#365425 - 16/09/2006 13:52
Re: jak zagadac panienke na disco
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Czesc mojej dalszej rodziny też mieszka na wsi, i zdarzalo mi sie chodzic na wesela do remiz, ale w zyciu z takim tekstem sie tam nie spotkalem, wiem, ze wesele to nie dicho, ale jak ejst ponad 200 osob na weselu to jest okazja kogos spotkac i poznac  Szczypior jest z pldwschodu, w Lesku mam kolezanke  Mamy wspolna kuzynke, i mimo, ze to koniec Polski, dziewczyna jest wsplaniala, nie jest pustakiem, mozna z nia pogadac na wiele tematow, czego nie zawsze mozna powiedziec o miastowych. Az zaluje, ze mieszkam tak daleko 
|
Do góry
|
|
|
|
#365427 - 16/09/2006 14:02
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
Widze, że nadal nie możecie sobie poradzić z problemem co niektórzy
Ja akurat nie mam tego problemu, bo...nie chodze na dyskoteki 
|
Do góry
|
|
|
|
#365429 - 16/09/2006 15:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
Oczywiste ze to sie nie tyczy tylko wsi, a kto wie co dokladnie kryje sie pod pojeciem REMIZA?
widać sobiue wszyscy tamto powiedzenie wzieli na serio, trzeba być na rpawdę kretynem aby podejść tak do dziewczyny powiedzieć ,,zresztą uważam, że na wsi tez można spotkać fajne dziewczyny, bo już kiedyś miałem dziewczynę ze wsi i była super 
patent z misiem uważam także za fajny, ale może raczej nie na dyskotece gdzie wszyscy tańcza, ale w jakimś bardziej spokojnym miejscu jest ok, na impreze w akademiku wprost zajebisty ..zreszta takie bekowe podrywy najlepiej wychodzą dobre ejst tez podejśc do dziewcyzny i jak w tej reklamie Pieguski wkręcaj jej, że kiedys się poznaliście, albo coś potem możesz udac glupa, że jednak Ci się pomyliło ale wtedy to juz nie ma znaczenia, w końcu pierwsze lody przelamane, można dalej konwersowac ...piłka w grze, a jak to rozegrasz to już zależy od Ciebie 
kumpel kiedyś pracował w TPSA, jak namierzył jakąś fajna panienkę to szedł do niej do domu i niby na konsultace itp. coś zawsze wysmyślił ..potem zawsze jako to było  ..ewentualnie można samemu na mieście chodzić, że niby sie ankiete prowadzi i czy chce wziąć w niej udział ..chociaż trochę głupi sposób, ale pewnie byłby skuteczny 
|
Do góry
|
|
|
|
#365430 - 16/09/2006 15:06
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
trzeba być na rpawdę kretynem aby podejść tak do dziewczyny powiedzieć
powiedz to im, jeden twierdzil ze kilka panienek na to wyrwal 
|
Do góry
|
|
|
|
#365432 - 16/09/2006 15:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
Quote:
trzeba być na rpawdę kretynem aby podejść tak do dziewczyny powiedzieć
powiedz to im, jeden twierdzil ze kilka panienek na to wyrwal
chciałbym to zobaczyć, ja tak samo jak lupus, nawet w żartach bym chyba nie powiedział, nawet jakbym miał bardzo wyrozumiałą kolezanke, która by rozumiała, że czasami mam jakieś niestworzone jazdy to i tak bym podziekował 
tak na marginesie kiedyś na pewnej imprezie w 3mieście to było chyba w Yesterday'u jak dobrze pamietam, przeszedłem obok delikwentki na chwile rpzystałem i sei przez kilka sekund (6-8) patrzyłem na Nią, takim spojrzeniem jakbym już kiedyś ją znał, jakbym chciał kogoś w niej rozpoznac, potem wystarczy sie lekko uśmiechnąc i poprostu odejść ..potem Ona sama do mnie podeszła i się całkiem długo razem bawilismy poprosu kobitka musi sobie pomyslec "ciekawe o co mu chodziło, czego On odemnie mół chcieć" i powinno być ok 
|
Do góry
|
|
|
|
#365433 - 16/09/2006 15:46
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
gnacik równie dobrze mógł podejść do Ciebie jakiś misiek z kolegami z tekstem co się gapisz na moją laskę. Resztę sobie dopisz  . Do koleżanki raz podchodzi gość na dyskotece z piwem w ręku i mówi : masz pij będziesz łatwiejsza. A ona : ja już jestem łatwa tylko z ciebie taki frajer. 
|
Do góry
|
|
|
|
#365434 - 16/09/2006 15:52
|
veteran
Meldunek: 16/06/2003
|
Najlepiej to udawać kogoś nierozgarnietego np. Słuchaj mam pewien problem nie wiem do której dziury *... w pralce sypać proszek wiec sypie do tej z okragłym oknem Tylko okno chyba jest nie szczelne bo podczas prania wydostaje się przez nie woda mogłabyś mi coś doradzic ??  * w tym momencie robimy 5 sekundową przerwe
|
Do góry
|
|
|
|
#365435 - 16/09/2006 15:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Goget dobra koleżanka  już ją polubiłem  a co do tematu, bardzo ciekawy... ale wg. mnie to najlepsze są jakieś akcje spontaniczne, coś samo z siebie wychodzi bez myślenia tak czy inaczej... robisz coś pod wpływem impulsu... bez zastanawiania się jak podejść, co zagadać... Ooczywiście takie akcje jak robi Szczypior są jak najbardziej przesmerfetne:) pompa i jak dziewczyna jest na luzie i czai ten klimat to takie akcje to coś pięknego i zabawnego.
|
Do góry
|
|
|
|
#365436 - 16/09/2006 17:45
|
enthusiast
Meldunek: 08/02/2006
|
Quote:
gnacik równie dobrze mógł podejść do Ciebie jakiś misiek z kolegami z tekstem co się gapisz na moją laskę. Resztę sobie dopisz .
Do koleżanki raz podchodzi gość na dyskotece z piwem w ręku i mówi : masz pij będziesz łatwiejsza. A ona : ja już jestem łatwa tylko z ciebie taki frajer.
swietna laska 
a swoja droga, zdazylo wam sie zagadac laske w autobusie/tramwaju? Jakos sie nigdy nie moge przelamac a w ostatnich dniach przewinelo sie tyle okazow ze 

|
Do góry
|
|
|
|
#365437 - 17/09/2006 09:57
|
enthusiast
Meldunek: 08/02/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#365439 - 17/09/2006 10:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Quote:
a co do misia,
zawsze mozna powiedziec lasce, ze moj kolega/przyjaciel - wacek bardzo chcial by ja poznac ale sie nie wstydzi. i gdy ja zabierzecie w kat to rozpinacie rozporek i... pokazujecie w akcji prawdziwego dewianta! Ciekawsze niz z misiem 

|
Do góry
|
|
|
|
#365440 - 17/09/2006 10:24
|
veteran
Meldunek: 10/08/2005
|
Mój modszy brat cioteczny dopiero bierze się za panny, toteż postanowił zasięgnąć kilku rad u mnie:) Udzieliłem mu tychże, a w ramach bonusu wkleiłem linka do tego tematu. Niech się uczy od najlepszych:) POzdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#365441 - 17/09/2006 10:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
Oj panowie panowie, chyba nie ma tu "gamoni" którzy traktują ten topick poważnie, ale widze tak naprawde to chyba jednaj jest i sporo ...
misio sie z was śmieje 
Experto hehehehe....
próżniaku
|
Do góry
|
|
|
|
#365442 - 17/09/2006 10:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Quote:
Oj panowie panowie, chyba nie ma tu "gamoni" którzy traktują ten topick poważnie, ale widze tak naprawde to chyba jednaj jest i sporo ...
misio sie z was śmieje 
Experto hehehehe....
próżniaku
Ten pomysł z misiem wcale nie jest głupi, tyle, że trzeba trafić na fajną pannę z poczuciem humoru, która zrozumie żart - kobiety podobno dobrze się czują w towarzystwie mężczyzn, którzy potrafią poprawić im humor.
|
Do góry
|
|
|
|
#365443 - 17/09/2006 10:42
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
zawsze mozna powiedziec lasce, ze moj kolega/przyjaciel - wacek bardzo chcial by ja poznac ale sie nie wstydzi. i gdy ja zabierzecie w kat to rozpinacie rozporek i... pokazujecie w akcji prawdziwego dewianta!
Tylko musisz zmienic z 'wacek' na np. przyjaciel 'fredzio' 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|