Jak dla mnie Admiral bomba. Wczoraj napisalem do nich list, ze mi interia skasowala mejla od nich uznajac za spam i dzisiaj na skrzynece mialem juz nowy voucher. Nawet kopie wyslali na drugi adres, ktory im podalem. Takze buk bardzo wporzadku
lukasz_m mam wielka prosbe do Ciebie.Ja mam ten sam problem.Chciałbym zrobić to co Ty ale niestety moja znajomośc angileskiego nie pozwala mi na to zebym napisal do nich list w tej sprawie.Mozesz przeslac mi kopie tego listu na maila:grzesiu17@interia.pl ?Moze mi tez uda sie cos wskurac.Z góry dzieki za pomoc!
Dzieki lukasz_m.Niestety nic to nie dalo.Bonusa nie mam.Ten buk jednak nie traktuje wszystkich równo.Ja mam tylko jedno konto i bonusa nie dostalem.A Ci którzy maja po 5 cieszą się już z 10$.Ehh
Hej Gelu nie nerwuj sie tak. Ja mejla do nich wyslalem wczoraj kolo 20, a odpowiedzieli dzisiaj o 14.35. Troche to trwalo wiec narazie nie trac nadzieji.
Ja też odstąpie taki Voucher do ADMIRALBETza cene promocyjną 19,99 PLN otrzymasz Voucher za 10€ (~42 PLN).
Czyli za mniej niż połowe i nie tracisz jeszcze hajsu na przelewy. Sam nie mam czasu teraz grac bo pracuje i starczy mi jeszcze tamten bonus poprzedni do pomnożenia.
Witam.Mam problem mam nadzieje ze ktos moze mi pomoc.Otrzymalem od jednego z forumowiczow voucher.Problem w tym ze ja mam konto zalozone na dollary a voucher jest w euro.Admiral nie moze wiec na moje konto zaksiegowac kasy z vouchera.Na moim koncie mam 0.53$ takze licze sie z ich ewentualna strata.Czy wie ktos jak mozna zamienic walute w ustawieniach użytkownika(currency)??Chodzi o zamiane z dollarów na euro.Jak mowie pieniadze na koncie moge stracic.Wazne zeby ta opcja zostala zmieniona.Mozwe ktos mi podpowiedziec jak to zrobic lub co mam napisac do Admirala w tej sprawie?Z góry wielkie dzięki.
Też miałem przygode ze spamem na interii Ale od tygodnia pisze do nich maila, a oni nic!! nawet nie odpisali. Na jaki adres powinienem napisac?? ( pisalem na help i account ).... normlanie ręce opadają...
witam mam prosbe moze mi ktos pomoc w wypelnieniu pol do wyplaty siana:) Bank name : Account number or IBAN (if available) : BIC (SWIFT) : Bank address Bank city Bank postcode Bank country
mk89
addict
Meldunek: 02/02/2004
Quote: witam mam prosbe moze mi ktos pomoc w wypelnieniu pol do wyplaty siana:) Bank name : Account number or IBAN (if available) : BIC (SWIFT) : Bank address Bank city Bank postcode Bank country
dzikei z góry!!
a do jakiego banku bys napisal :|
poszukaj, a na pewno znajdziesz jak to wypełnić...co zza ludzie x]