
GKS Bełchatów - Polonia Warszawa 2.25 1.57 Season H2H Mam nadzieję, że po następnej kolejce faworytem będzie już Bełchatów
|
Do góry
|
|
|
|
|
|