Kurs na Staszka(ktory zreszta za 2 lata, a moze i juz w nastepnym sezonie, bedzie dzielil i zadzil na clayu...) rosnie, juz 3.6 jest!!! Zastanawiam sie czy nie puscic tego za gruba kase...
jesli Acasuso ten turniej potraktował w koncu powaznie a łatwe zwyciestow nad Safinem o tym swiadczy to nie widze dzis wiekszych szans Staszka . To prawda ze to utalentowany chłopak ale Acasuso to tez nie jest wyrobnik , gdyby nie kontuzje to pewnie byłby teraz w czołówce Wawrinka wczoraj miał niesamowite problemy z tajem który na ziemii jest totalnym zerem , wiec jesli Acasuso zagra swój tenis i bedzie dobrze serwował to bedzie 2-0
Quote: Uhuhuhuuu... zaglądam ..i co widzę ?? Alberto Martin... wymiatacz No 1... nie pozostaje nic innego, jak zyczyc wam i jemu powodzenia, a będzię potrzebne....
niop ja tesh sie zastanawiam czy go dać Ferrero ledwie co jakimś fartem wygrał z montanesem pokonał kiepskiego lopezka a teraz przyjdzie lanie
Widze, ze nie jasno sie wyraziłem, ale myślałem, ze śmiech zobrazuje moją aluzje...
Chodziło mi o to, ze Albercik, to cienias, a kilku typerów z powagą sądzi, że może ograć Juana, smiech na sali..
Dziwnym trafem wygral juz 4 razy ale rozumiem, ze napisales to przy stanie 6-1 5-2 wiec ok mozesz byc pewny Juan mial 8 breakow, Martin 7 wiec walka byla czego wynik najwidocznej nie odzwierdiedla. Zreszta kurs 1.4 na JC w tym meczu byl za niski aby grac moim zdaniem.
Przeczytaj dokaldnie moj wpis i zobacz kontekt. Przeciez po co napisalam wyraznie ilosc aby bylo jasne o co chodzi wiec po co sie czepiasz? O tym czy mecz moze byc wyrwnany czy nie nie decyduje liczba przelaman tylko liczba breakowm kazdy mowi to skrotowo jak i mase innych zagran ktore sie komentuje.