Zagrałem na live Baseball Minnesota - Milwaukee 25/06/09 5 innings poniżej 2 uderzenia. W owym 5 inningsie było 0-0 ale gdy sprawdziłem na koncie zakład przegrałem napisałem do supportu a oni mi kity wciskają najpierw że w czwartym innngsie były dokładnie 2 uderzenia gdy wysłałem im zdjecie z zawartym zakładem na 5 innings nie odpisali na drugi dzień twierdzili że w 5 inningsie tego meczu były 3 uderzenia i podali mi linka z wynikami z cbssport lecz gdy klikam w tego linka (próbowałem z 3 różnych przeglądarek IE, Opera, Mozilla) to wyświetla sie tylko MINNESOTA vs MILWAUKEE i jakieś wolne miejsce na obraz który sie nie otwiera!! Poniżej wklejam zdjęcia z moim kuponem i wynikami z MLB.com z tego meczu które wysłałem im kilkakrotnie na e-mail lecz nigdy sie do tych wyników nie ustosunkowali ostatni e-mail od nich: "Dziękujemy Panu za skontaktowanie się z
bet365. Pan otrzymał odpowiedź iż zakład został rozliczony poprawnie. Również otrzymał Pan oficjalny link na podstawie którego zakład rozliczony."
Zastanawiam sie czy dalej grać w
bet365 wcześniej nie miałem z nimi problemów ale nie grałem na live...