#3334035 - 15/08/2009 00:08
Re: experto credite
[Re: Hakan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/11/2007
|
ostatnio było tak: Coventry-Ipswich LB 2,5 2 1.90 TSV Monachium-Koblenz LB 2,5 2 1.70 AGOVV-Zwolle LB 2,5 2 1.55 Emmen-Roosendaal LB 2,5 2 1.65 Zulte Waregem-Genk LB 2,5 2 1.65 Teplice-C. Budejovice LB 2,5 2 2.10 Atlas-Santos Laguna LB 2,5 2 1.75 Vasas-Paks LB 2,5 2 1.65 Diyarbakirspor-Ankaragucu LB 2,5 2 2.00 Newcastle Jets-Wellington LB 2,5 2 1.90 zapewne wrzucę to w jakiś system na ten weekend następujące propozycje: LB 2,5 over Heracles-Feyenoord 1.70 Fc Luzern-Young Boys 1.55 Viking-Molde 1.55 Gyor-DVTK Borsodi 1.70 San Luis-Pachuca 1.70 Pumas-Tigres 1.85 Fenerbahce-Sivasspor 1.65 Genk-Gen 1.60
|
Do góry
|
|
|
|
#3334753 - 15/08/2009 04:03
|
Carpal Tunnel
|
Niestety ale Ferrero dał ciała. Dzisiaj ponownie przeciwko Marejowi. Denko imponuje formą ( ale przecież Ferrero też był w formie. tak ale Denko jest graczem bardziej wszechstronnym i obecnie jest w jeszcze lepszej formie od Hiszpana.) Dotychczasowe starcia między Szkotem a Rosjaninem na nawierzchniach szybkich, stały na wyrównanym poziomie. Teraz nie powinno być inaczej. na turnieju nieco lepiej prezentuje się Denko, dlatego nie mogę przejść obojętnie wobec kursów wystawionych na jego zwycięstwo
Denko +3.5 gema 1.80
Denko 2.93
musze przestać grac przeciwko paniczowi bo tylko wtapiam na nim.
|
Do góry
|
|
|
|
#3338580 - 16/08/2009 18:28
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3340700 - 17/08/2009 16:15
|
Carpal Tunnel
|
Tottenham - Liverpool
Typ: over 2.5
Miałem okazję oglądać poczynania Kogutów podczas Wembley Cup i to co zaprezentowali wiało grozą. Defensywa dziurawa niczym ser szwajcarski, kompletny brak kreatywności w ofensywie. Kolejny turniej, na którym zagościły Koguty był to Asia Trophy. W Chinach Tottenham odniósł dwa zwycięstwa 1-0 z WHU i 3-0 z Hull. Tyle że w przypadku spotkania z Hull wynik tak naprawdę nie oddaje tego co działo się na boisku. Formacja obronna Kogutów nie uniknęła błędów, co doprowadziło do wielu groźnych okazji dla Tygrysów. Hull jednak nie potrafiło wykorzystać nadarzających się okazji i raziło skutecznością lub też z opresji Tottenham ratował Gomez. Tot mimo iż wygrał wysoko to miał kilka okazji na podwyższenie rezultatu. W spotkaniu z WHU, podopieczni Redknappa byli stroną przeważającą, ale potrafili to udokumetnować zaledwie jedną bramką, zaledwie, ponieważ okazji do zdobycia goli było sporo. Po raz kolejny dała znać o sobie skuteczność. Na koniec okresu przygotowawczego Koguty pokonały Olympiakos 3-0. Jakie wnioski? Bramkarz Tottenhamu będzie miał sporo pracy. Poczynania defensywy są bardzo niepewne, co w konsekwencji pozwala przeciwnikowi na stworzenie wielu dogodnych sytuacji strzeleckich, a rywale z okresu przygotowawczego nie zaliczayli się do elity, dlatego aż strach pomyśleć co będzie w starciu z The Reds. Ci nie powinni mieć kłopotów z wykorzystaniem prezentów od obrońców Tottenhamu. Ofensywa Kogutów przypomina flagę na wietrze. Choć jeżeli Defoe i Pavlyuchenko ustablizujaą formę, będą postrachem dla każdej defensywy PL. Muszą być jednak dobrze obsłużeni przez kolegów, a z tym różnie bywało. Nie należy zapominać że w drużynie jest jeszcze doświadczony Keane oraz nowy nabytek Crouch. W pomocy Jenas, Lennon czy Modric. Na papierze wygląda to całkiem całkiem
O poczynaniach ekipy The Reds podczas okresu przygotowawczego nie jestem w stanie nic powiedzieć, bo nie widziałem ich ani razu w akcji. Same wyniki nie są imponujące. Tylko 2 wygrane w 7 spotkaniach nie mogą być powodem do zadowolenia.
Biorąc pod uwagę, że to początek sezonu i Pool nie jest w optymalnej formie, spodziewam się więc, że grając przed własną publicznością trójka Defoe -Crouch -Pavlyuchenko da znać o sobie i liczę że nie będzie mowy o indolencji strzeleckiej, tym bardziej że Defoe błysnął wczoraj przeciwko Pomarańczowym, a Roman w starciu z Argentyną. Z drugiej strony tykająca bomba jaką jest defensywa Kogutów. Nie wierzę, żeby zdołali zachować czyste konto przeciwko takiej ekipie jak The Reds.
Lechia - Odra
Lechia bardzo dobrze weszła w sezon. Na inauguracje odnieśli zwycięstwo w prestiżowym z ich punktu widzenia meczu derbowym z Arką. W kolejnym meczu rozgromili w wyjazdowym spotkaniu cracovię 6-2. Z kolei o dobrych moralach nie można mówić w przypadku Odry, która przegrała oba dotychczasowe spotkania. W klubie z Wodzisławia w przeciwieństwie do ekipy z Gdańska przed wznowieniem rozgrywek doszło do osłabień. Zespół opuściło kilka ważnych ogniw. Nie doszło do żadnych znaczących wzmocnień. Odra która zawsze balansowała na krawędzi spadku, teraz może nie zdołać się przed nim obronić. Trudno jest mi sobie wyobrazić, aby to właśnie ona miała zatrzymać idącą jak burzę Lechię i to na ich własnym terenie, gdzie o zdobycie punktów jest niełatwo.
Lechia 1.62
ekstraklasa znnowu mnie zaskakuje Piast - Zagłębie
Kadra Zagłębia jak na polskie realia jest całkiem dobra. Początek sezonu i Zagłębie zostało od razu rzucone na głęboką wodę czyli konfrontacje z Legią oraz Wisłą, co spowodowały, że Lubin po 2 kolejkach jest bez zdobyczy punktowej. Tym razem rywal dużo słabszy. O ile w zeszłym sezonie defensywa pracowała całkiem przyzwoicie, tak obecnie w jej poczynania wkrada się sporo błędów. Ofensywa tak jak rok temu miała problem ze zdobywaniem goli tak i teraz szykuje się powtórka z rozrywki. Na papierze Zagłębie jest mocniejsze, uważam że wreszcie to co w teorii zaowocuje w praktyce. Moim zdaniem minimum remis powinni wywieźć z Gliwic.
X2 1.55
LB 2,5 over
Heracles-Feyenoord 1.70
Fc Luzern-Young Boys 1.55
Gyor-DVTK Borsodi 1.70
San Luis-Pachuca 1.70
Fenerbahce-Sivasspor 1.65
Genk-Gen 1.60
Benfica-Maritimo 1.85
Edit: z Pumas Tigres jednak zrezygnowałem
|
Do góry
|
|
|
|
#3341123 - 17/08/2009 23:04
|
Carpal Tunnel
|
Czas najwyższy przetestować nowy spsoób dobierania spotkań.
test:
Ferrero - Cilic
Może to być sporym zaskoczeniem że dzisiaj zdecydowałem się postawić przeciwko Ferrero. Przy okazji turnieju w Waszygtonie wspominałem, że Hiszpan znajduje się ostatnio w niezłej formie. Tego samego nie można powiedzieć o Cilicu, który nieco przygasł. Jest to jednak zawodnik, z którym na szybkich nawierzchniach trzeba się liczyć. Jego głównym atutem ( niektórzy powiedzą jedynym) jest potężny, dobry serwis i kiedy funkcjonuje jak należy, ciężko go przełamać. Na hardzie jak przegrywał to przede wszystkim z czołówką Roger, Djoko, Del Potro czy Marej, choć wiadomo zdarzały się porażki z mniej renomowanymi zawodnikami, ale nie ma co być przewrażliwionym, bo większości się one przydarzyły. Marin wake up !
Kurs 2.20
|
Do góry
|
|
|
|
#3341144 - 17/08/2009 23:16
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3342502 - 18/08/2009 05:50
|
Carpal Tunnel
|
Czas najwyższy przetestować nowy spsoób dobierania spotkań.
test:
Ferrero - Cilic
Może to być sporym zaskoczeniem że dzisiaj zdecydowałem się postawić przeciwko Ferrero. Przy okazji turnieju w Montrealu wspominałem, że Hiszpan znajduje się ostatnio w niezłej formie. Tego samego nie można powiedzieć o Cilicu, który nieco przygasł. Jest to jednak zawodnik, z którym na szybkich nawierzchniach trzeba się liczyć. Jego głównym atutem ( niektórzy powiedzą jedynym) jest potężny, dobry serwis i kiedy funkcjonuje jak należy, ciężko go przełamać. Na hardzie jak przegrywał to przede wszystkim z czołówką Roger, Djoko, Del Potro czy Marej, choć wiadomo zdarzały się porażki z mniej renomowanymi zawodnikami, ale nie ma co być przewrażliwionym, bo większości się one przydarzyły. Marin wake up !
Kurs w Bah 2.20
|
Do góry
|
|
|
|
#3342990 - 18/08/2009 20:28
|
Carpal Tunnel
|
Takie moje luźne przemyślenie. Nie oszukujmy się, Wigan niespodziewane pokonało AV. Były dywagacje że AV może być słabsze niż rok temu, ale odnosiło się to raczej do przyszłości niż do nadchodzących tygodni. Początek sezonu, więc tego typu wypadki przy pracy mogą mieć miejsce i nie powinny bardzo dziwić, przynajmniej ja podchodzę do nich z pewnym dystansem. Jutro Wigan, tym razem u siebie, przeciwko słabszej ekipie niż podopieczni Martina O'Neala, więc zapewne typujący wyjdą z założenia, że skoro Wigan zdołało ograć Aston i to na wyjeździe, to tym bardziej powinni sobie poradzić na własnych śmieciach z Wolverhampton. Doceńmy dokonanie Wigan, ale nie przeceniajmy go na wyrost. Dla mnie w dalszym ciągu jest to drużyna, która będzie tułać się w dolnym rejonie tabeli. Już są spore spadki na ekipę gospodarzy. U niektórych buków kurs na ich wygrana oscyluje w granicach 1.65. Nie jest on wart ryzyka. Wolverhampton to też nie żadna potęga, ale jeśli chcą sie utrzymać, a to oczywiste że taki cel im przyświeca, to muszą w takich meczach jak ten szukać punktów. po cichu rodzi się w mej głowie pomysł, żeby postawić x2, ewentualnie można rozejrzeć się za jakimś sensownym handicapem. Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień, bo będąc cierpliwym w tym przypadku, nie stracę, a jedynie mogę zyskać, bo kursy na 1 zapewne w dalszym ciągu będą leciały w dół, a na x2 w górę 8-) jeszcze korci mnie jakieś handi na Czarne Koty, bo wątpię, żeby Czelsi było w stanie wysoko wygrać , o ile w ogóle zdołają pokonać Sunderland  Wolverhampton x2 1.87Sunderland chyba jednak odpuszczę
|
Do góry
|
|
|
|
|
|