Strona 7 z 12 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 11 12 >
Opcje tematu
#35988 - 16/05/2002 03:59 Re: EXPEKT.COM
alki Offline
addict

Meldunek: 12/06/2001
Panie Rafter, co sie stalo z kilku tysiecznymi zakladami na tenisa, progresja, konferencje o obstawianiu (o ile dobrze pamietam to mialbyc Wroclaw czy Poznan). Chyba przeszacowal Pan swoje zdolnosci prognostyczne, nie starczylo kasy na kolejny etap w progresji, i zaczyna Pan budowac swoje imperium od nowa - zycze Pan powodzenia i szybkiego powrotu do grona graczy zarabiajaych
bajońskie sumy, jeszcze raz powodzenia dzieciaku.

Do góry
Bonus: Unibet
#35989 - 16/05/2002 04:03 Re: EXPEKT.COM
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
Ostro przyłożył na Guge on-line, aby zapewnic sobie lepszy byt

PS. Mam nadzieje, ze kolesie na komorke nie dzwonili co kilka minut tylko na stacjonarny, bo by im kasa w oczach stopniala :eek:

Do góry
#35990 - 16/05/2002 04:13 Re: EXPEKT.COM
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
nie mogę się powstrzymać.Jakoś ten obrazek mi tutaj bardzo pasuje (ze specjalną dedykacją

Do góry
#35991 - 16/05/2002 05:14 Re: EXPEKT.COM
luc Offline
old hand

Meldunek: 31/03/2002
heheheheh rozwalilo mnie to totalnie

i jeszcze Wernychora (raz a ostro)

uuff ale smiechu, to milo miec forumowego blazna

--------------------------------------------------

Korzystajac z okazji chcialbym cos oglosic, otoz poszukuje grona inwestorow (100-200 osob) z ktorymi chcialbym utworzyc bardzo dochodowa grupe bukmacherska (roboczna nazwa RAFTER`S MEGAKESZ). Poczatkowy kapital (Uwaga ! W gre wchodza sumy nawet z jednym zerem !!!!) planuje powiekszac miesiecznie o _conajmniej_ 20% ! Po 2 latach kazdego z Was bedzie stac na BigMac Zestaw z podwojnymi frytkami ! Czego chciec wiecej !

Zainteresowanym osobom przesylam numer kontaktowy na maila (z gory przepraszam za trudnosci z polaczeniem jednak sam George Bush Jr. wydzwania do mnie co 5 minut - zrozumcie zainwestowal wiele centow !)

[Ze wzgledu na ogromna sume obracanej gotowki, do grupy moga przystapic wylacznie osoby pelnoletnie]

--------------------------------------------------

Do góry
#35992 - 16/05/2002 11:04 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

Prosba do booge
Zdaje sobie sprawe z checi pozyskania inwestora
tej rangi co Rafter i zapewne ta szczególna troska, szybkosc reakcji firmy Expet ma okreslony cel. Wiem rowniez iz moja wplata nie miala na poczatku 6 a tylko 1 i ze z zerami na koncu tez nie bylo zbyt rozrzutnie ale domagam sie rownego traktowania (no dobra 4dni).
ps.wplaty dokonalem 8.05.02r w BZWBK
370900

Do góry
#35993 - 16/05/2002 13:01 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał amk:
<...>
ps.wplaty dokonalem 8.05.02r w BZWBK
370900[/QB][/QUOTE]Wpłacałeś we Wrocławiu ? Można zapytać w którym oddziale i jak to wyglądało (czy nie było żadnych problemów) ?

Pozdrawiam

Do góry
#35994 - 16/05/2002 13:12 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

Wplaty dokonalem w oddziale przy ul.Kilinskiego bez zadnych problemow (9.05.02-fax do Expekt).Wczesniej wplacalem w PKO, depozyt pojawil sie po 3 dniach na koncie-wtym dopatruje sie sukcesu Raftera.

Do góry
#35995 - 17/05/2002 01:51 Re: EXPEKT.COM
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
Bogge brawo brawo.Tak mam tylko jedno slowo do ciebie -powiedz mi kto przy zdrowych zmyslach wplacal by sume jaka ja zamierzalem wplacic.Dlatego wplacilem "pare groszy" aby sprawdzic wasza firme ,robiac przy tym troche zamieszania.Efekt?Suma dotarla w miare szybko (pozytywny impuls),czyli teraz mozna wplacic wiecej,Czego nie omieszkam zrobic.Mimo tych zniewag ktore wypowiedziales w moja"ksywe" do expektu sie nie zrazilem.Jedno jest pewne JA jak i kilku moich znajomych Za kare postaramy sie wygrywac takie sumy iz expekt bedzie sie modlil abysmy sie kiedys pomylili.Obiecuje tu z tego miejsca iz moim celem jest teraz jak najwieksze uszczuplenie skarbca expektu.I mam jeszcze jedna prosba aby pan panie boggy w poniedzialek tu na forum oglosil jaka to sume wplacilem na konto expektu.Mam jeszcze jedna niespodzianke dla pana,otorz wbrew pana mysli posiadam rowniez inne konta na nazwiska moich znajomych ktorzy mi je udostepniaja z dobrej woli.Jak to sie mowi "nie wsadzaj wszystkich jajek do jednego koszyka"I niestety malo pan wie ile juz pieniazkow mam zdeponowane na waszym koncie.Widze ze lubi pan"sprzedawac" informacje,i dla tego to ja pana mam za klamce i oszusta.Moglbym juz wszczac postepowanie prawne o znieslawienie ale dam temu spokuj.Milo mi ze poznal pan moje dane ,ja rowniez pana znam juz z nazwiska.Wiec dobranoc.

Do góry
#35996 - 17/05/2002 02:45 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
[qb](...) Dlatego wplacilem "pare groszy" aby sprawdzic wasza firme ,robiac przy tym troche zamieszania.Efekt?Suma dotarla w miare szybko (pozytywny impuls),czyli teraz mozna wplacic wiecej,Czego nie omieszkam zrobic.
(...)
Mam jeszcze jedna niespodzianke dla pana,otorz wbrew pana mysli posiadam rowniez inne konta na nazwiska moich znajomych ktorzy mi je udostepniaja z dobrej woli.Jak to sie mowi "nie wsadzaj wszystkich jajek do jednego koszyka"I niestety malo pan wie ile juz pieniazkow mam zdeponowane na waszym koncie.[/qb][/QUOTE]Nie rozumiem to co sprawdza, przecież ma już inne konta i wie, że wszystko OK? :eek:

Do góry
#35997 - 17/05/2002 03:00 Re: EXPEKT.COM
juan_carlos Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
[qb]Bogge brawo brawo.Tak mam tylko jedno slowo do ciebie -powiedz mi kto przy zdrowych zmyslach wplacal by sume jaka ja zamierzalem wplacic.Dlatego wplacilem "pare groszy" aby sprawdzic wasza firme ,robiac przy tym troche zamieszania.Efekt?Suma dotarla w miare szybko (pozytywny impuls),czyli teraz mozna wplacic wiecej,Czego nie omieszkam zrobic.Mimo tych zniewag ktore wypowiedziales w moja"ksywe" do expektu sie nie zrazilem.Jedno jest pewne JA jak i kilku moich znajomych Za kare postaramy sie wygrywac takie sumy iz expekt bedzie sie modlil abysmy sie kiedys pomylili.Obiecuje tu z tego miejsca iz moim celem jest teraz jak najwieksze uszczuplenie skarbca expektu.I mam jeszcze jedna prosba aby pan panie boggy w poniedzialek tu na forum oglosil jaka to sume wplacilem na konto expektu.Mam jeszcze jedna niespodzianke dla pana,otorz wbrew pana mysli posiadam rowniez inne konta na nazwiska moich znajomych ktorzy mi je udostepniaja z dobrej woli.Jak to sie mowi "nie wsadzaj wszystkich jajek do jednego koszyka"I niestety malo pan wie ile juz pieniazkow mam zdeponowane na waszym koncie.Widze ze lubi pan"sprzedawac" informacje,i dla tego to ja pana mam za klamce i oszusta.Moglbym juz wszczac postepowanie prawne o znieslawienie ale dam temu spokuj.Milo mi ze poznal pan moje dane ,ja rowniez pana znam juz z nazwiska.Wiec dobranoc.[/qb][/QUOTE]rafter nie pogrążaj się bo od śmieszności do żałości tylko jeden krok a w mojej opinii ty już ten krok zrobiłeś... tylko nie strasz nikogo mafią bo może cię to zdziwi ale ludzie regularnie czytają forum i pamiętają o chłopakach z miasta za dychę (słownie dziesięć zł)

Do góry
#35998 - 17/05/2002 03:06 Re: EXPEKT.COM
Wernychora Offline
addict

Meldunek: 07/03/2002
Brawo Jaś! wreszcie wyciągasz logiczne wnioski
Jak tam maturka? iwo:

Do góry
#35999 - 17/05/2002 04:01 Re: EXPEKT.COM
toro Offline
old hand

Meldunek: 01/11/2001
narazie Rafter to niezle wszystkich znow rozbawiles wiesz ze klamstwo ma krotkie nogi i nie warto
ciekawy jestem jaka to sume wplacisz
bezwzgledu na to jak sie pyszny jestes dzialaj marzenia nie sa zle tez jestem wizjonerem ale zamiast gadac dzialam na liczbach i kontach zadne chwalenie a juz typu wplaca powazna sume 60zl jest smieszne bardzo smieszne
uwazam ze
nigdy nie oskarza sie nikogo o nic jesli nie zna sie zasad to sie czyta pyta lub nie odzywa lub probuje
najwyzej ze Cie juz oszukali wtedy nawet trzeba mowic o tym kazdy ma prawo chciec by bylo lepiej nalezy o tym mowic a firma powina probowac o ile to mozliwe ulepszac co mozna

w tym przypadku czeka sie 2-3 dni na wplate minimalna wplata 50 zl koszt 0.99 zl
i 2-3 dni na wyplate koszt wyplaty 0 bez ograniczen
takie sa warunki a czy mozna szybciej pewnie tak ale pewnie zalezy to od banku nie tylko expektu
brawo bogy za klasa ujawnienie klamstwa ogromnej wplaty 60 zl

ps mowiac o wiekszych sumach chcialbym by expekt wprowadzic jakis bonus no np jak wplacam 500$(2000 zl) dostaje 10-15 % fajnie by bylo moze wrzucil bym wiecej do expekta niz te pare groszy

Do góry
#36000 - 17/05/2002 06:20 Re: EXPEKT.COM
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
[qb]Bogge brawo brawo.Tak mam tylko jedno slowo do ciebie -powiedz mi kto przy zdrowych zmyslach wplacal by sume jaka ja zamierzalem wplacic.Dlatego wplacilem "pare groszy" aby sprawdzic wasza firme ,robiac przy tym troche zamieszania.Efekt?Suma dotarla w miare szybko (pozytywny impuls),czyli teraz mozna wplacic wiecej,Czego nie omieszkam zrobic.Mimo tych zniewag ktore wypowiedziales w moja"ksywe" do expektu sie nie zrazilem.Jedno jest pewne JA jak i kilku moich znajomych Za kare postaramy sie wygrywac takie sumy iz expekt bedzie sie modlil abysmy sie kiedys pomylili.Obiecuje tu z tego miejsca iz moim celem jest teraz jak najwieksze uszczuplenie skarbca expektu.I mam jeszcze jedna prosba aby pan panie boggy w poniedzialek tu na forum oglosil jaka to sume wplacilem na konto expektu.Mam jeszcze jedna niespodzianke dla pana,otorz wbrew pana mysli posiadam rowniez inne konta na nazwiska moich znajomych ktorzy mi je udostepniaja z dobrej woli.Jak to sie mowi "nie wsadzaj wszystkich jajek do jednego koszyka"I niestety malo pan wie ile juz pieniazkow mam zdeponowane na waszym koncie.Widze ze lubi pan"sprzedawac" informacje,i dla tego to ja pana mam za klamce i oszusta.Moglbym juz wszczac postepowanie prawne o znieslawienie ale dam temu spokuj.Milo mi ze poznal pan moje dane ,ja rowniez pana znam juz z nazwiska.Wiec dobranoc.[/qb][/QUOTE]Hehe wy się chłopaki nie śmiejcie, bo gdyby Rafter tak ostro stawiał to napewno by skończył tak jak ja czyli już po raz kolejny w mej nie długiej karierze z 1000zł debeciku, właśnie wtedy gdy już człowieka przyciśnie i nic już nie wychodzi to nawet takie 60 zł to jest coś , a jak się ma ze 2 lub 3 tysiączki to tak jak pamiętam mówiłem że 50 zł to nie pieniądz, a to gówno prawda, pieniądz i to duży tylko trzeba się nauczyć go szanować. Ja już się nauczyłem szanować kasę tylko kto teraz mi zwróci to co przegrałem w STS

SLAV

Do góry
#36001 - 17/05/2002 12:50 Re: EXPEKT.COM
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
Rafter na duzo kasy nie masz sie co napalac w Expekcie. Limit wygranej jest tylko 20 tys, a w wiekszosci sportow nawet 1/20 tej sumy nie postawisz. Chociaz w tenisa maja spore limity, ale z progresja na takie "malizny" kursowe jakie grasz moze spotkac cie niemila niespodzianka.

Do góry
#36002 - 17/05/2002 15:46 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Wernychora:
[qb]Brawo Jaś! wreszcie wyciągasz logiczne wnioski
Jak tam maturka? iwo: [/qb][/QUOTE]Towja szkoła :-)
Z polaka 3, a z Matmy ******* 4, zabrakło 1, może 2 pkt do 5!
Jutro o 11.30 mam ustną matme, a 23 V polski...
Jakoś się kręci :-)

Jaś

Do góry
#36003 - 17/05/2002 17:52 Re: EXPEKT.COM
kk0202 Offline
member

Meldunek: 17/09/2001
cześć mam mały dylemacik. gram już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz założyłem sobie konto w expekcie. może ktoś mi powiedzieć w jaki sposób najlepiej na to założone konto przesłać pieniądze.
lepiej będzie poleceniem przelewu, czy kartą płatniczą? Mam kartę maestro w PEKAO Sa. A i jeszcze jedno co to jest kod vouchera i za ile minimalnie można obstawiać (bo wiem że na kącie należy mieć co najmniej 50 PLn)

z góry dzięki

pozdrawiam

Do góry
#36004 - 17/05/2002 18:33 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał kk0202:
[qb](...)co to jest kod vouchera i za ile minimalnie można obstawiać (bo wiem że na kącie należy mieć co najmniej 50 PLn)

z góry dzięki

pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Co to jest ten kod to nie mam pojęcia, a minimalny zakład z tego co wyczytałem to 0,50 zł
Prawda? :-)
Pozdro

Do góry
#36005 - 17/05/2002 18:51 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

Bardzo proszę zajrzyjcie chłopaki na temat forum "Karta Inteligo działa". Może ktoś mi pomoże, chodzi o depozyt kartą Visa Elektron Inteligo na Expecta, a właściwie o prowizje jakie są pobierane od tej transakcji. Wszystko dokładnie opisałam w w/w temacie. Przede wszystkim prosze o pomoc "bogge". Z góry dzięki.

Do góry
#36006 - 17/05/2002 18:55 Re: EXPEKT.COM
tysio111 Offline
veteran

Meldunek: 14/11/2001
Kazdy problem trzeba rozwiązywać u źródła czyli w twoim przypadku bezpłatna infolinia Inteligo. Zadzwoń i się dowiedz co i jak

Do góry
#36007 - 17/05/2002 19:07 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

Chyba nie dokońca przeczytałeś to co tam napisałam. Dzwoniłam juz do Inteligo i powiedzieli mi, że to nie oni pobrali tą prowizję.

Do góry
Strona 7 z 12 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 11 12 >

Moderator:  rafal08