Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#3575018 - 22/12/2009 02:21 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Linc]
mazik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/04/2008
Dokładnie, typer roku bezapelacyjnie ELDORADO piwo

Do góry
Bonus: Unibet
#3575026 - 22/12/2009 02:32 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: kumichal]
hanele Offline
veteran

Meldunek: 13/01/2006
Originally Posted By: kumichal
zlota malina- amkwish, za swiatopogląd i onda- za te jego winka, jak się go czyta na forum to ma się wrażenie, ze to jakiś profesor, degustator :| irytuje mnie

pewnie dlatego, że najbardziej denerwuje nas u innych to co sami skrzętnie ukrywamy, a raczej nie mamy odwagi, pewności (może z niewiedzy), by postępować tak samo. grin
peace

Do góry
#3575063 - 22/12/2009 02:55 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: hanele]
hanele Offline
veteran

Meldunek: 13/01/2006
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt *
*Conrad...bo potrafi jakimś cudem grin (jemu tylko wiadomym) trzymać nas wszystkich w kupie; w sposób demokratyczny oczywiście...
*Agassi...bo potrafi poruszyć nasze mózgi, emocje i sprowokować myślenie :D,
*amkwish...bo naprowadza na wiele różnych spraw (nie tylko typerskich) laugh o których, podejrzewam wielu z nas nie ma pojęcia wink
*ELDORADO - bo w sposób szczery, mądry i otwarty, bez chytrego podpuszczania..odsłania kulisy żądzy pieniadza laugh
*onda - bo uwielbiam jego humanitaryzm..tolerancję w stosunku do kazdego smile
*pettersen - bo idzie w dobrym kierunku jako człowiek smile
Perm...bo naprawde można poczuc te jego wprowadzanie w swiat typów, które akurat stawia smile
no i oczywiście mój ulubiony modi ...Piostar... za to ze po prostu JEST...za jego pozytywne nastawienie do zycia, że odróznia co wazne, bardzo waznie iii inne laugh

Do góry
#3575074 - 22/12/2009 03:01 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Linc]
onda Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2004
Typer roku - mamy paru faworytów - ELEV (subiektywnie-kursowo!) , WŁODAR - szanuję , WNN - szanuję ,BIG BEN - trzeba go czytać między wierszami na quasi - no,ale to ulubiony sport Polaków-czyli OK.

Typer roku [piłka nożna] - WNN , Prem i czekamy...na narodziny gwiazdy...

Typer roku [tenis ] - tu się uprę przy ELEV'ie...

Typer roku [koszykówka] -Big Ben - to,że pisze na QC to żaden problem...
Typer roku [hokej ] - nie umiem

Typer roku [US Sports] - nie umiem

Typer roku [sporty zimowe] - Kreczmer - może rzadko pisze ale za to mądrze.

Typer roku [siatkówka] Korver ! - bezapelacyjnie!

Typer roku [wyścigi konne] - nie umiem.

Moderator roku: - FRO . Bo tak.( Bierz przykład Giertyszek z człowieka...)

Odkrycie roku - Bet4life - może i tam trochę "łobuziak" , ale przyszłość przed nim...

Tekst roku: siwy212 - za tekst na zlocie, niestety aby w pełni zrozumieć powagę sytuacji trzeba było tam być w tym momencie - a było Nas trzech Conrad, ja i siwy który rzucić tekst do Artka poszukującego rozpoczliwie grilla "Artek na h..u..j.. Ci grill, rozpalaj" - prawie płakałem wtedy smile (sorry za przekleństwo).
Wkleiłem tekst Piostara - nic lepszego bym nie wymyślił...

Złota malina: - e tam...
Antymoderator roku: - spuśćmy zasłonę milczenia...
Nagroda specjalna: Tak ode mnie dla Kumichala - 5 flaszeczek wina czerwonego wytrawnego...może się chłop przełamie...(poproszę o adres do wysyłki) tongue

A tak w podsumowaniu krótkim .
Życzę wszystkim tu czytającym i piszącym , co by znaczniej mniej jadu z trzewi wydalali pykając w klawiaturę! Nie krytykowali zajadle nietrafionych typów - bo za chwilę jedyny aktywny topic to będzie "śmieszne" w To i Owo...

Do góry
#3575218 - 22/12/2009 04:47 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: piana]
Krystian Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008
1) Typer roku [piłka nożna]: WNN - super wiedza na temat badz co badz mocno specyficznej ligi wink

2) Typer roku [siatkówka]: bez dwoch zdan Korver - extra znajomosc tematu i do tego fajnie sie Go czyta smile Bardzo dobra skutecznosc. Tutaj nie mialem zadnych watpliwosci.

3) Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: onda - czlowiek instytucja. Ta nagroda nalezy Mu sie za organizacje zlotów.

Do góry
#3575227 - 22/12/2009 04:53 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: onda]
ArtekPotito Offline
GRILL MASTER

Meldunek: 04/01/2007
Typer roku:
włodar - przemyślane i rozsądne typy, wzór typera
Typer roku [piłka nożna]
WWN - od lat trzyma poziom
Typer roku [tenis ]
Bullet - tutaj się wyłamałem, bo nie chciałem powtarzać włodara, Bullet coś tam kilka razy skrobnął wink
Typer roku [koszykówka]
pettersen - skorzystałem kilka razy z wiedzy, którą przekazywał na quasi
Typer roku [hokej ]
nie zaglądam
Typer roku [US Sports]
Skipper - po prostu często widzę jego posty jak tam zaglądam, jest aktywny w tym dziale
Typer roku [sporty zimowe]
Rivaldinho - oczywiście bez dwóch zdań, prowadzenie konkursu biathlonowego + świetne typy z biathlonu
Typer roku [sporty motorowe]
nie zaglądam
Typer roku [tor żużlowy]
nie zaglądam
Typer roku [piłka ręczna]
nie zaglądam
Typer roku [siatkówka]
Korver - jest tam was kilku i chwała wam za to piwo wybieram Korvera, bo udziela się najwięcej
Typer roku [wyścigi konne]
nie zaglądam
Typer roku [inne sporty]
Piostar - skorzystałem ze 2-3 razy z jego typów ze snookera czy szachów
Pokerzysta roku:
mało zaglądam
Moderator roku:
Rafal08 - za "załatwienie" mnóstwa promocji i darmowych turniejów dla forum w dziale pokera
Odkrycie roku:
onda - w ciągu ostatniego roku z kogoś kogo nikt (prawie) nie znał stał się chyba najbardziej rozpoznawalny na quasi przez specyficzny język (mieszanina włoskiego i polskiego tongue ) oraz dużą wiedzę na temat różnych sportów, którą często dzieli się na quasi
Tekst roku:
nominowałbym uczestników quasi, którzy niedawno nazwali mnie pajacem, bo upierałem się, że zakład "Dortmund +1" i "Dortmund X2" to to samo, ale zaraz się odezwą, że jestem pajacem bo nie powiedziałem im, że istnieje coś takiego jak asian...
także: bez nominacji
Złota malina:
Conrad - pomijam już sprawy polityczne, nominuję za to, że kasuje posty zamiast je edytować i pisać np. "nie podajemy takich linków na forum /Admin", do tego nawet nie informuje autora o usunięciu posta
kumichal - dostał już bana na 2 konta, na trzecim koncie ku mojemu zaskoczeniu (i chyba nie tylko mojemu) zaczął bardzo ciekawe dyskusje na quasi na temat typów, ostatnio jednak chyba zbyt pewnie się poczuł i próbuje wszędzie wciskać swoje "cięte riposty", które kompletnie mu nie wychodzą, błaźni się i do tego denerwuje większość osób
Antymoderator roku:
tutaj zamiast nominacji to pytanie, po co ta kategoria skoro rok temu nie można było w niej głosować ?
Fro_Lech - za cały wkład w forum od kilku dobrych lat, mimo, że ostatnio niewidoczny, to ciągle działa, tyle, że potajemnie

Do góry
#3575247 - 22/12/2009 05:14 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: ArtekPotito]
Inzaghi78 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/02/2004
jesli jeszcze mozna to chcialbym dolozyc do swoich nominacji :

ELDO tylko nie wiem w jakiej kategorii bo nie ma typera od finansow grin ale chyba jako typer roku jak to zauwazyli moi poprzednicy
Dzieki temu czlowiekowi zaczalem stawiac swoje pierwsze kroki na gieldzie, czy to dobrze czy nie to zycie pokaze ale najwazniejsze ze Eldo jest skuteczny, wyrozumialy i nad wyraz tolerancyjny choc kilka wad tez ma ale o tym nie tutaj i on sam wie jakie, prawda Rysiek wink

Do góry
#3575367 - 22/12/2009 06:15 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Inzaghi78]
Skiper Offline
shaken not stirred

Meldunek: 07/07/2005
Typer roku: WNN

Typer roku [piłka nożna]: McDziarz - za temat o niższych ligach polskich gdzie zamiatał, w temacie ekstraklasowym niestety sympatie klubowe trochę przesłaniają mu rzeczywistośc wink

Typer roku tenis: Bullet

Typer roku [koszykówka]: Raffie - za niestrudzoną walkę z PLK.

Typer roku [US Sports]: Big Ben

przy okazji małe wyróznienia: polskignom (zawsze ma dużo do powiedzenia lecz nie wiedziec czemu przestał pisac w dziale tematycznym, obawia się krytyki czy co?), thunder7

zaginieni w akcji: juancarlos, Zabielany, Stoin (choc czuwa), Master Flamaster (znikł po play-offach)

Typer roku [sporty zimowe]: Rivaldinho

Typer roku [sporty motorowe]: drfocus - kilka ładnych bankierów rodem z WRC z jego strony zapamiętalem

Typer roku [inne sporty]: retoox - niezmiennie zamiata w dziale

Moderator roku: Platini - skutecznie korzysta z miotły smile

Złota malina: retoox podjął istotny temat o konkursach w działach tematycznych (można znaleźc jego wypowiedź na 1 stronie tego tematu) i całkowicie się z nim zgadzam w tej kwestii, o ile z niektórych działów udało się je skutecznie wykopac to w wielu są totalnym nieporozumieniem, tyczy się to zwłaszcza Stadionu Piłkarskiego i Primiera Division, z tego co widzę ostatni post merytoryczny datowany jest na 29 maja...

Do góry
#3575409 - 22/12/2009 06:55 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Skiper]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
Originally Posted By: ArtekPotito

Typer roku [tenis ]
Bullet - tutaj się wyłamałem, bo nie chciałem powtarzać włodara, Bullet coś tam kilka razy skrobnął wink

A nawet kilkdziesiąt razy (30 analiz do ATP i 15 do WTA, mało, ale mam nadzieję treściwie wink )

Typer roku:

WNN - niezmiennie świetne wyniki i poziom wiedzy o mało znanej lidze ma fantastyczny, zdecydowanie number one na stadionie, całkowicie już wymierającym.

Włodar - Guru tenisa, ehhh gdyby choć w połowie mieć taką wiedzę jak On i Fro, kapitalne wyniki i rozeznanie w zawodnikach. Pierwszą 500 ATP zna chyba na pamięć wraz z mocnymi i słabymi stronami grajków.

19marcin08 &#8211; nieustannie w EPP, poziom wyników i liczba odsłon tematu mówią same za siebie. Ścisła czołówka typerska forum, szkoda tylko, że nie chce mu się pisać analiz.

Typer roku [piłka nożna]

McDziarz &#8211; niższe ligi ma w małym paluszku, bardzo ciekawe analizy, duża wiedza.

Hakan &#8211; ciekawy temat w PP, dawniej się udzielał w temacie włoskiej. Zna się na calcio.

Werder12 &#8211; fajnie, że jest, fajnie że mu się chce bo sam już tylko pisze o Bundeslidze.

Typer roku [tenis ]

O włodarze i Fro już nie piszę bo nie ma o czym. Poza konkurencją oboje. Kapitalna wiedza i czapki z głów. Dostali już tyle nominacji, że pozwolę sobie nominować kilka innych osób.

Haku &#8211; bardzo ciekawy typer, aktywny, duża wiedza widoczna choćby po charakterystyce zawodników.

Kameleon &#8211; dziwi mnie, że nikt go jeszcze nie nominował. Bardzo fajny temat w PP. Opisy z jajem, dużo wie, mało się udziela niestety.

Majner &#8211; stara gwardia, wiedza na poziomie, pisze co wie, a nie głupoty czy banialuki jakieś wink

Wyróżnienia dla Zludnej, Suplika i Włodara za kapitalnie opisane challengery w Bytomiu i Szczecinie. Wielki szacun.

Typer roku [koszykówka]

Skrzypo555 &#8211; specjalista od rodzimej ligi i nie tylko. Widać, że obeznany i kumaty. Ostatnio zwiększył aktywność.

Typer roku [hokej ]

Trewor &#8211; za rodzimą ligę,

Vonseb &#8211; za całokształt

Typer roku [US Sports]

Skiper &#8211; za to, że na NBA zna się jak mało kto i dużo pisze oraz pokonał mnie w finale PlayOFF mecz.pl wink

Stoin &#8211; za całkiem udane picki w PP i na zgodę wink

Rivaldinho &#8211; również za całokształt

Typer roku [siatkówka]

Korver &#8211; kolejna osoba, którą cenię za to że wybrała sobie specjalizację i świetnie na tym zarabia. Mowa oczywiście o ligach niemieckich. Zresztą i pozostałe rozgrywki wciąga nosem.

Misiek &#8211; człowiek instytucja siatkarska smile

Pokerzysta roku:

No tu jest tylko jeden Guru &#8211; Rafał08 człowiek orkiestra. Wygrywa, zarabia, organizuje, pomaga. Czego chcieć więcej.

Moderator roku:

Bezapelacyjnie Majner i Rafał08 &#8211; profesjonalizm, załatwianie tego i owego, walka z oszustami mającymi multikonta w konkursach, robienie porządku ze smarkaczami, którym się wydaje, że wszystko im wolno. Pogromcy siusiomajtków wszelkiej maści. Bardzo pomocni, gdy się ich poprosi.

Odkrycie roku:

Bet4life &#8211; może nie zawsze było nam po drodze, ale wiedzę ma i jak chce to potrafi ją wykorzystać.

Tekst roku:

Samsung27 - Nie dam się traktować jak wywłoka, jeśli wyrzuczasz mnie z konkursu że podałem 5 zdarzeń które były jedynymi zdarzeniami to urządzaj sobie własne PZPN tu dalej bez mojego udziału.

Jak nie zostane tutaj przeproszony przez moderatora majnera i przywrócony do konkursu to zamierzam sprawe zgłosić przedstawicielom tobet.com i innym radzę to samo.

laugh

Złota malina:

Cały Qcz. Forum umiera, qcz się rozwija.

Antymoderator roku:

Nie ma takiego. Ze wszystkimi mi po drodze, a nawet jak mam z jakimś spór to wyjaśniam nieporozumienia.

Onda &#8211; nieograniczona wiedza na temat sportu, świetny organizator, niezastąpiony na forum.

Do góry
#3575476 - 22/12/2009 08:11 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Bullet]
jarecki85 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/07/2007
Tez dorzuce swoje przemyslenia,choć wszyscy chyba widzimy tak naprawde kto,co,gdzie i dlaczego.

Typer Roku: WNN lub Włodar-obaj na eleganckim poziomie,tak samych analiz,wiedzy tematycznej,jak i najważniejszego-trafionych typów

Typer Roku Piłka Nożna: WNN-mało znana liga opanowana do perfekcji,analizy przepyszne,choć pewnie większości z nas te nazwiska nic nie mówią.Ogólnie to nie wiem,czy przez Ciebie czasem kursy nie lecą smile

Typer Roku Tenis : Włodar-świat challengerów bez żadnych tajemnic

Typer Roku Koszykówka : jarko33,pettersen-szanuje i cenie ich przemyślenia

Typer Roku Hokej :lemex-j.w.

Typer Roku Piłka Ręczna : travis,nawoj-j.w.

Typer Roku Siatkówka : Korver-j.w.

Oskar Za Całokształt : Może nie za całokształt,ale jako że idą święta,nasza rodzima liga,na która tak wszyscy narzekają,wyśmiewaja i kpią w najlepsze ma przerwe,to chciałbym ze swojej strony złożyć uznanie wszystkim osobom związanym z pisaniem o naszych rozgrywkach,tak Ekstraklasy,jak i niższych lig,tak lubianych zespołów jak i tych,których się nie lubi,bo choc poziom sportowy jaki jest każdy widzi,to jednak żyć bez nich by się nie dało.Jak powyżej : McDziarz,drfocus,kfjatek,sLP,Bullet,Zulus,craax,19marcin08. Pewnie o kimś zapomniałem,sorry

Do góry
#3575684 - 22/12/2009 20:07 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Fro_Lech]
Rivaldinho Offline
+

Meldunek: 29/04/2004
Kategorie:

Typer roku:

19marcin08: wielki szacunek za to co robi w swoim temacie w EPP - jak ktos wyzej zauwazyl.. szkoda ze nie pisze analiz, mimo to dal w tym roku niejednokrotnie ladnie zarobic, dlatego ta nominacja : )
WNN: Wszystko juz zostalo w zasadzie napisane, nic dodac nic ujac. Przez tyle lat w tak wysokiej formie, szacunek : ) pozazdroscic.

Typer roku [piłka nożna]
WNN: j/w
Prem: Za pasje, zaangazowanie i wiedzy w temacie pilka, moj mentor grin
drfocus: za aktywnosc w polskiej kopanej i swietne picki z udzialem Korony kasa
Nominuje 3 typerow.. bo sa to ludzie, do ktorych mam zaufanie i wiem ze najpierw moge zagrac typ, a dopiero potem przeczytac ich argumentacje : )

Typer roku [tenis ]
Wlodar, Fro i Goget: bo jak grałem tenis to podkradalem typy od nich. Daliscie zarobic panowie, za co dziekuje : )

Typer roku [koszykówka]
W zasadzie kosza nie ruszam i sporadycznie zagladam. Jednak jezeli cos pogrywalem to NBA od Skipera i underki od tomo : )

Typer roku hokej
Vonseb: wiedza, doswiadczenie, przeczucie. Nie kolryzuje przestawia fakty. Pokazal ze europa da sie lubic : )
Valverde: za wygranie konkursu i aktywnosc w tematach lig europejskich.
Wyrozniajace sie postaci w tematach lig europejskich

Typer roku [US Sports]
Skiper: NBA
Lemex, Ralph: NHL
Czasem sie skleja jakies nocne kupony z Us sports.. polaczenia tych 3 panow dawaly niezle profity, podziekowal.

Inzaghi: wiedza polaczona z ogromna pasja i wieloletnim doswiadczeniem w zmaganiach biathlonowych. Nie znam drugiej takiej osoby ktora tak zylaby biathlonem. m.in. dzieki niemu ja takze pokochalem biathlon : )
4 kolejny sezon zmagan w konkursie biathlonowym a on caly czas w scislej czolowce, szacunek
Santiago: Odkrycie poprzednigo sezonu konkursu biathlonowego - prawie mnie zdetronizowal tongue ostatecznie obaj stanelismy na najwyzszym stopniu podium. Na starcie tego sezonu takze w czolowce, wiec w pelni zasluzyl na ta nominacje.
Szkoda tylko ze malo udziela sie w temacie biathlonowym, ale moze sie to zmieni ? - na co penwie nie tylko ja licze.
Kreczmer: za biegi, dzieki niemu zaczalem ogladac i typowac takze biegi.. jak sie podszkole to postaram sie czasem i tam wrzucic picka, narazie obserwuje, wyniagam znioski i se ucze : )

Typer roku [sporty motorowe]
mopsiq: Gdyby nie on te dzial by lezal i kwiczal,
Dodatkowo wygral konkurs.. pewniak : )
tomo: szkoda ze malo pisal... ale jak juz pisal to z sensem i to sie ceni.

Typer roku [tor żużlowy]
buszmen: Jak ktos ladnie napisal... ikona zuzla na forum.
Zawsze znalazlem jakis ciekawy pick na GP, wypada podziekowac : )
AL Capone: bo czasem wiedzial cos wiecej nic pozostali.

Typer roku [piłka ręczna]
Malo tam sie dzieje, a szkoda..
Jezeli kogos mialbym wyroznic to travisa.

Typer roku [siatkówka]
Ekipa z Wielunia ciagnie tam wozek. Zdarzaja sie wzloty i upadki jak kazdemu, ale oni nadal walcza, a to sie ceni.

Typer roku [wyścigi konne]
- chyba nigdy tam nie bylem grin

Typer roku [inne sporty]
Retoox: fajnie to Fro napisal i wypada sie z tym zgodzic
wielkie dzieki za picki na beach soccer: palce lizac grin
Pokerzysta roku:
Nie zagladalem, a widze ze to blad bo Rafal widze tam wymiata : )

Moderator roku:
Fro: Wzor moda, bo go nie widac a wykonuje ogromna prace. Do tego wyrozumialy i cierpliwy (na moje czasem lamerskie pytania z dziedzic tenisa )
+ Rafal, bo jest najaktywniejszy : )
Odkrycie roku:
Dla mnie jako pasjonata biathlonu jest nim Santiago smile - jak pisalem wyzej licze ze czasem wrzuci opis do tematu bithlonowego - na zachete : )
Tekst roku:
Złota malina:
To co napisal Retoox.. niestety ma racje.. wszystko zmierza w zlym kierunku mam takie wrazenie.
Antymoderator roku:
Hmm nie wiem, al emysle podobnie jak Hokej Fan, wiec nominacja idzie do tych moderatorow ktorzy nic nie robia jak Set Fisher, ktory od 2005 nie napisal postu.
Taki moderator ze zaden moderator.

Fro: jak to sie stalo ze jeszcze jej nie dostales ? : )

Zdrowych wesolych swiat, wiecej dystansu i usmiechu na twarzy grin
Pzdr, Riva santa

Do góry
#3575707 - 22/12/2009 20:49 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: jarecki85]
młody gniewny Offline
Krecik

Meldunek: 04/01/2009
Typer roku: W jakimś stopniu każdy z wymienionych poniżej, ale dam Big Benowi, bo daje świetne bety w kilku dyscyplinach, no i zawsze można z nim posprzeczać się na temat codziennych spotkań w kosza smile

Typer roku [piłka nożna] Chyba zostawię puste, bo jakoś nikt mi nie zaimponował.

Typer roku [tenis ] Włodar - Mimo, że zauważam u Niego skłonność do zachwycania się momentami co najmniej przeciętnymi tenisistami to sam często dokładam bez zastanowienia jego bet do głównego. Oraz Elev, spora skuteczność i świetne zyski na UD w tenisa.

Typer roku [koszykówka] Big Ben, za wiedzą którą przeważnie się z nami dzieli.

Typer roku [hokej ] Na początku roku bardzo wysoko ceniłem bety Gobela, często na nich dobrze zarabiając, potem jego skuteczność spadła, ale brawa mu się należą. Drugi user to zniknął mi jakiś czas temu z oczu i teraz nie jestem pewny czy nie pomylę nicka, bodajże 1_9_0_6. Podawał swego czasu świetne typy , podparte na prawdę dobrymi argumentami.

Typer roku [US Sports] Mimo, że jakoś nie darzymy się sympatią to trudno mi nie docenić jego wysokiej skuteczności na niemal każdym polu w US sports, bo ani NFL, NBA czy NHL nie są dla Niego obce. Chodzi oczywiście o Betowca.

Typer roku [sporty zimowe] Nie wiem, rzadko gram, więc nie wiem, kto się wyróżnia

Typer roku [sporty motorowe] Podobnie jak z zimowymi nie mam zdania.

Typer roku [tor żużlowy] -

Typer roku [piłka ręczna] Zauważam, że na lidze nawet przy dobrych spotkań mało osób się wypowiada, a boom na piłkę ręczną kobiecą nikogo w moich oczach nie wyróżnił, więc zostawiam puste.

Typer roku [siatkówka] Całkiem sporo osób na forum ma niemałe pojęcie o tym sporcie, ale chyba Misiek i Korver się wyróżniają najbardziej

Typer roku [wyścigi konne] Bezdomny, bo on czasem gra wyścigi psów i koniów laugh , a tak na prawdę to zostawiam puste.

Typer roku [inne sporty] Krystiann za piłkę plażową, kiedy były mistrzostwa był jednym z nielicznych, którzy byli zorientowani w tej dyscyplinie.

Pokerzysta roku: Wolę brydża smile Nie wiem kto tu jest dobry.

Moderator roku: Prem jakiś cichy, ale zaprosił mnie na forum, więc go wyróżniam oraz Gogeta.

Odkrycie roku: JA grin Sam jestem tu pierwszy rok, więc chyba nie ma sensu bym oddawał głos smile

Tekst roku:

Złota malina: Pewnie mógłbym tu wkleić jakiegoś totalnego napinacza, ale dam kumichala, bo z jednej strony inteligentny facet, a z drugiej irytuje mnie swoimi postami na temat polskiej ligi i naszej ojczyzny. Zły to ptak, co we własne gniazdo kala. A Sturmwinda jeszcze nagrodzę, bo walił w moim mniemaniu głupie posty oraz uważał, że może więcej, bo dobrze typuje hokeja.

Antymoderator roku: Nikt mi nie podpadł, ale za bardziej jego kąśliwe uwagi do Radwańskiej oraz teksty w stylu "ona to może wygrać co najwyżej z Radwańską" "słabo serwuje? i tak o wiele lepiej niż Radwańska" - Oli No ale jako moderator bez zarzutu smile

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * Dam Fali, bo wykonuje kawał dobrej nikomu niepotrzebnej roboty prowadząc bardzo dobrze ranking NBA smile A przy tym wysoka kultura osobista.

Wesołych Świąt santa

Do góry
#3575750 - 22/12/2009 22:02 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: młody gniewny]
haku Offline
Lucio Fulci Forever

Meldunek: 22/08/2006
dobry piwo

Jako , że obstawiam w 90% tenis, więc podam nominacje tylko z tego działu:

Typer roku tenis:

Elev - za nieprawdopodobne czucie dogów, oraz wyczucie systemu "live"
Włodar - Skarbnica Wiedzy Tenisowej i skarb tego forum smile
Bullett - zna się chłop na tenisie, mało nominacji, więc powiększam o moją
Geremi - dał parę razy zarobić w tym roku, za co mu duże piwo . ciekawie chłop pisze, dziwi mnie brak jego osoby w nominacjach
Bet4life - obrażony na cały świat tongue , ale skuteczny typer, znany z ciętego języka. Ponoć bardzo lubi Gogeta wink

Za całokształt : Onda i Maxxey za wiedzę sportową którą posiedli, i którą nadal powiększają piwo

Najlepszy tekst:

2laaski mnie zaprosiały na sex, a jeszcze 3cia przyszła. OK!
Nie odmuwiam, bo były git. Na disco git podejrzeane to było mimo źe był odpust u mnie od razu coś wyczułem. Nagle podleciało paru gości a że sprytny jestem w takiech sprawach to mnie nie złapali
I gdie sens? Ok. Życie jest bezwzględne.

Ok idę spać papa ( pisownia oryginalna, 03:47 nad ranem smile )
Sfinks piwo - musze się z tobą w końcu napić piwo

tyle ode mnie
wracam w styczniu wink
piwo
na zdrowie i happy new year wszystkim smile

Do góry
#3575844 - 23/12/2009 00:47 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Fro_Lech]
mln Offline
Arka Gdynia!

Meldunek: 09/07/2009
tylko tenis i sporty zimowe ogarniam w miarę smile więc...

Typer roku [Tenis]
- Włodar -> za ogromną wiedzę którą posiada, miazga po prostu smile
Typer roku [Sporty Zimowe]
- Kreczmer -> jeszcze gdy nie wypowiadałem się na forum, ale śledziłem tematy, spore wrażenie zrobiła na mnie wiedza jaką posiada nt. biegów narciarskich
- Rivaldinho, Podstawek87, Inzaghi78 -> wszyscy trzej mają ogromną wiedzę nt. biathlonu, jest od kogo się uczyć smile trochę niedoceniany jest Podstawek, który robi świetną robotę w tym roku według mnie smile

pozdro.

Do góry
#3576031 - 23/12/2009 02:54 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: mln]
Geremi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2005
Kilka moich przemyśleń. Ostatnio od miesiąca mało się udzielam na forum z racji zaprzestania gry:) Ale na bieżąco śledzę forum.

Nominacje:

Typer roku inne sporty:
Retoox (siatkówka plażową oraz piłka plażowa),
Piostar (snooker)
Big Ben (encyklopedia wiedzy o lekkoatletyce)

Sporty zimowe:
Kreczmer (biegi narciarskie)
Rivaldinho, Inzaghi78, Podstawek87, Santiago (biathlon)

Tenis:
Włodar, Fro Lech, Elev, Goget, Bullet

Piłka nożna:

WNN, Prem

Siatkówka:

Misiek, Korver, Amperek

Pełen szacunek dla Piostar-a za dużą pomoc w wielu sprawach, które nurtowały mnie piwo Czy to związanych z bukmacherką, czy kompletnie nie mające nic wspólnego ze sportem. Za wyrozumiałość i cierpliwość nominacja do moderatora roku smile

P.S. Nie znam go osobiście cool

Do góry
#3576085 - 23/12/2009 03:14 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Fro_Lech]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
Kategorie:

Typer roku: 19marcin08

Typer roku [piłka nożna] Wychowany_Na_Nalewce - chciałem go wyróżnić ze względu na ciekawe wpisy i trafne typy wiadomo w jakim temacie smile

Typer roku [ tenis] ELEV ( bardzo dobry własny temat który dostał się aż do elity )

Typer roku [koszykówka] Raffie ( duzo analiz, wpisów, myśli, może nie najlepszy typer, ale to dzięki niemu dział koszykówka żyje )

Typer roku [ hokej] Valverde ( ciekawe wpisy, swietna forma w konkursie hokejowym )

Typer roku [US Sports] Cavior & greku78 ( obaj wybitnie typowali w rankingu MLB, nikt się nawet nie zbliżył do ich wyczynu )

Typer roku [sporty zimowe] Riva & Kreczmer

Typer roku [sporty motorowe] tomo

Typer roku [tor żużlowy] Elbsi

Typer roku [piłka ręczna] nie znam się = pusty głos

Typer roku [siatkówka] korver & Misiek - to chyba oczywiste

Typer roku [wyścigi konne] nie znam się = pusty głos

Typer roku [inne sporty] retoox - główne za bandy oraz plażówkę

Pokerzysta roku: nie znam się = pusty głos

Moderator roku: fala

Odkrycie roku: Raffie

Złota malina: Conrad - za robienie z forum drugiego kaczogrodu

Antymoderator roku: Domingos, g00niek, Feher, [g]um[p] - zero aktywności w działach w których są moderatorami [']

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt Fro_Lech

u mnie jeszcze wyróżnienia za aktywność i pomoc innym użytkownikom: Skiper, włodar, nawoj, travis, drfocus, trevor, vonseb, Big Ben, Piostar, Ralph i Inzaghi76. Bez was, każdego z osobna, to forum byłoby dużo uboższe.

Do góry
#3576143 - 23/12/2009 03:36 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Baqu]
Big Ben Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/11/2006
Pozwolę sobie zabrać głos jedynie w kwstiach, w których mam jakiekolwiek pojęcie.

Typer roku: Korver

Niemal wszyscy typują go w kategorii siatkarskiej, nie widzę powodu by nie rozszerzyć tego na całość forum.
Rozgrywki klubowe, rozgrywki reprezentacji, juniorzy, seniorzy, kobiety, mężczyźni.. siatkarski full service piwo

Koszykówka: jarko 33, deker 84, skrzypo 555

Udzielają się niestety niezbyt często (no skrzypo 555 ostatnio się uaktywnił wink ), ale zawsze respektuję ich opinie.

Siatkówka: Misiek, Amperek, Giertyszek

Kręcą siatkarskę karuzelą na forum grin

Zimowe: Rivaldinho

Biathlon i wszystko co z nim związane.

Inne: retoox - różne takie tam na piachu gry

Mathiass - Tour de France, lekka

kasparov - lekka

Odkrycie: bet4life

Duża wiedza tenisowa, ale i w dziale US Sports nie kaleka wink

Całokształt: onda

Wiedza na temat sportów wszelakich ogromna.
Organizacja zlotu w 100% profesjonalna.

Jak coś sobie przypomne to napiszę smile

Do góry
#3576161 - 23/12/2009 03:57 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Baqu]
wasp Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 05/07/2005
W tym roku bardzo malo czasu poswiecalem innym sportom (procz zuzla)i trudno mi sie wypowiadac , a tym bardziej nominowac osoby do Oscarow.Sam dzial 'tor zuzlowy' tez praktycznie zamilkl.Osoby ktore bardzo szanuje za ich wiedze i umiejetnosci trafnego typowania itp. nie udzielaly sie tak , jak w poprzednich sezonach(za zaslugi z lat ub. - nie ma nominacji).Tak wiec , w moim odczuciu tylko jeden czlowiek zasluzyl na wyroznienie i na miano Typera Roku:

Typer roku [tor zuzlowy] Elbisi

Moje uzasadnienie: Zalozyl swoj temat pp , nie wdawal sie w slowne 'przepychanki" przez caly sezon robil "swoje" zachowujac duza skutecznosc(ze wszystkich lig+ GP) - tylko bic brawo!Czesto odwiedzalem jego temat(mialem pogratulowac, ale nie lubie nikomu zasmiecac w temacie- wiec teraz to czynie).Nawet fakt ze typy podawane sa bez opisow , mnie to nie przeszkadza , bo wiem ze mam doczynienia z fanem i znawca tego sportu.Jedyny mankament : typy podawane sa zbyt pozno, ale moze w nastepnym sezonie bedzie juz lepiej.Mimo iz nie korzystam z typow(gram swoje jak pudluje- pretensje do siebie , jak trafiam - frajda), to moze inni chetnie by to wykorzystali.Niemniej wielkie gratulacje Elbisi i zycze utrzymania dobrej formy w przyszlym sezonie .Pozdrawiam.

Do góry
#3576214 - 23/12/2009 04:38 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: wasp]
Big Ben Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/11/2006
US Sports: Skiper

Duża wiedza o NBA, bardzo ciekawie pisane analizy.

/nie wiem jak mogłem zapomnieć o tym dziale laugh /

Do góry
#3576637 - 23/12/2009 07:59 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Big Ben]
Hokej_Fan Offline
addict

Meldunek: 01/06/2009
Mały update trzeba zrobić... aż wstyd, że zapomniałem o tych panach frown
Typer roku [piłka nożna] Szewa za znajomość PN, za kibicowanie Milanowi, za temat w EPP oraz znajomość prawa grin

Typer roku [tor żużlowy] Elbisi Skandal, że zapomniałem... za temat z żużlowymi peffkami.

Do góry
Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Biszop, rafal08