Poczekam sobie do 17go kiedy to kończy się mój okres rozliczeniowy, z poprzedniego, na ten miesiąc przeszło mi z abonamentu ...aż 80pln!! w tym miesiącu może być jeszcze więcej, zobaczę ile tego będzie i jak będzie około 100pln to pozwolę sobie przez jeden cykl (tydzień) wysyłać te smsy, a może coś się uda wygrać.
No to sobie zacząłem, jakieś 30 minut temu, już poszło około 20stu smsów :/ No ale ok, zobaczymy

Byłem idiotą, że wcześniej nie wpisałem w google "ile punktów aby wygrać mercedesa". Wyskoczyło kilka stronek i w pewnym artykułem w komentarzach mogłem przeczytać:
Na jakims forum znalazlem goscia ktory mowil ze trafil merca i teraz rachunek erze musi zaplacic za 20tys zł i nie ma z kad na niego wziasc a nie odbierze auta dopóki nie zaplaci to jest dopiero biznes dla Ery za miesiac mu napisza ze nie odebral samochodu i ze auto przechodzi na kolejne losowanie a rachunek itak bedzie musiala zaplacic swoja droga swpolczuje gosciowi i nie chcial bym byc na jego miejscu jakbym nie mil z kad wziasc 20tys zl a na odbior ma miesiac...
ja wydałem na eski 3200zł jakoś, punktów prawie 400 tys, niestety nikt nie dzwonił w sprawie mercedesa ;P nie polecam nikomu kto myśli, że wygra mając 3000-5000zł do wydania
...no cóż, wysłałem tylko i aż 20 smsów, pierwszy i ostatni raz się w takie coś bawię