Wie ktoś, który z tych programów potrafi automatycznie zamieniać kursy back na jednego zawodnika na kursy lay na drugiego ?
Czyli mamy np. mecz Nadal-Federer i ktoś wystawia kurs back @1,5 na Nadala. W interfejsie Betfair oprócz tego kursu pojawia się także automatycznie kurs lay @3,0 na Federera.
Osobiście korzystałem jedynie z Betfair Rapida oraz Fairbota i w obu tych programach w wymienionej wyżej sytuacji pojawia się tylko wystawiony kurs back @1,5.
ja chciałabym bota na linii lustrzanej Pin-bf i nie mam pojęcia , który to miałby być z w/w programów.
w betfair jest dalej ten program partnerski że jak kogoś zarekomenduje czyli polecę , i on wpłaci 30 euro i wygra lub straci 30 euro to na moje konto wpisane jest 30 euro ??
3. Bonus w wysokości €30 zostanie wpłacony na konto Betfair, kiedy nowy użytkownik obstawi zakłady o łącznej wartości €200 w ciągu 12 miesięcy od momentu założenia konta. W przypadku Giełdy Zakładów Sportowych wyłącznie zakłady przyjęte kwalifikują się do obliczenia łącznej sumy €200 (zakłady nieprzyjęte oraz anulowane nie wliczają się do obliczeń).
3. Bonus w wysokości €30 zostanie wpłacony na konto Betfair, kiedy nowy użytkownik obstawi zakłady o łącznej wartości €200 w ciągu 12 miesięcy od momentu założenia konta. W przypadku Giełdy Zakładów Sportowych wyłącznie zakłady przyjęte kwalifikują się do obliczenia łącznej sumy €200 (zakłady nieprzyjęte oraz anulowane nie wliczają się do obliczeń).
3. Bonus w wysokości 30 euro zostanie wpłacony na konto Betfair, kiedy nowy użytkownik obstawi zakłady o łącznej wartości 200 euro w ciągu 12 miesięcy od momentu założenia konta. W przypadku Giełdy Zakładów Sportowych wyłącznie zakłady przyjęte kwalifikują się do obliczenia łącznej sumy 200 euro (zakłady nieprzyjęte oraz anulowane nie wliczają się do obliczeń).
witam mam pytanie, polecilem pewna osobe , doladowala konto kwota 35 euro, a lacznie dostepnych ma €34.47, poniewaz prowizja, czy aby otrzymac bonus 35 po zagraniu zakaldu, musi to byc 35 czy moze to byc mniejsza kwota tj €34.47 ?
z o ® r o
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
Originally Posted By: nanoV
czy Betfair to porzadna firma czy tez zdarza im sie wałki robic ??
Z odpowiedzią na pierwszą część pytania się wstrzymam. A jeśli chodzi o wałki to zdarza się. Nie są to może popełnione z premedytacją oszustwa, ale właśnie "wałki" wynikające z kombinacji chciwości, bałaganu i niekompetencji. Kilka takich wałków jest nawet opisanych na forum. W sąsiednim dziale jest nawet cały temat temu poświęcony. Mi też zdarzyło się paść ofiarą.
Yakeri
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/07/2009
Ostatnio chcialem karte kredytowa dodac i jakis blad wystepowal i 3x tak zrobilem i blokada konta wtedy stwierdzilem ze im juz podziekuje, przerzucilem sie na bet365 ktory zaklady live ma na podobnym poziomie co BF i ni musze sie martwic kursem zlotowki co roznie z tym bywa i nie trace na przewalutowaniach
przerzucilem sie na bet365 ktory zaklady live ma na podobnym poziomie co BF i ni musze sie martwic kursem zlotowki co roznie z tym bywa i nie trace na przewalutowaniach
Nie rozumiesz roznicy live miedzy bf a b365... W bf w kazdym momencie mozesz uwolnic pieniadze w b365 musisz dokladac chcac odgrywac... Ale w miare uplywu czasu wrocisz do bf.