no ja juz dzis po bandzie dalam fajny system wezly wszystkie grupy i dolozylam 5 pewniakow albe, manu, rangers i cueno 1,2 ;p oraz na podbitke lowen w reczna 1,2 i lost 1 mecz szkoda ze siatka weszla bym miala satysfakcje a takto wq
Sed
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/07/2007
Originally Posted By: kinga1910
no ja juz dzis po bandzie dalam fajny system wezly wszystkie grupy i dolozylam 5 pewniakow albe, manu, rangers i cueno 1,2 ;p oraz na podbitke lowen w reczna 1,2 i lost 1 mecz szkoda ze siatka weszla bym miala satysfakcje a takto wq
lowen w pilke reczna niemcy... Polak strzelil przeciwko mnie 10 bramek... ;/ zal 1,2 patrzylam bylo w placy caly czas 18-12 nagle 18-16 to znow 21-16 znow doszli 23-20 i nagle 26-20.. skonczylo sie 4 chyba ;/ szkoda bo grupa A estonia kurs 5 taka czuta hokejowo good to te.. troche przelecialo przed nosem
Knicks w tym miechu : - 9/14 wygranych - zdecydowana poprawa obrony (traca 95.3 punktow na mecz;dla porownania na poczatku sezonu tracili ponad 109) - David Lee prawie w kazdym meczu tego sezony double-double - Przebudzenie Danillo Gallinari'ego