Od niedawna bawię się w bwinie , niech ktoś mi wytłumaczy o co tutaj właściwie chodzi ..
Napisałem w sprawie błędnego rozliczenia typu "Kto zdobędzie 35 punkt w 2 secie w meczu Japonia -
Kuba"
W TV było widać przy stanie JAP-KUB 15-19 serwuje Japonia i po błędzie Kubańczyków zdobywają 16 punkt, czyli 35 łącznie w secie.
Zakład wygrany - ale policzony jako przegrany.
Sam zwątpiłem i poszukałem szybko którzy bukmacherzy mają na live ten mecz, znajomy mi zredagował zapytanie po angielsku i wysłane zostało do bet365 oraz cashpoint.
Po godzinie czy dwóch otrzymałem potwierdzenie od tych firm że 35 punkt zdobyła Japonia.
Oto moja dalsza korespondencja :
Bwin.com :
"Uprzejmie informujemy, iż otrzymaliśmy Pana e-mail dotyczący reklamacji kuponu 1R5UMCGNYN i przekazaliśmy go do odpowiedniego Działu.
Odpowiedź w tej kwestii otrzyma Pan najszybciej jak to będzie możliwe.
Dziękujemy za wyrozumiałość."
Szanowny Panie Gladysz!
Dziękujemy za email.
"Uprzejmie informujemy, że po skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za powyższą sekcję bukmacherem, możemy potwierdzić, iż zareklamowany zakład (Japonia - Kuba, Która drużyna zdobędzie 35. punkt w drugim secie?, Japonia) został rozliczony poprawnie i niestety jest przez Pana przegrany.
Poprawny wynik to: 35-ty punkt zdobyła Japonia
Jeśli nie zgadza się Pan z naszym rozliczeniem, prosimy o przysłanie linku udowadniającego przeciwieństwo. Wówczas Pana reklamacja zostanie ponownie rozpatrzona."
Moja odpowiedź :
"Dziękuję za odpowiedź, zatem sami Państwo przyznają mi rację.
Napisałem :
TAK MAM W PROFILU MOJE ZAKŁAdY ::
009-11-22 10:48 Zakład pojedynczy
Japonia - Kuba (Która drużyna zdobędzie 35. punkt w drugim secie?) TYP :
Japonia WYNIK : Kuba
Dlaczego zatem w moim rozliczonym kuponie jest podana wygrana Kuby, jak 35 punkt zdobyła Japonia tak jak sugeruję od początku.
Czy można zatem mój kupon rozliczyć poprawnie i dopisać wygraną ?
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam"
Bwin :
"Dziękujemy za email.
Przepraszamy za błędną informację przesłaną w poprzedniej wiadomości i ponownie informujemy, że po skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za powyższą sekcję bukmacherem, możemy potwierdzić, iż zareklamowany zakład (Japonia - Kuba, Która drużyna zdobędzie 35. punkt w drugim secie?, Japonia) został rozliczony poprawnie i niestety jest przez Pana przegrany.
Poprawny wynik to: 35-ty punkt zdobyła Kuba
Jeśli nie zgadza się Pan z naszym rozliczeniem, prosimy o przysłanie linku udowadniającego przeciwieństwo. Wówczas Pana reklamacja zostanie ponownie rozpatrzona."
Do cholery Japonia zdobyła ten 35 punkt wszyscy wiedzą ale mam wrażenie że robi się z gracza debila...
Linku z wynikami punkt po punkcie w życiu nie znajdę, chyba że na jakiś japońskich stronach ...