Opcje tematu
#315971 - 28/03/2005 09:30 jak grać???
marzano Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/10/2002
Witam, mam mały problem. Bukmacherką zajmuje się od jakiegoś już czasu ale jest to raczej granie od przypadku do przypadku, czasem gram czasem nie. ostatnio zacząłem grać w internecie, wpłaciłem kasę do B&W i gram, z lepszym lub gorszym skutkiem. postanowiłem też zrobić sobie statystykę kilku ostatnich dni, tzn od kiedy zacząlem grać do dnia dzisiejszego, żeby przekonać się "jak mi idzie" (po stanie konta tego nie widać ). Oto wyniki:

Typy - 71
Trafione - 51
Skuteczność - 71,83%
Śr. kurs granych typów - 1,57
Śr. kurs typów trafionych - 1,52
Śr. kurs typów nietrafionych - 1,75

Patrząc po różnych stronkach z typami doszedłem do wniosku, że mam całkiem niezłą skuteczność, jest tylko jeden problem, nie umiem jej wykorzystać. I tu właśnie chciałbym abyście się wypowiedzieli, jaki system gry moglibyście mi polecić, gdyż sam nie bardzo się orientuję, z góry wielkie dzięki za pomoc... Pozdro

Do góry
Bonus: Unibet
#315972 - 28/03/2005 09:35 Re: jak grać???
hrk^ Offline
stranger

Meldunek: 27/03/2005
Z taką skutecznością to powinieneś grać single... Trafiał byś 7 kuponów na 10 ...Czyli całkiem nieźle , chociaż kursy 1.5 są troszke za małe na single

Do góry
#315973 - 28/03/2005 09:41 Re: jak grać???
phantom Offline
old hand

Meldunek: 08/04/2003
smiesza mnie ludzie,ktorzy biora sie za bukmacherke i szukaja niezawodnego systemu na regularne wygrywanie, ktorego nomen omen -nie ma.
typer ktory cos znaczy w bukmacherce powie Ci tak,systemy dopasowujesz do konkretnej sytuacji w danym dniu, a nie na odwrot.
trzeba wiedziec czego sie w bukmacherce szuka:

czy zastepczej formy toto-lotka i tworzenia tasiemcow;
czy umiejetnosci zarzadzania kapitalem i pomnozania go;
czy li tylko emocji(wieksze w kasynie i w burdelu);
czy cyklicznego przychodzenia do punktu buka jak do knajpy w celach towarzyskich;
czy ubarwienia sobie szarego,nudnego zycia bukmacherka;
czy...?
trzeba sobie odpowiedziec na to pytanie czego sie oczekuje tak od bukmacherki jak i od zycia.

Do góry
#315974 - 28/03/2005 09:53 Re: jak grać???
marzano Offline
Carpal Tunnel

phantom, nie napisałem, że szukam niezawodnego systemu na wygrywanie, poprosiłem tylko o pomoc w wyborze systemu, w którym mógłbym wykorzystać swoją skuteczność z nieco lepszym skutkiem niż obecnie. Obecnie gram duble i kupony o większym ako złożone z "bardziej pewnych" zdarzeń tzn tych z niższymi kursami. Jednakże przy wyborze zdarzenia nie kieruje się tylko jego kursem, każdy mecz analizuje na podstawie posiadanych informacji, czasm są to tylko tabele, czasem też wszelkie znalezione newsy dotyczące danego zdarzenia itp. Najczęsciej jest tak, że kupon psuje mi jeden mecz i dlatego zwróciłem się o pomoc jak by to inaczej rozegrać, żeby moja skuteczność przynosiła jako takie zyski (większe niż obecne, które sa mówiąc szczerze mizerne). Jak słusznie zauważył hrk^ móglbym grać single, ale kurs 1,50 jest troche za niski do takiej gry. Oczywiście jest to średni kurs moich typów bo gram zarówno zdarzenia z kursem >2 jak i <1,50. Tak więc raz jeszcze proszę o konstruktywne wypowiedzi, a nie wyśmiewanie się. Nie od dziś "zajmuję" się bukmacherką (co nie znaczy, że poświęcam się jej w 100%) i nie w głowie mi marzenia dzieciaków, że z kuponów tasiemców za 2 zlote w krótkim czasie zrobie kupe kasy.

Do góry
#315975 - 28/03/2005 09:55 Re: jak grać???
marzano Offline
Carpal Tunnel

A co do odpowiedzi na Twoje pytanie phantom, to umiejętność zarządzania kapitałem nie jest moją mocna stroną stąd może i zyski mizerne, i tego właśnie chciałbym się nauczyć.

Do góry
#315976 - 28/03/2005 12:41 Re: jak grać???
jackm Offline
pewny piniądz

Meldunek: 05/12/2004
Quote:

trzeba wiedziec czego sie w bukmacherce szuka:

czy zastepczej formy toto-lotka i tworzenia tasiemcow;
czy umiejetnosci zarzadzania kapitalem i pomnozania go;
czy li tylko emocji(wieksze w kasynie i w burdelu);
czy cyklicznego przychodzenia do punktu buka jak do knajpy w celach towarzyskich;
czy ubarwienia sobie szarego,nudnego zycia bukmacherka;
czy...?
trzeba sobie odpowiedziec na to pytanie czego sie oczekuje tak od bukmacherki jak i od zycia.

masz racje,trzeba najpierw okreslić sobie jakiś cel a potem do niego dążyc i naczej klapa i w zyciu i w bukmecherce...

Do góry