Typ Bez Histori 3 :0 AZS

trochę kasy psu w d....

Coż bywa i tak ale jest zysk wyrobiony także co trzeba zrobić? zagrać All in zyskiem

Taka już moja natura a że narazie się udawało to czemu nie spróbować jeszcze raz W najgorszym wypadku zostaje 2000j wkładu początkowego ale zakładać negatywnego roztrzygnięcia nie zamierzam także przejdzmy do typu
20) New Jersey Nets -Indiana Pacers
Typ New Jersey Nets +7.5 pkt
Kurs 1.55
Stawka 1550j

Stan Konta 0 j

Nets z bilansem 0-10 plaga kontuzji Ale zespół podoba mi się bo walczy jest zdesperowany aby w końcu odnieśc 1 zwycięstwo
Świadczy o tym choćby ostatnie spotkanie w którym Wade odbiera wygraną Nets w ostatniej sekundzie meczu swoim 3 plt rzutem
Dziś spodziewam się walki i wielkiej desperacji w hali w New Jersey a Indiana to świetny przeciwnik na przerwanie negatywnej passy gospodarzy. Pacers to zespół nieprzewidywalny, świetne mecze przeplata z tragicznymi A ich siła jest zdecydowanie większa na własnych śmieciach.
Oczywiście nie zaryzykuje przy tak dłużej stawce na Win Nets ale uważam to za bardzo możliwe
Wybieram bezpieczny handicap 7.5 pkt ponieważ według mnie Walka będzie trwać znów do ostatniej sekundy