Co to w ogóle za syf się z nich zrobił. Na Mozilli nie pokazuje w ogóle spotkań piłkarskich handicapów itp , na Operze mam napis: There are no games available at the moment. [lol] a na IE pokazuje wszystko ale w kwadraciku wpisywania stawki nic sie nei da wpisać , masakra
Masakra. Ci co mają neostrade nie radze sie tam rejestrowac. Wpłacilem 1500 $ dostałem 300 $ bonusu , przez 3 tygodnie mozolnie robilem obórt na ponad 18000 $, zrobiłem i ugrałem 5300 $ i zlecilem wyplate. Zażadali dowodu, przeslalem. Nastepnie otrzymalem maila ze mam podobne IP do kogos kto juz wziął bonus i oddadzą mi tylko depozyt. Dziesiatki rozmów na live, przesylanie skanów bankowych i tlumaczenie co to jest Neostrada w Polsce i ze czesc IP sie powtarza na wielu obszarach Polski nic nie dalo. Zajebali 3700 $. na azjatów
Czytając opinie ludzi i znajomych też tak myślałem pettersen.Do czasu, więc uważaj żeby i Ciebie to nie spotkało (tak jak pisałem "similar IP" nawet nie "the same" , a wiadome jakie neostrada ma). Grałem już w setkach buków, nawet w takich typu "chujwicoto.com" ale taki scam to mnie pierwszy raz spotkał. Jednak co źółte to squrwiałe
Jakie macie dzisiaj limity w 12bet bo ja teraz chcialem zagrac lige mistrzow a tu limit 250euro probuje inne ligi tez 250.Jak ktos sprawdzi niech napisze bo nie iwem czy to jakis indywidualny limit czy tak zmniejszyli stawki.
Dokladnie u mnie rowniez 50 euro limitu, mozna zagrac 2 razy i blokuje sie granie na dany mecz, nawet na zwyciezce jesli wczesniej gralem under over, nie da sie zagrac ani 1 euro...