#3354441 - 23/08/2009 17:50
Re: Walczymy
[Re: antyfutbol]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2005
|
23/08 14:45 Cracovia Kraków - Lech Poznań 2 1.70 7/10 Unibet W Sosnowcu Cracovia podejmować będzie Lech Poznań.Oba kluby w poprzedniej kolejce zaskoczyły, Cracovia pozytywnie, Lech negatywnie. Gospodarze zremisowali na wyjeździe z Legią Warszawa, natomiast Lech przegrał z Polonią Warszawa. Goście grali w tygodniu meczu w europejskich pucharach, ale myślę, że na tym poziomie piłkarze powinni się spokojnie zregenerować. Jedynie po tym meczu na lekkie urazy narzekają Arboleda i Stilić, ale myślę, że w razie potrzeby wejdą na boisko. Lech ma dużo większą siłę rażenia niż Legia, która przy braku Chinyamy ma ogromne problemy z strzelaniem bramek. Cracovia pozyskała ostatnio Matusiaka, ale czy zagra już dziś, to nie wiadomo. Wg mnie jest on słabym zawodnikiem i słabo sobie radził w 1 lidze. Stawiam na gości, którzy mają po prostu lepszy skład, lepiej grają i nie mogą sobie pozwolić na kolejną stratę punktów w lidze. Cracovia to żadna potęga, powiedziałbym nawet, że ta drużyna będzie walczyć o utrzymanie do ostatniej kolejki,a ostatni mecz z Legią trochę przyćmił ich słabą grę.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|