Opowiem swoja sytuacjem, w ciagu 3 tygodni ugralem i wyplacilem na live ponad 10k, na szczescie bedac przezorny po kazdej wiekszej wygranej tj. gdy stan konta byl +800 to nadwyzke wyplacalem. W piatek dostalem lilimt na gre live na 8-10 pln na spotkanie wiec wyplacilem wszystkie srodki (ok 1500pln) , w sobote zablokowano konto, a oto mail jaki otrzymalem:
Witam serdecznie Panie Pawle!
Dziękuje za kontakt z
Unibet. Uprzejmie informuję , że przesłane dokumenty zostały przekazane do naszego Wydziału Finansowego w celu weryfikacji i realizacji wypłaty z Pana konta gracza. Pana konto zostało zablokowane ze względu na naruszenie naszego regulaminu:
5.1.12
"Syndicate Betting" jest to czyn , zabroniony przez
Unibet, w którym Właściciel Konta lub osoby trzecie z nim związane łamią Regulamin Unibetu, bezpośrednio lub pośrednio.
2.8
Wlasciciel Konta może posiadać tylko jedno Konto gracza w
Unibet.
2.5.
Właściciel Konta gwarantuje, że w każdym czasie, nie jest:
- Reprezentantem osób trzecich.
Zgodnie z naszym regulaminem punktu 2.3
Unibet zastrzega sobie, w każdym czasie i według własnego uznania, prawo do:
- Odmówienia otwarcia i/lub zamknięcia istniejącego Konta, bez jakichkolwiek wyjaśnień.
Decyzja w tej sprawie jest ostateczna i jakiekolwiek odwołania od tej decyzji nie będą uwzględniane. Z przykrością informuję, że Biuro Obsługi Klienta nie będzie w stanie udzielić jakiejkolwiek dalszej pomocy w tej sprawie. Proszę również pamiętać, że:
2.3.
Unibet zastrzega sobie, w każdym czasie i według własnego uznania, prawo do:
Zatrzymania i/lub skonfiskowania środków dostępnych na Koncie w
Unibet i/lub odrzucenia żądania wypłaty w przypadku bezpośredniego albo pośredniego naruszenia Regulaminu Unibetu i/lub innego nieuprawnionego działania dokonanego w związku z typowanym wydarzeniem i/lub transakcjami na Koncie w
Unibet. Powyższe znajduje zastosowanie w przypadku, gdy dane wydarzenie pozostaje w związku z Kontem w
Unibet i/lub kwestionowanym żądaniem wypłaty.
W razie jakichkolwiek wątpliwości bardzo proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.
Nawet nie wiem co mam o tym myslec, ciekawe czy ta wyplate zrealizu

ja...