Eliminacje Mistrzostw Swiata - kobiety
....................
17:00 Hiszpania - Holandia ( hc 0 : 4,5 ) .. 1 .. 1,85
16:00 Niemcy - Polska ( hc 0 : 6,5 ) .. 2 .. 1,95
.......
Hiszpanki pierwszy mecz w Holandii wygraly 25 : 24, sprawa awansu wiec zatem nie jest jeszcze przesadzona, choc oczywiscie zdecydowanymi faworytkami sa Hiszpanki, i dlatego warto zagrac handicap -4,5 po kursie 1,85 gdyz Hiszpanki nie odpuszcza chcac pewnie awansowac
Plki dosc niespodziewanie wygraly w Polsce. Malo tego ze wygraly to jeszcze w jakim stylu i z jaka przewaga ! Wynik 40 : 30 swiadczy o doskonalej grze naszej druzyny, choc to Niemki byly faworytkami calej rywalizacji i faworytkami zdecydowanymi pierwszego meczu. Mysle ze Polki nie dadza wydrzec sobie awansu z kieszeni, stawiam ze Plki nie przegraja meczu w Niemczech wiecej jak 6 bramkami. Jetem Polakiem dlatego licze tutaj na bardzo dobra gre zesplu polskiego, chocby dlatego ze Niemki beda musialy zaaytakowac od samego poczatku, beda usialy oddawac bardzo duzo rzyutow, jest szansa na szybkie kontry
...........
.................................
Eliminacje Mistrzostw Europy - mezczyzni
18:00 Węgry - Macedonia ( hc 0 :4,5 ) .. 1 .. 1,70
18:00 Serbia i Cz - Rumunia ( hc 0 : 5,5 ) .. 1 .. 1,90
.............
Zawodnicy z Wegier wygrali pierwszy mecz w Macedoii 32 : 29 i mysle ze sa juz pewni awansu ale na pewno przed wlasna publicznoscia beda chcieli udowodnic wyzszosc swojego zespolu, mysle ze roznica 5 bramek w meczu u siebie i w rywalizacji Wegier i Macedonii jest bardzo dobrym typem i ja ten typ gram
Zawodnicy Rumunii sprawili niespodzianke pokoujac u siebie 26:25 druzyne Serbii i czarnogory. Mysle ze mecz w Serbii ma juz tylko jednego i to zdecydowanego faworyta i sa nim gospodarze, mysle ze czas na rehabilitacje i pewne zwyciestwo, roznica klas jest naprawde widoczna i dzis Serbowie to pokaza . Takie jest moje zdanie
.........
Wszytskie typy to tylko moja opinia o dzisiejszych meczach, co wg mnie warto postawic i dlaczego.
Ostateczna decyzja czy umiescisz ktorys z tych meczy na swoim kuponie zalezy tylko od ciebie i grasz na swoja dpowiedzialnosc.
Nie chce wysluchiwac potem komentarzy " przez ciebie umoczylem sporo kasy "
Kazdy sam ma rozum i podejmuje wlasne decyzje, ja przedstawilem swoje typy i swoje opinie .
...........
Czekam na wasze opnie o tych typach, najlepiej przed rozpoczeciem meczy:)
Po meczu kazdy jest madry gdy wynik juz wiadomy

.........................................